Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Horecavastgoed

    Alles weten over BTW in de horeca?

    E-mailnieuwsbrief


    Ik ben toeleverancier.
    Poll

    Column Pieter Punter

    Meer nieuws

    Lunchcreaties voor kids

    Lunchen kan voor kinderen soms een hele opgave zijn. Het beleg is niet goed genoeg en stilzitten is teveel gevraagd. Herkenbaar? Een papa uit de Verenigde Staten heeft er iets op bedacht. Via Lees verder.

    Pasen levert 700 miljoen op

    Het paasweekend van 2014 zorgde voor een zeer goede start van het toeristisch seizoen. Volgens NBTC Holland Marketing brachten dit jaar zo’n 900.000 buitenlandse toeristen de paasdagen in Lees verder.

    Culinaire academie in Twente

    Op woensdag 23 april zullen Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink & Cyrano Vintertainment de Academie voor Gastronomie presenteren door middel van de lancering van de website, Lees verder.

    De Nederlandse aardbei is er weer

    De derde dinsdag van april staat traditioneel in het teken van de opening van het aardbeienseizoen. Verwen uw gast daarom met deze traktatie van eigen bodem. Met een enthousiast ‘We zijn er Lees verder.

    Robot vervangt chef en ober

    De mens laat zich steeds vaker vervangen; zeker in China. In het noordoosten van China (in de provincie Heilongjiang) zijn de kelner en de chef beiden vervangen door een robot. Zij kunnen Lees verder.

    Horecaondernemer gezocht

    De gemeente Noordoostpolder is nog op zoek naar een horecaondernemer voor recreatiegebied Wellerwaard. Het gebied ten noorden van Emmeloord wordt in 2015 Lees verder.

    Duurste restaurant ter wereld

    Op het Spaanse eiland Ibiza opent op 1 juni het ‘duurste restaurant van de wereld’. Voor 1.500 euro per persoon krijgt de gast niet alleen een tongstrelend menu, maar tegelijkertijd ook een Lees verder.

    Horecaondernemers doen speeddates

    Horecaondernemers in Amsterdam hebben afgelopen week met open armen ruim 100 werkzoekenden verwelkomd tijdens speciaal georganiseerde ‘speeddates’ in diverse hotels. “Het blijkt een enorme Lees verder.

    Paasbier met chocolade. Hips!

    Bier en chocolade. Een goede combi? Volgens Valentino Chocolatier wel: zij maken hun Brasser-bier met een ‘jasje’ van chocolade. Dit alles speciaal voor Pasen. Het Brasser-bier is een biertje met 6,5 Lees verder.

    Japans worstenbroodje op de kaart

    In navolging op het inmiddels beroemde Roy Donders worstenbroodje met katenspek, introduceert Châteraisé in Tilburg het Japanse Worstenbroodje. Een worstenbroodje gemaakt van kipgehakt Lees verder.

    E-mailnieuwsbrief
    Ik ben toeleverancier.