Restaurant Medewerker (m/v)

Wij geloven dat jouw unieke persoonlijkheid de gast een onvergetelijk belevenis geeft. Geloof jij dat ook? Dan zijn wij een perfecte match! Het Radisson Blu Palace Hotel is op zoek naar een nieuwe collega die lekker zichzelf durft te zijn.

Als restaurant medewerker zorg je ervoor dat de gasten het na hun verblijf alleen nog maar over het heerlijke eten en jouw fantastische service kunnen hebben. Je ontvangt de gasten namelijk met je mooiste glimlach en vertelt hen over onze wijn en spijs. Jij zorgt ervoor dat de werkvloer draaiende blijft en alles op rolletjes loopt. Dankzij jouw unieke persoonlijkheid willen ze nooit meer ergens anders heen. 

Wie ben jij?

  • Horecaervaring is gewenst, maar motivatie en instelling zijn belangrijker;
  • Je houdt van een social talk en bent niet bang om op iemand af te stappen;
  • Je durft lekker jezelf te zijn.

Wat je van ons krijgt?

  • Een fulltime (of parttime) dienstverband met een passend salaris;
  • Reiskostenvergoeding (afhankelijk van woon-werkafstand);
  • Tegemoetkoming in de kosten van je fitnessabonnement (#fitgirl);
  • Voldoende mogelijkheden tot opleiding en training (wij denken graag mee!);
  • Mogelijkheid tot staffrate om in Radisson Blu Hotels over de hele wereld;
  • 65 leuke collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou gereld hebben.

Ben jij dé persoon voor de job? Reageer dan snel en wordt onze nieuwe collega!

Radisson Blu Palace Hotel
t.a.v. Tiyona Borsboom
Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk aan Zee
T: +31 (0) 71 365 30 00
E: personeelszaken@palacehotel.nl


Wie zijn wij?
Radisson Blu Palace Hotel is een art-deco style hotel met 120 kamers, 13 multifunctionele vergaderzalen, 2 boardrooms, Brasserie & Terrace Circles, Dunes Lounge & Bar, een wellness center, aquacenter en fitness.

Natuurlijk ben je ook benieuwd hoe het is om te werken bij het Radisson Blu Palace Hotel. Dit kan het beste worden omschreven als fun en informeel, waarbij aandacht voor onze gasten en het leveren van kwaliteit altijd onze focus heeft. Het hotel is onderdeel van de Radisson Hotel Group, wat een wereld aan mogelijkheden geeft naar een internationale carrière en trainingsprogramma’s.

Radisson Hotel GroupTM (voorheen Carlson Rezidor Hotel Group) is een van de werelds grootste hotelgroepen met acht onderscheidende hotel brands en heeft 1.400 hotels wereldwijd in gebruik en in ontwikkeling. Onder de Radisson Hotel Group portfolio behoort Radisson CollectionTM, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson en prizeotel. Meer dan 95.000 internationale teamleden werken voor de Radisson Hotel Group. De hoofdkantoren van het bedrijf bevinden zich in Brussel, Minneapolis en Singapore.

 

 

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: