Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Finalist 3: Smoked Livar Belly

Vandaag maken we ieder uur één van de vijf finalisten van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015 bekend. Uiteraard doen wij Lees verder.

Finalist 2: The Americain Tiger

Vandaag maken we ieder uur één van de vijf finalisten van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015 bekend. Uiteraard doen wij Lees verder.

Gratis: digitale septembereditie van Lunchroom

Wat een dag… We maken vandaag niet alleen de vijf finalisten van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bekend, maar Lees verder.

Café-restaurant In de Doelen is geopend

Na anderhalf jaar verbouwen gaan de deuren van In de Doelen eindelijk open. In het nieuwe café-restaurant van Rotterdams concertgebouw Lees verder.

Finalist 1: Bosbrietje

Vandaag maken we ieder uur één van de vijf finalisten van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015 bekend. Uiteraard doen wij Lees verder.

Nieuwe blog: De sleutel-overdracht

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?

Vandaag is het zover. Dan maken we ieder uur één van de vijf genomineerden voor de finaleronde van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Het nieuwe restaurant van Egon van Hoof en Henry Pattiwael van Westerloo, MOS Amsterdam, heeft zijn deuren geopend. Binnen een aantal Lees verder.

Weinig animo voor rookvrij terras bij politiek

Vorige maand verscheen het bericht dat steeds meer terrassen gedeeltelijk rookvrij zijn, zoals het Tilburgse café Anvers. Volgens de eigenaar Lees verder.

Pop-uprestaurant door thuiskoks op IJburg

Op 11, 12 en 13 september staat de Amsterdamse wijk IJburg in het teken van IJburg Serveert, een pop-up-restaurant aan de kust van het nog Lees verder.

Restaurant serveert eten zonder personeel

Een restaurant zonder personeel in de bediening? In San Fransisco bestaat het! Restaurant Eatsa draait bijna volledig op technologie, waaronder Lees verder.

IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Woonwarenhuis IKEA geeft vandaag het startschot voor de Food Challenge. Iedereen die van koken houdt wordt uitgedaagd om een nieuw gerecht Lees verder.

Gratis extra shot espresso bij Starbucks

Vanaf vandaag zal koffieketen Starbucks in Nederland alle op espresso gebaseerde drankjes met een gratis extra shot espresso maken. Zo komt Lees verder.

BBB Maastricht, dé Bourgondische vakbeurs

Op de BBB, de grootste horecavakbeurs van de Euregio (het gebied tussen Maastricht, Aken en Luik) vindt de vakbezoeker een compleet overzicht op het Lees verder.

Inzendtermijn Lekkerste Lunchroombroodje gesloten

Het is zover. De inzendtermijn voor het inzenden van broodjes voor het Lekkerste Lunchroombroodje Lees verder.

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Volgens chef Bobby Rust van het Michelinster-restaurant Bridges komt het tekort aan koks door een gebrek aan doorzettingsvermogen bij beginnende Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Julius Jaspers trapt Nationale Mosselweek af

Chefkok Julius Jaspers heeft gisteren de mosselweek groots van start laten gaan door Zeeuwse mosselen te bereiden in zijn restaurant Happyhappyjoyjoy Lees verder.

Restaurant krijgt boete van 10.000 euro

Restaurant De Koffer heeft van de gemeente Asten een boete van tienduizend euro opgelegd gekregen. Het restaurant heeft een terrasoverkapping Lees verder.

Wijnproeven met topsommelier

Wijnproeven met voormalig elBulli sommelier Lucas Payà, het is een vinologisch buitenkansje voor bezoekers van Gastvrij Rotterdam. De wijnproeverij Lees verder.

Wie serveert de Lekkerste Saté van Nederland?

Saté is een hardloper op vrijwel elke menukaart. Maar wie serveert nu het lekkerste satégerecht? Ben jij dat? Doe dan mee met de Lees verder.

Grootste high tea ter wereld

Brasserie de Conversatie en theemerk TwisTea willen een recordpoging doen en de grootste high tea ter wereld organiseren. Ze presenteren daarom Lees verder.

Thuisbezorgd.nl start met luxe maaltijden

Bestelsite Thuisbezorgd.nl start met het bezorgen van maaltijden van luxe restaurants. Het is een proef die voorlopig alleen in Lees verder.

Grootste omzetstijging in horeca sinds 2010

De omzet van hotels, restaurants, snackbars en cafés steeg in het tweede kwartaal van dit jaar met 2 procent ten opzichte van het eerste kwartaal. Dit Lees verder.

Baut keert terug als restaurant C

Chef Michiel van der Eerde opent in oktober zijn nieuwe restaurant C, wat staat voor Celcius. Het nieuwe restaurant komt in het oude Paroolgebouw Lees verder.

Zo maak je de perfecte hamburger!

Charles Michel, chef-kok en smaakexpert, heeft een formule ontwikkeld voor de perfecte hamburger. Hieruit blijkt dat er meer factoren meespelen Lees verder.

Komen fastfoodketens VS naar Nederland?

Een aantal Amerikaanse fastfoodketens heeft plannen om in Nederland restaurants te openen. Dat blijkt uit navraag van weekblad Nieuwe Revu. Het blad Lees verder.

Aziatische formule Enoki op Utrecht Centraal

Met het Aziatische Enoki speelt NS in op de behoefte van de reiziger aan een Aziatische foodformule op het station. Het assortiment bestaat uit Lees verder.

Erik van Loo en Calvé dagen jou uit!

Calvé en sterrenchef Erik van Loo (Restaurant Parkheuvel**) dagen samen honderden chefs uit om hun satégerecht nationaal op de kaart te zetten Lees verder.