Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Gespot: pizzabier

Je moet wel heel erg verslaafd zijn aan pizza om een bier te gaan brouwen met pizzasmaak. Het klinkt ons niet appetijtelijk in de oren, Lees verder.

Nieuw café A'dam via Crowdfunding (video)

Jaro, Carina en Jeroen willen via crowdfunding een nieuw café in Amsterdam, Checkpoint Charlie, realiseren. Het café komt aan Lees verder.

Gasten krijgen uur gratis friet bij Kwalitaria

Kwalitaria hield afgelopen zaterdag voor de 2de keer het gratis friet-uurtje. Tijdens het friet-uurtje konden gasten een gratis puntzak Lees verder.

Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens

Instant bier kan gewoon aan minderjarigen worden verkocht; technisch gezien zit er immers geen alcohol in het sachetje van 50 gram. In het sachetje zit enkel Lees verder.

Omzetgroei horeca valt terug

In 2014 kende de horeca een inhaalslag; voor 2015 wordt daarentegen een nulgroei verwacht. Althans, als de vandaag door de ING gepresenteerde Lees verder.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Nieuwe Mc Donald's Rotterdam 24/7 open

Het compleet gerenoveerde McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is vrijdag 27 maart door burgemeester Ahmed Aboutaleb feestelijk Lees verder.

Man onder stroom in Chinees restaurant

Een werknemer van een Chinees restaurant in De Bilt kwam zondagavond onder stroom te staan. Hij was vermoedelijk een lamp aan het vervangen. In eerste Lees verder.

Inbreker horecazaak haalt nat pak

Afgelopen weekeinde zag een inbreker zijn snode plannen in het water vallen. Hij probeerde met een partner in te breken bij restaurant en café Pllek Lees verder.

Nijmegen wil detailhandel in horeca

In Nijmegen zijn er plannen om detailhandel in de horeca toe te staan. Verschillende horecaondernemers klaagden al over het toestaan Lees verder.

Drie nieuwe Kwalitaria's openen deuren

Afgelopen weken zijn er weer drie nieuwe Kwalitaria vestigingen geopend. In Naaldwijk, Utrecht (Oog in Al) en Egmond aan Zee Lees verder.

Wil jij meedoen aan de Bocuse d'Or?

Chefs met ambitie kunnen vanaf dit jaar meedoen aan de voorrondes waarbij kandidaten geselecteerd worden voor de Nederlandse Bocuse d’Or finale. Lees verder.

Grand-Café Brasserie Maximiliaan geopend

Op woensdag 25 maart opende historisch Hotel Die Port van Cleve in het centrum van Amsterdam officieel de deuren van Grand-Café Brasserie Lees verder.

Bezoek Londen samen met andere lunchroomondernemers!

‘Lovely London Lunchroom’ is een inspiratietour speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse lunchroomhouder. Tijdens deze 2-daagse Lees verder.

Nieuwe exotische food hall in Amsterdam

Een bijzonder project met een culinair tintje, dat is de nieuwe World of Food die aan het begin van de zomer in Amsterdam Zuidoost Lees verder.

Filterkoffie is back!

Filterkoffie is weer helemaal in. Kijk maar naar de jongens van Koffie Leute in Utrecht: zij hebben een ‘coffee bar’ die helemaal is ingericht Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Lonen horeca in 2014 gestegen

De sector horeca & toerisme laat met +2,9 procent de hoogste stijging van alle sectoren in 2014 zien. Dit blijkt uit de Loonwijzer/ Lees verder.

Betaalt de horeca te veel btw?

De afgelopen maanden komt deze kreet in nieuwsbrieven naar voren. Ikzelf ben de mening toegedaan dat over de bank genomen dit Lees verder.

Chris Naylor en Henk Schouten op Veggie Event

Chris Naylor van sterrenstaurant Vermeer en Henk Schouten, pionier op het vlak van vleesvervangers, zullen de lijst met sprekers op Lees verder.

Nieuwe horeca op Amsterdam CS

Vandaag presenteerde NS Stations de nieuwe horecagelegenheden die zich vanaf 1 juni gefaseerd zullen vestigen op Lees verder.

Fries Food Festival op komst

Op tweede paasdag (maandag 6 april) vindt voor de derde maal het Fries Food Festival over de Friese Eetcultuur van 11.00 uur tot 18.00 uur Lees verder.

McDonald's is 'supporter van schoon'

McDonald’s restaurants door heel Nederland doen aanstaande zaterdag 28 maart mee aan de Landelijke Opschoondag, een jaarlijks initiatief Lees verder.

Winkels krijgen terras: horeca de dupe

Dat winkels in de binnensteden het zwaar hebben, dat weten we inmiddels wel. Dat diezelfde winkels de traditionele horeca steeds vaker in de weg Lees verder.

Makro focust op mediterrane keuken

De populariteit van de mediterrane keuken is in de afgelopen 50 jaar sterk toegenomen. Verse producten, kwaliteit en de herkomst van producten Lees verder.

Biertunnel bij café De Hazeburg

Bierliefhebbers kunnen straks kiezen uit een assortiment van maar liefst 1.500 verschillende bieren bij speciaalbiercafé De Hazeburg in Ermelo. Een Lees verder.

Acteur Cas Jansen opent restaurant

Cas Jansen, als acteur bekend van onder meer Goede Tijden, Slechte Tijden en All Stars, opent in de Amsterdamse Pijp een Lees verder.

McDonald's introduceert de McKibbeling

McDonald’s introduceert de McKibbeling in al haar 241 restaurants in Nederland. De McKibbeling is een van de nieuwe producten die McDonald’s Lees verder.

Volume mongozo bier groeit 38 %

Het Nederlandse Mongozo, bekend van het biologisch, glutenvrije en fairtrade pils, witbier en de exotische fruitbieren heeft Lees verder.