Gevaren online veiligheid worden in de horeca vaak onderschat
Personeelssoftware in je lunchroom: besparen en professionaliseren
Google en MKB-Nederland helpen retail- en horecasector in aanloop naar de feestdagen
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen
Hoe kun je controle over F&B bewaren bij meerdere vestigingen?
Hoe kun je marges beschermen bij dalende omzet?
Met Tikkie Check supersnel en eenvoudig afrekenen in horeca
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
The Tosti Club: bestellen en betalen via Whatsapp
Reserveren doe je met Google Voice bij STAN&CO
Het rendement van e-mailmarketing wordt zwaar onderschat
Makro Nederland introduceert digitaal horecaplatform voor horecaondernemers
Vernieuwde app OpenTable speelt in op voorkeuren van gebruiker
Horeca zorgt voor grote populariteit van betaalverzoek apps
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”
Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen
’t Vliegend paard kiest weer voor de kassa’s van Van Hessen
Restaurants missen kansen door onbeveiligde en niet mobielvriendelijke website
Horecaondernemers kunnen succesvoller worden door inzet van e-mailmarketing
6 restaurant apps om van te smullen
Een goede betaalervaring is essentieel voor u en uw gasten
Dit is de toekomst van online betalen: Takeaway.com krijgt PSD2-vergunning
Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media
Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone
''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''
Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?
E-mailmarketing: gouden marketinginstrument voor de horeca
Locatus en Yoghurt Barn starten samenwerking retailanalytics
Startup bouwt virtuele restaurants voor de bezorgmarkt
KRO-NCRV lanceert de eerste voice-controlled kookassistant
Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”
5 tips om online meer succes te hebben
Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten
Met een glimlach betalen in de horeca
Video: IJslanders laten eten bezorgen met een drone
Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s
Tips voor een lekker sapje
Onafhankelijk overzicht van afreken- en betaalsystemen
App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 5
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 4
Horeca moet VPN instellen mogelijk maken
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 3
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2
Bijna twee derde restaurants heeft geen werkende website
Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 1
Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars
Is een bankbiljet echt of vals? Gebruik de app!
Gratis wifi voor horeca een verplichting?
Onbenutte restaurants ingezet als werkplek voor creatives
KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen
Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier
Gasten bestellen bij Burger King via Facebook
Domino's heeft al 185 vestigingen in Nederland
Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland
CBS: Economische groei trekt aan
Boompjes heropent als eventlocatie
Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen
Starbucks boekt meer omzet en winst
BCD Travel richt zich op virtueel samenwerken
Starbucks wil gepersonaliseerde zaken
De 5 foodtrends voor 2016
Anja Schukkink is beste theesommelier
Anneke Peters is beste barista
7500 bezoekers voor Bakkersvak
Frans wijnjaar 2015: meer oogst van topkwaliteit
Dit zijn de finalisten van de Barista Challenge
Vraag naar uitzendkrachten groeit
Nieuw restaurant met dutch food concept
Tilburg focust op beacons in horeca
De beste barista van Bagels & Beans
Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons
Jubileum maakt Bakkersvak speciaal
Restaurant Fabers Alkmaar opent deuren
Finalisten Dutch Tea Championship 2016 bekend
Brief van minister Kamp over de deeleconomie
Trends in mobiele betalingen en winkelen
De Horeca 100 van 2015
Horecagasten testen straks zelf hun eten
McDonald's test biometrische kassa's
La Place wil internationaal uitbreiden
Wie wordt de beste barista?
Moet je digitale kassagegevens bewaren?
La Place presenteert nieuwe gerechten
Advertorial: Ecotap blijft groeien
Nederlandse chef bij chocoladewedstrijd Parijs
Gasten betalen vaker met smartphone
Ga op pad met je keuken!
De opmars van contactloos betalen
Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland
Café-restaurant In de Doelen is geopend
Restaurant serveert eten zonder personeel
Robot kan pizza's en pannenkoeken bakken
BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (4)
Dit zijn de 5 leukste koffiebars
BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)
Minder wespen op het terras (VIDEO)
De 3D-printer
Franchise kent grote uitdagingen
Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam
Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven
Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer
Veggie Event bijna van start
Vrouwen gestresst door toiletlucht
Personeel horeca wil massaal andere baan
iBeacon laat horeca berichten sturen
Nieuw: robot chef-kok (video)
Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens
Leer beter vegetarisch koken
Uber gaat ook eten bezorgen
Mc Donald's adverteert met Picto's
Gratis naar Internorga 2015
Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen
Wordt je website straks nog goed gevonden?
Meer groenten in Nederlandse horeca
Nieuwe snacks gepresenteerd op Horecava
Nieuwe columnist: Mark Tamsma!
Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'
Horecawerf Noord Nederland geopend
Warme temperaturen stimulans voor horeca
Wil je meer weten over vis?
Ultieme beleving in koffiecorner
Lezing en white paper over wetswijzigingen
Masterclass kaas door Wil Leppers
Volledig programma Makro Horecadag Vianen
Zoeken naar de best passende review
BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers
Topgastronomie op Folie Culinaire
Storytelling op de 60e BBB
Michelinsterren voor gastro pubs
Wie is de beste patissier?
Gedurfde battle op Folie Culinaire
Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam
Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg
Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek
Horecainterieur: de missers van 2014
Beste Bagels & Beans-barista
Steeds meer franchiseformules
Japanse high-tea in lunchroom
Japans worstenbroodje op de kaart
Chefkok pleit voor gezonder menu
Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?
La Place schiphol open
3D-geprinte bagels
Lunchroom met 'snellaadstation'
Horeca Campus Eindhoven breidt uit
Gratis naar Bakkersvak
Winnaars van Innovation Award 2014
Ober wordt overbodig bij NFC-restaurant
Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014
Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef
Goud voor prijsgeven van recept
Nominatie voor Yoghurt Barn
Zoete knauw
DE helpt koffieboeren in Vietnam
Het dessert is niet dood! 3 tips
Van Hessen viert feest in België
Innoveren op Prikkel je Zintuigen
Convenience: veel meer dan 'snel klaar'
De geldlade is voorbij - en nu?
Horeca Haringparty in beeld
Perfecte webshop voor uw keuken
Maasdam wint drie keer Latte Art
Is uw huurcontract wel in orde?
Nog meer koffiewedstrijden op planning
Latte Art kampioen wil wereldtitel
New York Pizza zet hardlopers in
Alle workshops van de Lunchroomdag
Ontdek de kracht van de TurboChef
Bartender en barista samen in finale
Nederlands Patisserie Team op beurs
Gastheer en sfeerbepaler met koffie
Angelique Schmeinck maakt lunchsapjes
Genieten van lactosevrije melk
HorecaEvenTT biedt podium voor koffie
Koffie langs snelweg mist kwaliteit
Van Hessen
Baristas organiseren nieuwe wedstrijd
Gommans maakt beste kerststol
Beste barista van Bilderberg
Uitvinding voorkomt broodschimmel
Beste barista van Nederland bekend
Laatste dag Prikkel je Zintuigen
PJZ Vakbeurs met persoonlijke aandacht
Pieter Punter - Speciale thee
Inwerkmodule voor studenten in horeca
Mora, Depa en Levens op de Lunchroomdag
College De Brink maakt beste lunch
Profiteer van de recepten van Vernaillen
Ontmoet de TurboChef op 19 maart
Bordewin wint Columbus Trofee 2012
Alejandro Mendez maakt gratis koffie
Van Kesteren maakt beste cateringbroodje
KHN: rem op bestedingen in horeca
Surf naar de kooktips van Den Blijker
Benoit Vernaillen vertelt over Nationale Lunchroomdag
Inspiratie op HORECA 2011
Bier proeven op HORECA 2011
Gilden on Tour, inspirerende vakdagen
Wilco Admiraal - Smaakmakers
Goossens maakt groots chocoladewerk
Bezoek BAKKERSVAK 2011 gratis!
Wordt u de thee sommelier van 2011?
Onmisbare adviezen voor uw bedrijfsvoering
Besparingstips van het bedrijfschap Horeca
Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF
De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'
Dekker ontvangt titel Meesterijsbereider
Diks wint Lekkerste Broodje Catering
Geen derde driesterrenrestaurant erbij
Chefs Unilever presenteren desserts in 3D
Uitreiking van de Lekker awards 2011
Starbucks zet naast koffie in op wijn en bier
Websitesysteem voor horecabedrijven
Unilever kookt met sterren
Levens sluit overeenkomst met Middleby
Elektrische boot voor grachttransport A'dam
Let op... Verantwoord frituren
Dutch Barista Championship 2010
Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg
Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010
Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek
Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas
Barista Claudie Donderwinkel wint Dutch Latte Art Championship
Let op... Bij het kopen van een espressomachine
Levens lanceert nieuwe ovenlijn
BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan
Broodspektakel bij Carl Siegert
Innovatie in horeca stimuleren met subsidie
Let op... Bij het kopen van een oven
Biologische voeding
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!