Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

NS stopt exploitatie Burger King

De NS stopt per 1 december met de exploitatie van de Burger King-restaurants op zijn stations. Dat heeft de vervoersmaatschappij Lees verder.

Lunchroom Hoenderloo gaat weer open

Lunchroom, bakkerij en ijssalon Jan van der Poel in Hoenderloo gaat begin mei weer open. De zaak sloot in februari vanwege een faillissement. Fred Lees verder.

Ben & Jerry's gaat bier brouwen

Ben & Jerry’s is een bekend ijsmerk. Het merk brengt verrassende smaken op de markt, maar gaat nu dan ook de wereld van het bier verkennen. Niet in Lees verder.

Kwalitaria bedankt social media fans

Kwalitaria bedankt de komende twee weken haar Facebookfans op een billboard aan de A27. Op deze ludieke manier wil Kwalitaria de trouwe fans Lees verder.

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Chef-kok Patrick Noordzij opent volgende week donderdag zijn eigen restaurant OX aan de Geversstraat in Oegstgeest. Lees verder.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Nieuw restaurant in Mierlo

Begin dit jaar sloot café ‘t Tapperijke zijn deuren. De zaak heeft plaatsgemaakt voor Wereldrestaurant Mierlo van het ondernemersechtpaar Hu. Lees verder.

Groupon breidt boekingssysteem uit

Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

Nieuw: Streetfood app

Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App Lees verder.

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een Lees verder.

Get your kicks on Route 66

In 2015 staat beleving centraal: de gast moet ondergedompeld worden in een haast buitenaardse en onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat? De Lees verder.

Café Touché Arnhem weer open

Na het faillissement van vorig jaar heeft Café Touché in Arnhem onlangs weer zijn deuren geopend. De nieuwe eigenaresse, Jacqueline Lees verder.

41e vestiging La Cubanita in deventer

La Cubanita is een populaire keten van tapasrestaurants. Deventer krijgt nu ook een vestiging van de populaire franchise-restaurantketen. Lees verder.

Nieuw: robot chef-kok (video)

Alle chef-koks opgelet! Er komt concurrentie aan. Het Londense bedrijf Moley Robotics heeft namelijk een robot chef-kok gelanceerd. Lees verder.

Gemaksproducten? Onmisbaar!

Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Toegegeven, een chef zet niet op de kaart dat Lees verder.

Gasten nemen terras van café mee

Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen moest van het huidige terras af omdat er een nieuw terras wordt geplaatst. Gasten die op Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Rel: betalen voor opwarmen babymelk België

In België is er een hevige discussie ontstaan toen een restaurant 50 eurocent rekende voor het opwarmen van een flesje babymelk. Elektriciteitskosten, zo Lees verder.

Ecotap draait op volle toeren

Ecotap heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen aan de prachtige kade in Lees verder.

Chef voor de crème de la crème

Adolphe Dugléré werd geboren op 3 juni 1805 in Bordeaux. De Fransman werkte als chef de cuisine voor de bekende bankiersfamilie Lees verder.

Burgemeester sluit horeca in Amsterdam

Vandaag zijn op last burgemeester Van der Laan van Amsterdam koffiehuis Dostlar aan de Sumatrastraat en Café Meraba aan de Lees verder.

TV-chef Mathijs Vrieze opent aspergeseizoen

In Museum De Locht in Melderslo is gisteren het nationale aspergeseizoen 2015 voor geopend verklaard. Onder toeziend oog van culinair Lees verder.

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek Lees verder.

Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

Vanaf vandaag kunnen gasten van restaurant Bij Kees hun portemonnee thuislaten en afrekenen met de Daalder-app: een e-wallet waarmee Lees verder.

Londens restaurant serveert alleen tosti's

Single-item restaurants zijn in opkomst. Eerder schreven we al over een ontbijtgranencafé. Deze keer zijn de tosti’s aan de beurt in het Lees verder.

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

‘Beste sommelier van Nederland’ Ruben Kwakman werkt als hoofdsommelier bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Wij Lees verder.

Kaldi (her)opent in Maastricht

Kaldi koffie & thee opende op 27 maart haar vernieuwde vestiging in Maastricht. De zaak aan de Wycker Brugstraat is de afgelopen weken verbouwd in Lees verder.

Horeca Enschede toch niet 24 uur open

In Enschede mogen de horecazaken aan de Oude Markt en in enkele omliggende straten toch niet 24 uur per dag open zijn. Het college van B&W wil een Lees verder.

Lekker zoet: zuurvlees

Limburgers hebben veel om trots op te zijn, en vandaag willen we ook de rest van Nederland kennis laten maken met een Limburgse Lees verder.