Winnaars van Innovation Award 2014

13 januari 2014
Winnaars van Innovation Award 2014

Op de eerste dag van de Horecava staat het Innovatieplein o.a. in het teken van de uitreiking van de Innovation Awards. In de categorie Food & Beverage, Interior Design,
Equipment & Services en Concepts & Co-creation werden de prijzen uitgereikt.

*Food & Beverage*
Flammkuchen heeft de Innovatie Award gewonnen in de categorie Food & Beverage. De jury vond dat deze winnaar vooral nagedacht had over de marktbehoefte. "Alles klopt bij dit product. De prijs is goed en de beleving van het product past bij de gast", aldus het jurycommentaar. Flammkuchen is een flinterdunne hartige plaatkoek.



*Interior & Design*
PhoneBob is de winnaar in de categorie Interior & Design. De jury waardeerde vooral de vormgeving van de genomineerden producten. "Vooral de mooie vormgeving voor de oplossingen viel ons op." PhoneBob is een oplader voor mobiele telefoons die geserveerd worden aan tafel zodat gasten optimaal gebruik kunnen maken van hun mobiele diensten.



*Equipment & Services*
Het Gastologie bordspel won, naast de Overall prijs, ook de award in de categorie Equipment & Services. De jury roemde de diversiteit van nieuwe digitale toepassingen met eenvoudigheid.



*Concepts & Co-creation*
Ecodish won de prijs in de categorie Concepts & Co-creation. Jurycommentaar: "Het is niet alleen een leuk idee, maar je kunt er ook daadwerkelijk business mee maken." Ecodish is een vaatwasmiddel dat 100 procent veilig is voor mens en dier.



*Duurzaamheid*
Voor de veertiende keer werden de Innovatie Awards uitgereikt. Juryvoorzitter Hayk Simons: "Op dit moment moet je je kunnen onderscheiden. Vooral nu de horeca steeds meer concurrentie ondervindt van van supermarkten. Je ziet een verschuiving naar duurzaamheid. Ook de digitale wereld zie je opkomen. De wisselwerking tussen nieuwe technologieën en gastvrijheid zagen we terugkomen bij de inzendingen."

~Door~ "~Myrtille Vromans~":mailto:myrtille.vromans@uitgeverijps.nl

Overig nieuws