F&B Medewerker (m/v)

Altijd al willen werken in het mooiste hotel aan de Nederlandse kust? Dan is dit je kans! Wij, het Radisson Blu Palace Hotel, zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste collega die ons F&B team komt versterken.

Geen dag is hetzelfde in ons hotel. Of je nou in het restaurant alle gasten vertelt over ons mooie kaart of in de bar een cocktail aan het maken bent voor die ene vermoeide gast, met elkaar staan we 24/7 klaar om voor onze gasten de beste service te verlenen. Is de afwisseling niet genoeg. Wij dagen je graag uit. We houden er van om een praatje te maken met de gast. Dit doen we niet alleen in het Nederlands en Engels, maar ook in het Duits (jawohl!).

Ben jij er klaar voor om samen met het team de avonden nog gezelliger te maken dan dat ze al zijn en sta je sterk in je schoenen om onze gasten te woord te staan. Onze 65 collega’s staan in ieder geval klaar om je met open armen te verwelkomen.

Wie ben jij?

  • Horecaervaring is gewenst, maar motivatie en instelling zijn belangrijker dan ervaring;
  • Je houdt van een social talk en bent niet bang om op iemand af te stappen (ook in het Engels :-D);
  • Een echte teamplayer die flexibel is in werktijden;

Wat je van ons krijgt?

  • Een fulltime (of parttime) dienstverband met een passend salaris;
  • Reiskostenvergoeding (afhankelijk van woon-werkafstand);
  • Tegemoetkoming in de kosten van je fitnessabonnement (#fitgirl);
  • Voldoende mogelijkheden tot opleiding en training (waaronder ook een Duits cursus);
  • Mogelijkheid tot staffrate in Radisson Blu Hotels over de hele wereld;
  • 65 leuke collega’s die zich binnenkort afvragen hoe ze het ooit zonder jou gered hebben..

Ben jij dé persoon voor de job? Reageer dan snel en wordt onze nieuwe collega!

Radisson Blu Palace Hotel
t.a.v. Tiyona Borsboom
Picképlein 8, 2202 CL Noordwijk aan Zee
T: +31 (0) 71 365 30 00
E: personeelszaken@palacehotel.nl


Wie zijn wij?
Radisson Blu Palace Hotel is een art-deco style hotel met 120 kamers, 13 multifunctionele vergaderzalen, 2 boardrooms, Brasserie & Terrace Circles, Dunes Lounge & Bar, een wellness center, aquacenter en fitness.

Natuurlijk ben je ook benieuwd hoe het is om te werken bij het Radisson Blu Palace Hotel. Dit kan het best worden omschreven als fun en informeel, waarbij aandacht voor onze gasten en het leveren van kwaliteit altijd onze focus heeft. Het hotel is onderdeel van de Radisson Hotel Group, wat een wereld aan mogelijkheden geeft naar een internationale carrière en trainingsprogramma’s.

Radisson Hotel GroupTM (voorheen Carlson Rezidor Hotel Group) is een van de werelds grootste hotelgroepen met acht onderscheidende hotel brands en heeft 1.400 hotels wereldwijd in gebruik en in ontwikkeling. Onder de Radisson Hotel Group portfolio behoort Radisson CollectionTM, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson RED®, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson, Country Inn & Suites® by Radisson en prizeotel. Meer dan 95.000 internationale teamleden werken voor de Radisson Hotel Group. De hoofdkantoren van het bedrijf bevinden zich in Brussel, Minneapolis en Singapore.

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: