Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Crowdfunding

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Wijnbar in Montfoorts hotel

Vandaag, op Koningsdag, opent wijnbar ‘Wine & Bubbles’ in Hotel Montfoort. Wijnen en bubbels zijn trendy, en voor gasten is het een prachtige aanvulling op het verblijf. Lees verder.

De AD Friettest onder de loep

Er is veel te doen om de AD Friettest. De jurering zou niet betrouwbaar zijn, vooral vanwege de zeer uiteenlopende omstandigheden Lees verder.

Toeristen besteden 10,2 miljard euro

De 14 miljoen internationale bezoekers die in 2014 in Nederland verbleven, besteedden gezamenlijk 10,2 miljard euro aan hun Lees verder.

Texel Culinair focust op bier en rund

Van 11 t/m 13 september staat de twaalfde editie van Texel Culinair in het teken van de 600 jaar stadrechten van Texel. De deelnemende Lees verder.

Nieuwe GM voor HMSHost Schiphol Airport

Horeca-exploitant HMSHost Schiphol Airport stelt Patrick Brans aan als general manager. In deze functie is hij operationeel Lees verder.

SVH neemt horeca-uitgeverij over

De SVH heeft onlangs de uitgeefactiviteiten overgenomen van PlanBoek Uitgeverij, een gespecialiseerde uitgeverij op het gebied van leermiddelen Lees verder.

Superfood? Brainfood!

Superfood is alweer op z’n retour. Brainfood is het helemaal dit voorjaar. Immers, hersenen moeten flink wat werk verrichten en kunnen Lees verder.

Horecabaan voor 250 werkzoekenden Utrecht

De gemeente Utrecht wil in de komende vier jaar zo ongeveer 250 werkzoekenden aan een passende baan helpen in de horeca. Lees verder.

iBeacon laat horeca berichten sturen

Op donderdag 30 april aanstaande wordt een nieuwe stap gezet in stedelijke en commerciële informatievoorziening in Nederland. Plaats van handeling: Lees verder.

Personeel horeca wil massaal andere baan

Meer dan de helft van Nederlandse werknemers wil graag dit jaar een nieuwe baan (52,7 procent). Dat blijkt uit de Loonwijzer/Monsterboard Wage Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.