Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over BTW in de horeca?

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Meer nieuws

Je kunt beter vakken gaan vullen

Werk in de horeca is, volgens FNV Horeca, binnenkort alleen nog maar interessant voor thuiswonende tieners en als tweede baan. Voor de 150.000 mensen die van hun baan in de horeca een gezin moeten Lees verder.

Nieuwe lunchroom bij AH

In de Albert Heijn in Sleen (Drenthe) heeft ondernemer Bea Kortwijk een lunchroom gevestigd. De zaak biedt plaats aan bijna zestig gasten en is een aanvulling aan de reeds bestaande koffiehoek. De Lees verder.

Brandweer rijdt eetcafé binnen

In Los Angeles zijn twee brandweerwagens een eetcafë binnengereden. Hierbij vielen zeker 15 gewonden, waaronder vijf brandweerlieden. De schade in het restaurant was enorm en een Lees verder.

Nieuwe Bagels & Beans-vestiging

U bent er ondertussen aan gewend; er gaat bijna geen week voorbij of Bagels & Beans opent een vestiging. Een teken dat het goed gaat met de lunchroombranche. Aan de Oranje-Vrijstaatkade in het nieuwe Lees verder.

Familiebedrijf van het Jaar 2014

Westland Kaasspecialiteiten is verkozen tot het beste ‘Familiebedrijf van het Jaar 2014’. De Familiebedrijven Award, in het leven geroepen door John Fentener van Vlissingen, wordt uitgeloofd aan een Lees verder.

Smaak verandert door licht en muziek

De Britse Oxford University heeft ontdekt dat wijn anders smaakt, wanneer het licht of de muziek in de omgeving verandert. De klassieke klasseringen zouden dus een aanpassing Lees verder.

Inspiratie voor Pasen

Wat hoort er bij Pasen? Paaseieren en paasbrood natuurlijk. Maar wat zet u uw gasten in uw lunchroom voor met Pasen? Bakker Out in Ouderkerk aan de Amstel biedt Lees verder.

Café en restaurant in de kerk

Het lijkt een ultieme poging om weer mensen de kerk in te krijgen. De Doesburgse Martinikerk gaat namelijk een verbouwing van zeven ton ondergaan, waarna er een ‘kerkcafé’, een restaurant en Lees verder.

Chefkok pleit voor gezonder menu

Als we in Nederland beter leren eten, dan kunnen veel Westerse ziekten worden voorkomen en blijven mensen langer gezond. Chefs hebben hierin een grote verantwoordelijkheid, vindt Han Ji van Lees verder.

Horecamedewerkers verdienen weinig

Het gemiddeld bruto uurloon voor horecamedewerkers bleef in 2013 ongeveer gelijk en kwam uit op €10,40. Het loon daalde vorig jaar met €0,10 (-1%). Vergeleken met andere werknemers, verdienen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.