Puur op Smaak neemt Cityfood over

1 maart 2013
Puur op Smaak neemt Cityfood over

Catering Cityfood is overgenomen door Puur op Smaak. Puur op Smaak is één van de horecazaken van Triade in Lelystad, waar mensen met een beperking werken.

*Meer faciliteiten*
De overname van Cityfood is voor Puur op Smaak een kans om hun dienstverlening uit te breiden. "Door de uitgebreide faciliteiten in de keuken en de kennis en ervaring van de medewerkers is deze overname een prachtige aanvulling op de diensten van Puur op Smaak", vertelt Patrick Juffermans, manager Horeca van Triade.

*Groeien in zelfstandigheid*
De keuken en lunchroom van Puur op Smaak bevinden zich in Lelystad. "We hebben hier een prachtig onderkomen waar we het bedrijfsrestaurant runnen. Iedereen kan hier komen lunchen. We hebben iedere dag vers gemaakte broodjes en soep. En nu dus ook catering. Daar leren onze medewerkers enorm veel van. Een prachtig doel waarbij we uiteindelijk voor sommige mensen streven naar een plek op de reguliere arbeidsmarkt", aldus Juffermans.

*Veranderingen*
Op dit moment zal er nog niets veranderen aan de werkwijze en het assortiment van Cityfood. De uitstraling van de internetsite wordt stapsgewijs aangepast naar de Puur op Smaak stijl.
Vakblad Lunchroom sprak onlangs met Nancy Bennenk, bedrijfsleidster van lunchroom Tante Truus, ook aangesloten bij Triade. Lees "hier":http://www.lunchroom.nl/bladen.html de novembereditie van 2012 met het interview.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws