Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Blog: de start van onze brasserie

Eerst even voorstellen, wij zijn Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen. In deze blog gaan wij jullie gedurende één jaar deelgenoot maken van de Lees verder.

McDonald's lanceert de Etenweter

Fastfoodketen McDonald’s introduceert de Etenweter. Met deze tool krijgen consumenten volgens de keten inzicht in wat zij eten, door Lees verder.

Video: Horeca Crowdfunding

Dat banken de hand op de knip houden wanneer het leningen aan horeca betreft, dat was al breed bekend. Toch zijn er nog veel horecaondernemers die de Lees verder.

Zeeuwse horeca smacht naar koks

Koks die op zoek zijn naar werk, kunnen in Zeeland vrijwel direct aan de slag. In heel de provincie zijn momenteel namelijk rond Lees verder.

Wet werk en zekerheid: nieuwe regels

Vandaag start de campagne over de nieuwe Wet werk en zekerheid. Die is bedoeld om mensen te informeren over de nieuwe regels Lees verder.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Bierbrouwers focussen op vrouwen

Vandaag lanceren de Brouwers van Nederland de Love Beer campagne. Met dit gezamenlijke initiatief richten grote en kleine brouwers Lees verder.

Koffie- en saladebar Utrecht start crowdfundingcampagne

Frans en Wendy Kooyman van espressobar 30ml en saladebar CROP uit Utrecht hebben een crowdfundingcampagne opgezet. Dit, omdat Lees verder.

Nieuw: Hellmann's Burger Route (video)

Bij meer dan 50 restaurants staat vanaf afgelopen zaterdag een speciale Hellmann’s burger op de kaart. Morgen, op International Burger day, Lees verder.

Museumcafé Rotterdam in de prijzen

Het Nieuwe Café, een museumcafé gevestigd in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam is gisteravond in de prijzen gevallen. De zaak werd Lees verder.

Nieuw in België: de Noedelhamburger

Het is weer eens wat anders: een noedelhamburger. Gasten die zin hebben in iets bijzonders, kunnen vanaf deze week terecht bij Lees verder.

Toprestaurant in hip Strijp-S Eindhoven

Rond 1 juli 2015 opent Wouter van Laarhoven de deuren van restaurant Wynwood in Eindhoven. De voormalige chef van sterrenrestaurant Lees verder.

Oester nekt gast restaurant Den Bosch

Restaurant Zoetelief in Den Bosch kreeg maandag te maken met een spoedgeval. Een gast verslikte zich maandagavond in zijn eten en moest, gezien de Lees verder.

35.000 bezoekers Food Truck Festival TREK

Van vrijdag 22 mei tot en met maandag 25 mei heeft Food Truck Festival TREK in het Griftpark plaatsgevonden. De opening van de derde Lees verder.

Pop-up proeflokaal Rotterdamse Laurenskerk

Het is één van de meest zonnige plekken van Rotterdam: het Grotekerkplein aan de Laurenskerk. Tot nu toe was het ook een plek waar Lees verder.

Gasten merkten niets van overval restaurant

Zaterdagavond rond 23.30 uur heeft een met een vuurwapen bewapende man een restaurant in Amsterdam overvallen. Het restaurant is gelegen op Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Beste restaurant Managers McDonald's

Marjolein Vlietstra, Restaurant Manager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, Restaurant Manager van McDonald’s Hoorn, hebben deze week Lees verder.

Heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje 2015?

Het is zover! Je kunt jouw lekkerste broodje aanmelden voor de verkiezing van het ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’. Lees verder.

Bruce Springsteen in Eindhovens restaurant

Bruce Springsteen liet zich afgelopen dinsdag zien in een Eindhovens restaurant. Het Italiaanse restaurant Antonio’s is al zes jaar lang een Lees verder.

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

Spanning bij NK Oestersteken

Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

Doetinchemse lunchroom failliet

Lunchroom De Heezen Corner in Doetinchem is failliet. Afgelopen week is het faillissement door de Zutphense rechter uitgesproken. Drie Lees verder.

Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

In Nigeria deed de politie een lugubere vondst in de keuken van een restaurant. De zaak bleek mensenvlees te serveren, en niet per ongeluk. Dit werd al Lees verder.

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Van 18 tot en met 31 mei organiseert Groupon de Culi Weken. Vele Nederlandse toprestaurants, waaronder tien Michelinster-restaurants doen mee Lees verder.

Tafelschuimers actief in de horeca

In België is het aantal gasten dat de zaak verlaat zonder te betalen fors gestegen. Afgelopen jaar bedroeg de stijging zelfs 24 procent, zo bleek uit Lees verder.

Hello Kitty restaurant opent in China

Hello Kitty is razendpopulair in China. Zo populair dat in juni het eerste Hello Kitty restaurant zijn deuren opent. De helft van de gerechten Lees verder.

Salades: licht en gezond

De zomer komt eraan, dus het is weer volop saladetijd. Speciaal voor jou presenteren we drie heerljke salades. Serveer ze Lees verder.