Tweede editie vakbeurs rotterdam feit

26 april 2012 |
Tweede editie vakbeurs rotterdam feit<

1.500 bezoekers heeft de beurs HORECA Rotterdam op 16 en 17 april mogen ontvangen. De vakbeurs in de Van Nelle Ontwerpfabriek stond in het teken van (regionale) ontmoetingen.

Rotterdam heeft dit nodig
De organisatie is zeer tevreden over het verloop van de beurs. Enthousiaste opmerkingen als 'Rotterdam heeft dit nodig' of 'een unieke en passende locatie', werden gemaakt. Een goede zet om Rotterdam haar vakbeurs terug te geven, is de mening. Dit blijkt ook uit het feit dat de 2e editie van HORECA Rotterdam geland staat op 15 en 16 april 2013 in de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Uitgebreid programma
Deze editie van de vakbeurs gaat zeker groeien. Een eerste kennismaking heeft plaatsgevonden en leveranciers hebben hun licht al opgestoken voor deelname. Er zal een nog breder aanbod komen van aanbieders, met een duidelijk accent op voeding & dranken, apparatuur, faciliteiten & voorzieningen voor gasten, amusement, betaalsystemen en in- & exterieur.

Myrtille Vromans

Overig nieuws

Food Events
Event: Horeca & Food Inspiratie Venray komt met vernieuwd concept

Horeca & Food Inspiratie in Evenementenhal Venray wordt volledig vernieuwd. De horecabeurs gaat zich focussen op ambacht, kwaliteit en jeugd. Er worden op de beursvloer themapleinen ingericht, er gelden nieuwe beurstijden en er wordt geïnvesteerd in een kwalitatief kennisprogramma. Evenemen...

Opening Restaurant
Brasserie Nieuw Noord opent in Rotterdam

Het opkomende Rotterdam Noord is vanaf vandaag een prachtige brasserie rijker. Vader Aryan en dochter Rose Tieleman openden aan de Bergweg 80 officieel Brasserie Nieuw Noord. Een horeca pareltje waar Tielemans dochter de scepter gaat zwaaien. Rose: ,,Ik vind het heel spannend, het is mijn eerste zaa...

Opening Restaurant
McDonald’s opent 10e McCafé in Nederland

Met de opening van McCafé in het McDonald’s Restaurant in Maasdijk staat de teller van dit nieuwe concept al op 10 in Nederland. Positieve reacties van gasten en goede resultaten van McCafé staan aan de basis van de uitrol in Nederland, die pas in februari van dit jaar begon. In ...

Food trends
Trend: Streetfood verovert de Nederlandse horeca

De sterrenmaaltijden liggen op straat Streetfood. Dat klinkt als iets hips, maar feitelijk zijn de straatklassiekers van weleer ook gewoon streetfood. Het bakje friet, de gebakken kibbeling, de loempia… Niets nieuws onder de zon, behalve wanneer je je realiseert dat het bij ons bekende str...

Economie Horeca
Lonen horecamedewerkers staan stil

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal 2,6 procent meer omgezet dan in het voorgaande kwartaal, meldt het CBS. In vergelijking met een jaar eerder realiseerde de horeca een recordgroei van 8,8 procent. Echter staan de lonen van de 335.000 horecamedewerkers al enk...

Regelgeving Horeca
Foodtrucks en pop-ups zorgen voor veel frustratie bij Antwerpse horeca

De Antwerpse horeca heeft een nieuw platform: Horeca Antwerpen Gaat Lokaal. Met een eerste vergadering werden de krachten gebundeld, maar ook de klachten. Want er zijn er nogal wat. Zo zorgen de vele werven voor frustratie, net als de foodtrucks en pop-ups. In huisbrouwerij Pakhuis aan de Vlaams...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: