Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: De sleutel-overdracht

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Horeca Vlaanderen start No Food To Waste

Beroepsvereniging Horeca Vlaanderen wil voedselverspilling terugdringen en start daarom de campagne No Food To Waste. In sterrenrestaurant Lees verder.

Humphreys is eerste plofkipvrije keten

Humphrey’s heeft als eerste restaurantketen van Nederland een plofkipvrij menu. Humphrey’s serveert nu alleen nog kip die langzamer Lees verder.

Stijging hygiëne-overtredingen in horeca

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) legde vorig jaar 9.177 maatregelen op aan de 13.619 horecabedrijven die Lees verder.

Ga op pad met je keuken!

De foodtruck festivals schieten als paddenstoelen uit de grond en de gemeente Amsterdam is afgelopen zomer ook al begonnen met een Lees verder.

Sterrenkoks bereiden gezamelijke lunch

Drachten mag zich aankomende maandag voor even de gastronomische hoofdstad van Nederland noemen. Speciaal voor de prijsuitreiking Lees verder.

Strandganger Nieuwvliet wint Challenge

Paviljoen de Strandganger in Nieuwvliet heeft onlangs de OLA Crazy Summer Strandpaviljoen Challenge 2015 gewonnen. Ondernemer Wilma Lees verder.

Grolsch introduceert Dagvers Pilsner

Ter ere van het 400-jarige jubileum introduceert bierfabrikant Grolsch een pils dat voorheen exclusief voorbehouden was Lees verder.

Food Inspiration Days: 19 & 20 oktober

“De grote opdracht voor de komende jaren is het herstellen van de verbinding tussen consument en foodproducent, tussen mensen en de Lees verder.

Gerecht voor een gravin: carpaccio

Heb jij al een broodje carpaccio op je menu staan? Of serveer je misschien liever de ‘gewone’ carpaccio in je lunchroom? Waar Lees verder.

Eerste paal voor Vista restaurant & food bar

De naam van het nieuwe restaurant van Ingrid en Henrie van der Heijden in Willemstad Noord-Brabant is Vista restaurant & food bar. Dat hebben de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.