Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over BTW in de horeca?

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Meer nieuws

Horeca mag helemaal los in Aalten

Gelukkig. In Aalten mag nog herrie gemaakt worden op Koningsdag, en zo hoort het. De nieuwe geluidsregels voor de horeca gelden nog niet op Koningsdag en daarom mag het geluid op Lees verder.

Alternatief voor Michelingids in Korea

De overheid in Korea heeft plannen om een alternatief voor de Michelingids aan te bieden. Een Koreaanse equivalent voor de befaamde gids. De vraag is echter of dit wel een taak is Lees verder.

Tuinset van lunchroom is terug

Opluchting alom. In Groesbeek althans. De politie heeft dinsdagmiddag namelijk een 19-jarige man uit Groesbeek aangehouden. De bewuste man wordt ervan verdacht een tuinset ontvreemd te Lees verder.

Groot succes voor Bakkersvak

Waar de wereldleiders zich in Den Haag verzamelden, verzamelde de top van de Nederlandse bakkerijsector (en vele lunchroomondernemers) zich in Autotron Rosmalen. Bijna 7.000 bezoekers, maar liefst Lees verder.

Geen vergunning, minder omzet

De lokale overheden zijn weer volop in het nieuws. Zeker nu, met Koningsdag in aantocht. Horecaondernemers zijn immers afhankelijk van de gemeente om een vergunning te krijgen voor een evenement. Zo ook Lees verder.

Lunchcreaties voor kids

Lunchen kan voor kinderen soms een hele opgave zijn. Het beleg is niet goed genoeg en stilzitten is teveel gevraagd. Herkenbaar? Een papa uit de Verenigde Staten heeft er iets op bedacht. Via Lees verder.

Pasen levert 700 miljoen op

Het paasweekend van 2014 zorgde voor een zeer goede start van het toeristisch seizoen. Volgens NBTC Holland Marketing brachten dit jaar zo’n 900.000 buitenlandse toeristen de paasdagen in Lees verder.

Culinaire academie in Twente

Op woensdag 23 april zullen Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink & Cyrano Vintertainment de Academie voor Gastronomie presenteren door middel van de lancering van de website, Lees verder.

De Nederlandse aardbei is er weer

De derde dinsdag van april staat traditioneel in het teken van de opening van het aardbeienseizoen. Verwen uw gast daarom met deze traktatie van eigen bodem. Met een enthousiast ‘We zijn er Lees verder.

Robot vervangt chef en ober

De mens laat zich steeds vaker vervangen; zeker in China. In het noordoosten van China (in de provincie Heilongjiang) zijn de kelner en de chef beiden vervangen door een robot. Zij kunnen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.