Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Op dit moment hebben meer dan 150.000 mensen zich aangemeld om uiteten te gaan tijdens de Nationale Restaurant Week, die vanaf vandaag Lees verder.

Voor jou: visrecepten

Vis is een gezonde en lekkere keuze. Daarnaast zijn brasseriegerechten dé trend in de lunchroombranche. Maak je gasten dus Lees verder.

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Door gasten wordt in Nederland vaak geklaagd over te jong en te onervaren personeel. Een Spaanse bareigenaar is het daarmee eens en Lees verder.

Crowdfunding voor vestiging Coffecompany

De financiering voor de start van een franchise van de Coffeecompany in Amsterdam-West is van start gegaan. De Coffeecompany is een bewezen Lees verder.

Vraag naar gezonde lunch groeit

Ruim de helft (58%) van de Nederlandse werkgevers doet er niets aan om gezond eten op de werkvloer te stimuleren. Dit terwijl 36 procent Lees verder.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Kookwedstrijd op de Schelde

Sterrenrestaurant Katseveer en chef Hans Everse organiseren op 18 mei 2015 de kookwedstrijd ‘Slag op de Schelde’ op het water van de Lees verder.

Waarom die dubbele deuren?

Heb je je ooit weleens afgevraagd waarom in een stad als Utrecht in bijna alle horecazaken dubbele deuren zijn? Kijk maar eens Lees verder.

Schrappen btw-tarief kost 55.000 banen

Het schrappen van het btw-tarief van 6 procent leidt tot een verlies van 55.000 banen in de gastvrijheidssector. Dat blijkt uit onderzoek van Lees verder.

Baker&Moore Rotterdam geopend

Lunchroom Baker&Moore opende vorige week de deuren. De Rotterdamse oud-politicus Marco Pastors verzorgde de officiële opening. Lees verder.

Blog Wobbe van Zoelen, Anne&Max

De trends vliegen om je oren; glutenvrij, superfoods, goede vetten, oergranen en meer. Aan de ene kant ambachtelijk gegrilde hamburgers en hotdogs Lees verder.

Horeca laat goede groeicijfers zien

De Nederlandse horeca als geheel heeft weer eens reden om tevreden te zijn, en dat is een unicum sinds 2008. Dat jaar was immers het beste jaar tot Lees verder.

Hondenrestaurant in Berlijn

In Berlijn vind je de Grünewaldsee, een prachtige omgeving om de hond uit te laten. Het is er dan ook vaak erg druk, en dan met name in het Lees verder.

Waldorf Astoria opent Goldfinch Brasserie

Het wereldberoemde puttertje is neergestreken in Waldorf Astoria Amsterdam en vestigt zich als Goldfinch Brasserie in de fraaie ruimte beneden, Lees verder.

Zo wordt 2015 jouw jaar!

We meldden het al in onze Lunchroom Marktverkenning: lunchrooms zijn hot. Ze doen het beter dan restaurants, draaien een Lees verder.

De opkomst van superfoods

Superfoods worden steeds populairder. De groenteboer op de hoek promoot de gojibessen als perfect voedingsmiddel vol anti-oxidanten Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Rookverbod horeca goed nageleefd

Nederlandse horecaondernemers houden zich steeds beter aan het rookverbod. Dat blijkt uit onderzoek in opdracht van de Nederlandse Voedsel- Lees verder.

Als beste getest?

We zien steeds vaker de kreet ‘als beste getest’, ‘de lekkerste’ en vergelijkbare statements. Een groot ochtendblad heeft Lees verder.

Veel animo voor café met uilen

Dieren zijn booming in de caféwereld. Berichtten we eerder al over een café met schapen, nu zijn het uilen die de kroeggangers Lees verder.

Vogelnest in je koffie?

Wie iets bijzonder wil eten, is in Azië aan het goede adres. Zo wordt er snoep, pudding en zelfs koffie verkocht met verwerkte vogelnestjes. Deze Lees verder.

CuliTip: Argentijnse steak met paprikasalsa

De steak is al jaren het favoriete bistrogerecht bij de Nederlandse gast. Serveer ter variatie eens een Zuid-Amerikaanse variant, Lees verder.

Gratis proefpakket van Maître Olivier

Bieze Foodservice presenteerde onlangs haar nieuwe merk Maître Olivier. Het assortiment van Maître Olivier is een mooie aanvulling op de producten Lees verder.

Leer beter vegetarisch koken

Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens Lees verder.

Betalen via social media mogelijk

Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

Wagamama haalt 177.500 euro op

Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 euro Lees verder.

Rotterdamse horeca donderdag dicht

Restaurants en café’s in Rotterdam overwegen om donderdag de deuren gesloten te houden. Dit omdat zij vrezen dat de Italiaanse fans van Lees verder.

Zet Ethiopië eens op de kaart!

Duitsland is helemaal in. Dat je in Duitsland goed worst kunt eten, weet ook bijna iedereen. Een groter contrast dan met Ethiopië Lees verder.

Speciaal voor jou: de nieuwste Lunchroom!

Voor alle lunchroomhouders: de gratis februarieditie van Lunchroom. Lees alles over beleg en leer meer over contactloos betalen. Lees verder.