13 januari 2017
Ruim 65.000 bezoekers voor Horecava

De Horecava kan terugkijken op een succesvolle editie. In totaal bezochten 65.328 professionals de vakbeurs. Dat is 3,7% procent meer dan in 2017. Beursmanager Luuk Scholte kijkt dan ook positief terugkijken op het evenement. “Het was een week waarin de positieve stemming overheerste. Aan a...

12 januari 2017
Zo zorg je voor een handicap-vriendelijke onderneming

Vandaag heeft Staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Martin van Rijn op de Horecava de campagne 'Meedoen met een handicap' gelanceerd. Met deze campagne wil Van Rijn Nederlanders bewust maken en inzicht geven in wat zij zelf kunnen doen om mensen met een beperking volwaardig ...

12 januari 2017 Café Horeca Restaurant
Meer horecagelegenheden in lege winkelpanden

Het afgelopen jaar is het aantal leegstaande winkelpanden in Nederland licht gedaald, maar dat komt niet doordat de detailhandel het beter doet. Veel winkels zijn omgebouwd tot horecagelegenheden. Dat blijkt uit cijfers van Locatus, een onderzoeksbureau dat gegevens verzameld over de detailhandel in...

12 januari 2017 Awards Brood Lunchroom
Dit is het lekkerste broodje in de categorie Lekker Anders

Philip van der Sar van Stads-Koffyhuis winnaar vakwedstrijd 'Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Lekker Anders' op de Horecava Philip van der Sar werkzaam bij Stads-Koffyhuis won met zijn broodje ‘Flipse’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, ...

11 januari 2017
Het lekkerste broodje on the move

Eric van Helvoort, werkzaam bij Hutten de Guijt won met zijn broodje ‘Ik hou van Holland’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie On the Move’. Deze wedstrijd werd dit jaar voor de tweede keer georganiseerd en is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk...

11 januari 2017 Horecava Koffie & thee
Theemerk Dilmah groot succes op Horecava

Dilmah is niet zomaar een theemerk. Het is een merk dat haar kracht ontleent aan haar constante inzet voor kwaliteit en authenticiteit in thee. Thee is een geschenk van Moeder Natuur. Het is een drank die heelt, beschermt en verkwikt, en die bovendien door de subtiele verschillen in zonlicht, bodem,...

11 januari 2017 Personeel Horeca
FNV Horeca presenteert loontabel met loonsverhoging van 4,75%

Horecawerknemers moeten een salaris ontvangen dat past bij het salarisniveau van 2017. Dat vindt FNV Horeca. Als het aan de vakbond ligt gaan de lonen komend jaar met 4,75% omhoog. Volgens FNV Horeca hebben veel horecawerknemers door het ontbreken van een cao al ruim drie jaar geen loonsverhogi...

11 januari 2017 Food Awards
Het lekkerste cateringbroodje: Vy Vieu

Vy Vieu, werkzaam bij HMS Host won met haar broodje ‘Pink Lady’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland, categorie Catering’. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van cateringbedrijven. Roze kleuren en bloemen is niet het eerste waar je ...

11 januari 2017 Awards Horecava
Prijs voor hamburger met stroopwafel

Vincent Kuik de Rijk, werkzaam bij Kwalitaria Lekkerrr in Amersfoort heeft tijdens de Horecava de award voor De Lekkerst Hamburger van Nederland in de categorie Fastest gewonnen. Bijzonder is dat er stroopwafels zijn gebruikt voor de hamburger. Volgens Juryvoorzitter Rob Besseling kwam de hamburg...

11 januari 2017 Food Awards Salade
Hier eet je de lekkerste en gezondste maaltijdsalade van Nederland

Henri van den Einden won met zijn salade ‘Geit in de wei’ de vakwedstrijd De Lekkerste en gezondste Maaltijdsalade van Nederland. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van horecabedrijven. Uitgangspunt van deze salade is gezondheid in combinatie met het thema Dut...

10 januari 2017 Economie Horeca
IENS: 'KHN verkondigt onzin'

Online restaurantgids IENS, overweegt juridische stappen te nemen tegen Koninklijke Horeca Nederland. Recente uitspraken van KHN liggen hieraan ten grondslag. Gisteren bracht Koninklijke Horeca Nederland naar buiten dat een groot deel van de horecaomzet wordt afgesnoept door bemiddelende websites...

10 januari 2017 Horeca Lunchroom
Koen (55) nam ontslag en begon zijn eigen horecazaak

Koen De Buck (55) deed het: een eigen horecazaak opzetten na een carrière van meer dan 30 jaar als manager/board member bij Unilever en Alpro. Koen is sales en marketing directeur geweest met verantwoordelijkheden over vele tientallen tot honderden mensen, en de bijbehorende budgetten. Zijn l...

10 januari 2017 Lekkerste Lunchroombroodje Lunchroom
Winnaar Lekkerste Lunchroombroodje: Het broodje wordt nu veel vaker besteld

Eind november won Johnny Ma van SAP Bagel & Juice Bar de verkiezing Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland van vakblad Lunchroom. De bagel, met de opvallende naam ‘BlTCH’ is een klassieker in een modern jasje, zeer goed van smaak en een lust voor het oog. BlTCH staat trouwens voor ...

10 januari 2017 Food Awards Lunchroom
Hier eet je het lekkerste broodje van Nederland

Jean Pierre Karssen won met zijn broodje ‘Rotolare striato' de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland in de categorie Horeca. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van horecabedrijven. Jean Pierre won nipt van Bas Diks van Diks authentiek culinair....

9 januari 2017 Awards Koffie & thee
Foam Locus wint Horecava Innovation Award 2017

Foam Locus werd vandaag tijdens Horecava 2017 gelanceerd en wint de Horecava Innovation Award categorie Equipment and Service. Jury: “Foam Locus is een simpele oplossing voor een groot probleem. Met Foam Locus wordt in een klap afgerekend met een frustratie voor vele horecaondernemers en medew...

9 januari 2017 Horecava Horeca Koffie & thee
Douwe Egberts opent pop-up restaurant op Horecava

Voor het eerst in haar bestaan opent Douwe Egberts een restaurant: ‘The House’. Naast dagelijkse lunches bereiden drie Nederlandse topchefs vanuit een open keuken een bijzonder culinair programma tijdens gastchef optredens. De Horecava vindt plaats van 9 t/m 12 januari 2017 in RAI Amster...

9 januari 2017 Awards Restaurant
Hier eet je De Lekkerste Hamburger van Nederland

Dennie Soffree van Soffree on fifty-four is de winnaar van de vakwedstrijd De Lekkerste Hamburger van Nederland, categorie Finest. Deze wedstrijd werd gehouden op de Horecava in Amsterdam. Dennie Soffree, werkzaam bij Soffree on fifty-four won met zijn broodje ‘De BZN’ de vakwedstrijd &l...

Laad meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: