Ton Heerts: ''De mensen durven nog niet naar de horeca''

Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

Dirk Beljaarts (KHN): "Na het gesprek met het OMT heb ik goede hoop dat de horeca weer open mag"

"Flinke huurverlaging is voor horecaondernemers nu zeker mogelijk"

Extra omzet? Investeer in personeel!

"Ze worden hier echt in hun kracht gezet"

Reportage: Restaurant Bij Goes

Ons Backhuys: Op en top biologisch

"Obstakels zien we als uitdagingen"

"Het werk wordt zo bijzonder gemaakt door de mensen hier"

Frenchie Café: All day brunch en red velvet pancakes

“Wij zijn het Tosticoncept”

Op Reportage: Reeg, De Bilt [video]

Op Reportage: BijHein, authentieke lunchroom in Amersfoort [video]

Op Reportage: Marcus, IJsselstein [video]

Op reportage: Bakkerij Versluis, Woerden [video]

Zus&Zus: eigentijdse lunchroom in Barneveld [video]

Reportage: Koffie en Jij, Hilversum [video]

Maggie Blue: All-day (and night) concept in Alphen aan den Rijn [video]

Reportage: Eetcafé Joos, De Bilt [video]

Reportage: Bagels & More, IJsselstein [video]

 Het EKO-keurmerk GOUD: het Beauforthuis in Austerlitz heeft hem te pakken 

‘’Door scherp en kritisch te blijven bereiken we ons doel’’

MOAK Pancakes verkoopt pannenkoeken van honderd euro. Een succesverhaal

"Je proeft direct of je een diepvriestaart of een huisgemaakte taart eet"

"Achter elk glas zit een verhaal"

Eethuis de Heuveltjes heeft de Oudhollandse sfeer

Op reportage: Broodnodig in Utrecht [video]

Plantaardig eten en lekker bier: bij Oproer Brouwerij vind je het

Perron 22 Enschede: ''Horeca is hard werken, je moet er liefde voor hebben''

Van fietskar naar bomvol restaurant

Juffrouw Jacoba Amersfoort: 'kwaliteit wint altijd'

''Na elf jaar zijn we wel bekend in Amersfoort''

We vonden een supergave ontbijtbar in Rotterdam: Breakfast in Rotterdam

Interview: Scandinavische lunchroom in Hengelo

Zo onderneem je in een nieuw horecaconcept: het kattencafé

De allergrootste foodtrend? Vegan!

Horeca-etiquette: restaurantgasten willen privacy

Het succesverhaal van Brownies&downieS: 'Eind dit jaar hebben we 57 lunchzaken'

Schenk je geen alcohol? Gemiste kans!

Dit stel bouwde een lunchroom en B&B in een modern kasteel

Interview oprichters Social Deal: ''Van lege tafels naar meer winst''

Interview met een theesommelier: Is thee een belevingsproduct?

Interview: de mooiste strandtent van Nederland

Interview Thee Leutje Leerdam: high tea aan de Linge

Horecakeizer Casper Reinders: "Ik heb niet veel met hip"

Interview: "Brood moet weer de boventoon gaan voeren"

Verslag: op pad met de inspecteur van de NVWA

Terras-etiquette: sta jij terrasterreur toe?

Bagels & Beans opent eerste aGoGo in Hoog Catharijne Utrecht

Reportage: Op bezoek bij een aardappelboer

Ook jij kunt morgen al bezorgen, maar let wel op deze zaken

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Interview: StationsHuiskamers brengen horeca naar regionale stations

Interview Jitse Groen, oprichter Takeaway.com: "Lunchbezorging gaat echt flink groeien"

Banketbakker gaat nieuwe Bagels & Beans Nijmegen runnen

Upselling in de horeca, zo pak je het aan

''Bij De Beren hebben we nu al twaalf marketingmedewerkers nodig''

Routing: liever efficiënt of meer contact met je gasten?

Charles Sampers, directeur Bufkes: "Straks kent men ons ook boven de grote rivieren"

Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma

Horeca-etiquette: ''Ga er nooit vanuit dat de heer betaalt!''

Interview: "We zijn ten prooi gevallen aan smaakvervlakking"

Interview nieuwe directeur KHN: ''Meer zichtbaarheid in politiek Den Haag''

Als horecaondernemer onverzekerd zonder NEN 3140?

Interview: culinair inspirator van Debuut aan het woord

Interview: zuivel verdwijnt langzaamaan uit de smoothie

Convenience: een vloek en een zegen

Interview: De Drie Wijzen uit Oost openen 19 horecazaken in ruim 10 jaar

Bedrijfspaspoort: Carola Bloemer, Brasserie Zomaar Purmerend

Alle interviews van 2018 op een rijtje

Interview Hop & Stork Utrecht: lunchen in een chocoladehemel

Interview lunchroom Fika: "Geen uitsmijters, maar smørrebrød"

“We willen drie zaken per jaar openen”

Etiquette bij netwerkborrels: Netwerken is net werken

Het dessert, daar kun je meer mee doen

Interview: Verhage worstelt met cafetariaverleden

Interview Wim Cox "Ik hou van quick and dirty"

Interview: lunchcafé waar je kunt douchen

Interview: 'eighties breakfast-hotspot' in Den Haag geopend

Kleding-etiquette in de horeca: leg alles vast!

Horecaondernemer Bas Hoebink: ''De horeca moet een betere werkgever worden''

Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging

Interview Miljuschka Witzenhausen: ''De Nederlandse horeca is goed bezig''

Bedrijfspaspoort: Lunchroom Onder Ons in Reek

Interview: Utrechtse lunchroom gaat helemaal voor ontbijt

CityTrip Zierikzee: interview Broodje van Nassau

CityTrip Zierikzee: interview Raf's lunchroom

Interview: op bezoek bij een 100 procent vegan lunchroom

Interview: Yoghurt Barn wil fors uitbreiden

Interview: thee wordt steeds belangrijker

Kok op vakantie dankzij keukenmanagementsysteem

Interview Broodhuys, Leeuwarden: “De lunchpiek van vroeger is er niet meer"

Positieve reacties na winnen award 'Lekkerste Lunchroombroodje'

CityTrip Roermond: interview brasserie ver'Koch

Interview: waarom het woord 'gratis' niet werkt in de horeca

CityTrip Roermond: interview Eet- en Koffiehuis De Kiosk

CityTrip Emmen: interview Harry's Lunchroom

Bedrijfspaspoort: Sebastiaan Debats, Lunchroom ’t Zoete Genot Arcen

CityTrip Emmen: interview brasserie byBart

CityTrip Emmen: interview Brownies & downieS

Interview: lunchroom en tapasbar in historisch luchthavengebouw

Routing: nadenken over elke centimeter

Bedrijfspaspoort: Lotta Imeyer, ETNsaladebar Enschede

Download gratis de nieuwe uitgave van Lunchroom!

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"

CityTrip Rotterdam: interview Baker's Dough

Coca-Cola geeft sneak preview in supersonisch lab

CityTrip Enschede: interview 'Melan'

De strijd tussen KHN en de marktleiders

CityTrip Enschede: interview 'Stoet'

CityTrip Enschede: Interview 'Meisje'

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 2: 'Over tien jaar is alles horeca'

Interview Ricardo Eshuis, SVH, deel 1: ‘Er zijn veel baanwisselingen in de horeca'

Het bedrijfspaspoort van... Wouter Staal, Yoghurt Barn

Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

Michelinsterren: Topchef Margo Reuten wrijft over haar glazen bol

Interview: Culinaire oase in een grauw winkelcentrum

Lunchroom: Culinaire oase, keukenapparatuur en streetfood

Interview: 'Je moet bier hetzelfde behandelen als wijn'

Het bedrijfspaspoort van...Micha's Boulangerie

Interview: Joost Labadie, Subway

Interview: Winnaar Lekkerste Lunchroombroodje 2014

Het bedrijfspaspoort van...Samantha Prins & Ferry Alfons

Interview Dimitri Roels, Vlaamsch Broodhuys: Brood eten op sterrenniveau

Interview: 'Vier jaar later profiteren we nog steeds'

Het bedrijfspaspoort van...Sieta Schellinger

Speciaal geselecteerd voor het paasweekeinde!

Interview: Roelof Toering, Blossom Den Haag

Interview: Hidde de Brabander, Banketbakkers zijn kunstenaars

Interview: Ton de Jonge, Bakkerswinkel Den Haag

Op bezoek bij STOOM beer&food Nijmegen

Video: Stemmen in het restaurant

Het bedrijfspaspoort van…

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans

Interview: Niels Mulder, Nielz Almelo

De Moestuin: Lunchcafé en kinderparadijs tussen het beton

Interview: mix van retail en horeca is een grote hit

Aantal strandpaviljoens groeit gestaag verder

Download nu: de nieuwe lunchroom!

Lunchzaak zonder broodjes

Ontdek: de gerestylde Lunchroom!

Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

Lekker lezen: CuliTip 2015!

Voor jou: de nieuwe Lunchroom!

Lunchroomdag op BBB Maastricht

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

Laatste interview oud-winnaars: Smaak

Rein Rambaldo vertelt je alles over interieur

Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke

Interview oud-winnaars: Elhorst

Interview oud-winnaars: De Koffiepot

Lekkerste Lunchroombroodje special

Leestip: de nieuwe Lunchroom!

Interview Lekkerste Lunchroombroodje

Nieuw Street Food Festival Den Haag

Wil je meer weten over vis?

Ultieme beleving in koffiecorner

Lezing en white paper over wetswijzigingen

Masterclass kaas door Wil Leppers

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Personeel. Wat zijn je rechten?

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Masterclasses op Makro Horecadag

Video teaser Lunchroom Marktverkenning 2016

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Personeel: faal-of succesfactor

Van tankstation naar lunchroom

Trend: brood is ongezond

Accijns veel te hoog

Lunchroom krijgt Michelinster

Interview: Daphne de Haan

Dokkaffee weer terug op de kaart

Nieuwe lunchroom in Zoetermeer

Filmpje! Het Lekkerste Lunchroombroodje van Smaak

Check ook Facebook!

'Yes yes: We hebben hem!'

Nieuwe lunchroom in Hengelo

Interview: George Witte

Nominatie voor Yoghurt Barn

Interview: Gaby van Etten

Tante Truus serveert sprinkhanen

Interview: Dieti Mulder

Zesde zaak voor Brownies & Downies

Interview: Maria Zwart

Amarant start lunchroom in Dorst

Gast wil niet betalen voor kraanwater

Delifrance praat over succes

Puur op Smaak neemt Cityfood over

Themamaand Horeca & Financiën

Interview: Rob Marcelissen & Aniëlka Menner

Nationale Lunchroomdag op 18 maart!

Jazz en blues bij Dokkaffee

Nieuwste uitgave van Lunchroom online

Kees Elhorst bij Evers Staat Op

Fotoverslag Lekkerste Lunchroombroodje

Laat uw brigade zien in Lunchroom!

Horecaprogramma haalt half miljoen kijkers

Nationale Lunchroomdag vergadert

Bedrijfschap Horeca over nieuw programma

Finalisten Columbus Trofee tellen dagen af

Interview: Nicole ter Horst

Interview: Lotte en Loes de Vos

Interview: Carla Visch

Interview: Fred van de Wiel

Interview: Pieter van der Poel

Interview: Steven Lagerwij

Interview: Marcel de Jong

Interview: Bram Sanders

Interview: Jacqueline Teunissen

Interview: Hadi Abdi en Claudine Abdi-Wenneker

Lunchroom online lezen?

Download raport 'De lunchroom in beeld'

Interview: Wendie de Roos

'Meedoen aan Mijn Tent is Top is overweldigend'

Banken kritischer, maar financieringen komen wel gewoon rond

'Liefde en aandacht, bij alles wat je doet'

Alle dertien

De dag van Edwin Veltman

De dag van Hans Bernaards

Lunchroom Intermezzo: 'Hier is ‘vers’ geen losse kreet'

Een gepatenteerde Bol als lokkertje

Bagels & Zo: het antwoord van de Domstad op de hoofdstad

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: