Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Insecten op menukaart Princess

De groeiende vraag naar biologisch vlees en verantwoorde vis groeit enorm. Supermarkten, slagers en restaurants spelen hier enthousiast op in. Er zijn Lees verder.

Rotterdams eetcafé in de Markthal

De Rotterdamse Markthal mist iets: iets typisch Rotterdams. Jeroen Ballot gaat daarom een typisch Rotterdams café openen in de Markthal. Jeroen Lees verder.

Nieuwe lunchroom in Hillegom

Op het Henri Dunantplein in Hillegom is sinds kort Lunchroom Quality Time gevestigd. Het is een droom die voor Lisette van der Weijden Lees verder.

Gratis sessie voor lunchroomondernemers

Lunchroomeigenaren blijken nog steeds vaak consumentenproducten te gebruiken wanneer zij aan gaan bakken. Dr. Oetker signaleerde Lees verder.

Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

De grote bierbrouwers verhogen ook dit jaar hun prijzen met 3 tot 4 cent. Dat is opmerkelijk, aangezien de prijzen voor grondstoffen niet Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Food Truck Festivals veroveren Nederland

  TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle Lees verder.

  Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

  Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food Lees verder.

  Voor jou: taartrecepten

  Bij koffie of thee hoort taart. Voor gasten die zin hebben in een wijntje of bier is een hartige taart ook een lekkere optie. Laat je inspireren! Lees verder.

  Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

  Voor 2015 verwacht NBTC op het gebied van buitenlandse toeristen een een bezoekersstijging van zo’n vier procent. De teller komt Lees verder.

  Dak van restaurant gestolen

  In Amersfoort ontdekte eigenaar Theo Slotboom van restaurant het Bergpaviljoen afgelopen weekeinde dat dieven zijn dak hadden gestript. Zij maakten Lees verder.

  Lunchroom inspiratiesessie. Vol is vol!

  Op 2 februari is het zover. De Lunchroom-Inspiratiesessie vindt dan plaats in de Glazen Ruimte te Maarssen. De Glazen Ruimte is de demonstratieruimte Lees verder.

  Van der Valk opent verswinkels

  Van der Valk gaat in heel Nederland winkels voor verse voedingsmiddelen openen, zo meldt De Telegraaf. De eerst Valk Versmarkt werd vorige Lees verder.

  Tapasrestaurant verwoest door brand

  Een grote brand heeft zondagochtend tapasrestaurant La Cubanita in Ouderkerk aan de Amstel volledig verwoest. Omstreeks 05.45 uur brak de Lees verder.

  't Jagersnest bakt lekkerste pannenkoek

  Restaurant ’t Jagersnest uit Ermelo bakte gisteren op de Horecava de lekkerste, spannendste en meest Lees verder.

  Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

  Marco van der Wijngaard, leerling-kok in Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, heeft op 15 januari 2015 het Bronzen Koksmes gewonnen. Hij Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Bezoekersaantal Horecava stabiel

  Ondernemingslust en investeringsbereidheid, dat typeerde de 59e editie van de Horecava, dé vakbeurs voor horecaprofessionals. Uit onderzoek onder Lees verder.

  Eetcafé De Uitgeverij Doetinchem sluit

  Eetcafé De Uitgeverij in de Grutstraat in Doetinchem is sinds dinsdag gesloten. Een deurwaarder heeft in bijzijn van onder meer de politie Lees verder.

  Chefkok trakteert op ontbijt Den Haag

  Vanmorgen rond 08.00 uur werden zakenreizigers op het Centraal Station in Den Haag verrast met heerlijke croissantjes door chefkok Edwin Lees verder.

  Gerard Joling Nachtburgemeester

  Op woensdag 14 januari is tijdens het Horecava-nieuwjaarsfeest ‘Mooi 2015’ de bekende Nederlandse zanger Gerard Joling tot Lees verder.

  Wij cateren bij 300 bedrijven!

  De Biltstraat in Utrecht is een van de eerste straten in Nederland die werd bestraat. Deze weg werd Biltse Steenstraat genoemd Lees verder.

  Zuid-Holland heeft markantste ondernemer

  Martijn en Michiel van den Berg van hotel Vesper in Noordwijk zijn gisteravond uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemers van Lees verder.

  Café serveert ontbijt van 8000 calorieën (video)

  Een café in de Britse plaats Portishead serveert aan zijn gasten een monsterontbijt van maar liefst 8000 calorieën waarvoor cafébezoekers Lees verder.

  Winnaars Gouden Koksmes

  Leermeester-souschef Lars Drost en zijn leerling Arief Wijnhard van Restaurant Ciel Bleu in Amsterdam hebben op dinsdag 13 januari het Lees verder.

  McDonald's investeert in ontbijtmarkt

  McDonald’s Nederland breidt haar ontbijtassortiment uit met zes nieuwe producten. Daarmee blijft het bedrijf investeren en vernieuwen in de groeiende Lees verder.

  Feestelijke heropening Stroom Rotterdam

  STROOM Rotterdam wordt op 17 januari feestelijk heropend met een Rooftop Winter BBQ en een live optreden van popgroep Romeo. Het Lees verder.

  Lex Wenneker is baristakampioen 2015

  Lex Wenneker uit Amsterdam is gisteren de Nederlands baristakampioen geworden tijdens de finale van het Dutch Barista Championship. Hij Lees verder.

  Knappe gasten eten gratis in restaurant China

  Knappe mensen hebben geluk bij een restaurant in Zhenghou. Medewerkers van een lokale plastisch chirurg beoordelen de gasten Lees verder.