Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

In het pittoreske Philippine in Zeeuws-Vlaanderen is vandaag de Albarino Pionero Maccerato van Sanders Wijnkopers verkozen tot Mosselwijn 2015. Lees verder.

En nu eerst geld verdienen!

Wanneer je Egmond aan Zee binnenrijdt, zie je meer witte dan gele nummerplaten op de auto’s. Het is immers al juni en het toeristenseizoen Lees verder.

Traktatie uit Zeeland: de bolus

De bolus is een zoet koffiebroodje dat oorspronkelijk afkomstig is uit Zeeland. Bolussen worden gebakken van wit brooddeeg Lees verder.

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms, Lees verder.

Jouw zaak als uithangbord voor de branche

Nog twee maanden… Op 1 september sluit de inzendtermijn voor het lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015. Van rijkelijk Lees verder.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Plannen voor seksclub in restaurant

Eens verlieten smakelijke spijzen de keuken op deze locatie, maar binnenkort zal het begrip ‘heet’ alhier een geheel andere lading Lees verder.

De mosselen zijn top dit jaar

Op woensdag 8 juli wordt het mosselseizoen met de nieuwe oogst van Zeeuwse bodem officieel geopend. De proefmonsters die gisteren Lees verder.

Nieuwe biergarten in Rotterdam

Het was volgens de ondernemers het enige dat nog ontbrak in de Rotterdamse wijk Kralingen, een ongecompliceerde gezellige kantine en Lees verder.

Aviko introduceert 'jaarrond geel'

Normaal worden horeca-ondernemers rond deze tijd geïnformeerd over de nieuwe vroege oogst-aardappelen en de consequenties voor het afbakken Lees verder.

Culinair centrum World of Food opent deuren

Deze week is World of Food in Amsterdam Zuidoost geopend. De voormalige parkeergarage Develstein is omgebouwd tot een culinair centrum, met Lees verder.

Gratis kraanwater tijdens Tour Utrecht

Dorstige Tour-bezoekers krijgen aanstaande zaterdag tijdens de Grand Départ in Utrecht gratis kraanwater als de thermometer 25 graden of hoger Lees verder.

McDonald's vergroot Quarter Pounder

Fastfoodketen McDonald’s gaat één van hun meest populaire hamburgers vergroten. De burger krijgt een andere vorm en gaat 120 gram wegen, Lees verder.

In welk land is biertje het duurst?

Met hete temperaturen in zicht, smaakt een lekker fris biertje wel. Maar in welk Europees (vakantie)land betalen gasten het meeste per glas? Lees verder.

Waar is club sandwich het duurst?

In hotels in Genève betalen gasten, net als vorig jaar, het meeste (€27,91) voor een club sandwich. Ook Parijs(€22,25) behoudt haar Lees verder.

KHN start serie over ondernemerschap

Vandaag is de eerste aflevering van het online programma Hart van de horeca te zien op KHN.nl. Een serie waarin gepassioneerde horecaondernemers Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

On top of the world bij Café Rotterdam

Het vernieuwde Café Rotterdam biedt gasten naar eigen zeggen een ‘top of the world’ beleving. Vanaf het terras kunnen zij de havenstad op zijn best Lees verder.

Nieuwe lunchroom in Bergen op Zoom

In Roosendaal vind je talloze lunchrooms, en in Bergen op Zoom maar één. Leon Videler wil daarom een lunchroom openen in de binnenstad Lees verder.

Raak wegwijs in de nieuwe regels

Per 1 juli 2015 zorgt de Wet Werk en Zekerheid (Wwz) ervoor dat mensen met tijdelijke contracten meer rechten krijgen, het ontslagrecht eerlijk Lees verder.

Polsbandjes bij Grand Départ Utrecht

Op 4 en 5 juli 2015 kan het publiek bij de Grand Départ in de stad Utrecht kennismaken met de uitkomst van een unieke samenwerking Lees verder.

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Het imago van brood ligt al langer onder vuur. Het zou een dikmaker zijn en het eten van brood zou tot gezondheidsproblemen Lees verder.

Topper: Broodje haring op Aziatische wijze

Het is zover! Het haringseizoen is, weliswaar verlaat, van start gegaan. Verras je gasten daarom met een broodje haring met een Aziatische Lees verder.

Bagels & Beans heeft beste formule

Keten Bagels & Beans ontving gisteren opnieuw de GfK Out of Home Award in de categorie shopperhoreca. Ruim 8.000 consumentenbeoordelingen Lees verder.

Supergezond: groenteyoghurt

De gezondheidshype gaat maar door. In de VS zijn traditionele ‘yoghurtzaakjes’ daarom alweer op hun retour en is de Lees verder.

Ondernemers kiezen beste mosselwijn

Op woensdag 1 juli aanstaande is het plaatsje Philippine in Zeeuws-Vlaanderen dé culinaire hotspot voor wijnproevers. Tijdens het Wijn en Lees verder.

Wens: 1900 vega's aan tafel

De Vegetariërsbond wil dit jaar dat maar liefst 1900 eters deelnemen aan de Langste Vegetarische Tafel aan het Museumplein in Amsterdam. Lees verder.

Vergunningen voor foodtrucks Amsterdam

Op maandag 29 juni start Amsterdam met de pilot Voedselwagens 2015. Wethouder Kajsa Ollongren reikt die dag in het Vondelpark de eerste Lees verder.

Terrasperikelen

Het terras. Een goudmijn voor veel horecaondernemers in de zomer, maar tegelijkertijd een noodzaak om tegenvallende resultaten Lees verder.