Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Ga op pad met je keuken!

De foodtruck festivals schieten als paddenstoelen uit de grond en de gemeente Amsterdam is afgelopen zomer ook al begonnen met een Lees verder.

Sterrenkoks bereiden gezamelijke lunch

Drachten mag zich aankomende maandag voor even de gastronomische hoofdstad van Nederland noemen. Speciaal voor de prijsuitreiking Lees verder.

Strandganger Nieuwvliet wint Challenge

Paviljoen de Strandganger in Nieuwvliet heeft onlangs de OLA Crazy Summer Strandpaviljoen Challenge 2015 gewonnen. Ondernemer Wilma Lees verder.

Grolsch introduceert Dagvers Pilsner

Ter ere van het 400-jarige jubileum introduceert bierfabrikant Grolsch een pils dat voorheen exclusief voorbehouden was Lees verder.

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

“De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de Lees verder.

Nieuwe blog: De sleutel-overdracht

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Gerecht voor een gravin: carpaccio

Heb jij al een broodje carpaccio op je menu staan? Of serveer je misschien liever de ‘gewone’ carpaccio in je lunchroom? Waar Lees verder.

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

De naam van het nieuwe restaurant van Ingrid en Henrie van der Heijden in Willemstad Noord-Brabant is Vista restaurant & food bar. Dat hebben de Lees verder.

KHN krijgt tweede directeur

Rob Bongenaar (51) wordt tweede directeur bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Het Landelijk Bestuur van KHN en algemeen directeur Lodewijk Lees verder.

Belgische Maître vernielt eigen restaurant

In België heeft Dries Nuitten, maître van restaurant Asparaguus in Hasselt voor veel opschudding gezorgd. Hij vernielde dinsdag de inboedel en Lees verder.

De opmars van contactloos betalen

Je ziet het steeds vaker: gasten die bedragen tot en met 25 euro contactloos betalen. Even de betaalpas of mobiel tegen de betaalautomaat aanhouden Lees verder.

Nieuwe eigenaar Café Het Root Scharlaken

Het Root Scharlaken in Den Bosch krijgt een nieuwe eigenaar. Hans en Thea van Bladel laten ons weten dat Hans een uitdaging aangeboden Lees verder.

Horecamensen melden zich minst vaak ziek

In het tweede kwartaal van 2015 was het ziekteverzuim in de horeca met 2,1 procent het laagst van alle sectoren. Vorig jaar lag dit percentage op Lees verder.

De Pier maakt programmering bekend

De Pier heeft zijn programmering bekendgemaakt. Vanaf aankomend weekend worden op de Scheveningse Pier het hele jaar door tal van festivals, events Lees verder.

Baba Rafi in Alkmaar is geopend

De eerste vestiging van de vernieuwende Europese kebab franchiseketen Baba Rafi heeft gisteren zijn deuren geopend in Alkmaar. De Lees verder.

Nieuwe horecazaak in Den Haag geopend

Martijn Verbruggen en Stefan Verleer hebben onlangs Bouzy, Wine & Food aan de Denneweg in Den Haag geopend. In een kenmerkend historisch Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Bespaar niet op je interieur!

Eén zaak stond voor Edwin Tunnissen en Patricia Dhondt, die half september hun nieuwe brasserie ‘Een Mooie Dag’ in Duiven openden, buiten kijf: Lees verder.

Ecotap in café van middeleeuws klooster

Niet alleen de horeca valt als een blok voor Ecotap. Het museumcafé van het Catharijneconvent in Utrecht is ook weer iets duurzamer geworden met het Lees verder.

Schrijf je in voor de Lunchroomdag

Op 6 oktober is het zover: tijdens de BBB Maastricht vindt er een speciale Lunchroomdag plaats. Je kunt je inschrijven via deze link. Bezoekers dienen Lees verder.

Starbucks-app: nooit meer in de rij

Koffieketen Starbucks komt met iets nieuws: een app waarmee gasten hun koffie vooraf kunnen bestellen. De keten lanceert deze app zodat gasten niet Lees verder.

Amsterdamse branie in een hamburger-hotspot

Ken je het stripboek ‘De Krimson-crisis’ uit de Suske en Wiske-reeks? Onze zesharige vriend Lambik keert terug in België na een lang Lees verder.

Restaurant Burgers' Zoo krijgt make-over

Koninklijke Burgers’ Zoo maakt bekend dat het in de maand november het bestaande Park Restaurant volledig gaat verbouwen en Lees verder.

CuliTip: tartaarburger met geitenkaas

Burgers zijn hot. De hamburgerzaken schieten als paddenstoelen uit de grond en het kan geen kwaad om jouw eigen burgermenu Lees verder.

Nieuwe Coffeelicious in Rotterdam

Koffiezaak Coffeelicious uit Dordrecht gaat begin 2016 een nieuwe zaak starten in Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 174. De nieuwe vestiging Lees verder.

App om telefoongebruik aan tafel te beperken

Steeds vaker halen gasten in restaurants hun telefoon tevoorschijn om appjes te sturen, Facebook te checken of hun maaltijd te instagrammen. Lees verder.

Gratis proefpakket Icecream Macaron

Patisserie Unique heeft haar laatste innovatie geïntroduceerd: de Icecream Macaron. Dit is een nieuwe ijssnack waarbij de Franse Lees verder.

Gastvrij Rotterdam in beeld

Ahoy Rotterdam opende gisteren haar deuren voor Gastvrij Rotterdam, dat drie dagen lang dé plek voor horeca-professionals is. Hierbij Lees verder.

Opening Brasserie Een Mooie Dag

Afgelopen donderdag waren wij te gast bij de opening van Brasserie Een Mooie Dag in Duiven. Edwin en Patricia hebben in de aanloop naar de opening Lees verder.