Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over AD Friettest

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje 2015?

Het is zover! Je kunt jouw lekkerste broodje aanmelden voor de verkiezing van het ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’. Lees verder.

Bruce Springsteen in Eindhovens restaurant

Bruce Springsteen liet zich afgelopen dinsdag zien in een Eindhovens restaurant. Het Italiaanse restaurant Antonio’s is al zes jaar lang een Lees verder.

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

Spanning bij NK Oestersteken

Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

Doetinchemse lunchroom failliet

Lunchroom De Heezen Corner in Doetinchem is failliet. Afgelopen week is het faillissement door de Zutphense rechter uitgesproken. Drie Lees verder.

Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

In Nigeria deed de politie een lugubere vondst in de keuken van een restaurant. De zaak bleek mensenvlees te serveren, en niet per ongeluk. Dit werd al Lees verder.

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Van 18 tot en met 31 mei organiseert Groupon de Culi Weken. Vele Nederlandse toprestaurants, waaronder tien Michelinster-restaurants doen mee Lees verder.

Tafelschuimers actief in de horeca

In België is het aantal gasten dat de zaak verlaat zonder te betalen fors gestegen. Afgelopen jaar bedroeg de stijging zelfs 24 procent, zo bleek uit Lees verder.

Hello Kitty restaurant opent in China

Hello Kitty is razendpopulair in China. Zo populair dat in juni het eerste Hello Kitty restaurant zijn deuren opent. De helft van de gerechten Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.