Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Het lekkerste broodje

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Column Pieter Punter

Meer nieuws

Nieuwe Brownies & Downies in Wijchen

Half december komt er in Wijchen een vestiging van Brownies & Downies. De lunchroom komt in een pand naast bioscoop Roma aan de Markt. Lees verder.

Damn Food Waste in Zwolle

Nederland verspilt nog steeds te veel voedsel en daarom vindt op zaterdag 20 september Damn Food Waste plaats op het Grote Kerkplein in Zwolle. Lees verder.

Nieuw lunchconcept in Den Haag

Nederland is sinds kort een prachtig nieuw concept rijker. Bij Hop & Stork worden de gasten in een stijlvolle ambiance verwend met chocolade, koffie, Lees verder.

Bratwurst op Den Haag Centraal

Op 21 oktober 2014 viert een nieuw restaurantconcept zijn première op Den Haag Nieuw Centraal: Käfer German Kitchen. Het traditionele restaurant- en Lees verder.

Nieuw in lochem: Rob's Gastrobar

Aanstaande vrijdag 19 september vindt de opening plaats van de eerste gastrobar in het Oosten van Nederland: Rob’s Gastrobar in Lochem op de Lees verder.

Restaurant met alleen vis uit blik

Geen menukaart. Geen keuken. Enkel vis uit blik. Pop-up restaurant Tincan opende eergisteren haar deuren in Londen. Een initiatief van een Lees verder.

Bakker Bart beste winkelketen 2014

Bakker Bart is Beste Winkelketen 2014 in de categorie Food to Go geworden. Bakker Bart behaalt de hoogste scores op de servicegerelateerde aspecten en het assortiment. Lees verder.

Gekweekte Schotse zalm is vetter dan pizza

Gekweekte Schotse zalm wordt omschreven als gezond en mager, maar bevat tot drie keer meer vet dan een diepvriespizza. Dat heeft een analyse van de Britse krant the Sunday Times uitgewezen. Lees verder.

Utrechtse ondernemers krijgen Groene Pluim

Gistermiddag 15 september hebben 15 Utrechtse horecaondernemers de Oorkonde “Groene Pluim” van de gemeente Utrecht en Koninklijke Horeca Nederland ontvangen. Lees verder.

Gespot: de brezel in Nederlands straatbeeld

In de septembereditie van Lunchroom las je al over de brezel. Een relatief nieuw fenomeen in Nederland, maar in Duitsland een traditionele hartige versnapering. In ons land is Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.