Zevende HorecaFair loopt vol

17 juni 2011 |
Zevende HorecaFair loopt vol<

Ook al vindt de horecavakbeurs HorecaFair pas op eind oktober plaats de beschikbare standruimtes bijna allemaal vergeven. De vakbeurs blijft maar groeien. Na de geslaagde en spetterende HorecaFair in 2009 organiseren Hakvoort Professional en Homint ook dit jaar weer de HorecaFair.

Net als voorgaande jaren is de fair op het terrein van Hakvoort Professional bv en Homint bv. De 7e editie vindt plaats van 31 oktober tot en met 2 november 2011 te Emmeloord.

Ongedwongen sfeer
HorecaFair is jaren geleden begonnen met een kleine beursvloer, maar is inmiddels uitgegroeid tot een hele beleving. Elke HorecaFair krijgen wij enthousiaste reacties van de standhouders en bezoekers. Juist het ongedwongen sfeertje vinden mensen prettig, aldus de organisatie.

Strijd om Gouden Garde
Inspirerende demo's, workshops en wedstrijden onder leiding van bekende meesterkoks, maken een bezoek aan deze fair tot een must voor iedere horeca professional.
Dit jaar is er uiteraard weer dé kookwedstrijd waarin aankomende topkoks hun beste beentje voor zullen moeten zetten om tot winnaar van de “Gouden Garde” gekroond te kunnen worden van de niet al te eenvoudige opdracht die de wedstrijdleiding voor ze bedenkt.

HorecaFair 2011 is enkel toegankelijk voor de professionele markt. Kaarten kunt u aanvragen via de website www.horecafair.nl

Overig nieuws

Lunch Opening
Bekende hamburgerketen vindt toplocatie

Het team van Ellis Gourmet Burger bewijst eens te meer dat ze naast zin voor goede smaak ook feeling voor toplocaties heeft. De vierde vestiging ‘voor mogelijk de beste hamburger ter wereld' opent op 25 augustus, op de Neude in Utrecht, in een plek met een rijke geschiedenis. Gratis bu...

Opening Koffie & thee
Doppio Espresso Hoofddorp deelt uit

In januari 2013 opende Doppio Espresso Hoofddorp haar deuren. Nu, ruim 3 jaar later maakt de espressobar een frisse start. De overheerlijke en kwalitatief hoogwaardige koffie blijft hetzelfde, alleen wordt de koffie nu met passie gemaakt door Artin Perverian, de nieuwe Doppio-ondernemer. Doppio E...

Achtergronden Restaurant
Eindelijk. We kunnen struisvogels knuffelen in de horeca

Nederlanders die hun liefdesleven een opmerkelijke wending willen geven, kunnen deze nazomer terecht in de omgeving van het Groningse Tolbert. Het plaatselijke Partycentrum De Postwagen biedt singles - én reeds bezette Nederlanders - een bijzondere bezigheid aan: daten met struisvogels. Ti...

Diner Achtergronden Restaurant
Twee op de vijf sterrenrestaurants door NVWA op de vingers getikt

Sinds 2012 zijn twee op vijf Nederlandse sterrenrestaurants op de vingers getikt door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Ongedierte in de keuken, vieze keukens en onzorgvuldig opslaan van producten zijn de meest voorkomende fouten. KRO-NCRV kwam met deze bevindingen, vertelde datajournal...

Café Bier
Jupiler lanceert slim bierviltje: glas nooit meer lang leeg!

Uit onderzoeken blijkt dat het moeten wachten op een verse nieuwe pint een van de grootste irritaties in de horeca vormt. Met name tijdens deze warme dagen, waarbij de terrassen vaak overbevolkt zijn, blijkt het soms heel moeilijk voor terraslopers om te zien wie er al weer toe is aan een ‘ref...

Awards
Bjorn van Dijl Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Zuid

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zuid-Holland-Zuid heeft Bjorn van Dijl van Willaerts Holding BV (o.a. Crazy Piano’s, Mercator, Willaerts en Salt en Tasty) uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer in de regio Zuid-Holland-Zuid 2016/2017. Hij dingt in januari 2017 ...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: