Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Belastingen en BTW?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Meer nieuws

Bagels & Beans lanceert The Dutch Weed Bagel

Bagels & Beans en The Dutch Weed Burger komen met een evolutionaire samenwerking in de vorm van The Dutch Weed Bagel. The Dutch Weed Bagel is gemaakt van de 100% plantaardige basis van The Dutch Lees verder.

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de Lees verder.

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Het bedrijfsleven op de Veluwe heeft een nieuwe horecaopleiding in het leven geroepen. De naam van de vakopleiding is Hospitality4you. Tijdens de Lees verder.

Alcohol is goed voor conditie

Oudere mensen die regelmatig alcohol drinken zijn fitter en hebben minder moeite met bewegen. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Mensen van middelbare leeftijd of ouder die helemaal nooit alcohol drinken Lees verder.

Mobiele keukens op nieuw festival Den Haag

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september komt het rondreizende Food Truck Festival TREK! voor het eerst naar Den Haag. Na een succesvolle eerste editie in het Zocherpark in Utrecht wordt nu het Lees verder.

Cafetaria Restoquick heeft 'persafvalbak'

Restoquick is een cafetaria in het centrum van Eindhoven. Het familiebedrijf serveert verse frites, snacks en drankjes sinds 1977. Door de lange rijen klanten die de cafetaria bezoeken, komt er logischerwijs veel afval Lees verder.

Nieuw: Het Groene Smoothie Boek

Smoothies worden steeds populairder. Ook in lunchrooms worden de gezonde drankjes vaker besteld. In Het Groene Smoothie Boek kunnen ondernemers 30 lekkere, simpele en gezonde smoothierecepten terugvinden. Lees verder.

Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

Gasten kunnen nu ook in horecagelegenheden genieten van Alpro’s plantaardige variaties op yoghurt. Het Alpro Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector. Lees verder.

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

De NeighbourFood Market op het Amsterdamse Westergasterrein was gisteren het toneel van een zinderende laatste krachtmeting tussen hobbykoks. In de finale van een door Lees verder.

Hotel aan Rotterdamse Coolsingel?

Een wellnesscentrum in het midden van de stad? In Rotterdam liggen er plannen op tafel om het oude postkantoor aan de Coolsingel te transformeren tot hotel met kuuroord, een winkelcentrum Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.