Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Groupon breidt boekingssysteem uit

Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

Nieuw: Streetfood app

Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App Lees verder.

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een Lees verder.

Get your kicks on Route 66

In 2015 staat beleving centraal: de gast moet ondergedompeld worden in een haast buitenaardse en onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat? De Lees verder.

Café Touché Arnhem weer open

Na het faillissement van vorig jaar heeft Café Touché in Arnhem onlangs weer zijn deuren geopend. De nieuwe eigenaresse, Jacqueline Lees verder.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

41e vestiging La Cubanita in deventer

La Cubanita is een populaire keten van tapasrestaurants. Deventer krijgt nu ook een vestiging van de populaire franchise-restaurantketen. Lees verder.

Nieuw: robot chef-kok (video)

Alle chef-koks opgelet! Er komt concurrentie aan. Het Londense bedrijf Moley Robotics heeft namelijk een robot chef-kok gelanceerd. Lees verder.

Gemaksproducten? Onmisbaar!

Gemaksproducten zijn niet meer weg te denken uit de professionele keuken. Toegegeven, een chef zet niet op de kaart dat Lees verder.

Gasten nemen terras van café mee

Grand Café Het Postkantoor in Hoogeveen moest van het huidige terras af omdat er een nieuw terras wordt geplaatst. Gasten die op Lees verder.

Rel: betalen voor opwarmen babymelk België

In België is er een hevige discussie ontstaan toen een restaurant 50 eurocent rekende voor het opwarmen van een flesje babymelk. Elektriciteitskosten, zo Lees verder.

Ecotap draait op volle toeren

Ecotap heeft er weer veel tevreden gebruikers bij, zoals Marcel Oost van Hotel Oostergoo in Grou. Het hotel is gelegen aan de prachtige kade in Lees verder.

Chef voor de crème de la crème

Adolphe Dugléré werd geboren op 3 juni 1805 in Bordeaux. De Fransman werkte als chef de cuisine voor de bekende bankiersfamilie Lees verder.

Burgemeester sluit horeca in Amsterdam

Vandaag zijn op last burgemeester Van der Laan van Amsterdam koffiehuis Dostlar aan de Sumatrastraat en Café Meraba aan de Lees verder.

TV-chef Mathijs Vrieze opent aspergeseizoen

In Museum De Locht in Melderslo is gisteren het nationale aspergeseizoen 2015 voor geopend verklaard. Onder toeziend oog van culinair Lees verder.

Valet parking voor Amsterdamse horeca

Met de opening van restaurant THE ROAST ROOM op 7 april is Amsterdam weer een restaurant rijker die haar gasten de zorg rondom de parkeerproblematiek Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Betalen met mobiel in Zeeuws restaurant

Vanaf vandaag kunnen gasten van restaurant Bij Kees hun portemonnee thuislaten en afrekenen met de Daalder-app: een e-wallet waarmee Lees verder.

Londens restaurant serveert alleen tosti's

Single-item restaurants zijn in opkomst. Eerder schreven we al over een ontbijtgranencafé. Deze keer zijn de tosti’s aan de beurt in het Lees verder.

Sommelier Ruben Kwakman's wijngeheimen

‘Beste sommelier van Nederland’ Ruben Kwakman werkt als hoofdsommelier bij tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Wij Lees verder.

Kaldi (her)opent in Maastricht

Kaldi koffie & thee opende op 27 maart haar vernieuwde vestiging in Maastricht. De zaak aan de Wycker Brugstraat is de afgelopen weken verbouwd in Lees verder.

Horeca Enschede toch niet 24 uur open

In Enschede mogen de horecazaken aan de Oude Markt en in enkele omliggende straten toch niet 24 uur per dag open zijn. Het college van B&W wil een Lees verder.

Lekker zoet: zuurvlees

Limburgers hebben veel om trots op te zijn, en vandaag willen we ook de rest van Nederland kennis laten maken met een Limburgse Lees verder.

Nieuw: Burger King Parfum

Die Japanners toch. Na een kippenburger en de petieterige foodtrend Kawaii kochten de Aziaten gisteren massaal Burger King-parfum in Japan. Het Lees verder.

Een (on)comfortabele bank?

Ik zit hier lekker op mijn bank na een dag hard werken. Op de achtergrond RTL nieuws met de bekendmaking van het opkoopprogramma Lees verder.

Kleindochters Van der Valk openen restaurant

Twee kleindochters van Gerrit van der Valk, de tweeling Didi en Daniëlle, hebben gisteren hun eigen restaurant op het Marie Heinekenplein in Lees verder.

Minimaal een miljoen euro omzet per jaar

Als je de gemiddelde Nederlander vraagt of hij ooit van Debuut B.V. heeft gehoord, zal hij ontkennend antwoorden. Als je hem Lees verder.

Paling Peeling is je reinste onzin

Vorige week kwam 24Kitchen met een opmerkelijk bericht. Bezoekers van het culinaire vakantieweekend 24Kitchen&Cottages Lees verder.

Gespot: pizzabier

Je moet wel heel erg verslaafd zijn aan pizza om een bier te gaan brouwen met pizzasmaak. Het klinkt ons niet appetijtelijk in de oren, Lees verder.