Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe directeur bij McDonald's

Erwin Dito (44) is de nieuwe directeur Marketing, Communicatie en Consumer Insights van McDonald’s Nederland. In deze rol Lees verder.

Burger King heeft nieuwe eigenaar

Burger King Nederland wisselt van eigenaar. Eigenaar Citoyen Food Group verkoopt het bedrijf aan de Amsterdamse investeerder Standard Lees verder.

Europese Commisie: Economie trekt aan

De economische groei in de eurolanden trekt voorlopig licht aan, voorspelt de Europese Commissie. De Commissie verwacht in 2016 Lees verder.

Wie bakt de lekkerste verjaardagstaart?

Wie bakt de lekkerste, mooiste en feestelijkste verjaardagstaart voor Bakkersvak? Meerdere bakkerijleerlingen Lees verder.

Escape rooms de trend in leisure-land

De ‘escape room’ is een nieuwe trend in leisure-land en een opvallend snelle stijger. In 2013 zijn de eerste escape rooms in Nederland gevestigd. Eind 2015 Lees verder.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Nieuw restaurant KFC in Rijswijk

KFC opent op dinsdag 9 februari de deuren van haar nieuwe restaurant in Rijswijk. Het restaurant is gelegen langs de A13 bij afslag 8 en Lees verder.

Starbucks stopt met theebar Teavana

Starbucks neemt afscheid van vier van de vijf theebarren van Teavana, die de afgelopen twee jaar werden geopend. Alleen het filiaal Lees verder.

Regisseurs lanceren 'King Kong'-bier

Twee Nederlandse regisseurs hebben zelf bier gemaakt dat geïnspireerd is op de filmklassieker King Kong uit 1933. Lees verder.

Is carnaval goed voor de horeca?

Carnaval is voor veel horecaondernemers in het zuiden van Nederland wat Kerst voor veel winkeliers is. Een forse omzetplus voor cafés Lees verder.

Sligro neemt twee vestigingen De Kweker over

Sligro heeft een akkoord bereikt met Vroegop Ruhe om de groothandels van De Kweker in Purmerend en op Texel over te nemen. Overigens Lees verder.

Sensorische gastronomische tijdreis bij De Echoput

Restaurant De Echoput bestaat 60 jaar. Peter Klosse volgde zijn vader, Jaap Klosse, op in 1985. Jaap startte zijn avontuur in 1955 en sinds Lees verder.

Alternatief voor mineraalwater in sterrenrestaurant

Ja, ook bij een Michelinster past hét alternatief voor mineraalwater. Sinds november 2013 draagt ‘t Raedthuys met trots de Lees verder.

Topchef aan de slag met geconcentreerde bouillons

Tijdens een lunch in restaurant Bij Teus in Houten inspireerde gastheer Martin Rotteveel samen met Onno Kokmeijer** een groep Lees verder.

Jumbo koopt La Place

Jumbo Groep Holding BV is verheugd te kunnen bevestigen dat het met de curatoren van La Place BV tot overeenstemming is gekomen over de Lees verder.

Jubileum maakt Bakkersvak speciaal

Op 6 & 7 maart a.s. vindt vakbeurs Bakkersvak alweer voor de vijfde keer plaats in het gastvrije Autotron Rosmalen. Sinds 2011 is Bakkersvak een feit Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Doodsbedreiging na negatieve recensie

Op klaag- en recensiesite Iens.nl schreef een Groninger een negatieve recensie over restaurant Giovanni’s in zijn eigen stad. Via Facebook ontving Lees verder.

Lars van Galen kookt in de trein

Per 1 februari 2016 zullen Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen/Boekelo en ’t Lansink uit Hengelo een samenwerking ondertekenen. ’t Lansink Lees verder.

Eten in het vliegtuig is echt anders

Waarom je in het vliegtuig nooit struisvogel geserveerd krijgt, hoe je bestemming je eten aan boord bepaalt en waarom de glutenvrije trend Lees verder.

Horeca moet toegankelijk worden voor gehandicapten

Donderdag heeft de Tweede Kamer besloten dat alle gebouwen (waaronder ook de horeca) toegankelijk moeten worden voor mensen Lees verder.

Verslavende smaakversterker in China

De Chinese autoriteiten hebben gemeld dat 35 restaurants erop zijn betrapt hun gerechten op smaak te brengen met gemalen papaver. Hiervan Lees verder.

Outlaw Motorcycle Gangs in Eindhovense horeca

Outlaw Motorcycle Gangs (OMG’s) hebben invloed op de Eindhovense horeca. Deze invloed moet worden teruggedrongen, vindt de gemeente Lees verder.

Strijd tussen barista's barst los

Benjamin van de Berg, gecertificeerd als barista en werkzaam bij Coffeelicious in Dordrecht, gaat vandaag de strijd aan met 6 andere barista’s voor het Lees verder.

Kunstenaars creëren bier- en kunstparadijs

Kunstenaars Arno Coenen en Iris Roskam, bekend van het spectaculaire plafond in de Rotterdamse Markthal, zijn druk in de weer met Lees verder.

Starbucks stopt minder suiker in producten

Starbucks kondigt een aantal stappen aan rondom gezondheid en welzijn. Deze maken deel uit van een grote verandering die wereldwijd wordt Lees verder.

Takeaway.com neemt Duitse branchegenoot over

Het Nederlandse Takeaway.com, dit is het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, neemt het failliete Food Express over. Het is nog onbekend Lees verder.

Horecabroers lichten ABN Amro op voor 11 miljoen

Het Openbaar Ministerie heeft dinsdagochtend in Zutphen gevangenisstraffen geëist van respectievelijk vijf en drie jaar tegen de broers Lees verder.

Bakkersvak 2016, een jubileum

Brood is het visitekaartje van iedere horecaprofessional en Bakkersvak staat op 6 en 7 maart aanstaande dan ook gedurende twee dagen volledig in het teken Lees verder.