White paper

Kalfsvlees snittenposter

Kalfsvlees snittenposter

De haas, de dikke lende, de platte bil... Deze termen komen je vast bekend voor, maar waar komt het stuk nu eigenlijk vandaan?

Met deze poster bij de hand weet je altijd welk stuk kalf je op de kaart zet. Niet alleen leuk om te weten, maar eigenlijk is het gewoon basiskennis voor iedere keukenprofessional.

Vul je gegevens in om deze white paper gratis te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van Lunchroom, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
De 7 meestvoorkomende BTW fouten in de horeca + 3 tips om het te voorkomen + 3 tips om het te voorkomen
Wedstrijdreglement Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2021 Wedstrijdreglement Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2021
Pur Pain: 9 heerlijke recepten Pur Pain: 9 heerlijke recepten
Is het te voorkomen? Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Kalfsvlees snittenposter Kalfsvlees snittenposter
Vleesposter Rund Vleesposter Rund

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: