Nieuwe vestiging Bagels & Beans in Leiden
Nieuwe mede-eigenaar voor Bagels & Beans
BAZOOKA opent in de Kauwgomballenfabriek.
Horecaondernemer Han Ji over de horecatrends in 2021
Onderzoek: consumptie horecabezoeker veranderd na eerste lockdown
KHN wil vlotte heropening horeca na lockdown
Makro staakt tijdelijke verkoop niet-food gerelateerde non-food
Dit zijn de best gelezen artikelen in 2020
Gratis download: decemberuitgave vakblad Lunchroom
Foodtrends van 2020: alcoholvrije drankjes, vleesvervangers en zelfgemaakte pasta
SushiPoint stelt bezorgers beschikbaar voor andere ondernemers
Harde lockdown: Nederland op slot tot en met 19 januari 2021
FNV Horeca wil horecamedewerkers aan het werk houden
Zonder horeca blijven er maar weinig openbare toiletten over
ING is positiever over economisch herstel
De red cups zijn terug bij Starbucks
Horecaformule De Beren verrast personeel Amphia Ziekenhuis Breda
SPAR neemt meerderheidsbelang in The Tosti Club
Horecaondernemers krijgen eenmalig gemiddeld 2500 euro overheidssteun
Vijf jaar Deliveroo in Nederland: dit zijn onze eetgewoonten
Dunkin’ Opent eerste Mobile Drive Thru in de wereld
Yoghurt Barn start met CO2-label
Eet Geen Dierendag: hoe vier jij het?
Horeca gebruikt relatief vaak online platformen
Schiphol continueert samenwerking met HMSHost International
5000 gratis patatjes voor jonge aardappelkenners
Chiqueolatte laat wensen in vervulling gaan
Brownies&downieS opent zaak in Enschede
Ook BBB Maastricht gaat dit jaar niet door
Zorgen over openbaarmaking inspectieresultaten NVWA
September: alles over gemaks- en convenienceproducten
Dit restaurant laat gasten zichzelf wegen
Inkomsten restaurants en cafés in juli nog ruim 10% lager dan vorig jaar
Zo kom je de hitte in de horeca door
Mosselseizoen van start met grootste mosselpan ter wereld
15-jarige maaltijdbezorgers mogen niet meer de straat op
Zo kwam Anne&Max door de afgelopen periode heen
Nederlanders drinken steeds vaker caloriearme frisdranken
Hier kun je dineren in een boomhut
Domino’s test pizzabezorging met drone op het strand van Zandvoort
Win het boek 'Horeca na corona: ja, wij zijn weer open'
Waarover wil jij lezen? Vertel het ons!
Horecatycoon Laurens Meyer belandde in de cel tijdens coronaprotest Den Haag
Baker&Moore lanceert TO GO picknickservice 'Baker's Box'
Onderzoek: consument heeft begrip voor coronamaatregelen horeca
The Tosti Club: bestellen en betalen via Whatsapp
Tips voor Lunchrooms: Zo ga je de crisis te lijf [Liveblog]
Corona-update: afhalen toch toegestaan
Coronavirus-update: afhalen mag onder voorwaarden, bezorgen ook toegestaan
Horeca dicht vanwege coronavirus, in ieder geval tot en met 6 april
FNV Horeca: overheid neem je verantwoordelijkheid en steun de horeca
Eerste horecazaken nemen hun verantwoordelijkheid: Yoghurt Barn tot nader order dicht
Ook eazie gaat contactloos bezorgen
Overheidssubsidies voor leren en ontwikkelen in de horecasector
Bagels & Beans zamelt €19.000 in voor Muziekids
Wat is jouw horecazaak nu echt waard?
Nieuwe editie Lunchroom is verschenen!
Nationale Week Zonder Vlees nog nooit zo succesvol
Par Hasard maakt feestje rond de friteszak
Veel vrouwen aan de top bij Debuut Horeca
Enquête dierplaagbeheersing in de horeca
Belastingdienst checkt bij online aangifte op zelfstandigenaftrek
Overtredingen bij schoonmaak horeca in Maastricht
Coronavirus: checklist en veelgestelde ondernemersvragen. Wie betaalt de rekening?
Omzet horeca stijgt 1,6 procent in vierde kwartaal
Onderzoek: gebruik jij convenience in de keuken?
Brabanders eten vooral kip met carnaval
Bagels & Beans zoekt bagelbazen
Valentijnsmenu bij Bagels & Beans
FEBO opent tijdelijk romantisch restaurant Maison FEBO
Open brief TheFork naar aanleiding van ophef uitzending Rambam
Starbucks vraagt teveel voor plantaardige melk
Het Grote Koffiebar Onderzoek: zo drinkt Nederland koffie in een koffiebar
China gaat wegwerpplastic uitbannen, ook in de horeca
Vaders missen verschoonplekken in de horeca
10x vegan innovatie op Horecava 2020
Horecava werd goed bezocht dit jaar
Reserveren doe je met Google Voice bij STAN&CO
Food is uiting van identiteit voor jongere generaties
Training Wet arbeidsmarkt in Balans: voorkom fouten en beheers kosten
Cikam 75 jaar; lustrumjaar feestelijk ingeluid
Deze 10 artikelen werden in 2019 het meest gelezen
Nieuwjaarsdag blijkt nationale pizzadag
Speciale kleurrijke Christmas Bagel bij Bagels & Beans
Leden FNV Horeca akkoord met cao horeca
Deliveroo help de Sint een handje
Horeca ziet personeelstekort oplopen: 23.000 openstaande vacatures
Opbrengst wintermenu Bagels & Beans naar Muziekids
App spaarder 'wint' reis naar Italië bij Doppio Espresso
Griezelen bij De Beren: speciale Halloween cocktail met meelwormen en sprinkhanen
Wereldvoedseldag 16 oktober: de wereld bevindt zich in een voedingscrisis
Bram Ladage zet ouderen opnieuw in het zonnetje
Forse stijging deelnemers ‘Eet Geen Dierendag’
Onderzoek: organisatie van borrel daalt in achting als eten niet goed is
Rookruimtes in horeca definitief en per direct verboden
Nieuwe naam voor Bagels & Beans
BBB Maastricht viert jubileum en pakt uit
Je kunt nu ook donuts eten langs de snelweg
Ook restaurants moeten innoveren: “Wie nu nog op papier werkt, loopt hopeloos achter”
Hier kun je diervrije pizza's eten
Roze burgers ter ere van Pride Amsterdam
Horecaondernemers kunnen succesvoller worden door inzet van e-mailmarketing
Sterrenrestaurants scoren slecht op vlak van dierenwelzijn
Takeaway.com wil Just Eat in Groot-Brittannië overnemen
Wat is oranje wijn?
Belastingtips voor startende horecaondernemers
Bakker Bart in andere handen en samenwerking met Bakerstreet
In dit restaurant eten de gasten van het scherm van hun smartphone
Lunchroom Amersfoort beschadigd na explosie
Voortaan altijd groente of fruit in het Happy Meal
Groeiend aanbod in horecaconcepten die bijdragen aan gezonde en bewuste levensstijl
6 restaurant apps om van te smullen
Prijzen hotels, restaurants en voedingsmiddelen in Nederland hoger dan Europees gemiddelde
Startende ondernemer in de horeca: is de btw-aangifte al vakantieklaar?
Paprikapoeder, kaneel en ketjap manis: dit gebruikt de Nederlander in de keuken
Zo gaat de NVWA te werk
Debuut neemt exploitatie MaMa Kelly Den Haag over
Joyce Teune is Country Manager TheFork
Snackmuur met Michelinster op Zwarte Cross 2019
Chinezen verdacht van enorme fraude in restaurants
Juni-editie Lunchroom: alles over thee, terras-etiquette, gebak en brood
Dit zijn de 10 meest geïnstagramde regionale gerechten
CBS: consumptie huishoudens bijna 2 procent hoger
Nationale Week Zonder Vlees bereikt ruimt 40% van de Nederlanders
Prijs voeding fors gestegen, vooral vlees en vis veel duurder
Van Hessen bestaat 100 jaar en is Hofleverancier
Italianen kiezen deze pizza als de beste van Nederland
Aantal all-you-can-eat restaurants verdrievoudigd
Veel geld opgehaald bij wereldrecordpoging Desembrood bakken
Bagels & Beans laat gasten zelf hun bagel beleggen
Omzet horeca daalt voor het eerst in zes jaar tijd weer
De gekste foodtrucknamen van het jaar
Wordt het broodje kaas immaterieel erfgoed?
Download nu de mei-uitgave van vakblad Lunchroom
De voor- en nadelen van kaas
5 tips om jouw horecazaak voor te bereiden op Moederdag
Deliveroo gaat vermiste personen zoeken
De Beren lanceert De Beren Academy
Onderzoek RTL: veel restaurants lappen hygiëneregels aan de laars
Grote kans op 'herhaalinbraak' bij bedrijven
Ambitieuze franchisenemers openen hun tweede De Beren restaurant in Den Bosch
Pssstt. Pizzarestaurantje kopen?
Deze beachclub is nu al klaar voor het nieuwe strandseizoen
Hoeveel veganisten zijn er eigenlijk?
Haal jij als horecaondernemer wel alles uit social media?
Wat doe jij als horecaondernemer om Pasen succesvol te maken?
Achtergrond: het imagoprobleem van de Videma
Gezondheid en horeca: kleinere porties en minder zout
IENS verdwijnt en verliest 5000 restaurants
E-mailmarketing: gouden marketinginstrument voor de horeca
Winnares Heel Holland Bakt wil lunchroom openen
Debuut Horeca breidt portfolio uit met Beers & Barrels
Haagse kerk wordt lunchroom
Onderzoek prijsontwikkeling koffie en thee in lunchrooms
Cash verdwijnt voorlopig nog niet uit de horeca
The Tosti Club duikt op in de diepvries met mini- tosti’ s
Maaltijdbezorgers willen veiliger rijden
Meer bezoekers naar Horecava 2019
Deliverect winnaar Horecava Innovation Award 2019
Eerste landelijke open dag voor de horeca op 21 mei 2019
Verhoging btw-tarief: doorberekenen of niet?
Bedrijfspaspoort: Carola Bloemer, Brasserie Zomaar Purmerend
Alle interviews van 2018 op een rijtje
Onderzoek: melk en kaas zijn beperkte bron van vitamine B12
Download nu de HorecaMarketingKalender 2019
Lunchroom Jaaroverzicht in 10 momenten
1 op de 5 Nederlanders is bereid meer dan €100 te betalen voor kerstdiner
Download nu de decembereditie van Lunchroom
Kerstmenu: Spoom en foie gras uit de gratie
Bagels & Beans kerstactie voor Muziekids
Consumentenbond: hygiënescore horeca moet toegankelijk blijven
Wordt Albert Heijn een horeca- en bezorgketen?
Download: De CuliTip 2018
Video: deur van lunchroom opgeblazen met vuurwerkbom
Een op zes Nederlanders schaamt zich voor tafelmanieren partner
René Eijsink neemt gepersonaliseerd boek in ontvangst
Chocerend lekkere chocolade bij Bagels & Beans
Overname Van Hessen is rond
Thijs Rullens nieuwe columnist voor Lunchroom
Feestdagen in de horeca, wees voorbereid!
Bagels & Beans presenteert Vega(n) Gyros bagel
Beachclub maakt zich nu al op voor de zomer
Vierde SUGO-vestiging in een maand tijd voor succesvolle ondernemers
Horeca griezelt tijdens Halloween
Horeca update: groei hotelovernachtingen neemt af, fastservice positieve uitschieter
Voormalige poptempel Utrecht wordt horecazaak
Drie tips voor het op tijd doen van de btw-aangifte
Horecasector betaalt facturen het snelst
Gekweekte vis dikwijls op inhumane wijze gedood
Directeur Horeca Stichting Nederland in de race voor succesvolste vrouwelijke ondernemer
Onderzoek personeel & horeca: 'De horecaondernemer heeft geen plan'
Top 10 brandoorzaken bij bedrijven
Terrasonderzoek: Oslo het duurst, Amsterdam goedkoop
Dit is wel een heel duur wijntje!
Wildvreemden delen een bagel
Startende horecaondernemers onbekend met aftrekposten
Horeca en herfstvakantie
Is het 'Eet Geen Dierendag' in jouw zaak?
Halloweentips voor horecaondernemers
Zwarte burgers tijdens Halloween
Download nu de septemberuitgave van Lunchroom!
Maaltijdbezorgers bezorgen 140 miljoen maaltijden
Deliveroo wil nu al voldoen aan wetgeving handheld telefoongebruik
Klassiek kindermenu niet meer van deze tijd
Deliveroo for Business biedt roomservice in hotels
Grand Café Moeke Enschede flink verbouwd
McDelivery rolt uit naar Haarlem en Groningen
Training: hoe maak je jouw horecazaak onderscheidend?
Uber Eats van start in Haarlem
Deliveroo groeit verder: nieuwe steden en restaurants in Nederland
Het meest bourgondische evenement voor de horeca
Training: meer gasten door ijzersterke social media content
Bewerkt eten oorzaak van gezondheidsproblematiek?
Omzet horeca steeg in tweede kwartaal opnieuw
Anne&Max opent nieuwe lunchroom in Eindhoven
Yoghurt Barn kiest heel bewust voor in-store music van A Music Moment
Onderzoek naar personeelstekorten binnen de horeca
Gast betaalt per ongeluk 3800 euro voor een glas wijn
McDonald’s introduceert wereldwijde Big Mac munt
Bedrijfspaspoort: Lunchroom Onder Ons in Reek
Video: vastgoedeigenaar verlengt contracten horecazaken niet
Purmerendse horecazaak heeft zwembad en terras in één!
CityTrip Zierikzee: fotoverslag van een stralende zomerdag
Blauwe bessen blijken enorm populair
Geen foodhal in synagoge Deventer
Terrasonderzoek: Amsterdam de duurste, Zwolle het goedkoopst
Kinderen eten gratis bij Jamie Oliver’s Diner
Controles Inspectie SZW bij fastfoodketens en hotels
McDonald’s trakteert op nineties kledingitems
Lunchbezorging in speciale buffetboxen
Bas Holshuijsen verlaat FFC
Oude discotheek wordt lunchroom
Horeca wordt gewaarschuwd voor acrylamide in gerechten
Column: een glimlach is gratis
Baker’s Dough Pastries verovert Nederland
Horecazaken Oisterwijk moeten sluiten
30 procent omzet hotels en restaurants komt door millennials
Volgens HEMA zijn stapelbare dripcakes de trend
Bizar: de 'Regenboog Eetbare Glitter Eenhoorn Pizza'
Ed Sheeran bezoekt restaurant per fiets
Nederlanders grootste terrasgangers onder Europeanen
Startup bouwt virtuele restaurants voor de bezorgmarkt
Horeca cao door minister SZW algemeen verbindend verklaard
Onderzoek: wat kost een drankje in een strandpaviljoen?
Achtergrond: het rookverbod in een internationale context geplaatst
restaurantgast vindt parel in zijn oester
Lekker of smerig? Domino’s komt met chocolade pizza
Nu ook high tea bij de McDonald's
Franchise groeit sneller dan Nederlandse economie
Deliveroo laat restaurants met eigen bezorgers werken
Kwalitaria en Délifrance nu beiden vertegenwoordigd in de pilotstore van FFC
Domino's grootste QSR (quick service restaurant) in Nederland
Restaurants serveren massaal niet-duurzame vis
Zelfstandige koks slecht verzekerd tegen aansprakelijkheidsrisico's
CityTrip Roermond: food in de Designer Outlet Roermond
Bier van eigen bodem populairder dan ooit
Een sterk F&B-concept vertelt een sterk verhaal
Gratis kalfvlees snittenposter
KRO-NCRV lanceert de eerste voice-controlled kookassistant
Kwaliteit en service belangrijkste bij beoordeling cateringbedrijven
Rotterdams visrestaurant stoeit met gemeente en provincie over vergunning
Kabinet bereidt nieuwe franchisewetgeving voor
KHN pleit voor noodfonds horecazaken na gedwongen sluiting
Onderzoek: horeca laat sterke winstontwikkeling zien
Tilburgse lunchroom ter overname aangeboden
Vakantieganger waardeert horeca in Gelderland als beste
Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
Meinders Catering nieuwe eigenaar Studio’s Aalsmeer Evenementen
Bedrijfspaspoort: Sebastiaan Debats, Lunchroom ’t Zoete Genot Arcen
Gratis uitgave van vakblad Lunchroom
Wat doet de horeca aan Moederdag?
Koningslunch voor Rotterdamse daklozen
NLVVM: omzetstijging van ruim 200 procent tijdens Koningsdag
Bezorgservice Deliveroo opent meldpunt ‘Koninklijke Katers’
FNV Horeca en Huis van Eemnes sluiten cao
Fotoverslag CityTrip Emmen: stads gevoel in een dorp
Leg de rode wijn maar in de koelkast
Lunchroom in kringloopwinkel Lelystad
Restaurants in Flevoland het best bereikbaar
Training e-mailmarketing voor lunchroomondernemers
Twee nieuwe horecazaken in Almere Centrum
Actie van Bram Ladage: friet voor vijftig cent
Café Van Zanten trakteert gasten op Rokjesdag
Gratis download: Lunchroom Trendmonitor
Interview: lunchroom en tapasbar in historisch luchthavengebouw
Engelsen massaal aan de kalkoen tijdens Pasen
IJssalon Florence te Nederweert beste ijssalon van 2018
Papa John's nu ook in Haarlem
LEF mixstore werkt aan investeringsronde
5 tips om online meer succes te hebben
Weer een kortingsactie? KHN geeft tips.
Nieuw Amsterdams restaurant verkoopt gebakken lucht
Bedrijfspaspoort: Lotta Imeyer, ETNsaladebar Enschede
Franchise Friendly Concepts (FFC) gaat de grens over
Download gratis de nieuwe uitgave van Lunchroom!
Video: pannenkoekenmachine maakt 360 pannenkoeken per uur
Prolongatie keurmerk bij De Heuve in Beuningen
Allereerste sterrendiner voor honden nu al succes
Vergeten we Pasen niet?
Exclusief interview Ad Schaap, De Beren: “Onze franchisenemers komen in een gespreid bedje terecht”
Patisserie de Rouw Vught steunt strijd tegen taaislijmziekte
Interview HEMA: "Onze werknemers moeten nu écht koken"
Bakker Bart overhandigt cheque aan Villa Pardoes
Délifrance wil naar treinstations, maar mag nog niet
Bistro Croquant zet culinaire kroket centraal
Nationale Week Zonder Vlees succesvol afgesloten
FIOD sluit zaken Jacqueline Terberg
Hulp bij belastingaangifte horecaondernemers
Restaurant Valuas Venlo ontwikkelt knaloranje vegetarische Koningsbitterbal
Hudson Bar & Kitchen lanceert Schnitzelburger
Groot succes voor horecavakbeurs HorecaEvenTT
Nieuw: Koreaans streetfood in Twentsche Foodhal
Croissantje onmisbaar bij Nederlands Valentijnsontbijt
Starbucks viert Valentijnsdag
Rookruimtes in horeca niet meer toegestaan
Het nieuwe aspergeseizoen staat voor de deur!
CBS: relatief meeste faillissementen in de horeca
Snackbar populairste eetgelegenheid tijdens carnaval
Oproep: heb jij je keuken verbouwd?
Gratis kraanwater in de horeca wordt niet verplicht
Rabobank: positieve vooruitzichten horeca
Nieuwe voltijd mbo-opleiding voor fastservicesector bij SVO
Download nu gratis de HorecaMarketingKalender 2018!
Voor versgeperste sappen moet je naar provincie Utrecht
Eerste restaurant in Nederland met winstdeling voor personeel
Gezonder eten stijgt meer in prijs dan ongezonder eten
Baker’s Dough trekt het land in
Doppio Espresso Nijmegen wint dagje uit
Konijn gevonden in Chinees restaurant
Restaurant moet bezorgers missen vanwege verkeersovertredingen
Steeds meer lunchrooms in Leiden
Horeca gebruikt steeds meer groenten en fruit
Een week zonder vlees
'De stijging van de koffieprijs valt wel mee...'
Het bedrijfspaspoort van... Wouter Staal, Yoghurt Barn
Speciaal geselecteerd voor de feestdagen!
Hier bestel je een cappuccino met een selfie in het melkschuim
Video: Burger King verrast grootste fan met een speciaal cadeau
Betaalinnovaties voor de horeca
Dit drankje bestelt de consument liever niet in de horeca
Lunchroom: Jaaroverzicht, Utrecht en dagschotels
Supermarktketen Lidl opent restaurants in Spanje
De Haven van Huizen organiseert inzamelactie voor Speelgoedbank Hilversum
Top 10 best gelezen artikelen op lunchroom.nl
Horeca Den Bosch beperkt geluidsoverlast tijdens carnaval
Goedkope wijn van de Lidl één van de beste ter wereld
Bakker Bart en Villa Pardoes introduceren eigen Tompoes
Turks restaurant moet alcohol schenken van huisbaas
Stormloop op horeca tijdens Kerst
Eigenaresse lunchroom onwel door gas
Mensheid drinkt al langer wijn dan werd aangenomen
Fransen kiezen voor Boeuf Bourguignon als nationaal gerecht
Lunchroom: Culinaire oase, keukenapparatuur en streetfood
FNV Horeca verbaasd over opstelling KHN bij cao-onderhandelingen
Cao-overleg horeca gestrand
Rabobank: Horeca profiteert van hoge consumptiegroei
Slim afrekenen: Haal meer omzet uit piekuren
Valkuilen bij boekhouding
Taco Bell komt met eigen kledinglijn
25 jaar Luigi's eten & drinken
Iens komt met eigen festival
Horeca koploper met contactloos betalen
Waarom je ook over de muziek moet nadenken
Zichtlocatie levert horecazaak forse omzetgroei op
Frietkoning verkoopt merchandise ter ere van 50-jarig bestaan
Arnhems restaurant weert telefonerende gasten
Tekort horecapersoneel niet terug te zien in de uitzendbranche
Foutje van NVWA: Schnitzelgate ‘groot misverstand’
De wetten en regels omtrent alcohol in de horeca
Nederlanders willen beveiligingscamera's in de horeca
Groot personeelstekort in de horeca: personeelsbehoud van belang
Melkweg opent podium voor street food: The Food Stage
Steeds meer duurzaam voedsel in de horeca
Gratis naar horecavakbeurs BBB Maastricht
Ter Marsch & Co zoekt naam voor prijswinnende hamburger
Bistrobar Berlin organiseert 'Expeditie Kreuzberg'
Horeca Apeldoorn vreest oneerlijke concurrentie van gemeente
Horecacampagne Nederlandse Coeliakie Vereniging
Hema zet meer in op horecafunctie
Horeca helpt Sint-Maarten
Horeca heeft weinig last van ICT-incidenten
Slim Inkopen: Kassadata wijzen de weg
Overvaltraining helpt om criminaliteit in de horeca voor te zijn
Bierbeleving met vintage bockbier
Belgische chef beklaagt zich over onbeschofte gasten
Nederlanders consumeren vaker onderweg en op kantoor
Horecazaak geeft fooien aan Sint Maarten
‘Boost je omzet!’ daagt horecaondernemers uit op Gastvrij Rotterdam
Restaurant stuurt hoogzwangere vrouw weg
Man verliest zijn hoofd in Zeeuws restaurant
Gratis waterkaraffen voor Haagse horeca
Gaat Bagels & Beans de muziekbranche in?
Winnaar Lekkerste Lunchroombroodje: "Omzet is verdubbeld!"
Steeds meer vrouwen kiezen voor franchise
15 ergernissen van restaurantgasten
Onderzoek: Nederlanders drinken minder frisdrank
Pannenkoekenhuis scoort met frikandel speciaal pannenkoek
NVWA publiceert resultaten inspecties
Popocatepetl: een leven lang gratis nacho's
Actie borstvoeding geven in het openbaar: is dat nog nodig?
BRAM’S Gourmet Frites opent vestiging in Delft
Looddief actief in Helmondse horeca
Je lunchroom openen tijdens de Sneekweek
Bagels & Beans zet sprinkhaan, krekel en meelworm op de kaart
Hippe Rotterdamse snackbar viert verjaardag
Uitbreiding: Zo begin je een tweede zaak (en een derde, of vierde...)
Meer informatie over besmette eieren in Nederland
Het gevecht om de kok
Online reviews, vloek of zegen?
Niet één kip is de beste
Nieuw seizoen Koken met Van Boven
Brood is broodnodig
Video: laagste ziekteverzuim in de horeca
Sigarettenautomaten verdwijnen uit de horeca
Brabants restaurant serveert kleine porties voor mensen met maagverkleining
Tapautomatisering verdient zichzelf terug
Jongeren met het hart op de goede plek gaan gezond ondernemen
Kosten besparen met een goede boekhouding
'Eigen volk' krijgt korting in de Brugse horeca
Download nu gratis de juni-editie van Lunchroom
Deze bar heeft robots als personeel
Medewerkers McDonald's rennen voor een goed doel
Vijf tips om kinderen groenten te laten eten
Hoteleigenaar woest vanwege diefstal van een menselijke teen
Het bedrijfspaspoort van...Sieta Schellinger
Kreeft van 132 jaar oud vrijgelaten door restauranteigenaar
Vijf tips om water te verkopen
Tips voor een lekker sapje
Gestreste Nederlander flink aan de koffie
Burgers voor 71 cent bij Hard Rock Café
Onderzoek: geluk gaat door de maag
Goed voedsel wordt gesubsidieerd vergist
Onderzoek: Restaurants blijken meest gastvrij
De Bossche Bol is er nu in 5 smaken!
Voedselverspilling in Nederland neemt nauwelijks af
Hoge kwaliteit Nederlands betalingsverkeer goed nieuws voor horeca
Zijn dit de tien grootste horeca-ergernissen?
Den Haag presenteert zich als foodparadijs tijdens Hemelvaart en Pinksteren
De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie
Cactussen ontvreemd uit grand-café
NPO 3 komt in mei met Foodweken
Video: Met de BBB naar de Jopenkerk
Speciaal geselecteerd voor het paasweekeinde!
Aspergeseizoen 2017 geopend door Niven Kunz
Slim! Boekhouden: Het grootboek als gids voor de ondernemer
Voorjaarswijnen: Het terrasseizoen is geopend!
Reserveringssites zijn een kans, geen must
Nederland vijfde aspergeland van Europa
Horecafamilie Ter Marsch lanceert Wiedewietsaus
In memoriam: Pieter Punter
Video: Zwolse horeca inspireert!
Horeca & Food Inspiratie Venray smaakt naar meer
Sterrendiner in een luchtballon: Angélique Schmeinck bereikt ongekende hoogten
Mag je op straat eten verkopen?
Video: Stemmen in het restaurant
Meer horeca in Nijmegen, maar onder het landelijk gemiddelde
De Beren restaurant Rotterdam gaat verhuizen
Nederlander houdt van zijn stukje vlees
Het geheim van een goede tosti
Het bedrijfspaspoort van…
11 tips om je zaak te verbouwen
Interview: Ronald Bakker, Bagels & Beans
Café in Leeuwarden heeft de kroegpoes weer terug
Gambiaanse afwasser wordt eigenaar van restaurant Noma
Italiaans restaurant geeft korting aan rustige kinderen
Gratis wifi voor horeca een verplichting?
Mysterieuze beller jaagt Utrechtse horecaondernemers op kosten
Dineren in een afgedankte Airbus A320
Aantal contactloze betalingen in Nederland fors gestegen
Gratis koffie in ruil voor gesprek over geloof
Social Media Horeca-Overzicht van vandaag
Download gratis de HorecaMarketingKalender 2017!
Het horeca social media overzicht van vandaag
45-jarige kok jarenlang uitgebuit en bedreigd
We presenteren je de Horeca-Elfstedentocht!
Donald Trump leeft zich uit op culinaire recensent
Jongeren drinken minder alcohol
Bagels & Beans Alphen doneert 50.000 theezakje
Nederlandse restaurants telefonisch goed bereikbaar
In de horeca wordt het meest gelachen!
Joop Braakhekke op 75-jarige leeftijd overleden
Behind the Beans: 20 jaar Bagels & Beans
Uitbuiting en misstanden in de horeca aangekaart
Rectificatie: fast casual ketens uit de VS
Bouwplan: nieuwe hotspot met horeca in Amsterdam
Landgoedcafé in pop-up store Leiden
Café in New York serveert miniatuurgerechten
Overname Couverts door IENS
Ondernemer wil Nederlandse fastservice hervormen
Bitcoingulden nieuwste horecahype?
Omroep MAX: te veel bacteriën in thuisbezorgmaaltijden
Omroep MAX onderzoekt thuisbezorgmaaltijden
Maastrichts restaurant zet gezondheidswetenschap op de kaart
Geen ontslag vanwege roken van joint
Coalitie tegen voedselverspilling in de foodsector
Weetje: spruitjes zijn vitaminenbommen!
Je Goed Recht: Proeftijd… Smaakt het?
UberEats gaat de strijd aan met andere bezorgdiensten in Amsterdam
Italiaans naaktrestaurant: zelfs de onderbroek blijft buiten
De perfecte naam voor een lunchroom
In welke regio kun je het beste een horecabedrijf starten?
Wet DBA: driekwart overeenkomsten afgekeurd door Belastingdienst
Dagzaken vullen leegtes in winkelstraten op
Wat is de ideale bedrijfsnaam voor een horecazaak?
Enschedeërs maken voor 5 euro maand lang kennis met restaurants
Barry Hamstra neemt restaurant Tollius over
Uniek pop-up restaurant in de Betuwe
Eindelijk. We kunnen struisvogels knuffelen in de horeca
Twee op de vijf sterrenrestaurants door NVWA op de vingers getikt
Duurdere restaurants laten AH restaurantactie links liggen
Hotels slecht toegankelijk voor mensen met een geleidehond
Consumptie mineraalwater met een smaakje stijgt sterk
Ruziënd stel verlaat restaurant zonder te betalen
Tentoonstelling ‘Eten in oorlogstijd’ in Verzetsmuseum
Zet jij Pokémon Go al in om traffic te genereren?
Wat doe jij als horecaondernemer met de Pokémon Go hype?
De meest geteelde zomergroenten in Nederland
Video: wat doet de horeca met de vergrijzing?
McDonald's Singapore heeft een saladebar, Belgische wafels en VR-brillen
Voorzorgsmaatregelen mosselen en oesters Oosterschelde
Alles wat je moet weten over frisdranken
Verhoog je omzet door aanbod van snacks
Kun je nog wel zonder reserveringssite?
IKEA-restaurants hebben geen winstoogmerk. Hoe kan dat?
Serveerster morst wijn op kleding gast. Wie is aansprakelijk?
Smaakgoeroe Pieter Punter: 'Nederlandse lunchcultuur? Een broodtrommel mee naar kantoor'
Mag je zomaar flyeren?
Prachtig boek: Knofappel Aardlook
Doet u mee in 2014?
Themamaand Horeca & Financiën
bereik 30.000 horecaondernemers!
Nieuwe website voor Lunchroom.nl!
Alle foodtrends van 2011 op een rijtje
Het fijne van de bagel
Ontvang wekelijks onze nieuwsbrief!