Chef de partie Beachclub O

Uw vacature op deze site?

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN

  • Het plannen van de dagelijkse werkzaamheden door het vaststellen van de benodigde producten/grondstoffen aan de hand van de verwachte bezetting;
  • Het bereiden en doorgeven van gerechten;
  • Het bewaken van de kwaliteit van de gerechten door het controleren van de grondstoffen op versheid e.d.

 

PROFIEL

  • Je hebt aantoonbare a-la-carte ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je bent energiek en je weet van aanpakken;
  • Je karaktereigenschappen kun je omschrijven als: teamplayer, stressbestendig, creatief en flexibel.

 

Solliciteer direct
  • Uur: 38 uren
  • Dienstverband:
  • Opleidingsniveau: MBO

Meer vacatures

de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Assistent Front Office Manager
van der VAlk Business - Utrecht - 38 uur Cluster Revenue Manager
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Meeting & Events Representative
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Financial Controller
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Manager Event Operations
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Restaurant Medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur F&B Medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk - 40 uur Ontbijt medewerker (m/v)
Radisson Blu Palace Hotel - Noordwijk aan Zee - 40 uur Banqueting Medewerker (m/v)
de Hotels van Oranje - Noordwijk - 38 uur Fulltime DTP' er

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2019 - Uitgeverij PS

Uitgave door: