Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

The Black Cockatoo ontvangt 10.000ste gast

BookDinners en Dutch Cuisine gaan samenwerken

Geen verplichting voor inzameling petflesjes met statiegeld in de horeca

Nestlé gaat voor 100 procent recyclebare verpakking in 2025

'The Future 50': gewassen met een lage foodprint

Overheid biedt circulaire ondernemers hulp

Onderzoek 'Echte en Eerlijke Prijs' duurzame producten van start

Horeca speelt grote rol in ‘groener’ eetpatroon van gast

Veggies On Fire, eerste vega-restaurant in Den Haag met EKO-keurmerk

Eerste Goede Vis festival in Amsterdam

Interview: Culinaire oase in een grauw winkelcentrum

Nominaties Horecava Innovation Award 2018 bekend

Eerste vertical farm in Nederland opent de deuren

Duurzaamheidsbeleid Grolsch werpt zijn vruchten af

Kwalitaria start ombouw locaties naar nieuwste generatie

Nieuw restaurant Sukade in Meppel

Lepeltje Lepeltje naar Amersfoort

NHTV-studenten openen poffertjeszaak in Europa Park

Schijf van Vijf: Brood mag weer en alcohol is not done

Eerste Tribes cafe ter wereld open in Den Haag

Bagels & Beans Haarlem beste flexplex

Overname Burger King en La Place op stations

De horeca in 2016

Nieuw restaurant in Maastricht

Ketens scoren slecht op duurzaamheid

Landelijke actie duurzaam eten van start

Wijnproeven met topsommelier

Tweede EXKi opent op Amsterdam Centraal

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Horecabezoeker wil meer groenten

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Kwalitaria haalt smaakgoeroe in huis

Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

Winnaars Gouden Koksmes

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

Storytelling op de 60e BBB

Rotterdamse ondernemers krijgen pluim

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Meest Markante Horecaondernemer

Lunchroom met 'to go' op Schiphol

Kwaliteitsvlees in kroket

6 trends die toekomst horeca bepalen

Winnaars van Innovation Award 2014

Dit zijn de kanshebbers op een Horecava Innovation Award 2014

Een en al chocolade op Chocoa 2014

Horecava: Innoveer, ontmoet en beleef

DE helpt koffieboeren in Vietnam

Panel praat over interieursklachten

McDonald's opent in Osdorp

Unilever zet in op duurzame groei

Catering brengt lokale smaken samen

McDonald's wint duurzaamheidsprijs

A label voor koffie- en theemerken

KHN wil aandacht voor duurzaam

La Place wint Rank a Brand award

Jarige De Kweker trakteert met ei

Wilco Admiraal - Zuivere Koffie?

Cacaoproducenten willen duurzaam zijn

Frietwagen met duurzame technieken

PUUR, nieuwe themawereld Horecava

Kanshebbers Innovation Award bekend

Deli XL meest transparante foodservice

SAB Catering ontwikkelt MVO tool

'Groene' Sligro Zwolle opent deuren

IJsproducent richt zich op crowdfunding

SAB Catering levert eigen koffiebonen

Ontdek alles over 'terug naar de boer'

Horecaondernemer vindt collega behoudend

Gezocht: horeca voor Diemerbos

Ga mee naar New York!

Tweede vestiging JuicyDetails geopend

Akoestische Zaken wint innovatieprijs

Mis het niet: de Deli XL Foodservice Fair

Bries Noordwijk Beste Strandpaviljoen 2010

Duurzaam van boon tot kop

Pickwick lanceert duurzame thee

Horeca met Green Key minder controle

Lunchroom winnaar duurzaamheidsprijs

Deli XL wil duurzame toekomst

Eten in horeca is meer dan prijs en smaak

Duurzaamheid sleutelwoord op Horecava 2010

Van Der Grinten: 'Veel duurzame initiatieven in de horeca'

Duurzaamheid rode draad bij innovatieprijs

Hotel Figi ontvangt Fair Trade Horecapredicaat

De BEWUST Food Innovatie Dagen 2009

BEWUST Food Innovatiedagen komen eraan

Innovatie in horeca stimuleren met subsidie

Sterke groei ijssalonsector

Duurzaamheid in horeca loont

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: