Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Personeel. Wat zijn je rechten?

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak Lees verder.

Van Start: Lisa's Kitchen

Necla Yerlikaya zag al langer dat er iets miste in de Schiedamse Nolenslaan: een lunchroom. “Er is een visboer, een Kwalitaria snackbar en de Lees verder.

Wachten op lunchroom met Michelinster

De oktobereditie van Lunchroom valt deze week bij alle lunchrooms in Nederland op de mat. Voor wie niet kan wachten, publiceren wij alvast Lees verder.

Coca-Cola verkoopt minder fris

Na Mc Donald’s heeft ook Coca-Cola dinsdag laten weten dat het derde kwartaal niet positief heeft uitgepakt voor het concern. In Noord-Amerika en Europa Lees verder.

Mc Donald's ziet winst verdampen

McDonald’s heeft in het derde kwartaal flink minder verkocht in de Verenigde Staten. Ook de economische situatie in Europa en het vleesschandaal in Azië Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Column Pieter Punter

Algeheel rookverbod direct van kracht

De kogel is door de kerk: er mag in geen enkel café meer gerookt worden. Het gehele rookverbod voor de horeca gaat per direct in. Ook kleine cafés Lees verder.

Bibliotheek Harderwijk krijgt horeca met terras

Binnenkort wordt in de bibliotheek van Harderwijk een nieuw horecagedeelte geopend, waar bezoekers een drankje en een broodje kunnen Lees verder.

Video teaser Lunchroom Marktverkenning 2016

Kom je ook naar de presentatie van de Lunchroom Marktverkenning 2016? Op 3 november presenteert hoofdredacteur Thijs Jacobs de Lunchroom Lees verder.

Wijn, noten en chocolade maken botten sterk

Goed nieuws voor liefhebbers van wijn, noten en/of chocolade. In deze lekkernijen zit namelijk de stof resveratrol. Deze stof heeft Lees verder.

Masterclasses op Makro Horecadag

Op 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in de vernieuwde vestiging in Vianen. Niet alleen de sprekers (vanaf 13.00 uur) zorgen voor een gevarieerd Lees verder.

Urban Espresso Bar wint AD Koffietest

De AD Koffietest 2014 is gewonnen door de Rotterdamse Urban Espresso Bar. Opmerkelijk: de twee zaken van UEB zijn nog maar vijf maanden geleden Lees verder.

Franse sterrenkoks: ortolaan op menu

Het eten van het piepkleine vogeltje ortolaan is verboden maar vier Franse sterrenchefs, onder wie de beroemde Alain Ducasse, willen daar Lees verder.

Makro Horecadag: nieuwe spreker bekend!

Tijdens de Makro Horecadag op 3 november in Vianen zal Joyce de Graas (Bagels & Beans) vertellen over het opleiden van personeel. Joyce Lees verder.

Nieuw in Laren: Gastrobar Anton

Direct naast het bekende restaurant Mauve wordt op donderdag 23 oktober Gastrobar Anton geopend. Een hippe horecagelegenheid waar Lees verder.

Prachtige belevenis in Vianen

Gisteren opende het zojuist verbouwde Makro-filiaal in Vianen haar deuren. Wij gingen vandaag op bezoek. Het resultaat mag er wezen: met prachtige Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Eerste iPub geopend in Swansea

Kroegeigenaar Mark Lingwood uit Wales heeft de eerste iPub van Groot-Brittannië geopend. Bezoekers van de pub in Swansea bestellen via een Lees verder.

Nieuw concept: chef-kok kookt bij mensen thuis

Eminence grise van de Nederlandse horeca Jasper van Almenkerk is trots op een nieuw horeca-initiatief genaamd ChefPlaza. Samen met Lees verder.

De 10 beste restaurants volgens reizigers

Beoordelingssite Tripadvisor vroeg aan reizigers welke Europese restaurants tot hun favorieten behoren. Op basis van hun antwoorden, Lees verder.

Koffieverslaving zit in de genen

Iedereen die elke dag naar koffie en cafeïne verlangt, heeft dat in de genen zitten. Dat zegt een nieuwe studie gepubliceerd Lees verder.

Meest markante horecaondernemer Zeeland

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Zeeland heeft Robbert Roggeband (39 jaar) van Café de Gekroonde Suikerbiet (Zierikzee) en Lees verder.

Toilet vaak gebruikt voor sociale functie

Op 15 oktober is het weer Global Handwashing Day: de dag waarop de wereld stilstaat bij het belang van goede handhygiëne. Na een toiletbezoek de handen wassen Lees verder.

Worst wijncafé serveert nu ook lunch

Worst wijncafé in Amsterdam gaat vanaf morgen ook open voor de lunch. Naar eigen zeggen gelooft Worst wijncafé dat mensen willen ontsnappen Lees verder.

Makro pakt uit op BBB Maastricht

Makro Nederland presenteerde op de BBB Maastricht niet alleen haar fantastische versproducten voor de horeca, maar ook een nieuwe werknemer. Babette Kind is Lees verder.

Algensnacks van Royaan

Royaan, fabrikant van premium snackmerken als Van Dobben en Kwekkeboom, gaat samenwerken met The Algae Factory. Gezamenlijk zal er Lees verder.

Vernieuwde Makro Vianen bijna open!

Op 15 oktober zwaaien de deuren van Makro Vianen voor u open. En u zult zien: Makro heeft naar u geluisterd. Alles is overzichtelijker en Lees verder.

Luisterbier in de maak

Het nieuwe bierlabel Tongval brengt binnenkort zijn eerste AudioBeer uit. De naam van het nieuwe biertje? Darkness Travels Light. Dit is eveneens de Lees verder.

Drie keer zoveel omzet door vreemde actie

Dana Parris is eigenaresse van het restaurant Just Cookin in Dallas, North Carolina. Ze kreeg op een gegeven moment een ‘goddelijke ingeving’: ze gaf Lees verder.