Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Modehuis Gucci opent restaurant in Shanghai

Het Italiaanse modehuis Gucci gaat zijn eerste restaurant openen in Shanghai. In het restaurant, dat 1921 Gucci Café gaat heten, kunnen gasten tijdens een Lees verder.

Plafondlamp veroorzaakt brand café Emmen

Grandcafé & Restaurant Markant in Emmen kwam gisteravond vol rook te staan nadat een plafondlamp in de keuken vlam vatte. Rond half tien kreeg de Lees verder.

Wasbar wil Europa veroveren

Top Brands, eigenaar van de Pizza Hut-filialen in België en Frankrijk, heeft Wasbar overgenomen. Wasbar is een wasserette waar gasten tijdens het Lees verder.

Kwalitaria gaat Earth Water verkopen

Ferri Somogyi, bekend van Goede Tijden Slechte Tijden, serveerde gisteren het eerste flesje Earth Water bij cafetariamerk Kwalitaria de Daltons in Lees verder.

App Domino's geschikt voor smartwatch

Pizzaketen Domino’s heeft zijn Nederlandse app geschikt gemaakt voor de Apple Watch. Hiermee zien klanten de status van hun bestelling Lees verder.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

550.000 leden voor La Place Extra's

Foodketen La Place is erg populair. Dit blijkt uit de maar liefst 550.000 mensen die zich hebben aangemeld voor het loyaltyprogramma van deze keten. Dit, Lees verder.

'Google investeert fors in burgerfabrikant'

Internetgigant Google zou 200 tot 300 miljoen hebben geboden op burgerbedrijf Impossible Foods dat zich richt op duurzame hamburgers gemaakt Lees verder.

Blikvangers: prijswinnende cocktailbars

De Tales of the Cocktails Spirited Awards 2015 zijn vorige week uitgereikt aan de beste cocktailbars van de wereld. De bars zijn plaatjes om te Lees verder.

WK Patisserie junioren op Bakkersvak

Voor de eerste keer vindt het WK Patisserie voor junioren plaats in Nederland en vakbeurs Bakkersvak heeft komende jubileumeditie de primeur voor dit prestigieuze event, Lees verder.

Gezond menu redding McDonald's?

Fastfoodketen McDonald’s in Australië heeft mogelijk de succesformule gevonden om uit de rode cijfers te komen. In de restaurants wordt Lees verder.

3 lekkere warme soepen

Met dit regenachtige weer zitten je gasten waarschijnlijk meer te wachten op een soep dan op een salade. Speciaal voor jou presenteren we Lees verder.

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

Het weekend staat voor de deur: een goede tijd om eens kritisch te kijken naar je interieur. Laat je inspireren door deze 5 leuke, hippe koffiebars! Lees verder.

50.000 tekenen petitie 'Overal kraanwater'

De discussie over kraanwater in de horeca is nog niet ten einde. Eerder deze week tekenden al meer dan Lees verder.

Van het festivalgras naar de lunchroomvloer

De tijd dat je als lunchroomeigenaar je gasten enkel ontmoette in je zaak, is verleden tijd. De lunchroomhouder anno nu presenteert Lees verder.

Is in China alles groter?

Of in China alles groter is, dat weten we niet. Dat één van de grootste restaurants ter wereld zich in dit land bevindt, dat weten we wel. Het Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Waar of niet waar? Test je kennis!

Wat weet jij als horecaondernemer van eten, drinken en andere zaken die met onze branche te maken hebben? Test het in onze ‘waar of niet waar?’ quiz. Lees verder.

Rotterdam verwelkomt reizend restaurant

Het reizende restaurant Asian BBQ toert sinds acht jaar rond en keert na een jaar België weer terug in zijn hometown. Voor de editie van 2015 heeft Lees verder.

Vlaamse goededoelhamburger kost 299 euro

Japans rundvlees, een crumble van kwarteleieren en een toef truffelmayonaise: dit zijn een paar van de ingrediënten die chef Patrick Van Herck Lees verder.

Nieuw restaurant in Hotel New York

Een sfeervolle ambiance met een historische knipoog en een eigen karakter, maar met de vertrouwde gastvrijheid. Hotel New York is Lees verder.

Nieuwe Starbucks in AMC

Starbucks Coffee Company en foodservice-organisatie Albron hebben deze week de deuren geopend van een nieuwe Starbucks vestiging in Lees verder.

Nieuw concept: last-minute dineren

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS Lees verder.

Nieuw horecaconcept in Leiden opent deuren

De Waag was ooit het bruisende middelpunt van Leiden maar werd eigenlijk nog maar nauwelijks gebruikt. Vanaf deze zomer is dit Lees verder.

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Vicini is Italiaans voor buren en een osteria is van origine een Romeinse herberg waar de buurt samenkomt. En laat dat nu precies het geval zijn Lees verder.

Japans restaurant in Kampen afgebrand

Een brand heeft vorige week het Japanse restaurant Mizumi in Kampen grotendeels verwoest. De havenmeester ontdekte de brand en trachtte Lees verder.

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Brood ligt al langer onder vuur. Het zou een dikmaker zijn en het eten van brood zou tot gezondheidsproblemen leiden. Maak je niet druk: deze Lees verder.

Arbeidsrecht op de schop

Wist je dat er onlangs heel veel veranderingen zijn geweest op arbeidsrechtelijk gebied, en er binnenkort nog veel meer gaat veranderen? Hieronder Lees verder.

Gratis reclame voor je lunchroom

Laatste ronde, laatste kansen! Tot 1 september kun je de receptuur en foto van jouw lekkerste broodje naar onze redactie sturen. Jij wilt toch Lees verder.