Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

28 mei Nacht van de Fooi

Zaterdag 28 mei vindt de twaalfde editie van de Nacht van de Fooi plaats. In veertien steden staan op deze dag de deelnemende horecagelegenheden Lees verder.

Ralph van Dongen wint The Ultimate Bite

Ralph van Dongen van Lunchroom Nagelkerke in Oudenbosch heeft met zijn ‘broodje 4G’ The Ultimate Bite gewonnen. De wedstrijd werd vandaag gehouden in Lees verder.

Café wordt B&B, ijssalon en brasserie

Ommel verliest zeer binnenkort zijn enige café. de uitbater wil het café (Eijsbouts) binnenkort verbouwen tot ijssalon, brasserie en B&B. De Lees verder.

Bijzonder evenement van ijsmaker en restaurateur

Een bijzonder evenement van een van de beste ijsmakers van Nederland en een creatieve restaurateur gaat in Utrecht plaatsvinden op 17 en Lees verder.

CBS: horeca in de lift

Consumenten hebben in maart 0,9 procent meer uitgegeven dan in maart 2015, meldt CBS. De stijging is groter dan in februari. Consumenten hebben Lees verder.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Eerste Virtual Reality Restaurantavond in Nederland

Restaurant WT Urban Café & Kitchen te Utrecht houdt op 23 mei de eerste Virtual Reality Restaurant avond in Nederland. Bij elk gerecht Lees verder.

Online veiling horeca- en cateringapparatuur

Troostwijk Veilingen B.V. organiseert een online veiling van Horeca- en Cateringapparatuur met o.a. nostalgisch kookeiland W.H. Jordense, Lees verder.

KEES eten & drinken opent in Poortugaal

MagnEETcafé in Poortugaal heeft plaats gemaakt voor KEES eten & drinken. Na ruim zes weken verbouwen heeft KEES eten & drinken zijn deuren Lees verder.

Ook Ter Marsch & Co Amsterdam heeft beste burger

Na de Rotterdamse vestiging van Ter Marsch & Co is ook de Amsterdamse zaak gisteren Lees verder.

Franchise steeds groter binnen de horeca

Franchisers bestieren steeds meer horecazaken. Het aantal franchisevestigingen in de horecabranche is in 2015 met vijf procent gestegen naar in Lees verder.

Blurring-ondernemer op de vinger getikt

Een ondernemer is in Bergen op Zoom door de gemeente op de vingers getikt; Hij organiseerde diverse evenementen waarvoor feitelijk een horecavergunning Lees verder.

Anne&Max opent to-go locatie in Den Haag

Anne&Max heeft op 17 mei haar eerste to-go locatie in Nederland geopend, gevestigd in de aanlooproute naar Den Haag CS. Een primeur voor de Lees verder.

Haagse koffiebar lanceert picknickbox

Wie een romantische picknick wil organiseren of samen met vrienden of familieleden wil genieten van een heerlijke lunch in de buitenlucht, kan vanaf Lees verder.

AirDnD.nl doet overname branchegenoot

AirDnD.nl, het platform waarmee iedereen een huiskamerrestaurant kan zoeken, boeken, betalen en beoordelen, neemt branchegenoot Lees verder.

Verbouwing van 150.000 euro door blurring-wetgeving

We hadden ons geen betere dag kunnen bedenken om lunchroom Proef in Soest te bezoeken. Het is immers marktdag, waardoor het gezellig druk is, de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Guus Meeuwis presenteert smakelijk kookboek

In navolging van het instantsucces van hun pop-uprestaurant Gustaaf, ter ere van Guus’ jubileumjaar (2015), hebben Guus Meeuwis en Lees verder.

McDonald's lanceert Angry Birds-game

McDonald’s lanceert vandaag een unieke Angry Birds mini-game waarmee extra Power-Ups te winnen zijn voor de nieuwe Angry Birds Action app. Tot en met Lees verder.

Eerste glutenvrije foodfestival is een feit

Op zondag 29 mei vindt Frank en Vrij, het eerste glutenvrije foodfestival van Nederland, plaats in Amsterdam Noord. Dit complete festival Lees verder.

Eerste frisdrankwinkel opent deuren

Onder de naam Dorstlust’s Drankerij opent volgende maand in Amsterdam de eerste frisdrankwinkel van Nederland. Initiatiefneemster Tessa Lees verder.

Duits alcoholvrij bier bevat toch alcohol

Om enige smaak aan alcoholvrij bier te geven, blijken fabrikanten toch alcohol aan de drank toe te voegen. De voedselwaakhond Lees verder.

Primeur: voor het eerst meer pin dan cash-betalingen

In 2015 hebben Nederlandse consumenten voor het eerst meer aankopen betaald met de pinpas dan met contant geld. Lees verder.

Vinkjes en stoplichten

De overheid, de voedingsindustrie en de wetenschap maken zich grote zorgen over ons welbevinden. We zijn te dik, eten ongezond Lees verder.

Mocca d'Or neemt Santas Koffie over

Koffiebranderij Mocca d’Or heeft Santas Koffie uit Rotterdam overgenomen. Naast de ambachtelijk geroosterde Mocca d’Or koffies en het Earth Coffee-concept Lees verder.

Boompjes heropent als eventlocatie

Na jaren van leegstand krijgt het horecapaviljoen aan de Boompjes in Rotterdam dit voorjaar een nieuwe bestemming. Het glazen gebouw Lees verder.

Wat aten de Egyptenaren eigenlijk?

Veel onderdelen van het leven in het Oude Egypte kennen we al. De piramides, de farao’s… Niets nieuws onder de zon. Maar wat aten Lees verder.

Britse fastfoodketen opent zaak op Schiphol

De biologische fastfoodketen Leon opent op Schiphol zijn eerste vestiging op het Europese vasteland. De Britse retailer opent volgende Lees verder.

CBS: Economische groei trekt aan

De Nederlandse economie is in het eerste kwartaal van dit jaar met 0,5 procent gegroeid. Het is het achtste kwartaal op rij dat de economie groeit. Lees verder.