Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe brouwerij start met crowdfunding

Vandaag kruipt in Amsterdam het nieuwe Bird Brewery uit het ei. In plaats van de steeds vaker gebruikte kilo’s hop, liters koffie en oma’s Lees verder.

Lekker lezen: CuliTip 2015!

Met dit gure weer bieden we je graag de gratis online editie van de CuliTip 2015 aan! In dit nummer vind je natuurlijk alles over Het Lekkerste Lees verder.

Horeca Academie deelt snackgroenten uit

De Westlandse tuinders van Zwin Brothers en Tommies hebben afgelopen vrijdag samen met de medewerkers van de Horeca Academie en Threewise Lees verder.

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

De Top 10 van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015 is vandaag bekendgemaakt. Van de 105 genomineerde horecabedrijven in Lees verder.

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Het is vandaag een bijzondere dag voor Prisma en foodservice-organisatie Albron. De deuren van Lokaal 12 worden geopend in het nieuwe centrum Lees verder.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Horeca laat goede cijfers zien

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal goede zaken gedaan. In de horeca is nu al tweeënhalf jaar sprake van omzetgroei, Lees verder.

Bezorgdienst Deliveroo ook in Haarlem

De bezorgdienst Deliveroo, die nu in Amsterdam de maaltijden van ruim honderd restaurants bezorgt, breidt zich per 1 december uit naar Lees verder.

Doppio Haarlem deelt gratis cappuccino uit

De vestiging van Doppio Espresso aan de Zijlstraat in Haarlem bestaat dinsdag 1 december 1 jaar. De zaak viert dit door iedere gast Lees verder.

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Francesca Kookt en Smulpaapje organiseerden gisteren samen met sterrenchef Niven Kunz de allereerste MichelinKids-lunch in Nederland. In Lees verder.

Dagelijks Lekker wil uitbreiden

Broodjesketen Dagelijks Lekker wil volgend jaar vijf nieuwe vestigingen openen. Dat vertelt oprichter Mikel Schutte in het novembernummer Lees verder.

STAN&CO Arnhem geopend

Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. Een perfecte plaats voor Lees verder.

Nieuwe Bagels & Beans in Den Bosch

Begin 2016 opent de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk haar deuren in het voormalig Stedelijk Museum in Den Bosch. Sietse van den Berg en Laurens Lees verder.

Drank- en Horecawet massaal genegeerd

In Zaanstad blijkt tweederde van horeca, sportkantines, slijterijen en supermarkten die drank verkopen zich niet te houden aan de Drank- en Lees verder.

Flevoland focust op toerisme

Provincie Flevoland heeft gisteren een nieuw strategisch marketingplan gepresenteerd waarbij toerisme centraal staat. Meer dan 130 ondernemers Lees verder.

Gratis proefpakket macarons!

Een chique-hippe lekkernij met veel gastvrije mogelijkheden. De Macaron kan prima ingezet worden tijdens een high tea of het dessertbuffet. klik op deze link voor gratis monsters! Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Samenwerking McDonald's & FC Twente

Robin Veldt, franchisenemer van vijf McDonald’s vestigingen in Enschede en Hengelo, Marco Behrens, manager commerciële zaken en Jakko Slot, Lees verder.

Nominaties Horecava Innovation Awards bekend

Maar liefst 124 inzendingen mocht de vakjury van de Horecava Innovation Award dit jaar beoordelen. Sfeer, Lees verder.

Ruim baan voor vernieuwing Haagse horeca

Den Haag gaat de komende jaren meer ruimte bieden aan vernieuwende concepten in de horeca. In Scheveningen worden kansen Lees verder.

Hertog Jan lanceert ageing bier

Na de hoptrend is een nieuwe biertrend vanuit de Verenigde Staten overgewaaid: het agen, oftewel rijpen van bier op vaten. Hertog Jan zag deze Lees verder.

Gastvrij ondernemen

‘Gastvrij ondernemen’; onder die titel is door de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants, in september Lees verder.

5 tips voor meer omzet

Jochum Jarigsma is auteur van het boek ‘De nieuwe weg – in 7 stappen naar meer omzet. Speciaal voor horecaondernemers heeft Jochum 5 tips Lees verder.

Brasserie Brut presenteert ice dome

Een echte ijskoude winter maken we in Nederland niet snel mee. Brasserie Brut haalt daarom op 11 december de winter naar Den Haag met een Lees verder.

Minuut stilte in de horeca

De Franse Vereniging van Hotels Restaurants Café’s en Traiteurs (SYNHORCAT) roept op tot ‘Tous au bistrot’: een minuut stilte op horecaterrassen Lees verder.

Arbeidsongeschiktheid: Hoe zit het met doorbetalen?

Een werknemer heeft tijdens arbeidsongeschiktheid wegens ziekte gedurende maximaal 104 weken recht op doorbetaling van het loon. De Lees verder.

Social media: Drank 'hot topic' op vrijdag

Op vrijdag worden in Nederland de meeste berichten op social media geplaatst over drank. Vooral over alcoholische dranken wordt op Lees verder.

Heel Nederland geschikt voor wijnteelt

Goed nieuws voor wijnbouwers: bijna alle Nederlandse bodems zijn geschikt voor druiventeelt. Uit onderzoek van TNO blijkt dat Lees verder.

100 miljoenste contactloze betaling een feit

Bij Forum Sport in Voorburg vond afgelopen zaterdag een nieuwe mijlpaal voor contactloos betalen plaats: de 100 miljoenste contactloze Lees verder.