Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe uitbater restaurant Freddy's Doetinchem

Het restaurant Freddy’s aan het Simonsplein 12A in Doetinchem sloot op 1 april haar deuren. Vanaf 1 mei jl. is Teun ten Have de nieuwe Lees verder.

Opening lunchroom PeP in Den Haag

De in het voormalige ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gevestigde Horeca Academie opent begin mei lunchroom PeP. PeP is Lees verder.

Pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw is weer open

Het is er weer: het pop-up proeflokaal De Swarte Leeuw dat huist in de voormalige koffiehoek van de Laurenskerk. Met dit keer Lees verder.

Onze economie blijft herstellen, Eurozone in gevaar

De Europese Commissie is in haar nieuwe economische ramingen terughoudend over het herstel in Europa. Voor Lees verder.

Mastercard versnelt transactietijd

MasterCard komt met een applicatie die de tijd waarin betalingen worden gedaan verkort. De nieuwe oplossing M/Chip Fast zorgt Lees verder.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Win het nieuwe proefboek van Peter Klosse!

Peter Klosse is eigenaar van de Echoput, oprichter van de Academie voor Gastronomie en Lector Gastronomie aan de Hogeschool Maastricht. Samen Lees verder.

Knoflookrestaurant Garlic Queen heropend

Na een grote verbouwing, is restaurant Garlic Queen aan de Reguliersdwarsstraat heropend. Hét knoflookrestaurant van Amsterdam heeft een koninklijke Lees verder.

Mogelijk La Place in winkelcentrum Utrecht

Winkelcentrum De Planeet in Utrecht krijgt mogelijk een vestiging van Hudson’s Bay, met daarboven een La Place. De plannen voor een Lees verder.

Jamie Oliver is invloedrijkste voedingsexpert

Jamie Oliver is volgens het Britse blad The Grocer de invloedrijkste voedingsexpert. De televisiekok staat nog boven Nigella Lawson Lees verder.

McDonalds lanceert nieuwe campagne

Afrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig tijd’ Lees verder.

Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote Lees verder.

Inspectie SZW: veel onderbetaling in horeca

Bij een controle van de schoonmaak-werkzaamheden in 44 horecaondernemingen, vooral restaurants en eetcafés, werden bij zes Lees verder.

Grand Café Maria Utrecht op de schop

Grand Café Maria op de Mariaplaats in Utrecht gaat over ruim een week flink verbouwen. De zaak gaat helemaal op de schop. Ooit was Lees verder.

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek Lees verder.

Europese economie groeit flink

De economie van de eurolanden is in het eerste kwartaal van dit jaar aanzienlijk sterker gegroeid dan in de laatste drie maanden van vorig jaar. De Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Eerste La Place in V&D-pand opent morgen

Vanaf zaterdag is het eerste La Place-restaurant in een V&D-pand weer open. Het gaat om de voormalige V&D in Arnhem. Gasten kunnen Lees verder.

Stuur nu je Lekkerste Lunchroombroodje in!

Ja, het mag weer. Vanaf nu kun je jouw lekkerste broodje aanmelden voor de verkiezing van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De winnaar Lees verder.

Starbucks boekt meer omzet en winst

Starbucks heeft zijn omzet in het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar zien toenemen tot bijna vijf miljard dollar. Dat Lees verder.

Nieuwe Delifrance opent in Amsterdam

Met een speciaal op deze dag aangepast menu, is gisteren op Koningsdag in de Amsterdamse Poort de nieuwste vestiging van Délifrance geopend. Eigenaren Lees verder.

Wist je dit al over Koningsdag?

De grootste en meest gezellige feestdag van Nederland is Koningsdag. Voor de horeca een perfect moment om extra omzet te genereren, alhoewel het weer Lees verder.

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen Lees verder.

Bar Bistro Joseph krijgt nieuwe look

Bar Bistro Joseph in Hoofddorp heeft een nieuwe look gekregen, verzorgd door bureau Estida. Dit designbedrijf richtte de zaak in 2011 Lees verder.

Menu horecazaak Logica is vrijwel volledig vegetarisch

Het menu van horecazaak Logica in Leiden is sinds kort naast biologisch ook vrijwel volledig vegetarisch. Het nieuwe menu staat sinds Lees verder.

Eerste West-Afrikaanse eetcafé geopend

De Nigeriaanse ondernemer Ebere Akadiri opende vorige week de horecatak van Ataro’s Place in de Haagse Prinsestraat. Eerder lanceerde zij een Lees verder.

Geen nieuwe rookruimtes vanaf 2017?

Geen nieuwe rookruimtes binnen de horeca vanaf begin 2017. Het is een wens van ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber. Ze noemt de toename Lees verder.

Moederbedrijf KFC en Pizza Hut boekt winst

Yum! Brands heeft in het eerste kwartaal van dit jaar zijn operationele winst met 21 procent zien toenemen. De omzet van het Lees verder.

Nieuwe horecazaak opent in Breda (video)

In Breda opent vandaag De IJssalon van Breda – Bon Appetit zijn deuren. De zaak komt uit de koker van ondernemers Lees verder.