Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Belastingen en BTW?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Meer nieuws

ING: Groeicijfers voor horeca

De horeca kan in 2014 voor het eerst in 3 jaar weer enige groei tegemoetzien, zo zegt het ING Economisch Bureau. En de bank ziet voor heel veel sectoren de seinen op groen springen; alleen de zorg Lees verder.

Febo opent restaurant bij Amsterdam Arena

De deuren van het gloednieuwe restaurant ‘FEBO Boulevard’ bij de hoofdingang van de Amsterdam ArenA zijn donderdag geopend. Het concept bestaat uit een Boulevard opzet in restaurantstijl, Lees verder.

NFV organiseert Masterclass Franchise

De Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) organiseert op dinsdag 16 september een nieuwe Masterclass Franchise in Utrecht. Deze is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in het oprichten van Lees verder.

Domino's pizza opent 150ste vestiging

Domino’s Pizza heeft op 30 juli zijn 150ste vestiging geopend in Alphen aan de Rijn en verwacht dit jaar nog minimaal tien winkels in ons land te vestigen. De komende jaren komen daar nog eens 25 tot 30 per Lees verder.

Inschrijving Horecava Innovation Award

Innovatie is noodzakelijk voor een succesvolle bedrijfsvoering, ook voor horecaondernemers. Daarom organiseert de Horecava voor de 15e keer de Horecava Innovation Award, de Lees verder.

Tilburg krijgt Van der Valk Hotel

Aan de Kempenbaan in Tilburg mag hotelconcern Van der Valk toch een hotel bouwen. Dat blijkt uit een uitspraak van de Raad van State. Een groep horeca-exploitanten, probeerde de bouw tegen te Lees verder.

Horecaondernemer verdacht in fraudezaak

Een bekende Duivense horecaondernemer is verdachte in een grote fraudezaak, waarbij 20 miljoen euro van de Belastingdienst is verduisterd. Dit meldt Omroep Gelderland. Lees verder.

Hogere hotelprijzen door Tour de France

Volgens hotelzoekmachine trivago.nl, zijn hotelprijzen in Toursteden sterk gestegen gedurende de verschillende etappes van de Tour de France 2014. Bij de start van volgend jaar in Utrecht, is een soortgelijke Lees verder.

Airbnb stapt in zakelijke reismarkt

Airbnb wil een deel van de zakelijke markt gaan veroveren. De online reisaanbieder is een exclusieve samenwerking aangegaan met Concur, een aanbieder van online boeking en afhandeling van Lees verder.

Zakelijk biologisch bestellen

Restaurants, hotels, bedrijfsrestaurants en alle andere bedrijven die biologische producten willen bestellen, kunnen nu bij EKOkopen.nl Zakelijk Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.