The Black Cockatoo ontvangt 10.000ste gast

2 mei 2019 | Yonne van Geene

Lunchcafé The Black Cockatoo verwelkomde afgelopen zondag haar 10.000ste gast. Noël Landman werd verrast met een taart én een lunchbon voor twee personen.

Sinds de opening op 9 september 2018 zit het lunchcafé dagelijks vol. Een mix van Almeerders, jong en oud, maar ook mensen van buiten Almere weten het lunchcafé inmiddels te vinden. Sommigen rijden zelfs meer dan een uur voor een vegan kapsalon of broodje “draadjesvlees” kroket. Met het succes van The Black Cockatoo laten de inwoners van Almere zien dat er vraag is naar vernieuwende en duurzame horeca concepten.

Complimenten

“Je merkt aan de reacties van onze gasten dat ze hier echt op zaten te wachten. Veel gasten complimenteren ons over de originele en huiselijke inrichting. Maar we krijgen natuurlijk ook veel complimenten over onze koffie, taarten en lunchgerechten.” Vertelt eigenaar Kimberley Vonk.

Het lunchcafé is zeven dagen per week geopend en serveert 100 procent plantaardige ontbijt- en lunchgerechten. Op het menu staan gezonde gerechten zoals een granola bow, toast met hummus en sushi bowl, maar ook echte comfort food zoals een pittige 'cheeseburger', sweet potato fries en bitterballen. Er is ruimte om te werken, gratis wifi en ook aan de kinderen is gedacht met een kids menu en speelhoek voor de allerkleinsten.

Iets nieuws

Kimberley Vonk: “Mensen hebben echt behoefte aan iets anders, iets nieuws. Ook mensen die normaal nooit vegetarisch eten weten ons inmiddels te vinden. De eerste keer zie je ze even onwennig kijken, maar als ze dan eenmaal wat gegeten hebben, dan vinden ze het toch eigenlijk wel heel erg lekker en komen ze weer terug. Vaak merken ze ook niet eens dat wij in onze gerechten en taarten geen dierlijke producten gebruiken.”

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Overig nieuws

Culinair Internationaal
Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Ne eerdere berichtgeving in de Britse media heeft het bedrijf van Jamie Oliver bevestigd dat uitstel van betaling is aangevraagd. Dikwijls is dit de voorbode van een faillissement. Het gaat in dit geval om 25 restaurants, waarvan 23 Jamie's Italian restaurants. De lijst wordt gecompleteerd door ...

Opening
Bagels & Beans tekent voor vestiging in het project FORUM Rotterdam

Bagels & Beans heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Multi Netherlands voor een vestiging in het project FORUM Rotterdam. FORUM Rotterdam is een project van Multi Netherlands. Het binnenstadproject is gesitueerd tussen de belangrijkste winkelstraten van Rotterdam en omvat ...

Lekkerste Lunchroombroodje Awards
Schrijf je in voor de wedstrijd Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland

Ga jij dit jaar met de eer strijken? Schrijf je dan nu in voor de award voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Gebruik onderstaand invulformulier of stuur de receptuur, bereidingswijze, naam van de lunchroom en adres, de prijs van het gerecht op de kaart en een foto van het broodje per e...

Opening
Anne&Max opent tweede vestiging in Utrecht

De groei zit er goed in bij Anne&Max. Vijf jaar geleden opende Anne&Max haar eerste vestiging in Utrecht en nu komt de droom van een tweede vestiging in de prachtige stad dan eindelijk uit. De nieuwe vestiging zal haar deuren openen op 27 mei 2019 aan de mooie Burgemeester Reigerstraat 15. H...

Bezorgen Internationaal
Amazon investeert fors in Deliveroo

Vandaag maakt Deliveroo bekend dat Amazon een nieuwe gedeelde financieringsronde van USD 575 miljoen Series G leidt, naast bestaande investeerders T. Rowe Price, Fidelity Management & Research Company, en Greenoaks. Dit brengt het totaal van de investeringen in Deliveroo tot op heden op USD 1,53...

Hilton Events
Wereldrecordpoging Desembrood bakken ten bate van Against Cancer

Zondag 2 juni 2019 vindt de wereldrecordpoging Desembrood bakken plaats in Amsterdam. Hilton Amsterdam Airport Schiphol wordt omgetoverd tot de grootste pop-up desembakkerij van de wereld. Er zijn minimaal 500 mensen nodig waarbij er met duizend handen gelijktijdig desembrood gemaakt wordt om een of...

Meer nieuws

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: