Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Horecavastgoed

  Alles weten over BTW in de horeca?

  E-mailnieuwsbrief


  Ik ben toeleverancier.
  Poll

  Column Pieter Punter

  Meer nieuws

  Smaak verandert door licht en muziek

  De Britse Oxford University heeft ontdekt dat wijn anders smaakt, wanneer het licht of de muziek in de omgeving verandert. De klassieke klasseringen zouden dus een aanpassing Lees verder.

  Inspiratie voor Pasen

  Wat hoort er bij Pasen? Paaseieren en paasbrood natuurlijk. Maar wat zet u uw gasten in uw lunchroom voor met Pasen? Bakker Out in Ouderkerk aan de Amstel biedt Lees verder.

  Café en restaurant in de kerk

  Het lijkt een ultieme poging om weer mensen de kerk in te krijgen. De Doesburgse Martinikerk gaat namelijk een verbouwing van zeven ton ondergaan, waarna er een ‘kerkcafé’, een restaurant en Lees verder.

  Chefkok pleit voor gezonder menu

  Als we in Nederland beter leren eten, dan kunnen veel Westerse ziekten worden voorkomen en blijven mensen langer gezond. Chefs hebben hierin een grote verantwoordelijkheid, vindt Han Ji van Lees verder.

  Horecamedewerkers verdienen weinig

  Het gemiddeld bruto uurloon voor horecamedewerkers bleef in 2013 ongeveer gelijk en kwam uit op €10,40. Het loon daalde vorig jaar met €0,10 (-1%). Vergeleken met andere werknemers, verdienen Lees verder.

  Gast wordt 'gegoogled'

  Eleven Madison Park is een restaurant met drie Michelinsterren. Het restaurant ligt in New York en heet de gasten op een bijzondere manier welkom. De gasten worden ‘gegoogled’, waardoor de Lees verder.

  Nacht van de Fooi uitgebreid

  Vanaf deze tiende editie van Nacht van de Fooi kunnen horecagelegenheden in elk dorp of iedere stad in Nederland hun fooi afstaan aan ontwikkelingssamenwerking. Naast Lees verder.

  Aansprakelijkheid voedselallergie bij horecaondernemer

  De aansprakelijkheid met betrekking tot voedingsintolerantie en voedselallergie ligt vanaf 13 december 2014 bij de horecaondernemer. Lees verder.

  Horeca krijgt sneller vergunning

  Vergunningen voor horecaondernemers: er is al veel over gezegd en geschreven. De gemeente Renkum wil de horeca tegemoet treden en start een ‘Ondernemingsdossier’. Iedere Lees verder.

  Geen bier meer bij Domino's

  Handhaving van de nieuwe alcoholwet is lastig voor horecaondernemers. Wie is er 18 en wie niet? Pizzaketen Domino’s stopt in Nederland dan ook direct met de verkoop van Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.