Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

Happy Tosti zet soep uit De Verspillingsfabriek op de kaart

Interview Dimitri Roels, Vlaamsch Broodhuys: Brood eten op sterrenniveau

Hoe onderneem je in een kattencafé?

Vier Oranjerecepten voor Koningsdag

Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Guus Meeuwis presenteert smakelijk kookboek

Verbouwing van 150.000 euro door blurring-wetgeving

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Den Helder gaat stap verder met blurring

Fris je kaaskennis op!

"Onze omzet steeg met 25 procent na verbouwing"

Ontdek: de gerestylde Lunchroom!

Lunchroom nieuwe stijl gepresenteerd

Restaurant Yoepz opent in Amsterdam

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

2015: 22 procent minder faillissementen

Vlees blijft favoriet in restaurant

Bouillabaisse

Paprikasoep met balletjes

Kerrie-kokossoep met gehaktballetjes en mie

Maissoep met varkensvleesreepjes

Mediterrane wijtingsoep

Noedelsoep met gamba’s

Paprikasoep met kaaskletskoppen

Hongaarse goulashsoep

Paprikasoep in 4 kleuren

Tomatensoep met croutons

Toscaanse tomatensoep

Reubesoep met lamsbout

Japanse pompoensoep

Garnalensoep uit Groningen

Kaassoep uit Alkmaar

Tomatensoep met een Westlands tintje

Soep met asperges, komkommer en meloen

Visserssoepje met rouille en tomatenciabatta

Bietensoep

Uiensoep met kaas

Broccolisoep met room

Cassavesoep met Madame Jeanette

Frisse soep van lente-ui en kokos

Spinaziesoep met avocado

Vietnamese noedelsoep

Soep van komkommer, meloen en asperges

Romige amsoi kokossoep

Kervelsoep met brood

Mosselsoep

Mexicaanse kaassoep met stengels

Linzensoep met kikkererwten en chorizo

Vissoep met rouille

Paprikasoep met tonijn

Ribollita

Geroosterde paprikasoep

Uiensoep sherry

Soep van knolselderij

Maaltijdsoep zilverui en champignons

Uiensoep met blauwschimmelkaas

Soep van pompoen

Waterkerssoep

Bietensoep met gehaktballetjes

Maïssoep met varkensvleesreepjes

Courgettesoep met plakjes varkensfilet

Superieur Franse Mosterdsoep

Goulashsoep uit Hongarije

Soep van geroosterde rode en gele paprika

Topchef Han Ji maakt sambal

De Horeca 100 van 2015

Tegen de HEMA kun je niet op

Minder regels voor Haagse terrassen

Tokio is culinaire hoofdstad van de wereld

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Dagelijks Lekker wil uitbreiden

La Place presenteert nieuwe gerechten

Dagelijks Lekker nu ook in Rotterdam

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?

Variatie op een klassieker: paprikasoep met vleesballetjes

Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers

'Horeca kan voedselverspilling verminderen'

Ecotap in café van middeleeuws klooster

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Paniek in keukens Frankrijk!

3 lekkere warme soepen

Horeca Alkmaar 24 uur per dag open

En nu eerst geld verdienen!

McDonald's lanceert de Etenweter

Nieuw in België: de Noedelhamburger

Bruce Springsteen in Eindhovens restaurant

Den Blijker presenteert nieuw kookboek

De kosten gaan voor de baten uit!

Alleen in Japan: bier met collageen (video)

Nieuw: Streetfood app

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Vraag naar gezonde lunch groeit

Vogelnest in je koffie?

Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

Nieuwe lunchroom in Hillegom

Wat doe jij met Kerst?

De Beren eetcafé in Amersfoort

Duits restaurantconcept geopend op station

Maakt bier drinken slimmer?

Makro doet een Rondje Horeca

Nieuwe saladebar in Nijmegen

Starbucks opent eigen vestiging in Den Haag

Bratwurst op Den Haag Centraal

Damn Food Waste in Zwolle

Street food op IJsland

Bistro, hamburger en kreeft

Column Pieter Punter: Street food

Begrippen in de horeca(keuken)

Alcohol is goed voor conditie

Wijziging APV: geluid eerder uit

Zoutgehalte in eten daalt in 2013

Valuas brengt glutenvrije kroket

Nieuwe cocktailbar Rotterdam open

Van Start: Koffie & Co

Van supermarktwagen naar lunchroom

Wet werk en zekerheid. Hoe zit dat?

Gratis lunch tegen voedselverspilling

App geeft inzicht in menukaart

Top vijf foodfestivals in Europa

Pop-up restaurant wil eigen pand

Succesformule breidt uit

Complete restyling Magneet Poortugaal

Hutten opent Smaaklokaal in Den Bosch

Breda krijgt vegetarische lunchroom

De bestsellers van 2013

Nieuwe lunchroom in Zoetermeer

Bijstaan

Pop-up: BIET, soep en salades

Versoepeling A'damse alcoholregels?

Pieter Punter - Troosteten

Nieuwe lunchroom in Hengelo

Actie tegen voedselverspilling

Herfstfavoriet Starbucks naar Nederland

Broodjestest Consumentenbond wringt

Tweede Nederlandse vestiging van EXKi

Topkoks maken lunch van waste

Noodle soup café op Schiphol

YamYam To Go in Utrecht

Houd deze datum vrij!

Lunch zet voedselverspilling in spotlight

Horeca-rivaal Jumbo Foodmarkt open

De nieuwe presentatie van snacks

Alle workshops van de Lunchroomdag

Puur op Smaak neemt Cityfood over

Highlunch met snacks

Ontdek de Rendement Tool op NLD

Pieter Punter - Recepten en opruimen

YamYam To Go opent in Rotterdam

Tip 8: Vraag om uitstel belastingbetaling

Kanshebbers Innovation Award bekend

Niet braden of bakken maar stomen

Impressie dag 1 Prikkel je Zintuigen

Soupier 2012 wint met pompoensoep

Nieuwste uitgave van Lunchroom online

Pieter Punter - Tips en tricks

'Portiegrootte minus 40 procent, levensjaren gast plus 20'

Pieter Punter - Het zout in de pap

Wedstrijd om beste soepmaker van Benelux

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Chefs battlen om beste broodjes

Bizar lunchgerecht van week - ronde 46

Nu ook snacks voor JongFood

Eerste vestiging Starmeal in Nederland

Ovenschoteltje van krentenbrood

Nederlanders willen gezonder eten

Inspiratie op HORECA 2011

Food Inspiration Days in beeld

KHN over Prinsjesdag: 'let op en innoveer'

Kokspanel krijgt primeur nieuwe soepen

Soep van groene asperges, komkommer en meloen

EXKi komt naar Nederland

Henri best geleide onderneming van het land

Lunch- en dinercafé NUL73 opent deuren

Drukbezochte Nationale Lunchroomdag!

Pak 'm mee: 't gratis receptenboekje!

Onmisbare dag voor lunchroomhouders!

Fazantenstoof met alleen maar kippenvlees

Lunchroom De Beleefenis geopend

Tarte tatin van sjalotten

Kamervragen over lunchroom

De Klup Serveert mikt speciaal op senioren

Actie: 4 halen 3 betalen = 25% gratis

Bewust zaken doen op de Food Innovatiedagen 2010

Lunchroom geopend in Hillegom

Mineraalwater als ideale tafelpartner

Smullen in de lunchroom van mama

Unilever op De Nationale Lunchroomdag

Hollandsche Tuyn wordt lunchroom

City Trip Groningen: er gaat niets boven...

Prorest Catering introduceert slanke lunchformule

Gemeenten versoepelen regels voor horeca

City Trip Zeist

Tomatensoep met broodcroutons

De Pistolet kan doorstart maken met nieuwe eigenaars

Nationale Soepdag op 16 oktober tegen kindersterfte

Beleg van Breda, Breda (+ vervolg)

Nederlandse werknemer bezuinigt niet op lunch

In Beverwijk genieten gasten langer van verse vis

Lunchroom Fifty One geopend

Heropening 'Soep en Zo' van Leger des Heils

Kom eten, kom drinken, kom proeven!

Rode bietensoep

Beleef de lunch

Rode bietensoep

Ook brancheorganisaties ondersteunen Nationale Lunchroomdag

Tien jaar en eindelijk vast eten

Hollandse kost favoriet

Vrouw valt in soepketel

Restaurantbegrippen

Lunchroom Soep breidt assortiment uit

Koks gaan voor Maggi soep

Spijs

Courgettesoep

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: