Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden

Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste

Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar

Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen

Training: meer gasten door ijzersterke social media content

Bedrijfspaspoort: Sebastiaan Debats, Lunchroom ’t Zoete Genot Arcen

Gratis uitgave van vakblad Lunchroom

Wat doet de horeca aan Moederdag?

Koningslunch voor Rotterdamse daklozen

NLVVM: omzetstijging van ruim 200 procent tijdens Koningsdag

Bezorgservice Deliveroo opent meldpunt ‘Koninklijke Katers’

FNV Horeca en Huis van Eemnes sluiten cao

Fotoverslag CityTrip Emmen: stads gevoel in een dorp

Leg de rode wijn maar in de koelkast 

Lunchroom in kringloopwinkel Lelystad

Restaurants in Flevoland het best bereikbaar

Training e-mailmarketing voor lunchroomondernemers

Twee nieuwe horecazaken in Almere Centrum

Actie van Bram Ladage: friet voor vijftig cent

Café Van Zanten trakteert gasten op Rokjesdag

Gratis download: Lunchroom Trendmonitor

Interview: lunchroom en tapasbar in historisch luchthavengebouw

Engelsen massaal aan de kalkoen tijdens Pasen

IJssalon Florence te Nederweert beste ijssalon van 2018

Papa John's nu ook in Haarlem

LEF mixstore werkt aan investeringsronde

5 tips om online meer succes te hebben

Weer een kortingsactie? KHN geeft tips.

Nieuw Amsterdams restaurant verkoopt gebakken lucht

Bedrijfspaspoort: Lotta Imeyer, ETNsaladebar Enschede

Franchise Friendly Concepts (FFC) gaat de grens over

Download gratis de nieuwe uitgave van Lunchroom!

Video: pannenkoekenmachine maakt 360 pannenkoeken per uur

Prolongatie keurmerk bij De Heuve in Beuningen

Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes

Vergeten we Pasen niet?

Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”

Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte

Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"

Bakker Bart overhandigt cheque aan Villa Pardoes

Délifrance wil naar treinstations, maar mag nog niet

Bistro Croquant zet culinaire kroket centraal

Nationale Week Zonder Vlees succesvol afgesloten

FIOD sluit zaken Jacqueline Terberg

Hulp bij belastingaangifte horecaondernemers

Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal

Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger

Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT

Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal

Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt

Starbucks viert Valentijnsdag

Rookruimtes in horeca niet meer toegestaan

Het nieuwe aspergeseizoen staat voor de deur!

CBS: relatief meeste faillissementen in de horeca

Snackbar populairste eetgelegenheid tijdens carnaval

Oproep: heb jij je keuken verbouwd?

Gratis kraanwater in de horeca wordt niet verplicht

Rabobank: positieve vooruitzichten horeca

Nieuwe voltijd mbo-opleiding voor fastservicesector bij SVO

Download nu gratis de HorecaMarketingKalender 2018!

Voor versgeperste sappen moet je naar provincie Utrecht

Eerste restaurant in Nederland met winstdeling voor personeel

Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten

Baker’s Dough trekt het land in

Doppio Espresso Nijmegen wint dagje uit

Konijn gevonden in Chinees restaurant

Restaurant moet bezorgers missen vanwege verkeersovertredingen

Steeds meer lunchrooms in Leiden

Horeca gebruikt steeds meer groenten en fruit

Een week zonder vlees

'De stijging van de koffieprijs valt wel mee...'

Het bedrijfspaspoort van... Wouter Staal, Yoghurt Barn

Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!

Hier bestel je een cappuccino met een selfie in het melkschuim

Video: Burger King verrast grootste fan met een speciaal cadeau

Betaalinnovaties voor de horeca

Dit drankje bestelt de consument liever niet in de horeca

Lunchroom: Jaaroverzicht, Utrecht en dagschotels

Supermarktketen Lidl opent restaurants in Spanje

De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum

Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl

Horeca Den Bosch beperkt geluidsoverlast tijdens carnaval

Goedkope wijn van de Lidl één van de beste ter wereld

Bakker Bart en Villa Pardoes introduceren eigen Tompoes

Turks restaurant moet alcohol schenken van huisbaas

Stormloop op horeca tijdens Kerst

Eigenaresse lunchroom onwel door gas

Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen

Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht

Lunchroom: Culinaire oase, keukenapparatuur en streetfood

FNV Horeca verbaasd over opstelling KHN bij cao-onderhandelingen

Cao-overleg horeca gestrand

Rabobank: Horeca profiteert van hoge consumptiegroei

Slim afrekenen: Haal meer omzet uit piekuren

Valkuilen bij boekhouding

Taco Bell komt met eigen kledinglijn

25 jaar Luigi's eten & drinken

Iens komt met eigen festival

Horeca koploper met contactloos betalen

Waarom je ook over de muziek moet nadenken

Zichtlocatie levert horecazaak forse omzetgroei op

Frietkoning verkoopt merchandise ter ere van 50-jarig bestaan

Arnhems restaurant weert telefonerende gasten

Tekort horecapersoneel niet terug te zien in de uitzendbranche

Foutje van NVWA: Schnitzelgate ‘groot misverstand’

De wetten en regels omtrent alcohol in de horeca

Nederlanders willen beveiligingscamera's in de horeca

Groot personeelstekort in de horeca: personeelsbehoud van belang

Melkweg opent podium voor street food: The Food Stage

Steeds meer duurzaam voedsel in de horeca

Gratis naar horecavakbeurs BBB Maastricht

Ter Marsch & Co zoekt naam voor prijswinnende hamburger

Bistrobar Berlin organiseert 'Expeditie Kreuzberg'

Horeca Apeldoorn vreest oneerlijke concurrentie van gemeente

Horecacampagne Nederlandse Coeliakie Vereniging

Hema zet meer in op horecafunctie

Horeca helpt Sint-Maarten

Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten

Slim Inkopen: Kassadata wijzen de weg

Overvaltraining helpt om criminaliteit in de horeca voor te zijn

Bierbeleving met vintage bockbier

Belgische chef beklaagt zich over onbeschofte gasten

Nederlanders consumeren vaker onderweg en op kantoor

Horecazaak geeft fooien aan Sint Maarten

‘Boost je omzet!’ daagt horecaondernemers uit op Gastvrij Rotterdam

Restaurant stuurt hoogzwangere vrouw weg

Man verliest zijn hoofd in Zeeuws restaurant

Gratis waterkaraffen voor Haagse horeca

Gaat Bagels & Beans de muziekbranche in?

Winnaar Lekkerste Lunchroombroodje: "Omzet is verdubbeld!"

Steeds meer vrouwen kiezen voor franchise

15 ergernissen van restaurantgasten

Onderzoek: Nederlanders drinken minder frisdrank

Pannenkoekenhuis scoort met frikandel speciaal pannenkoek

NVWA publiceert resultaten inspecties

Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's

Actie borstvoeding geven in het openbaar: is dat nog nodig?

BRAM’S Gourmet Frites opent vestiging in Delft

Looddief actief in Helmondse horeca

Je lunchroom openen tijdens de Sneekweek

Bagels & Beans zet sprinkhaan, krekel en meelworm op de kaart

Hippe Rotterdamse snackbar viert verjaardag

Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)

Meer informatie over besmette eieren in Nederland

Het gevecht om de kok

Online reviews, vloek of zegen?

Niet één kip is de beste

Nieuw seizoen Koken met Van Boven

Brood is broodnodig

Video: laagste ziekteverzuim in de horeca

Sigarettenautomaten verdwijnen uit de horeca

Brabants restaurant serveert kleine porties voor mensen met maagverkleining

Tapautomatisering verdient zichzelf terug

Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen

Kosten besparen met een goede boekhouding

'Eigen volk' krijgt korting in de Brugse horeca

Download nu gratis de juni-editie van Lunchroom

Deze bar heeft robots als personeel

Medewerkers McDonald's rennen voor een goed doel

Vijf tips om kinderen groenten te laten eten

Hoteleigenaar woest vanwege diefstal van een menselijke teen

Het bedrijfspaspoort van...Sieta Schellinger

Kreeft van 132 jaar oud vrijgelaten door restauranteigenaar

Vijf tips om water te verkopen

Tips voor een lekker sapje

Gestreste Nederlander flink aan de koffie

Burgers voor 71 cent bij Hard Rock Café

Onderzoek: geluk gaat door de maag

Goed voedsel wordt gesubsidieerd vergist

Onderzoek: Restaurants blijken meest gastvrij

De Bossche Bol is er nu in 5 smaken!

Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af

Hoge kwaliteit Nederlands betalingsverkeer goed nieuws voor horeca

Zijn dit de tien grootste horeca-ergernissen?

Den Haag presenteert zich als foodparadijs tijdens Hemelvaart en Pinksteren

De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie

Cactussen ontvreemd uit grand-café

NPO 3 komt in mei met Foodweken

Video: Met de BBB naar de Jopenkerk

Speciaal geselecteerd voor het paasweekeinde!

Aspergeseizoen 2017 geopend door Niven Kunz

Slim! Boekhouden: Het grootboek als gids voor de ondernemer

Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!

Reserveringssites zijn een kans, geen must

Nederland vijfde aspergeland van Europa

Horecafamilie Ter Marsch lanceert Wiedewietsaus

In memoriam: Pieter Punter

Video: Zwolse horeca inspireert!

Horeca & Food Inspiratie Venray smaakt naar meer

Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten

Mag je op straat eten verkopen?

Video: Stemmen in het restaurant

Meer horeca in Nijmegen, maar onder het landelijk gemiddelde

De Beren restaurant Rotterdam gaat verhuizen

Nederlander houdt van zijn stukje vlees

Het geheim van een goede tosti

Het bedrijfspaspoort van…

11 tips om je zaak te verbouwen

Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans

Café in Leeuwarden heeft de kroegpoes weer terug

Gambiaanse afwasser wordt eigenaar van restaurant Noma

Italiaans restaurant geeft korting aan rustige kinderen

Gratis wifi voor horeca een verplichting?

Mysterieuze beller jaagt Utrechtse horecaondernemers op kosten

Dineren in een afgedankte Airbus A320

Aantal contactloze betalingen in Nederland fors gestegen

Gratis koffie in ruil voor gesprek over geloof

Social Media Horeca-Overzicht van vandaag

Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!

Het horeca social media overzicht van vandaag

45-jarige kok jarenlang uitgebuit en bedreigd

We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!

Donald Trump leeft zich uit op culinaire recensent

Jongeren drinken minder alcohol

Bagels & Beans Alphen doneert 50.000 theezakje

Nederlandse restaurants telefonisch goed bereikbaar

In de horeca wordt het meest gelachen!

Joop Braakhekke op 75-jarige leeftijd overleden

Behind the Beans: 20 jaar Bagels & Beans

Uitbuiting en misstanden in de horeca aangekaart

Rectificatie: fast casual ketens uit de VS

Bouwplan: nieuwe hotspot met horeca in Amsterdam

Landgoedcafé in pop-up store Leiden

Café in New York serveert miniatuurgerechten

Overname Couverts door IENS

Ondernemer wil Nederlandse fastservice hervormen

Bitcoingulden nieuwste horecahype?

Omroep MAX: te veel bacteriën in thuisbezorgmaaltijden

Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden

Maastrichts restaurant zet gezondheidswetenschap op de kaart

Geen ontslag vanwege roken van joint

Coalitie tegen voedselverspilling in de foodsector

Weetje: spruitjes zijn vitaminenbommen!

Je Goed Recht: Proeftijd… Smaakt het?

UberEats gaat de strijd aan met andere bezorgdiensten in Amsterdam

Italiaans naaktrestaurant: zelfs de onderbroek blijft buiten

De perfecte naam voor een lunchroom

In welke regio kun je het beste een horecabedrijf starten?

Wet DBA: driekwart overeenkomsten afgekeurd door Belastingdienst

Dagzaken vullen leegtes in winkelstraten op

Wat is de ideale bedrijfsnaam voor een horecazaak?

Enschedeërs maken voor 5 euro maand lang kennis met restaurants

Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over

Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Eindelijk. We kunnen struisvogels knuffelen in de horeca

Twee op de vijf sterrenrestaurants door NVWA op de vingers getikt

Duurdere restaurants laten AH restaurantactie links liggen

Hotels slecht toegankelijk voor mensen met een geleidehond

Consumptie mineraalwater met een smaakje stijgt sterk

Ruziënd stel verlaat restaurant zonder te betalen

Tentoonstelling ‘Eten in oorlogstijd’ in Verzetsmuseum

Zet jij Pokémon Go al in om traffic te genereren?

Wat doe jij als horecaondernemer met de Pokémon Go hype?

De meest geteelde zomergroenten in Nederland

Video: wat doet de horeca met de vergrijzing?

McDonald's Singapore heeft een saladebar, Belgische wafels en VR-brillen

Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde

Alles wat je moet weten over frisdranken

Verhoog je omzet door aanbod van snacks

Kun je nog wel zonder reserveringssite?

IKEA-restaurants hebben geen winstoogmerk. Hoe kan dat?

Serveerster morst wijn op kleding gast. Wie is aansprakelijk?

Smaakgoeroe Pieter Punter: 'Nederlandse lunchcultuur? Een broodtrommel mee naar kantoor'

Prachtig boek: Knofappel Aardlook

Doet u mee in 2014?

Themamaand Horeca & Financiën

bereik 30.000 horecaondernemers!

Nieuwe website voor Lunchroom.nl!

Alle foodtrends van 2011 op een rijtje

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2018 - Uitgeverij PS

Uitgave door: