Mens, Bedrijf & Visie: Peter Hein van Mulligen (CBS)
Mens, Bedrijf & Visie: Sjuk Akkerman (ING)
Mens, Bedrijf & Visie: Wouter Staal, eigenaar en oprichter van Yoghurt Barn
Energieverbruik en fiscale voordelen in de horeca
Mens, Bedrijf & Visie: Mark Tamsma, horeca-adviseur en horeca-accountant
12 tips om energie te besparen in de lunchroom
Coronacrisis: van hotdogkeizer naar koekjeskoning
Lunchroomondernemers besparen op energie en maken zich op voor een tijdperk na corona
In coronatijd een nieuwe dagzaak openen, het kan!
Horeca ligt plat; supermarkten en speciaalzaken ruiken hun kans
Het bewogen jaar van Dirk Beljaarts
De voordelen van loyaliteitsprogramma's
Thijs Jacobs: mijn drie favoriete interviews van 2020
Deze lunchroom is springlevend dankzij bezorging en afhaal
Deze lunchzaak overleeft dankzij de bakkerij en bezorging van pakketten
The Blueberry overleeft: ''We behaalden deze zomer zelfs een omzetstijging''
Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag
Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd
Koffiekennis: alles over koffievarianten
Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"
Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het
Horeca-etiquette: gedragsregels bij gebruik van e-mail en social media
Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''
Je horecazaak financieren zonder banken en beleggers
Van fietskar naar bomvol restaurant
Juffrouw Jacoba Amersfoort: 'kwaliteit wint altijd'
''Na elf jaar zijn we wel bekend in Amersfoort''
We vonden een supergave ontbijtbar in Rotterdam: Breakfast in Rotterdam
Interview: Scandinavische lunchroom in Hengelo
Zo onderneem je in een nieuw horecaconcept: het kattencafé
De allergrootste foodtrend? Vegan!
Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy
Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'
Nederlanders ontbijten vaker en 'uitdagender' buiten de deur
Schenk je geen alcohol? Gemiste kans!
Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel
Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''
Interview: de mooiste strandtent van Nederland
Zo gaat de NVWA te werk
Interview Thee Leutje Leerdam: high tea aan de Linge
Horecakeizer Casper Reinders: "Ik heb niet veel met hip"
Verslag: op pad met de inspecteur van de NVWA
Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?
Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer
Ook jij kunt morgen al bezorgen, maar let wel op deze zaken
Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie
Interview: StationsHuiskamers brengen horeca naar regionale stations
De voor- en nadelen van kaas
Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"
Upselling in de horeca, zo pak je het aan
Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''
Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"
Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca
Achtergrond: Koffie is complex, maar de moeite waard
Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?
Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord
Interview: zuivel verdwijnt langzaamaan uit de smoothie
Convenience: een vloek en een zegen
Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar
Interview Hop & Stork Utrecht: lunchen in een chocoladehemel
Interview lunchroom Fika: "Geen uitsmijters, maar smørrebrød"
Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken
Interview: Verhage worstelt met cafetariaverleden
Achtergrond: de kracht van de wisseltap
Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair
Interview: lunchcafé waar je kunt douchen
Interview: 'eighties breakfast-hotspot' in Den Haag geopend
Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!
Gratis download: alles over de NVWA en de horeca
Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''
Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''
Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt
CityTrip Zierikzee: interview Broodje van Nassau
CityTrip Zierikzee: interview Raf's lunchroom
Interview: op bezoek bij een 100 procent vegan lunchroom
Interview: Yoghurt Barn wil fors uitbreiden
Interview: thee wordt steeds belangrijker
(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid
Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie
Interview Broodhuys, Leeuwarden: “De lunchpiek van vroeger is er niet meer"
Positieve reacties na winnen award 'Lekkerste Lunchroombroodje'
Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal
CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch
Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca
CityTrip Roermond: interview Eet- en Koffiehuis De Kiosk
Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"
Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'
'Liefde en aandacht, bij alles wat je doet'
Alle dertien
De dag van Henk Smit
Humor en ontspanning in de lunchroom van de toekomst
De dag van Edwin Veltman
Simpelweg kwaliteit en sfeer
De dag van Hans Bernaards
De lunchroomhouder staat voor grote uitdagingen
What’s in a name?
Laat uw gasten op de thee komen
De dag van Kees Cornelissen
Verrassende vleeswaren
Biologisch vlees: behoedzaam in opkomst
Lunchroom Intermezzo: 'Hier is ‘vers’ geen losse kreet'
Een gepatenteerde Bol als lokkertje
De hygiënemiskleun Top Drie
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!