Horecarapport ABN AMRO: relatief weinig faillissementen, ondernemersvertrouwen historisch laag

Etiquette-expert Anne-Marie van Leggelo over gastvrijheid in coronatijd

Koffiekennis: alles over koffievarianten

Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het

Horeca-etiquette: gedragsregels bij gebruik van e-mail en social media

Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''

Je horecazaak financieren zonder banken en beleggers

Van fietskar naar bomvol restaurant

Juffrouw Jacoba Amersfoort: 'kwaliteit wint altijd'

''Na elf jaar zijn we wel bekend in Amersfoort''

We vonden een supergave ontbijtbar in Rotterdam: Breakfast in Rotterdam

Interview: Scandinavische lunchroom in Hengelo

Zo onderneem je in een nieuw horecaconcept: het kattencafé

De allergrootste foodtrend? Vegan!

Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

Nederlanders ontbijten vaker en 'uitdagender' buiten de deur

Schenk je geen alcohol? Gemiste kans!

Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel

Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''

Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Zo gaat de NVWA te werk

Interview Thee Leutje Leerdam: high tea aan de Linge

Horecakeizer Casper Reinders: "Ik heb niet veel met hip"

Verslag: op pad met de inspecteur van de NVWA

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Ook jij kunt morgen al bezorgen, maar let wel op deze zaken

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Interview: StationsHuiskamers brengen horeca naar regionale stations

De voor- en nadelen van kaas

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Upselling in de horeca, zo pak je het aan

Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"

Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca

Achtergrond: Koffie is complex, maar de moeite waard

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Interview: zuivel verdwijnt langzaamaan uit de smoothie

Convenience: een vloek en een zegen

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

Interview Hop & Stork Utrecht: lunchen in een chocoladehemel

Interview lunchroom Fika: "Geen uitsmijters, maar smørrebrød"

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Interview: Verhage worstelt met cafetariaverleden

Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Achtergrond: alcoholarm bier in opkomst, alcoholvrije wijn nog niet populair

Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Interview: 'eighties breakfast-hotspot' in Den Haag geopend

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Gratis download: alles over de NVWA en de horeca

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

CityTrip Zierikzee: interview Broodje van Nassau

CityTrip Zierikzee: interview Raf's lunchroom

Interview: op bezoek bij een 100 procent vegan lunchroom

Interview: Yoghurt Barn wil fors uitbreiden

Interview: thee wordt steeds belangrijker

(On)gerechtvaardigd vertrouwen in de overheid

Mentale gezondheid en stress: de millennial in de hospitality-industrie

Interview Broodhuys, Leeuwarden: “De lunchpiek van vroeger is er niet meer"

Positieve reacties na winnen award 'Lekkerste Lunchroombroodje'

Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal

CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

CityTrip Roermond: interview Eet- en Koffiehuis De Kiosk

Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

'Liefde en aandacht, bij alles wat je doet'

Alle dertien

De dag van Henk Smit

Humor en ontspanning in de lunchroom van de toekomst

De dag van Edwin Veltman

Simpelweg kwaliteit en sfeer

De dag van Hans Bernaards

De lunchroomhouder staat voor grote uitdagingen

Gewoon alles en allemaal

What’s in a name?

Laat uw gasten op de thee komen

De dag van Kees Cornelissen

Verrassende vleeswaren

Biologisch vlees: behoedzaam in opkomst

Lunchroom Intermezzo: 'Hier is ‘vers’ geen losse kreet'

Een gepatenteerde Bol als lokkertje

De hygiënemiskleun Top Drie

Bagels & Zo: het antwoord van de Domstad op de hoofdstad

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: