Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''

Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Zo gaat de NVWA te werk

Interview Thee Leutje Leerdam: high tea aan de Linge

Horecakeizer Casper Reinders: "Ik heb niet veel met hip"

Verslag: op pad met de inspecteur van de NVWA

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Ook jij kunt morgen al bezorgen, maar let wel op deze zaken

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Interview: StationsHuiskamers brengen horeca naar regionale stations

De voor- en nadelen van kaas

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Upselling in de horeca, zo pak je het aan

Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"

Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Achtergrond: Koffie is complex, maar de moeite waard

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Interview: zuivel verdwijnt langzaamaan uit de smoothie

Convenience: een vloek en een zegen

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

Interview Hop & Stork Utrecht: lunchen in een chocoladehemel

Interview lunchroom Fika: "Geen uitsmijters, maar smørrebrød"

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Interview: Verhage worstelt met cafetariaverleden

Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Interview: 'eighties breakfast-hotspot' in Den Haag geopend

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Gratis download: alles over de NVWA en de horeca

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

CityTrip Zierikzee: interview Broodje van Nassau

CityTrip Zierikzee: interview Raf's lunchroom

Interview: op bezoek bij een 100 procent vegan lunchroom

Interview: Yoghurt Barn wil fors uitbreiden

Interview: thee wordt steeds belangrijker

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie

Interview Broodhuys, Leeuwarden: “De lunchpiek van vroeger is er niet meer"

Positieve reacties na winnen award 'Lekkerste Lunchroombroodje'

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

CityTrip Roermond: interview Eet- en Koffiehuis De Kiosk

Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: