Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Auteur: Thijs Jacobs
25 augustus 2016
Uniek pop-up restaurant in de Betuwe

Een prachtige entourage tussen de wijnranken, wijnen van het Betuws Wijndomein en de 'keuken' van Catering Oud London uit Zeist; dat zijn de ingrediënten voor een bijzondere beleving: het Domein Diner.

Centraal gelegen in het mooie Betuws landschap, te midden van Oranjestad Buren, Glasstad Leerdam en Lingedorp Geldermalsen, vindt u de wijngaarden van Diederik Beker. Sinds 2004 werkt het Betuws Wijndomein ambachtelijk en duurzaam, met respect voor de natuur en de omgeving. Met behulp van speciale druivenrassen worden kwalitatief hoogwaardige wijnen voortgebracht.

Voor het tweede jaar op rij heeft Oud London samen met Diederik Beker, eigenaar en wijnmaker van het Domein, een eigen wijn, ‘Cuvée Oud London’,  gemaakt. Vanuit deze samenwerking is het idee ontstaan voor een uniek pop-up concept.

Catering Oud London, full-service party- en eventcateraar uit de regio Utrecht/Zeist, verzorgt hierbij de culinaire invulling en een gastvrij ontvangst.  Tijdens een avondvullend programma wordt alles verteld over het Wijndomein waarna de gasten aanschuiven voor een (all-in) vijf gangen diner, waarin lokale producten worden verwerkt. Het aperitief, de wijnen tijdens het diner en het digestief zijn vanzelfsprekend afkomstig van het Domein.

Op 10 september 2016 zal het Domein Diner neerstrijken in de Betuwe.

 

Overig nieuws