Kwalitaria Délifrance opent op Wagnerplein in Tilburg

Ter Marsch & Co bezorgt burger per drone

Dirk Beljaarts algemeen directeur KHN

Patrick Beijk Meest Markante Horecaondernemer van Groningen

Barista Moniek Smit naar Doppio

Michel Kloeg nieuw bestuurslid KHN

Gouden kippen bij cafetaria Smidshuis in Rijsbergen

Papa John's doet iets terug voor de gemeenschap

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

CityTrip Utrecht: Interview 30ml Coffee Roasters Koffiebar

Bagels & Beans in actie voor Plastic Soup Foundation

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Pannenkoekenrestaurants starten actie voor mensen met verstandelijke beperking

McDonald’s wint met McHappy Day SponsorRing 2017

Oprichter Kaldi wint European Coffee Award 2017

McDonald's maakt 10.358 overnachtingen mogelijk voor ouders met zieke kinderen

Interview: Culinaire oase in een grauw winkelcentrum

World Sandwich Day-actie Subway Nederland levert 3.600 maaltijden op

Restaurants Meyer Beheer sluiten zich aan bij BookDinners

Interview: Joost Labadie, Subway

Gouden jubileum voor HMSHost op Schiphol

Foodmaster lanceert nieuwe huisstijl met pop-up frituurcultuurmuseum

ProFri en Nederlands Frituurcentrum maken genomineerden Parels van het Jaar Award bekend

Doppio viert jubileum met reis naar Italië

Keurmerk voor Eetwinkel Select in Boxtel

Horecaketen De Beren haalt 15.000 euro op voor Daniel den Hoed

Sligro in Tiel heropend

Nederlander Erik Kuiper wint Europese finale Gelato World Tour

Arnhemse ondernemers kiezen voor Kwalitaria Délifrance

Starbucks doneert 250.000 pond voor boeren in Oost-Afrika

McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle heet 500e medewerker welkom

Nieuwe terras Barneveldse Lunchroom dankzij haringproeverij

Interview Dimitri Roels, Vlaamsch Broodhuys: Brood eten op sterrenniveau

Innovatieve horeca in het Westland

Tips voor een lekker sapje

Aandacht voor wijn bij horecaopleidingen verschilt sterk

Jopen brouwt bier voor KiKa

Hoe onderneem je in een kattencafé?

Winnaars Talent van de Toekomst 2017 bekend

Nathan Burggraaf winnaar Gouden Slagersring 2017

Kampioenen horeca & hospitality sector gehuldigd 

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans

Video: Lunchcafé De Moestuin in vakblad Lunchroom

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

Nieuwbouw horecagelegenheid met hotelkamers in Ulft

Friethoes heeft beste biologische friet

Nieuwe horecazaak opent in Rotterdam

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

AirDnD.nl doet overname branchegenoot

Verbouwing van 150.000 euro door blurring-wetgeving

Wat aten de Egyptenaren eigenlijk?

Restaurantconcept MaMa Kelly breidt uit

Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort

De beste burger van Rotterdam

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Europese economie groeit flink

Wist je dit al over Koningsdag?

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

Eerste west-afrikaanse eetcafé geopend

Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft

Naaktrestaurant opent deuren in Londen

Hoe zit het nu met terrassen?

'Thuisbezorgd.nl gaat naar beurs'

Aspergeseizoen 2016 is geopend

Maaltijdbezorging groeit als kool

Interieurinrichting: Houd het hoofd erbij

"Onze omzet steeg met 25 procent na verbouwing"

DLC Restaurant Amersfoort geopend

Yada Yada officieel geopend

Trailer fooddocu Ants on a Shrimp

Bagels & Beans gaat ook kleding verkopen

Hard Rock Amsterdam in de prijzen

Top 10 meest bestelde snacks van 2015

Lunchzaak zonder broodjes

Populariteit online eten bestellen blijft groeien

Standpunt KHN over borstvoeding in de horeca

Eerste Tribes cafe ter wereld open in Den Haag

Restaurant Week laat gasten betalen via PayPal

Pittige burgers voor heethoofden

De waarheid: lonen in horeca veel te laag

Cooqing laat hobbykoks koken in professionele keuken

Nieuw restaurant met dutch food concept

Thuisbezorgd.nl start Europese campagne

De beste barista van Bagels & Beans

7 misverstanden over mosselen

Nieuwe, gezonde soort high tea

Escape rooms de trend in leisure-land

Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

Eten in het vliegtuig is echt anders

Horeca moet toegankelijk worden voor gehandicapten

Takeaway.com neemt Duitse branchegenoot over

Doppio Espresso Den Haag deelt uit

Supermarktduo heropent Subway flagshipstore

Starbucks wil duizenden zaken openen in China

Vlees blijft favoriet in restaurant

Biologisch varkensvlees ongekend populair

Broodjeszaak Sal Meijer leeft voort

Topchef Han Ji maakt sambal

Paling toch niet met uitsterven bedreigd?

Restaurant geeft kerstdiner weg

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Nieuwe horecaclub in Amsterdam: De School

Tegen de HEMA kun je niet op

Horecagasten testen straks zelf hun eten

Doppio Espressio breidt uit in Den Haag

Vegetarische burgers zijn een hit

Interview: Winnaar Lekkerste Lunchroombroodje

Nieuwe brouwerij start met crowdfunding

Nieuw horecaconcept in Zwolle

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Doppio Haarlem deelt gratis cappuccino uit

5 tips voor meer omzet

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Restauranteigenaar verrast eenzame zielen

Restaurant Foodsy bleek een grap

2000 bezoekers voor VegFestNL

Dag van de Indische Keuken

Efficiënt ondernemen in Putten

Zo'n 60 procent wil meer betalen voor vers

Deze is lekker, maar die ook!

GIN Neo Bistro & Wines opent deuren

Toastable opent derde vestiging in Amsterdam

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

Ga op pad met je keuken!

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

Bespaar niet op je interieur!

Amsterdamse branie in een hamburger-hotspot

App om telefoongebruik aan tafel te beperken

Tafel voor één, alstublieft!

Waarom restaurants rood zijn?

Landelijke actie duurzaam eten van start

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Interactie met kok via livestream La Place

SVH en Foodstep gaan samenwerken

Coffee Award voor Doppio Espresso?

FoodFest: Verse oesters voor Sergio Herman

Weinig animo voor rookvrij terras bij politiek

Half miljoen reserveringen AH-restaurantactie

Laatste interview oud-winnaars: Smaak

Rein Rambaldo vertelt je alles over interieur

We drinken steeds meer alcoholvrij bier

Tijdelijk horecaconcept in Amsterdam

Interview oud-winnaars: Elhorst

In de rij voor wijngaard Amsterdam

Interview oud-winnaars: De Koffiepot

Yoghurt Barn lanceert special met blogger

Ook in Nederland tekort aan koks

Paniek in keukens Frankrijk!

550.000 leden voor La Place Extra's

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

Van het festivalgras naar de lunchroomvloer

Nieuwe Starbucks in AMC

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

De Pier vanaf zaterdag open

Roosendaal wil bruisende horecastad worden

Zwarte Doos krijgt hotel en café-restaurant

Vegetarisch wereldrecord op Museumplein

Minder wespen op het terras (VIDEO)

Horeca in Paleis Soestdijk?

Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

Gratis ijsje van McDonald's (VIDEO)

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

En nu eerst geld verdienen!

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Raak wegwijs in de nieuwe regels

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Bagels & Beans heeft beste formule

De 3D-printer

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Gemeentelijke belastingen stegen enorm

Blog Wobbe van Zoelen, Anne & Max

Hollandse keuken een succes in Milaan

Vleesloos barbecueën op 6 juni

VIDEO: Grootste restaurant ter wereld

Crowdfund succes: Brownies en downieS

Nog een crowdfunding succes

Wet werk en zekerheid: nieuwe regels

Koffie- en saladebar Utrecht start crowdfundingcampagne

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

De kosten gaan voor de baten uit!

Van lunchroom naar brasserie

Trend: Lobster & Burger Bars

Yoghurt Barn gaat het ziekenhuis in

Vergrijzing is een zegen voor lunchrooms

Vrouwen gestresst door toiletlucht

De AD Friettest onder de loep

Horecabaan voor 250 werkzoekenden Utrecht

iBeacon laat horeca berichten sturen

Superfood? Brainfood!

Brownies & Downies naar België

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Paling Peeling is je reinste onzin

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

McDonald's introduceert de McKibbeling

Ice Bakery franchise is een hit

Onrust V&D remt uitbreiding La Place

Ouderwets genieten in De Meierijsche Kar

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Vraag naar gezonde lunch groeit

Crowdfunding voor vestiging Coffeecompany

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Waarom die dubbele deuren?

Rookverbod horeca goed nageleefd

De meest bestelde snack in 2014?

Uber gaat ook eten bezorgen

Redzepi kookt op grote hoogte in Japan

Valentijn bij McDonald's

Lunchen met de baas? Liever niet!

Restaurant en scheepswerf werken samen

Britse chef verklapt grillen van rijkelui

Cupido schiet raak bij Starbucks

Marktplaats voor thuisdiners en tours

Nieuw in restaurants: Week van de Liefde

8 voordelen van koffie

Wordt je website straks nog goed gevonden?

Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)

Knappe gasten eten gratis in restaurant China

150.000 euro opgehaald in 8 uur

Nieuw: Horeca Select tomatenpouches

Bakkerswinkel geopend in Rotterdam

Nieuwe snacks gepresenteerd op Horecava

Nieuwe lunchroom in Breda

Kopje koffie populairste tussendoortje

Duitsers gaan bier drinken uit 'kleintjes'

Crowdfundingsucces lunchroom Rotterdam

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Van der Grinten: verplicht in horeca werken

Irritaties

Bagels & Beans Ede in de prijzen

Michelinzaken doen diner in uitverkoop

Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

SVO behaalt goede waardering

Resttomaten en oesterzwamburgers

Robots runnen restaurant (video)

Den Haag meest gastvrije stad?

Protest tegen lunchroom Roermond

De ware motivatie van Michelin

Kerstdiner door velen gehaat

SVO organiseert wedstrijden Horecava

Aan de slag met wilde paddenstoelen

Doppio Espresso opent zaak in Haarlem

Meer plantaardige producten in horeca

Toekomst lunchroom ZiZo Utrecht onzeker

Nieuw: De Bosatlas van het voedsel

Shop-in-shop in opkomst

Duits restaurantconcept geopend op station

Horecawerf Noord Nederland geopend

Meer verkopen? Personeel trainen!

Restaurant overspoeld door bellers

Interview: De Koffiebranderij, Hilversum

De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje

Ultieme beleving in koffiecorner

Eerste VegFest in Amsterdam

Imposante visafdeling in Vianen

Zoeken naar de best passende review

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Van Start: Lisa's Kitchen

Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

4500 Subways in Europa

Volkorenbrood niet altijd goed

Nieuwe Starbucks op Schiphol

Van tankstation naar lunchroom

Bratwurst op Den Haag Centraal

Nieuwe Brownies & Downies in Wijchen

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Werk moet weer lonend worden

Street food op IJsland

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Alcohol is goed voor conditie

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

Zuinige badgast benadeelt strandpaviljoen

Den Haag vegetarische hoofdstad van Nederland

Toeristische sector slecht bereikbaar

Signs: dove obers en bestellen in gebarentaal

Korting voor biddende klanten

Domino's pizza opent 150ste vestiging

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Airbnb stapt in zakelijke reismarkt

Wereldwijde primeur: Kweekvlees Kookboek

Brownies & Downies gaat landelijk

Ex-leerling Jamie Oliver opent winkel

Lunchroom steunt glazen huis

1750 gasten eten vegetarische maaltijd

WW-ers aan de slag in de Haagse horeca

Cultuurverschillen bij ontbijt

Van supermarktwagen naar lunchroom

Starbucks het kantoor in

Wet werk en zekerheid. Hoe zit dat?

Lunchroom haalt recordbedrag op

Gratis lunch tegen voedselverspilling

Oranjefans zorgen voor troep in horeca

Subway beste starter in Venray

Horeca pakt weinig mee van WK

Top vijf foodfestivals in Europa

Horeca moet zich onderscheiden

MasterChef-finalist misschien landelijke uitblinker

Hogeropgeleiden de horeca in

Minder verspilling in de keuken

Jaren 30 herleven in Brasserie Waalhaven

Broccoli krijgt gelikte campagne

Lunchroom geopend bij boekhandel

FNV Horeca wil einde aan onderbetaling horeca

Groot succes voor Bakkersvak

Culinaire academie in Twente

Robot vervangt chef en ober

Horecaondernemers doen speeddates

Je kunt beter vakken gaan vullen

Chefkok pleit voor gezonder menu

Aansprakelijkheid voedselallergie bij horecaondernemer

Harde lunch, lager gewicht

Ziekteverzuim laagst in horeca

Crisis voorbij voor strandhoreca

Onrust in horeca door kerntop

Hoftuin hartje Amsterdam opent deuren

Hutten opent Smaaklokaal in Den Bosch

Bob Hutten meest invloedrijke cateraar

Terrassen voller bij warm weer!

Voorjaarsvakantie: doe er wat mee!

Coffeecompany komt met webshop

'Ben je blind ofzo?'

Deur overleg horeca-cao zit potdicht

Koekje gekocht? Gratis koffie erbij!

Pieter Punter - Privacy

Interview: Daphne de Haan

Nieuwe editie van Lunchroom

Amsterdam-West krijgt Bagels & Beans

Wat moet de horeca in 2014 doen?

Vrouw oordeelt strenger over horeca

Subway wil naar 200 zaken

De lunchroomtrends voor 2014

10 tips bij inkopen

Broodje kaas blijft favoriet

Nominatie voor Espressofabriek

Stout legt de focus op zakenlui

'N Tikkie Anders in Sleeuwijk

Verlangen

Pieter Punter - Troosteten

110 banen verdwijnen bij DE

Loket voor actuele horecawetgeving

Horeca verdient minste loon van het land

Nieuw: vegetarische lunchroom Arq

Kwalitaria XL wint award

Lichttherapie bij Bagels & Beans

Wie wint de wedstrijd van het Lekkerste Lunchroombroodje?

Interview: George Witte

Zoete knauw

Pak de crisis aan met super personeel

Nieuw grandcafé in Diemen-Zuid

BBB Maastricht in beeld

McDress Code bij McDonald's

Waar zitten m'n gasten? Op social media!

SVO maakt beste begeleiders bekend

Record langste ontbijttafel verbroken

Cappuccinodrinker is controlfreak

8 tips voor een goede huiswijn

Eerste dag voor Gastvrij Rotterdam

Herfstfavoriet Starbucks naar Nederland

Interview: Gaby van Etten

Makro organisator Drechtse borrel

Nieuwste editie van Lunchroom

Lunch geen ontspannen moment (meer)

Tips! Hoe pak ik een vol terras aan?

Foodies verslikken zich in diepvriespizza

Kwekkeboom zoekt toptalent

Hoofdredacteur praat over dé wedstrijd

Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

Van Orsouw maakt Nederlandse cronut

Mooi 'say cheese-moment' voor winnaar

Langste vega-tafel weer stukje langer

Bio Specialist opent tweede zaak

Convenience: veel meer dan 'snel klaar'

Interview: Dieti Mulder

Aboutaleb opent Rotterdamse vakbeurs

IJssalons overwinteren de crisis

Pieter Punter - Broodje Aap

Topkoks maken lunch van waste

Maak het Lekkerste Lunchroombroodje

Nieuwe naam en koers voor SVO

Catering brengt lokale smaken samen

Meuffels interim directeur SVH

New York Pizza wint vakprijs

Bijzondere lunchroom Bij Zonder

"Gezond zonder geitenwollen sokken"

Nieuw biljet van 5 euro is nog wennen

Horeca kan gratis aan de vleesvervanger

Eetgelegenheden niet brandveilig

Houd deze datum vrij!

Lunch zet voedselverspilling in spotlight

De stressboog van luchtvaartreizigers

Hapje eten met Beastix

Let op! Functioneer op vol terras

Meer gasten horeca op Koninginnedag

Lunch en diner bij Opera Prima

Old Amsterdam opent eerste kaaswinkel

Pieter Punter - Wat voor vlees?

Wilco Admiraal - Een jongensdroom in Parijs

Amarant start lunchroom in Dorst

Nationale Lunchroomdag krijgt cijfer 8

Voedselprijzen dalen, prijzen blijven hoog

Café Chocolat laat kunstwerk zien

Chocolade is de ijssmaak van 2013

Mark Tamsma over succes in uitdagende tijden

ZuiderSchinkel viert haar jubileum

Hostmanship op Lunchroomdag

Frank Lindner over trending topics

Daverend succes voor Lunchroomdag

Handig: 10 tips bij inkopen doen

Kans op sluiting speciale lunchroom

Pieter Punter - Gelukkig en gezond

Puur op Smaak neemt Cityfood over

Lekkerste aspergeham uit Maarssen

Highlunch met snacks

Gastheer en sfeerbepaler met koffie

Interview: Aniëlka Menner en Rob Marcelissen

Sfeervolle lunchtafel met Depa

Genieten van lactosevrije melk

Interview: Rob Marcelissen & Aniëlka Menner

Klant koopt doe-het-zelf gerecht

Vroege lunch beter bij afvallen

Sfeerimpressie HorecaEvenTT

Sobere kroning of groots uitpakken?

Beatrix is een pannenkoek

Kasteel organiseert luisterlunches

Ziekenhuis biedt koffie Starbucks aan

Uniek verhaal over gastvrijheid

P&F: Vast of flexibel personeel? (2/6)

"Ik ben wel klaar met de crisis"

Trend 2013: Jeugd on the move

HorecaHelden 2013 bekend

Bekendmaking van de HorecaHelden

Douane en Belastingdienst tegen fraude

Trends 2013: Absurdisme, eigenheid en katten

Baristas organiseren nieuwe wedstrijd

Van Dobben wint test van Kassa

Nationale Lunchroomdag viert feest!

Groothandel VerServer failliet verklaard

Interview: Ilja Donderwinkel

Kampioenen op Bakkersvak 2013

Stem op uw HorecaHeld

CoffeeCompany wint koffieprijs

Doorstart lunchroom voetbalstadion

Kanshebbers horecahelden 2013

'Van niets, iets kunnen maken'

Gemoedelijke sfeer in Culinair Pretpark

Kom langs bij Prikkel je Zintuigen

Zet uw zintuigen tactisch in!

Durf te ondernemen en kom langs!

Volop inspiratie voor de foodbranche

Bagels & Beans geeft licht

Fastserviceopleidingen reikt gouden medailles uit

Winnaars Fastserviceverkiezing bekend

OPL Leren in een digitaal tijdperk (6/6)

Zevende Cafe voor Vlaamsch Broodhuys

Start campagne om vet te recyclen

PJZ Prikkel je Zintuigen en schrijf u in

Just Eat koopt Spaanse concurrent

Nu of nooit: het ministerie van Horeca

Wilco Admiraal - Crisiskapitaal

Pieter Punter - Speciale thee

PJZ Wessels laat bezoekers verrassen

PJZ Prikkelend programma

Impressie beurs Deli XL

Nieuwe lunchroom in Krommenie

Programma GildenEvent12 bekend

Lunchroomeigenaar is 'gevoelsmiljonair'

Nieuwe espressodrank voor Starbucks

OPL Opleiden: wat u er niet in stopt, komt er ook niet uit (3/6)

Wie wordt de HorecaHeld van 2013?

Horeca Academie neemt Leermeester.nu over

De Worst Day of The Year

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Horeca heeft nieuwe cao

Panesco wordt PANESCOFOOD.COM

Wilco Admiraal - Onder druk gezet

Patatje gezond in ontwikkeling

Naaldbroodjes onderzocht in Nederland

Vooral zuurpruim kiest voor fruit

Tweede Lunch Beat in Antwerpen

Domino's Pizza ook langs snelweg

Lunchroom Tante Truus krijgt cheque

Lunchen met ex zorgt voor meeste jaloezie

Reserveren: niet bellen, maar klikken

Thema GildenEvent12 is 'meesterlijk'

'Culinair sporten' tijdens Zomerspelen

Het regent kaas in Hoek van Holland

Elhorst wint Lekkerste Lunchroombroodje

Drie nieuwe broodjes voor Hema

Foodmood geeft emotie over voedsel weer

Pieter Punter - Feest

Tour Culinair rijdt 'Elfstedentocht'

Nieuw terras wijnbar Het Eigendom

Wilco Admiraal - Van cacaopoeder naar Specialty Coffee

Nederlanders eten minder vlees

Drie kopjes koffie goed voor levensduur

Broodje gezond populairste vegalunch

Subway en b&b voor Lochem

McDonald's start nieuwe campagne

Bizar lunchgerecht van de week - ronde 54

Just-Eat trakteert op gratis maaltijden

Interview: Laurens van Beek

Nationale Fastservice Excursieweek in mei

Dekker blij met nieuwe Meesterijsbereiders

Alleen luie mensen actief van koffie

Swingen met Lunch Beat

Kleine hapjes door sterk ruikend eten

Bolletje boterbabbelaar-ijs graag!

Aan de slag met lokale producten

Veel enthousiasme op Lunchroomdag

Kom vandaag langs, ook zonder inschrijving!

Mora, Depa en Levens op de Lunchroomdag

3fm Ekdom spot de Nationale Lunchroomdag

De Nationale Lunchroomdag gaat knallen!

Dit heeft u vorig jaar gemist, kom nu wel!

Schrijf u NU in voor de Lunchroomdag

Win de strijd van je concurrent

Jubileum voor familie Van der Linde

Vijf oplossingen tegen voedselproblematiek

Kokkie wordt franchiseformule

Bordewin wint Columbus Trofee 2012

Alleeneters zijn kans voor horeca

Nieuw tv-programma helpt zwarte brigades

Razendsnel profileren via LinkedIn (6/6)

Subway onderneemt ook sociaal

Bagels and Beans werkt Blue Monday tegen

Mart Visser ontwerpt bedrijfskleding

Sector 3 krijgt 'zusje': Josephine

Amin maakt Lekkerste Broodje Anders

2012 wordt het jaar van oerproducten

Mensen willen uitgebreid ontbijten

Elhorst bezoekt Lunchroom op Horecava

FSIN: horeca blijft onder druk staan

Walta wint Lekkerste Broodje Horeca

Bizarre lunchgerecht van de week - ronde 54

American pancakes bij Starbucks

Pieter Punter - Vuurwerk

Verleid 5 miljoen smartphone-users (3/6)

Succes voor Foodies

Kweek uw eigen ambassadeurs (2/6)

Project KrachtCatering is succesvol

Reactie Michelin op 'rapporteur Roelvink'

Doe mij die fiets maar

Lunchen in Spaanse sferen

Het worden drukke kerstdagen voor de horeca

Nederlander wil graag op vakantie met kerst

Mobiele website voor De Eeterij

FNV Horeca gebruikt crowdsourcing

Wilco Admiraal - Het Nieuwe Werken

Nieuwe lunchroom voor dagbesteding

Interview: Lotte en Loes de Vos

Nederlanders willen gezonder eten

Kraanwater lekkerder dan merkwater

Week van veiligheid en gezond werken

Pieter Punter - Fastfood

Eet-Geen-Dieren-Dag

Jumbo opent lunchroom

KHN over Prinsjesdag: 'let op en innoveer'

Horecagast zoekt goedkope alternatieven

Lichte groei horeca na opleving

Gilden on Tour, inspirerende vakdagen

Leren in de lunchroom

Obama rekent lunch af: 35 procent fooi

Bizar lunchgerecht van de week wk 32

Eindelijk een lekker dieet

Slapen op het werk mag niet

Hot dog 'DSK' gesignaleerd in Parijs

Wilco Admiraal - Smaakmakers

Pieter Punter - Haringijs

Zevende HorecaFair loopt vol

Pierre Wind laat mensen naar fruit 'snacken'

Interview: Fred van de Wiel

Alex Schulp LunchroomHeld van 2011

Genomineerden LunchroomHeld bekend!

Wie wordt de UWV HorecaHeld?

Oprichting Horeca Academie is een feit

Interview: Pieter van der Poel

ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'

Gezicht Heart Attack Grill (261 kg) overleden

Drukbezochte Nationale Lunchroomdag!

HMSHost wint innovation award 2010

SVH NK Horeca aanstaande

247e ondernemer voor Mijnhoreca.nl

De Stadskantine open voor een goede hap

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Verleid vijf miljoen smartphone-gebruikers

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Raad de portretten tijdens de Horecava

Wilco Admiraal - Mensenwerk

McDonald's verkoopt nog 11% hamburgers

Levens redden in De Tafel van Agriport

Chefs Unilever presenteren desserts in 3D

Grolsch introduceert nieuwe horecaglazen

Lunchroom Tante Truus viert verjaardag

Zwolse lunchroom Dunnik wordt brasserie

Websitesysteem voor horecabedrijven

New York Pizza verkoopt 50 miljoenste pizza

MasterChef verdeeld ontvangen op twitter

'Nederlandse resto's duurder dan buitenland'

Nieuwe lunchroom in Haarlem

Megacappuccinno vergt 2.700 liter melk

Vergaderzaal vernoemd naar 'armendokter'

Lunchroom op stelten

Unilever kookt met sterren

Start inschrijvingen SVH NK Horeca

Mora's Maastrichter Bitterbal in trek

Vrolijke verkiezing LunchroomHeld

Lunchen met Ronald Giphart

Genomineerden LunchroomHeld bekend

Personeel De Uitdaging geportretteerd

Anonieme weldoener schenkt lunch

Joop Weenk gehuldigd als 4Daagse Held

Horeca klaar voor halve finale WK

Meer banen horeca eerste kwartaal 2010

Kraanwater op de kaart

Let op... Verantwoord frituren

City Trip Leiden: wandelend door historie

Bakker Brakenhoff nu ook lunchroom

FNV reist door land met cao-apk

Interview: Hadi Abdi en Claudine Abdi-Wenneker

Lunchen met Buffett voor 2,63 miljoen dollar

Duurzaam van boon tot kop

Nederlanders nemen massaal vrij voor WK

Nieuwe samenwerking horecaopleidingen

Toon Naber nieuwe voorzitter KHN

Bread & Butter Tiel hoogste score

Broodjeszaak in slooppand

Strandpaviljoens in lichterlaaie

Eerste Fairtrade Bruiloft

Interview: Wendie de Roos

Rookverbod verbetert gezondheid horecamedewerkers

Toon Naber kandidaat voorzitter KHN

Foursquare de toekomst voor ondernemers

Mantelzorgers krijgen Lunchroom

M. Moesbergen UWV HorecaHeld Arnhem

Shared dining bij Arneym in Arnhem

Lopers halen 2.000 euro op voor lunchroom

Nederlanders eten het gezondst

Gestampte coquilles

Ondernemers opgefrist op Nationale Lunchroomdag

Bijzondere paaslunch

Lunchroom geopend in Hillegom

Restaurant De Machinist open in Delfshaven

Van Der Poel ijssalon van het jaar

La Place op uitbreidingspad in België

Hollandsche Tuyn wordt lunchroom

Waar gaat u naar toe?

City Trip Groningen: er gaat niets boven...

Prorest Catering introduceert slanke lunchformule

Alice Mulders wint Satelliet Design Challenge

Herman Cooijman HorecaVakPunt-leerling van het jaar

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Arjan Broekman wint Gouden Gastvrijheid Awards

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Biologisch friethuis opent eerste vestiging in Haarlem

Nieuwe bestuursleden voor Dutch Coffee Promotion

Nieuwe non-food webwinkel voor horeca

VWA: 'Blijf waakzaam bij Aziatische specerijen'

Let op... Bij het kopen van stoelen

City Trip Zeist

Toekomstmuziek? De touchscreen menukaart

Omzet horeca stabiliseert medio 2010

Abramovich luncht voor 52.000 dollar

Branchepartijen gaan met LNV voor duurzamer voedsel

'Top-10 Lekker 2010 gelekt'

De Pistolet kan doorstart maken met nieuwe eigenaars

Heel veel keus bij Yes!

Meest gastvrije stad van ons land

Beleg van Breda, Breda (+ vervolg)

SVH schenkt duizend euro aan De Zoetelaar

Online het meest besteld: shoarma

Grootste Burger King ondergaat restyle

Cafetaria deelt gratis snacks uit

Oud-roerganger Sligro overleden

Bij Revolutie komt alles onder één dak

Werkgelegenheid horeca krimpt met 28.000 banen

Breadbox failliet

Horecadromen komen tot leven in Overschie

Lunchen met Buffet voor 1,68 miljoen dollar

Aangaande nieuwsbrieven van vakblad Lunchroom

Hollandse Nieuwe bij lunchroom De Rozerie

Heropening 'Soep en Zo' van Leger des Heils

Bakkerscafé Brood op de plank geopend

Zwolse lunchroomhouder ontvangt lintje

Instinctief

Aapjes

Agathawerk opent lunchroom in Rockanje

Sligro opent binnenkort in Roermond

Koffiemolen Schijndel breidt uit, behoudt sfeer

Villa Dreefzicht is eerste La Place 'nieuwe stijl'

Moderne en huiselijke lunchroom in Beilen

Carnaval gaat door!

Lunchroom Soep breidt assortiment uit

Van Oordt PortionPack viert 275-jarig jubileum

Calvijn

Stoppen

De crisis

Broodje met Lebo geitenkaas en vijgen

Opening Griekse lunchroom in Zutphen

Rookgordijn

Nieuwe lunchroom in Kaatsheuvel

Het Geheim van Woerden

Door gehandicapten, voor de buurt

Bouw verstoort klanten

Leermeester.nu

Etiquette

Herman den Blijker

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: