White paper

Kalfsvlees snittenposter

Kalfsvlees snittenposter

De haas, de dikke lende, de platte bil... Deze termen komen je vast bekend voor, maar waar komt het stuk nu eigenlijk vandaan?

Met deze poster bij de hand weet je altijd welk stuk kalf je op de kaart zet. Niet alleen leuk om te weten, maar eigenlijk is het gewoon basiskennis voor iedere keukenprofessional.

Vul je gegevens in om deze white paper gratis te downloaden. Naast deze white paper ontvang je ook de nieuwsbrieven van Lunchroom, je kunt je voor deze mail altijd afmelden.
De 7 meestvoorkomende BTW fouten in de horeca + 3 tips om het te voorkomen + 3 tips om het te voorkomen
Pur Pain: 9 heerlijke recepten Pur Pain: 9 heerlijke recepten
HorecaMarketingKalender 2020 HorecaMarketingKalender 2020
Kassafraude in de horeca Kassafraude in de horeca
Wedstrijdreglement Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020 Wedstrijdreglement Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2020
Horeca en de NVWA Horeca en de NVWA
Kalfsvlees snittenposter Kalfsvlees snittenposter
Vleesposter Rund Vleesposter Rund
Corona checklist bij reserveringen Corona checklist bij reserveringen

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: