Dit is de toekomst van online betalen: Takeaway.com krijgt PSD2-vergunning

Een e-mail is 10 keer effectiever dan een post op social media

Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone

''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?

E-mailmarketing: gouden marketinginstrument voor de horeca

Locatus en Yoghurt Barn starten samenwerking retailanalytics

Startup bouwt virtuele restaurants voor de bezorgmarkt

KRO-NCRV lanceert de eerste voice-controlled kookassistant

Bas van Kooten: "“We kunnen niet meer leven in een wereld zonder digitalisering”

5 tips om online meer succes te hebben

Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten

Met een glimlach betalen in de horeca

Video: IJslanders laten eten bezorgen met een drone

Restaurant deelt Instagram-kit uit voor mooie foto’s

Tips voor een lekker sapje

Onafhankelijk overzicht van afreken- en betaalsystemen

App helpt Amsterdamse horeca in strijd tegen voedselverspilling

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 5

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 4

Horeca moet VPN instellen mogelijk maken

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 3

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 2

Bijna twee derde restaurants heeft geen werkende website

Succesvol adverteren via Adwords en Facebook, deel 1

Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars

Is een bankbiljet echt of vals? Gebruik de app!

Gratis wifi voor horeca een verplichting?

Onbenutte restaurants ingezet als werkplek voor creatives

KFC Rotterdam kiest voor Van Hessen

Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier

Gasten bestellen bij Burger King via Facebook

Domino's heeft al 185 vestigingen in Nederland

Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland

CBS: Economische groei trekt aan

Boompjes heropent als eventlocatie

Horeca grote stijger in aantal contactloze betalingen

Starbucks boekt meer omzet en winst

BCD Travel richt zich op virtueel samenwerken

Starbucks wil gepersonaliseerde zaken

De 5 foodtrends voor 2016

Anja Schukkink is beste theesommelier

Anneke Peters is beste barista

7500 bezoekers voor Bakkersvak

Frans wijnjaar 2015: meer oogst van topkwaliteit

Dit zijn de finalisten van de Barista Challenge

Vraag naar uitzendkrachten groeit

Nieuw restaurant met dutch food concept

Tilburg focust op beacons in horeca

De beste barista van Bagels & Beans

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Jubileum maakt Bakkersvak speciaal

Restaurant Fabers Alkmaar opent deuren

Finalisten Dutch Tea Championship 2016 bekend

Brief van minister Kamp over de deeleconomie

Trends in mobiele betalingen en winkelen

De Horeca 100 van 2015

Horecagasten testen straks zelf hun eten

McDonald's test biometrische kassa's

La Place wil internationaal uitbreiden

Wie wordt de beste barista?

Moet je digitale kassagegevens bewaren?

La Place presenteert nieuwe gerechten

Advertorial: Ecotap blijft groeien

Nederlandse chef bij chocoladewedstrijd Parijs

Gasten betalen vaker met smartphone

Ga op pad met je keuken!

De opmars van contactloos betalen

Maaltijdbezorger Hungry actief in Nederland

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Restaurant serveert eten zonder personeel

Robot kan pizza's en pannenkoeken bakken

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (4)

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)

Minder wespen op het terras (VIDEO)

De 3D-printer

Franchise kent grote uitdagingen

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer

Veggie Event bijna van start

Vrouwen gestresst door toiletlucht

Personeel horeca wil massaal andere baan

iBeacon laat horeca berichten sturen

Nieuw: robot chef-kok (video)

Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens

Leer beter vegetarisch koken

Uber gaat ook eten bezorgen

Mc Donald's adverteert met Picto's

Gratis naar Internorga 2015

Forse groei Nederlandse V PAY-betalingen

Wordt je website straks nog goed gevonden?

Meer groenten in Nederlandse horeca

Nieuwe snacks gepresenteerd op Horecava

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

Katoele en Stegeman 'junior chef of the year'

Horecawerf Noord Nederland geopend

Warme temperaturen stimulans voor horeca

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Zoeken naar de best passende review

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

Michelinsterren voor gastro pubs

Wie is de beste patissier?

Gedurfde battle op Folie Culinaire

Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Horecainterieur: de missers van 2014

Beste Bagels & Beans-barista

Steeds meer franchiseformules

Japanse high-tea in lunchroom

Japans worstenbroodje op de kaart

Chefkok pleit voor gezonder menu

Accepteert u de Nationale Horeca Cadeaukaart?

La Place schiphol open

3D-geprinte bagels

Lunchroom met 'snellaadstation'

Horeca Campus Eindhoven breidt uit

Gratis naar Bakkersvak

Winnaars van Innovation Award 2014

Ober wordt overbodig bij NFC-restaurant

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

Goud voor prijsgeven van recept

Nominatie voor Yoghurt Barn

Zoete knauw

DE helpt koffieboeren in Vietnam

Het dessert is niet dood! 3 tips

Van Hessen viert feest in België

Innoveren op Prikkel je Zintuigen

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

De geldlade is voorbij - en nu?

Horeca Haringparty in beeld

Perfecte webshop voor uw keuken

Maasdam wint drie keer Latte Art

Is uw huurcontract wel in orde?

Nog meer koffiewedstrijden op planning

Latte Art kampioen wil wereldtitel

New York Pizza zet hardlopers in

Alle workshops van de Lunchroomdag

Ontdek de kracht van de TurboChef

Bartender en barista samen in finale

Nederlands Patisserie Team op beurs

Gastheer en sfeerbepaler met koffie

Angelique Schmeinck maakt lunchsapjes

Genieten van lactosevrije melk

HorecaEvenTT biedt podium voor koffie

Koffie langs snelweg mist kwaliteit

Van Hessen

Baristas organiseren nieuwe wedstrijd

Gommans maakt beste kerststol

Beste barista van Bilderberg

Uitvinding voorkomt broodschimmel

Beste barista van Nederland bekend

Laatste dag Prikkel je Zintuigen

PJZ Vakbeurs met persoonlijke aandacht

Pieter Punter - Speciale thee

Inwerkmodule voor studenten in horeca

Mora, Depa en Levens op de Lunchroomdag

College De Brink maakt beste lunch

Profiteer van de recepten van Vernaillen

Ontmoet de TurboChef op 19 maart

Bordewin wint Columbus Trofee 2012

Alejandro Mendez maakt gratis koffie

Van Kesteren maakt beste cateringbroodje

KHN: rem op bestedingen in horeca

Surf naar de kooktips van Den Blijker

Kamer beslist snel over bedrijfschappen

Benoit Vernaillen vertelt over Nationale Lunchroomdag

Inspiratie op HORECA 2011

Bier proeven op HORECA 2011

Gilden on Tour, inspirerende vakdagen

Wilco Admiraal - Smaakmakers

Goossens maakt groots chocoladewerk

Bezoek BAKKERSVAK 2011 gratis!

Wordt u de thee sommelier van 2011?

Onmisbare adviezen voor uw bedrijfsvoering

Besparingstips van het bedrijfschap Horeca

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Dekker ontvangt titel Meesterijsbereider

Diks wint Lekkerste Broodje Catering

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Starbucks zet naast koffie in op wijn en bier

Websitesysteem voor horecabedrijven

Unilever kookt met sterren

Levens sluit overeenkomst met Middleby

Elektrische boot voor grachttransport A'dam

Let op... Verantwoord frituren

Dutch Barista Championship 2010

Nieuwe chef restaurant Klein Paardenburg

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Unilever Foodsolutions lanceert 'essentieel' boek

Jamie Oliver geëerd om strijd tegen obesitas

Barista Claudie Donderwinkel wint Dutch Latte Art Championship

Let op... Bij het kopen van een espressomachine

Levens lanceert nieuwe ovenlijn

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Broodspektakel bij Carl Siegert

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Let op... Bij het kopen van een oven

Biologische voeding

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: