Vijf trends op het gebied van (voedsel)verpakkingen

De ‘traditionele Chinees’ verliest het van de nieuwe, gezonde Aziatische keuken

Bangkok: Paradijs voor visfoodies

Horeca zorgt voor grote populariteit van betaalverzoek apps

Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

De culinaire trends van het moment 

Ontbijt steeds relevanter in de horeca

Populariteit vlees- en visvrije thuisbezorgmaaltijden stijgt

Ook HEMA gaat voor vegan

KHN geeft tips voor kleinere porties

Bakkersvak 2019: uitgebreidste programma ooit

'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie

Trend: bierbrood

Food Trends 2019: we checkten onze glazen bol!

Groei thuisbezorging eten en drinken zet zich onverminderd voort

Utrecht volgens bezorgdienst Deliveroo lunchstad van Nederland

Interview over groentesappen: "Het is een belevingsproduct pur sang"

"Het personeelstekort zit de groei binnen de sector in de weg."

De Mocktail verklaard; nieuwe terrastopper

Champignon-koffie de volgende trend?

Chaudfontaine start samenwerking met chef-kok Freek van Noortwijk

Breaking news: Fransen eten meer burgers dan baguettes

5 food trends die je binnenkort overal ziet

Uber Eats voorspelt foodtrends voor 2018: houtskool en black-food

CityTrip Enschede: groeiparel van het oosten

VeggieWorld naar Jaarbeurs

Toekomsttrends op Horecava 2018: van wormenhotel tot Google Food

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

CityTrip Utrecht: trendy monoconcepten in een groeiende stad

Interview: Culinaire oase in een grauw winkelcentrum

Dit zijn de foodtrends voor 2018 volgens Waitrose

Nieuw Mexicaans restaurant met take-away in Utrecht

Dé trendgroente van 2017: bloemkool

Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker

Dit zijn de 10 populairste cocktails wereldwijd

Cloud Eggs, dé eiertrend van 2017?

Dit zijn de meest trending bestemmingen van 2017

Nederland importeert gigantisch veel avocado's

Nieuwe food- en cocktailhotspot in Amsterdam

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Witte wijn wint aan populariteit

Nederlandse eetgewoontes veranderen door restaurant-bezorging

Dit zijn de food trends volgens Google

Restaurant komt met veganistische burger die smaakt naar 'echt' vlees

Trend: de luxe tosti

Lastige trend: de opkomst van huiskamerrestaurants

Trend: drankloze periode

Trend: de zoete lunch

Column Pieter Punter: Alleen de bitterbal lijkt zich te handhaven

Dit zijn de 10 lunchtrends voor 2017

Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca

Het aantal coffeebars in Nederland groeit

Trends gespot: Gezondheidswetenschap op het menu

De 7 koffietrends voor 2017

Amerikaanse fast casual reuzen komen naar Nederland

Yoghurt Barn en Denise Kortlever lanceren ‘All-day breakfast bowl’

De opkomst van ontbijtcafés

Internationale trend: Mexican lunch

Pokérstops in restaurants populair

Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

Food & Trends: Vegan is hot!

Ontdek de 7 theedrinktrends

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Broodje Unox biedt de horeca omzetkansen

Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

De 5 foodtrends voor 2016

Ontdek: de gerestylde Lunchroom!

Lunchroom nieuwe stijl gepresenteerd

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Rabobank: horeca verliest grip op consument

Londens restaurant serveert alleen desserts

Bakkersvak 2016, een jubileum

Onderzoek: horeca investeert meer in 2015

Topchef Han Ji maakt sambal

Trends in mobiele betalingen en winkelen

Tegen de HEMA kun je niet op

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

'Nederlandse lunchcultuur bestaat niet'

Overname Burger King en La Place op stations

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Dagelijks Lekker wil uitbreiden

La Place wil internationaal uitbreiden

La Place presenteert nieuwe gerechten

Thuisbezorgd.nl: eten bestellen via tv

De horeca in 2016

Horeca staat voor uitdaging

De GRATIS Lunchroom Marktverkenning 2016

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Nieuw hospitality-beursconcept: Welcome

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

Schrijf je in voor de Lunchroomdag

Hotel, lunchroom en cafetaria thema's BBB

Albert Heijn organiseert eigen foodfestival

Lunchroomdag op BBB Maastricht

Rein Rambaldo vertelt je alles over interieur

Grand Café Central Gouda wordt honderd

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Wie heeft de beste koffie in Rotterdam?

Amsterdam weer duurste terrasstad

Strategische internationale samenwerking BBB

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Kebab-franchiseketen naar Nederland

Bakkersvak 2015: ruim 7000 bezoekers

Van lunchroom naar brasserie

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

Blog Wobbe van Zoelen, Anne&Max

Zo wordt 2015 jouw jaar!

Gratis naar Internorga 2015

Insecten op menukaart Princess

10 culinaire trends voor 2015

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Resttomaten en oesterzwamburgers

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Tipje van de sluier: Lunchroom Marktverkenning

Tweede lunchroom voor slimme ondernemers

Zoeken naar de best passende review

Wachten op lunchroom met Michelinster

Meest markante horecaondernemer Zeeland

Nieuw horecaconcept op Schiphol

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Bakker Bart beste winkelketen 2014

Bistro, hamburger en kreeft

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Workshops over opzetten koffiezaak

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

Twee gratis saladerecepten

Steeds meer franchiseformules

Bereid u vast voor op Equip'Hotel 2014

Groot succes voor Bakkersvak

Marketing & PR-app voor horeca

Crisis voorbij voor strandhoreca

Lunchroom is typisch Nederlands

Waar komt Unilever mee?

Wie ontmoet u op de Lunchroomdag?

6 trends die toekomst horeca bepalen

2014 wordt uitdagend jaar voor horeca

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Dranken: hot or not in 2014

Food: hot or not in 2014

De lunchroombranche in 2014

De lunchroomtrends voor 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Bijstaan

Inspiratie voor Horeca in Gorinchem

Nieuwste editie van Lunchroom

Onstuimig najaar in de horeca

Horecavakbeurs BBB van start

BBB Maastricht in beeld

Relatiedagen in Waardenburg

Cappuccinodrinker is controlfreak

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Nieuw horecanetwerk LAG op BBB

Interview: Gaby van Etten

Registreer nu voor Gastvrij Rotterdam

Hoofdredacteur praat over dé wedstrijd

Oproep: op zoek naar interieur!

De lunchmarkt in kaart gebracht

Het Veertje viert tienjarig bestaan

Nieuwe lunchroom in Breda

Pannenkoekenrestaurants in de plus

Frank Lindner over trending topics

Nederlands Patisserie Team op beurs

WIlco Admiraal - In de buurt van inspiratie

Sfeervolle lunchtafel met Depa

De trending topics van 2013

Nationale Lunchroomdag: inschrijven!

"Ik ben wel klaar met de crisis"

Nationale Lunchroomdag op 18 maart!

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal

Baristas organiseren nieuwe wedstrijd

PUUR, nieuwe themawereld Horecava

Gastvrijheid verandert, verander mee!

Zet uw zintuigen tactisch in!

Durf te ondernemen en kom langs!

Volop inspiratie voor de foodbranche

PJZ Nog 10 dagen voor 'Prikkel-evenement'

Cijfers Rabobank: goed toekomstperspectief

Altijd alles weten? Volg ons!

Beursconcept is succes voor Hardenberg

PJZ Zintuigen doen het werk

Impressie beurs Deli XL

Teaser Lekkerste Lunchroombroodje

Passie voor koffiebonen en theeblaadjes

QR schaduw zorgt voor stijging lunch

Beurs Beleef Koffie en Beleef Thee

De Telegraaf maakt speciale horecakrant

Filmpje Lunchroomdag nu online!

Bolletje boterbabbelaar-ijs graag!

Workshops druk bezocht op Lunchroomdag

Veel enthousiasme op Lunchroomdag

Zet bedreigingen om in kansen! Kom!

Mora, Depa en Levens op de Lunchroomdag

De Nationale Lunchroomdag gaat knallen!

Kies voor de beste smoothies

U wilt toch WEL meer omzet?

Weet wat de trending topics zijn!

Profiteer van de recepten van Vernaillen

Nationale Lunchroomdag vergadert

Lezing Eric van Veluwen op BBB

Lezing Van Leeuwen op beurs Venray

2012 wordt het jaar van oerproducten

Mensen willen uitgebreid ontbijten

Van Dijk wint Gouden Koksmuts 2012

Bedrijfschap Horeca reageert

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Bepaal zelf je lapje vlees

Pieter Punter - Trends voor 2012

Benoit Vernaillen vertelt over Nationale Lunchroomdag

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

Nederlanders willen gezonder eten

Food Inspiration Days in beeld

CEO Schultz over gevecht Starbucks

Ga mee naar New York!

De Lunchroom Marktverkenning: gratis voor u.

Bezoek BAKKERSVAK met de kinderen

Chinese machtsovername in de horeca

'Vooral zakelijke horecamarkt trekt aan'

Download presentatie Trends 2011

Drukbezochte Nationale Lunchroomdag!

Al meer dan 300 inschrijvingen!

Onmisbare dag voor lunchroomhouders!

Meer vacatures in horeca dan jaar geleden

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Dagje 'aan' in plaats van 'in' de zaak werken

Cateraar in wording wint eerste Horeca Quiz

Nog maar 1 dag...

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Vijftig inspiratiemomenten tijdens Horecava

Kom naar de Horecava 2011!

Inspiratie te over op Equip’Hôtel 2010

Equip’Hôtel 2010 van start

Waarmaken is dé trend voor 2011

Najaarstrio met kaas en noten

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Unilever kookt met sterren

Najaarstrio met kaas en noten

Smaak centraal tijdens Foodservice Fair

Vulkaan inspiratie voor feest

Nationale Lunchroomdag succesvol

Download presentatie Trends en cijfers

Waar gaat u naar toe?

4 x 12 minuten

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Schrijf u in voor De 2e Nationale Lunchroomdag!

 

Paneldiscussie in Studio DE: 'Creëer koffie en theemomenten'

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Horecava werkt aan fastservice-wereld

Sterke groei ijssalonsector

Lunchroom.nl presenteert City Trips

Instinctief

Inschrijving Nationale Lunchroomdag van start

Buiten kijken

Alles onder één dak

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: