Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Het verhaal achter vis op je mobiel

29-05-2012

Het Nederlands Visbureau heeft een nieuwe app gemaakt over vis, visrecepten en visserij. Zo is er ook een instructievideo waarin een chef-kok uitlegt hoe je vis kunt fileren.

De app
Op de app vind je ook het verhaal achter de vis. Zo kun je de activiteiten van Nederlandse vissers en schepen op de voet volgen. Veel trendwatchers geven aan dat dit is wat de gast wil; weten waar het product vandaan komt.

Pangasius populair
De vissoort pangasius was in 2011 de meest gegeten vissoort van Nederland. De opmars van deze in Vietnam gekweekte vis is bijna tien jaar geleden ingezet. De consumptie is sinds 2005 vertienvoudigd, van 588.000 kilo in 2005 tot ruim 5 miljoen kilo in 2011.

Op de foto: Pangasius is populair in 2011 (bron: Nederlands Visbureau)

Myrtille Vromans

Lunchroom

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Column Pieter Punter

Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Video teaser Lunchroom Marktverkenning 2016

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Masterclasses op Makro Horecadag

Urban Espresso Bar wint AD Koffietest

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!