Zo leer je hoe je bier en spijs combineert

Opmerkelijk: aantal bierbrouwerijen in Nederland gestegen

Utrechtse horecaondernemers: "De run op de horeca blijft uit"

Liveblog 2: Yessss! Wij gaan weer open!!

Liveblog 1: Yesss!! Wij gaan weer open!!

Hertog Jan doneert alle opbrengsten nieuw bier aan horeca

Hotel laat gast 100.000 euro voor een biertje betalen

Dit zijn de actuele koffietrends en -ontwikkelingen

Onderzoek: Laag alcoholische bieren steeds populairder

Peer Swinkels directievoorzitter Swinkels Family Brewers

Dit is het lekkerste bockbier van Nederland

Achtergrond: de kracht van de wisseltap

Bier en fris straks op rantsoen?

Bier van eigen bodem populairder dan ooit

Dutch Beer Challenge op 21 maart

Bierfabriek lanceert flessenlijn

Interview: 'Van alleen een lunchroom kun je toch niet leven?'

Wat komt er in de Arnhemse Korenbeurs?

Interview: 'Je moet bier hetzelfde behandelen als wijn'

De Leckere opent zijn eerste café met cook-off

Meer schimmelstoffen in ambachtelijk bier

Bierbeleving met vintage bockbier

Dit zijn de duurste landen om een biertje te bestellen

Brouwerij houdt Battle of the Beers

Interview Dimitri Roels, Vlaamsch Broodhuys: Brood eten op sterrenniveau

Nationaal Bieronderzoek: speciaalbier met minder alcohol nieuwe smaakmaker

Tapautomatisering verdient zichzelf terug

Mexicanen boos op Heineken vanwege het woord 'tequila'

Aantal bierbrouwerijen in tienjaar verviervoudigd

Bier gemaakt van brood

Jopen Mooie Nel IPA schittert op NH Bierverkiezing 2017

Jopen brouwt bier voor KiKa

Burgerz en De Portare Via in Haagse Hofhouse

Speciaalbier- en wijnfestival Kannen & Kruiken breidt uit

Duurzaamheidsbeleid Grolsch werpt zijn vruchten af

De week van het Nederlandse Bier: dit is er te doen

Video: Met de BBB naar de Jopenkerk

Horecahotspot: Bierfabriek Almere is geopend

Video: Zwolse horeca inspireert!

Heineken opent een bakkerij in Amsterdam

Nieuw restaurant Sukade in Meppel

Bierprijzen horeca blijven stijgen

We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!

Bierfabriek Amsterdam naar grotere locatie

Amstel brengt ode aan oprichters

Foodora lanceert eigen biertje

Topchef Ricardo van Ede opent Nederlands eerste bockbierrestaurant

Jupiler lanceert slim bierviltje: glas nooit meer lang leeg!

Heineken laat gasten gratis water tappen in de horeca

Nederlanders zijn minder trots op eigen bier dan Belgen

'Megabierfusie AB InBev en SABMiller in oktober klaar'

Heineken ziet Europese biermarkt herstellen

Minder bierverkoop voor AB InBev

AB InBev compenseert aandeelhouders

Bavaria verliest hoger beroep om slogan 'Zo. Nu eerst..'

Nationaal Bieronderzoek: Nederlandse bierdrinker steeds veelzijdiger

De allereerste BierSpijs Wandeling in Haarlem

Wijnbar geopend in Citymall Almere

Warsteiner lanceert nieuw speciaalbier

13.000 bierliefhebbers bezoeken Brouwerijdagen

Festival DORST trekt ruim 12.500 bezoekers

In deze 10 steden is alcohol het goedkoopst

KEES eten & drinken opent in Poortugaal

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Verbouwing van 150.000 euro door blurring-wetgeving

Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol

Wat aten de Egyptenaren eigenlijk?

Nieuw horecaconcept in Doetinchem

Brouwerij 't IJ tijdelijk bij Gustafson Amsterdam

Nieuwe falafel- en speciaalbierbar in Amsterdam

Amsterdammer woont dichtstbij restaurants

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Wist je dit al over Koningsdag?

Alcoholrichtlijnen verschillen sterk per land

Jongeren positief over leeftijdsgrens alcohol

A'DAM Toren gaat open in voormalige Shelltoren

Brasserie Beekink & Co geopend in Den Haag

Bierprofessor: er zijn teveel bierstijlen

Café Ter Marsch opent deuren

Alcoholvrij bier in opkomst

Festival DORST trekt langs enkele steden

'Zo. Nu eerst een Bavaria' succesvol verdedigd

Bier en Appelsap Restaurant Tour in Utrecht

Chefs willen eigen bierbrouwerij openen

Horecaondernemer brouwt tweede speciaalbier

KHN stopt de procedure tegen brouwerijen

Week van het Nederlandse Bier in mei van start

Topchefs bereiden de perfecte burger

Bijzonder: biertje gemaakt van oud brood

Foodfestival Lepeltje Lepeltje breidt uit

Nieuw restaurant met dutch food concept

Nieuw pop-up restaurant: Chicks & Coqs

Restaurant Yoepz opent in Amsterdam

7 misverstanden over mosselen

Nieuwe directeur bij McDonald's

Regisseurs lanceren 'King Kong'-bier

Kunstenaars creëren bier- en kunstparadijs

De Horeca 100 van 2015

Tegen de HEMA kun je niet op

Crowdfunding bierbrouwer groot succes

Nieuwe brouwerij start met crowdfunding

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Hertog Jan lanceert ageing bier

Social media: Drank 'hot topic' op vrijdag

Nieuwe foodcourt: Yada Yada Market

Zeeuwse mosselen hebben topkwaliteit

En nu is het welletjes!

Bistro vs. brasserie: wat is het verschil?

Trend: Bier van lokale brouwerijen

Ben & Jerry's lanceert bier-ijs (video)

Nieuwe horecaconcepten op Utrecht CS

Restaurant zonder personeel in Amsterdam

Nieuwe bar sluit bij 10.000 biertjes

Voor jou: de nieuwe Lunchroom!

Grolsch introduceert Dagvers Pilsner

Amsterdamse branie in een hamburger-hotspot

Lunchroomdag op BBB Maastricht

Hardenberg als culinair middelpunt

Interview Erik Stroink, BBB Maastricht

We drinken steeds meer alcoholvrij bier

Starbucks gaat verder met bier en wijn

Nieuwe foodbar opent deuren in Rotterdam

Deze horecaondernemers staan op De Pier

Natte Horeca Nederland on tour

Waar of niet waar? Test je kennis!

Rotterdam verwelkomt reizend restaurant

Nieuw horecaconcept in Leiden opent deuren

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)

Amsterdam weer duurste terrasstad

In welk land is biertje het duurst?

Nieuwe biergarten in Rotterdam

KHN start serie over ondernemerschap

Culi festival tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Hudson introduceert Ons Burgerke

Nieuwe Italiaanse trattoria in Amsterdam

Programma Food Festival Food Unplugged

Geschiedenis bier centraal bij biercollege

Bierbrouwers focussen op vrouwen

Pop-up proeflokaal Rotterdamse Laurenskerk

AB InBev lanceert biertraining voor horeca

Texel Culinair focust op bier en rund

Alleen in Japan: bier met collageen (video)

Ben & Jerry's gaat bier brouwen

Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens

Gespot: pizzabier

Biertunnel bij café De Hazeburg

Volume mongozo bier groeit 38 %

Nieuw Beren eetcafé in Zoetermeer

Ouderwets genieten in De Meierijsche Kar

Sergio Herman wordt bierambassadeur

Starbucks serveert nu ook wijn en bier

Bier is goed voor de hersenen

26 biertjes per persoon bij carnaval

Columbus Trofee voor Zweedse innovatie

Biertje openen doe je zo! (VIDEO)

Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

Voor jou: taartrecepten

IBM's Watson wint Horecava Innovation Award

400 jaar Grolsch: 'Plop!'

10 culinaire trends voor 2015

Duitsers gaan bier drinken uit 'kleintjes'

Dit jaar bier bij het kerstdiner?

Daarom mors je niet snel met bier (video)

Nieuw: glutenvrij witbier

De Beren eetcafé in Amersfoort

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Duits restaurantconcept geopend op station

Tips voor heerlijke wildgerechten

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Luisterbier in de maak

13.169 bezoekers BBB en Folie Culinaire

Laatste dag BBB en Folie Culinaire

Van Bleijswijk in Enkhuizen overgenomen

Storytelling op de 60e BBB

Maakt bier drinken slimmer?

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Bratwurst op Den Haag Centraal

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Begrippen in de horeca(keuken)

Duurzaamheid belangrijk bij Gastvrij Rotterdam

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Alcohol is goed voor conditie

Hogere omzet en winst voor Grolsch

Meer bier verkocht in Europa

Nijmegen weer goedkoopste terrasstad

BTW-tarieven voor dranken in de horeca

UPDATE: Licentieplicht Videma

Kroketje bij de wedstrijd?

Beste spare ribs van Nederland

Culinaire academie in Twente

Paasbier met chocolade. Hips!

Accijns veel te hoog

Crisis voorbij voor strandhoreca

Bier en koffie op kerntop

Starbucks gaat bier en wijn verkopen

Onder de 18: niet naar binnen

TT-Motorweek zorgt voor relletje

Nieuwe debutant voor Grolsch

Diks maakt lekkerste broodje catering

Pieter Punter - Privacy

Dranken: hot or not in 2014

Horeca Utrecht boos om digitaal dossier

De brouwer tegen de ondernemer

BTW in de horeca

Bier is de nieuwe wijn

Blues in de lunchroom

8 tips voor een goede huiswijn

Doe mij een broodje bier

Wijnkennis opdoen op de BBB

Bier en spijs op Gastvrij Rotterdam

Den Haag heeft duurste terrassen

Starten met to go? Leer van HMSHost!

Meer omzet met juiste dienblad

Drietal keurmerken voor Gouden Engel

P&F: 'Drank maakt meer kapot...' (4/6)

Kamer eist uitweg verziekte biermarkt

Finale Bier en Gastronomie Award dichtbij

In de ban van het bier

Ippon is Lekkerste Broodje Catering

Dranktrends: gastro-cocktails en lokaal

Kanshebbers Innovation Award bekend

Horeca investeert minder

Volop inspiratie voor de foodbranche

Onthaasten in Oss

Lunchroomeigenaar is 'gevoelsmiljonair'

De Worst Day of The Year

Onderzoek: horecazaken zijn brouwerij trouw

Drankenconcern Diageo boekt meer omzet

Mobiel bestellen en betalen bij paviljoen

Grolsch wil kwaliteit in horeca zien

Mediterraans Cafe Comunal open

bereik 30.000 horecaondernemers!

Impressie horecavakbeurs BBB 2012

Starbucks gaat door met proef

Wat is er te doen op de BBB?

In beeld: van de beursvoer (3)

Bier&Gastronomie award naar Dégust

Van harte welkom op de BBB 2012

Deel je passie met de wereld! (1/6)

Ruim 2.800 bezoekers HORECA 2011

Kraanwater lekkerder dan merkwater

Inspiratie op HORECA 2011

Bier proeven op HORECA 2011

Albron geeft wandelaars VIP-behandeling

Pieter Punter - Haringijs

'Ultiem vrouwenbier bestaat niet'

ING: 'Lichte groei horecasector in 2011'

Culinaire uitspattingen op de BBB en EFFF

Horecava 2011 heel goed bezocht

Diks wint Lekkerste Broodje Catering

Grolsch introduceert nieuwe horecaglazen

Starbucks zet naast koffie in op wijn en bier

Biergilde en bakker maken nieuw brood

Heerlijk halfjaar Heineken dankzij overname

Bizar lunchgerecht van de week wk30

Horeca klaar voor halve finale WK

City Trip Leiden: wandelend door historie

Bordeauxwijn La Tulipe nu ook schroefdop

Studenten bedenken gezondste kroket

Winnaar Lekkerste broodje Catering is van Roland Biermans A star in heaven

Antonio van den Hengel HorecaHeld 2010

Stakingen InBev leiden mogelijk tot biertekort

Theemachine van Da Silva wint Overall Innovation Award 2010

Marijke Vuik derde finalist HorecaHeld 2010

KHN: "Wel of geen kraanwater is keus van ondernemer"

Mijn collega komt zo bij u…

Koffiemolen Schijndel breidt uit, behoudt sfeer

Carnaval gaat door!

Restaurantbegrippen

Calvijn

Nieuwe lunchroom in Kaatsheuvel

Schrijf gratis in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Horeca & Recht
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2020 - Uitgeverij PS

Uitgave door: