Zevende HorecaFair loopt vol

17 juni 2011 |
Zevende HorecaFair loopt vol<

Ook al vindt de horecavakbeurs HorecaFair pas op eind oktober plaats de beschikbare standruimtes bijna allemaal vergeven. De vakbeurs blijft maar groeien. Na de geslaagde en spetterende HorecaFair in 2009 organiseren Hakvoort Professional en Homint ook dit jaar weer de HorecaFair.

Net als voorgaande jaren is de fair op het terrein van Hakvoort Professional bv en Homint bv. De 7e editie vindt plaats van 31 oktober tot en met 2 november 2011 te Emmeloord.

Ongedwongen sfeer
HorecaFair is jaren geleden begonnen met een kleine beursvloer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een hele beleving. Elke HorecaFair krijgen wij enthousiaste reacties van de standhouders en bezoekers. Juist het ongedwongen sfeertje vinden mensen prettig, aldus de organisatie.

Strijd om Gouden Garde
Inspirerende demo's, workshops en wedstrijden onder leiding van bekende meesterkoks, maken een bezoek aan deze fair tot een must voor iedere horeca professional.
Dit jaar is er uiteraard weer dé kookwedstrijd waarin aankomende topkoks hun beste beentje voor zullen moeten zetten om tot winnaar van de “Gouden Garde” gekroond te kunnen worden van de niet al te eenvoudige opdracht die de wedstrijdleiding voor ze bedenkt.

HorecaFair 2011 is enkel toegankelijk voor de professionele markt. Kaarten kunt u aanvragen via de website www.horecafair.nl

Overig nieuws

Achtergronden
In memoriam: Pieter Punter

Het bericht dat de redactie van Lunchroom deze week bereikte, kwam hard aan. Pieter Punter, de aimabele, zachtaardige en culinair zeer onderlegde man die columns schreef voor Lunchroom, is op 14 maart heengegaan in zijn geliefde Málaga. Al sinds 2002 verwende Pieter de lezers van Lunchroom...

Groenten Recepten
Hoe bereid je asperges? Asperges bereiden is echt niet zo moeilijk

Basisbereiding Witte asperges bereiden Leg de geschilde asperges in ruim koud water, voeg er een snufje zout aan toe en breng het water aan de kook. Laat de asperges 5 minuten zachtjes doorkoken. Neem daarna de asperges van het vuur en laat ze 15 minuten met gesloten deksel doorgaren. ...

Iets te melden? Laat het ons weten!

Gaat uw hotel verbouwen? Heeft de chef een prijs gewonnen? Staat er sinds kort een nieuw broodje op het menu? Laat het ons weten! Op de redactie zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwtjes, bijzondere concepten en goede verhalen! Persberichten, personalia of leuke weetjes? Stuur een e-mail naar r...

Economie Tech
Is een bankbiljet echt of vals? Gebruik de app!

Is een bankbiljet echt of vals? Steeds meer gasten pinnen in je zaak, maar zo af en toe worden er toch behoorlijk forse bedragen cash afgerekend. Voor wie zeker wil weten of een bankbiljet echt of vals is, heeft DNB een app ontwikkeld, die je hier kunt downloaden (Android-versie). Reuze handig, zeke...

Lunch Bezorgen
Deliveroo bezorgt bij steeds meer bedrijven

Deliveroo zet in op de zakelijke gast en de werklunch. Het broodtrommeltje is, als het aan de bezorgservice ligt, gauw verleden tijd. Steeds meer bedrijven sluiten zich immers aan bij de lunchservice van de bezorgdienst. Wereldwijd eten steeds meer werknemers dankzij Deliveroo for Business gezond...

Awards opleiding Mensen
Kampioenen horeca & hospitality sector gehuldigd 

De horeca en hospitality branche is 12 jonge vakkampioenen rijker. 315 mbo'ers lieten zich van hun beste kant zien tijdens Skills The Finals, het nationaal kampioenschap van Skills Heroes, dat van 16 t/m 18 maart in RAI Amsterdam plaatsvond. Skills Heroes zijn mbo-vakwedstrijden, variërend ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: