Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuw: glutenvrij witbier

Mongozo Buckwheat White is wereldwijd het eerste biologische, glutenvrije en fairtrade gecertificeerde witbier op Lees verder.

Overzicht Nederlandse michelinsterren

De stofwolken zijn opgetrokken, verschillende wonden worden gelikt en de de champagnekurken zijn opgeruimd. De winnaars en verliezers van de Lees verder.

De Beren eetcafé in Amersfoort

Het zal veel inwoners van Amersfoort niet ontgaan zijn. Sinds enkele weken is er eindelijk activiteit in het laatste pand dat nog leeg stond aan het Eemplein. De Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Award bekend

Het gaat goed op innovatief gebied in de horeca. Maar liefst 151 innovaties werden ingestuurd om kans te maken op de felbegeerde Horecava Lees verder.

Toiletten in horeca het schoonst

De toiletten in openbare gebouwen en de horeca zijn, beiden met 38 procent goed, het schoonst. Dat blijkt uit het door vakblad Service Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Column Pieter Punter

CuliTip: Zuurkool met cranberry's

Herfst. De wind door de haren, vallende bladeren en een stamppot op het bord. De gast wil vernieuwing, maar tegelijkertijd Lees verder.

Nieuwe espressobar in Purmerend

Morgen opent de ‘Barista Espresso Bar’ haar deuren in Purmerend. In de bar wordt gewerkt met ‘Brizio’-koffiebonen. Volgens Lees verder.

De pide. Wordt het dé nieuwe trend?

Vergeet de bagel en de muffin. Ook het stokbrood, de croissant en het zachte of harde bolletje kennen je gasten allemaal en de Flammeküche krijgt al Lees verder.

Shop-in-shop in opkomst

Shop-in-shop. Een winkel in een andere winkel. Niets meer dan dat. Niet zo heel erg nieuw meer, maar het lijkt wel alsof het fenomeen een vlucht Lees verder.

Het kelderluik...

Er zijn uitspraken die iedereen met een afgeronde studie Nederlands Recht voorbij heeft zien komen. Een van deze uitspraken is het befaamde Lees verder.

Duits restaurantconcept geopend op station

Een nieuw restaurantconcept viert zijn wereldpremière op het Centraal Station in Den Haag: Käfer German Kitchen. Franz Josef Kremp, de Duitse Lees verder.

Eerste Subway Café geopend

De eerste vestiging van Subway Café in Nederland is geopend. Rotterdam heeft de primeur. Er is een verschil met de traditionele Subway-vestigingen: Lees verder.

Gingers Donuts en Bagels geopend

Gingers Donuts en Bagels is de nieuwe hotspot van Purmerend. Men kan er terecht voor brownies, cakes, thee en andere lekkernijen. Op 25 oktober kon Lees verder.

Horecawerf Noord Nederland geopend

In Oosterwolde werd maandag 3 november, in het bijzijn van de deelnemende ondernemers en genodigden, Horecawerf Noord Nederland geopend. Lees verder.

Horecaondernemer wil zaak openen in kerk

Eetcafé de ‘s Limmerick in Vught gaat waarschijnlijk in nieuwe handen komen. Verschillende gegadigden hebben zich al gemeld. De eigenaar is van Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

De Koffiepot deelt broodjes uit

Eric en Tamara Meertens zijn de eigenaren van Lunchroom De Koffiepot. Het broodje Feel the Veal (bedacht door chef-kok Arno Kuiper) won vorige Lees verder.

Tips voor heerlijke wildgerechten

De dagen worden korter, de temperaturen beginnen te dalen en de sierverlichting wordt in de meeste steden al opgehangen. Dit alles leidt tot Lees verder.

Bespaar fors met de bespaarcalculator

Hodi presenteert de bespaarcalculator. Dat is een handige ‘tool’, waarmee je snel berekent wat je besparing is op bestekzakjes. Het in Veenendaal Lees verder.

Interview: De Koffiebranderij, Hilversum

Een echt horecakoppel. Zo kun je Relinde Dijkgraaf en Daan van Linschoten van Lunchroom De Koffiebranderij in Hilversum wel noemen. Al acht jaar Lees verder.

Reken af met wanbetalers!

Het liefst heb je er niets mee te maken, maar als je toch last hebt van wanbetalers kun je maar beter weten wat je rechten zijn. Daarom presenteren we voor Lees verder.

Meer verkopen? Personeel trainen!

Personeel. Vaak een heet hangijzer voor lunchroom-ondernemers. Waar jij zelf weet dat omzet en bijverkoop van essentieel belang zijn, is een Lees verder.

Restaurant overspoeld door bellers

Restaurant de Mof in Leusden heeft een probleem met bellers die het verkeerde nummer kiezen. Mensen die de gemeente Woudenberg willen Lees verder.

Nieuwe eigenaar lunchroom Scherpenzeel

Vanaf vandaag heeft lunchroom Any Time een nieuwe eigenaar. Hiermee komt een lang gekoesterde droom van Piet Ritmeester uit. Een Lees verder.

Zo verrasten wij de winnende lunchroom!

Bekijk de video waarin je kunt zien hoe wij De Koffiepot in Hardenberg verrasten met hun benoeming tot lunchroom met het lekkerste Lees verder.

Video uitreiking Lekkerste Lunchroombroodje

De eerste video van de uitreiking van de prijs voor het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2014 is uitgelekt. Bekijk de video hieronder Lees verder.

Feest bij De Koffiepot na overwinning

Wat zijn ze blij, de eigenaren en medewerkers van De Koffiepot in Hardenberg! Als winnaars van het Lekkerste Lunchroombroodje 2014 werden Lees verder.

De Koffiepot heeft lekkerste lunchroombroodje

De jury had het dit jaar zwaar, maar niet zwaar genoeg om na het tellen van de beoordelingslijsten geen duidelijke winnaar aan te Lees verder.