Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Nog een crowdfunding succes

In juni is het zover en opent nieuwe horecagelegenheid Huis ter West de deuren op het meest centrale punt in Westervoort. En juist de gasten Lees verder.

Happy Italy opent groot restaurant Breda

Restaurantketen Happy Italy gaat in Breda een vestiging openen met een oppervlakte van maar liefst 900 vierkante meter. Volgend jaar opent de zaak Lees verder.

Crowdfund succes: Brownies en downieS

De zorg voor anderen in combinatie met de passie voor horeca. Dat is wat het jonge stel Nick Schepers (23) en Carmen Kuipers (21) bewoog om Lees verder.

Blog: de start van onze brasserie

Eerst even voorstellen, wij zijn Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen. In deze blog gaan wij jullie gedurende één jaar deelgenoot maken van de Lees verder.

McDonald's lanceert de Etenweter

Fastfoodketen McDonald’s introduceert de Etenweter. Met deze tool krijgen consumenten volgens de keten inzicht in wat zij eten, door Lees verder.

Video: Horeca Crowdfunding

Dat banken de hand op de knip houden wanneer het leningen aan horeca betreft, dat was al breed bekend. Toch zijn er nog veel horecaondernemers die de Lees verder.

Zeeuwse horeca smacht naar koks

Koks die op zoek zijn naar werk, kunnen in Zeeland vrijwel direct aan de slag. In heel de provincie zijn momenteel namelijk rond Lees verder.

Wet werk en zekerheid: nieuwe regels

Vandaag start de campagne over de nieuwe Wet werk en zekerheid. Die is bedoeld om mensen te informeren over de nieuwe regels Lees verder.

Bierbrouwers focussen op vrouwen

Vandaag lanceren de Brouwers van Nederland de Love Beer campagne. Met dit gezamenlijke initiatief richten grote en kleine brouwers Lees verder.

Koffie- en saladebar Utrecht start crowdfundingcampagne

Frans en Wendy Kooyman van espressobar 30ml en saladebar CROP uit Utrecht hebben een crowdfundingcampagne opgezet. Dit, omdat Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.