Tijdelijk vegan burgerrestaurant tijdens Nationale Week Zonder Vlees 

Coronatrend: lunchmoment wordt steeds belangrijker

''Ons concept past goed in deze coronatijd''

Nieuwe vestiging Bagels & Beans in Leiden

Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021

Helft Nederlanders sinds maart niet meer uit eten geweest

77 procent van de Nederlanders gaat thuis koken met Kerst

Drive thru op sterrenniveau in Rotterdam

Rik Jansma en Laurens Samsen (Basiliek) spreken over convenience

Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld

Hier kun je dineren in een boomhut

75 procent van Nederlanders wil in juni weer uit eten gaan

NENI Amsterdam wint internationale Frame Award

Wat zit er in de originele bolognesesaus?

Booking.com lanceert nieuwe pilot-app 'CityBook'

Tjarda Romeijn maakte het Lekkerste Lunchgerecht op de Horecava

Nederlandse restaurants kunnen jaarlijks 582 miljoen euro besparen

December: Nederland massaal aan de garnaal

Hutten beste cateraar in MT1000

Nieuwe Julia’s: nog sneller en uitgebreider assortiment

Griezelen bij De Beren: speciale Halloween cocktail met meelwormen en sprinkhanen

Dit zijn de 10 beste nieuwe restaurants in Nederland

Ook de veeleisende gast vormt een uitdaging binnen de horeca

Gastvrij Rotterdam verrast met 'pop-up-Parkheuvel' restaurant

Sterrenrestaurants scoren slecht op vlak van dierenwelzijn

Snackmuur met Michelinster op Zwarte Cross 2019

Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten

Italianen kiezen deze pizza als de beste van Nederland

Aantal all-you-can-eat restaurants verdrievoudigd

Gerenommeerde chefs runnen pop-up snackbar

Verslag: een dag meekijken op de Cas Spijkers Academie

Imperium Jamie Oliver staat op omvallen

Kom je de kandidaten live aanmoedigen tijdens de voorronde?

Duits pretpark behoudt twee Michelinsterren

IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants

BRAM’S Gourmet Frites introduceert patatje Snert  

Line-up bekend van 24 topchefs voor 24H Chefs

Juriaan Swanink maakt De Lekkerste Maaltijdsalade

Anouska Hendriks maakt Het Lekkerste Lunchgerecht, Lekker Anders

HMSHost winnaar ‘Lekkerste Hamburger’ wedstrijd Horecava

Trendrapport 2019: de 7 opkomende trends in de restaurantindustrie

1 op de 5 Nederlanders is bereid meer dan €100 te betalen voor kerstdiner

Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie 

Bar-bistro geopend in voormalig DE hoofdkantoor

Download: De CuliTip 2018

Pas geopend G7 Food & Drinks in Gruizenkerkje uniek voor Sittard

Meld je aan voor de Lekkerste Wedstrijden

Bagels & Beans presenteert Vega(n) Gyros bagel

Horeca Academie start met koksopleiding in het Engels

Cornelis Bar & Kitchen kiest voor lichte gerechten

IENS presenteert de Insider Top 2019 lijst

Opening begin 2019: Brasserie Carstens Amsterdam 

In deze sterrenzaken kun je goedkoop uit eten

Alice Waters wint Johannes van Damprijs 2017

Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd

François Geurds verkoopt zaak aan Herman den Blijker

Wedstrijdkoken met orgaanvlees, een hele uitdaging

Zeewier wordt toegankelijker in een burger

Pop-up restaurant op sterrenniveau

Joost Deurloo is Nederlands Kampioen Oestersteken

Robert Kranenborg zoekt een franchisenemer

Foodhallen Rotterdam geopend op Kop van Zuid

Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner

Deliveroo lanceert innovatieve keukens

Baker’s Dough Pastries verovert Nederland

Robèrt van Beckhoven opent bakkerij en kiosk in winkelcentrum

restaurantgast vindt parel in zijn oester

Foodhallen Rotterdam onthult eerste standhouders

Fusie De Pizzabakkers en Da Portare Via

Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza

Chef Sidney Schutte opent brasserie

Nederland loopt finale Bocuse d'Or mis

Recept: dessert met Nederlandse en Letse elementen

Nieuwe culinaire ervaring in bourgondisch Maastricht

Gratis kalfvlees snittenposter

Topvlees van de houtskoolgrill bij de With

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Aubergine, bekroond tot koning van het comfort food

Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Het nieuwe aspergeseizoen staat voor de deur!

Sergio Herman gaat internationaal met Frites Atelier

Bijna de helft van de Nederlanders gaat uit eten tijdens de feestdagen

Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

44 nieuwe adressen in MICHELIN gids Bib Gourmand Benelux 2018

Foutje van Lekker: geprezen restaurant al maanden dicht

10 restaurants om voor naar New York te reizen

Video: Lunchroom in Voorschoten serveert exclusieve vissoort

Het fijnste Franse restaurant van Nederland, Bistrot Neuf Amsterdam

Flaming veggies: verkiezing 'hottest chef' in het teken van groenten

Chef-kok Edwin Takens is nieuwe eigenaar Brasserie Bakboord

In Nederland heerst een Thaise groene curry-gekte

OpenTable nu ook actief in Nederland

Kanshebbers beste Franse en Italiaanse restaurant bekend

Rotterdams genieten: fruits de mer-festijn

Het gevecht om de kok

Veel bezoekers voor Haags sushi-festival

Dit zijn de steden met de meeste Michelinsterren

Naam van restaurant MasterChef Bart van Berkel is bekend

Onderzoek: geluk gaat door de maag

Eerste internationale congres over smaak en proeven: Taste Summit

Sergio Herman opent café met zelfbediening en snacks

Team restaurant De Librije wint kookwedstrijd Slag op de Schelde

Groupon Culi Weken van start gegaan

Atelier Restaurant & Bar Amsterdam geopend

Taiwanese kookprofessionals geven Nederlandse studenten kookles

KRO-NCRV volgt jonge veelbelovende chefkoks en een sommelier

Weesper opent het terrasseizoen met gerechten van de houtskoolgrill

Nieuw concept in Roermond strikt sterrenchef Ron Blaauw

Nederland vijfde aspergeland van Europa

MaMa Kelly viert moederdag met MaMa’s Market

Horecafamilie Ter Marsch lanceert Wiedewietsaus

Het Rotterdam Marriott Hotel presenteert Schmidt Fresh Fish Market

Wat is de beste Europese stad voor een culinaire trip?

Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten

Topchefs vertonen kookkunsten tijdens Tafel op Zuid in Rotterdam

Op 21 maart eet de hele wereld Frans

Vanaf €5,45 per gang dineren bij een sterrenrestaurant

Gambiaanse afwasser wordt eigenaar van restaurant Noma

Gratis receptenboek voor een onderscheidende menukaart

Nederlands team eindigt als elfde bij Bocuse d'Or

Starbucks mikt op een Michelinster met nieuwe gerechten

Dit zijn de nieuwe sterrenrestaurants in Nederland

Jamie’s Italian Nederland opent tweede restaurant

Maastrichts restaurant zet gezondheidswetenschap op de kaart

Betaalbare verduurzaming met salades en sauzen van Fano

Sterrenchefs koken in pop-up restaurant op BBB Maastricht

Sterrenrestaurant Amarone Rotterdam viert 10-jarig jubileum met boek

Topchefs bij het Schmidt Zeevis Restaurant tijdens Gastvrij Rotterdam

Haute cuisine met ingrediënten van McDonald's

Culinair Peru blijft ontwikkelen

Open Nederlandse Barbecue Kampioenschappen

Colombiaanse chef Barrientos op Folie Culinaire

Rotterdam host World Championship of Chinese Cuisine

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

BBB Maastricht komt met nieuw concept

Bijna 8.000 bezoekers Horeca & Food Inspiratie Venray

Nieuwe naam voor Horeca & Food Inspiratie Hardenberg

Week van het Nederlandse Bier in mei van start

Peter Klosse ontkracht wildfabelen

Franse cuisine in Amerikaanse huiskamers

Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding

The sky is the limit. Of niet? (Video)

Wijnproeven met topsommelier

Strategische internationale samenwerking BBB

Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Gratis naar Internorga 2015

Peru beste culinaire bestemming

Duits restaurantconcept geopend op station

57 nieuwe Bib Gourmand adressen

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

BBB en Folie Culinaire: 10% meer bezoekers

Topgastronomie op Folie Culinaire

Storytelling op de 60e BBB

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Bratwurst op Den Haag Centraal

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Top vijf foodfestivals in Europa

Culinaire academie in Twente

Sligro rolt horecagroothandel 3.0 uit

BBB reserveert datum voor 2014

BBB Maastricht in beeld

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

Volop inspiratie voor de foodbranche

Horeca Relatiedagen Hardenberg

Zuidelijke provincies bezoeken vooral BBB

In beeld: van de beursvoer (3)

Bier&Gastronomie award naar Dégust

Inspiratie op HORECA 2011

Cas Spijkers overleden

Brie is favo Franse kaas Nederlanders

De 'E' in EFFF staat voor 'Europa'

Horecava 2011 heel goed bezocht

Geen derde driesterrenrestaurant erbij

Recordaantal Michelinsterren in Nederland

Uitreiking van de Lekker awards 2011

Equip’Hôtel 2010 van start

Chefkoks lanceren koffielijn voor topgastronomie

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2021 - Uitgeverij PS

Uitgave door: