Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Cafetaria Restoquick heeft 'persafvalbak'

Restoquick is een cafetaria in het centrum van Eindhoven. Het familiebedrijf serveert verse frites, snacks en drankjes sinds 1977. Door de lange rijen klanten die de cafetaria bezoeken, komt er logischerwijs veel afval Lees verder.

Nieuw: Het Groene Smoothie Boek

Smoothies worden steeds populairder. Ook in lunchrooms worden de gezonde drankjes vaker besteld. In Het Groene Smoothie Boek kunnen ondernemers 30 lekkere, simpele en gezonde smoothierecepten terugvinden. Lees verder.

Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

Gasten kunnen nu ook in horecagelegenheden genieten van Alpro’s plantaardige variaties op yoghurt. Het Alpro Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector. Lees verder.

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

De NeighbourFood Market op het Amsterdamse Westergasterrein was gisteren het toneel van een zinderende laatste krachtmeting tussen hobbykoks. In de finale van een door Lees verder.

Hotel aan Rotterdamse Coolsingel?

Een wellnesscentrum in het midden van de stad? In Rotterdam liggen er plannen op tafel om het oude postkantoor aan de Coolsingel te transformeren tot hotel met kuuroord, een winkelcentrum Lees verder.

Alles weten over Belastingen en BTW?

Heb je nieuws?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Teruggestuurd fruit krijgt tweede leven

Teruggestuurd fruit door toedoen van de Russcische boycot? Daar kunnen we wat mee! Dat moet Gert-Jan Robben van Uitspanning Boer Robben gedacht hebben. Een grote partij bramen Lees verder.

Wijziging APV: geluid eerder uit

In Maassluis heeft de gemeente een aantal zaken in de APV gewijzigd, waardoor de beslistermijn voor een Drank & Horecawetvergunning is verkort, maar tegelijkertijd ook de Lees verder.

Gordon opent tweede koffietent in Amsterdam

Gordon gaat een tweede koffietent openen. De zanger brengt zijn onderneming Blushing binnenkort naar Amsterdam. Gordon weet nog niet waar de nieuwe Blushing zijn deuren zal openen, maar is Lees verder.

Google niet verantwoordelijk voor faillissement

Eerder meldden we dat een Amerikaanse restauranthouder Google voor de rechter sleepte in verband met zijn faillissement dat Lees verder.

Lunchroom Lavina met foodtruck op pad

Lunchroom/traiteur/eetwinkel Lavina Good Food presenteert een nieuw initiatief: de foodtruck. Tijdens het WK roeien, van 28 t/m 31 augustus staat de Foodtruck langs de Bosbaan Lees verder.

Nieuwe lunchroom opent in Epe

Op het retailpark de Poort van Epe opent Arnhemmer Marco Casu (48) eind september zijn lunchroom/take away restaurant Marco’s. Behalve koffie en lunchroomgerechten zoals Lees verder.

'Overdagbar' Fahrenheit in Tilburg opent deuren

Gisteren stonden de eerste gasten op de stoep bij ‘overdagbar’ Fahrenheit in het Brabantse Tilburg. In de bar kunnen gasten genieten van koffie en Lees verder.

Koffie drinken goed voor het gehoor

Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen: het drinken van hun favoriete drank is namelijk mogelijk ook goed voor het gehoor. Dit blijkt uit een onderzoek van Brigham and Women’s Hospital. Vrouwen die veel Lees verder.

Meer cafeïne in 'light' cola

Coca Cola Light en Pepsi Light bevatten meer cafeïne dan de gewone varianten van de drankjes. Dat blijkt uit een studie, geleid door de Britse krant The Sunday Times. Laboratoriumtests tonen aan dat Lees verder.

Zuinige badgast benadeelt strandpaviljoen

De strandpaviljoens trekken nog niet zoveel gasten als gewenst en de mensen die komen, besteden aanzienlijk minder dan een jaar geleden. Dat zegt voorzitter Paul Zonneveld van branchevereniging Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Moodmakers viert jubileum met netwerkborrel

Deze zomer bestaat horecadesignstudio Moodmakers vijftien jaar. Om dat te vieren, zal Moodmakers op maandag 15 september een netwerkbijeenkomst voorzitten in de Amsterdamse Lees verder.

Primeur: Vis&Seizoen Festival

Vers Vis Handel Jan van As organiseert op 2,3 en 4 oktober in de Markthal van het Food Center Amsterdam het Vis&Seizoen Festival. In de Markthal van het Food Center Amsterdam Lees verder.

Den Haag vegetarische hoofdstad van Nederland

Den Haag is uitgeroepen tot ‘vegastad’ van Nederland. Nergens anders is er zoveel keus voor mensen die geen vlees willen eten. Op 4 oktober Lees verder.

Bakker Bart mag in Huizen geen brood op zondag verkopen

Bakker Bart in Huizen mag geen losse broodjes verkopen op zondag. Wel mogen klanten een vers broodje afrekenen en in de zaak of op Lees verder.

Hogere omzet en winst voor Grolsch

Bierbrouwer Grolsch heeft het afgelopen jaar een nettowinst van €22,3 miljoen behaald. Dat is bijna het dubbele van het jaar daarvoor. Grolschs zag het afgelopen jaar de verkoop stijgen met twee procent. Lees verder.

Toeristische sector slecht bereikbaar

Bedrijven in de Nederlandse toeristische sector, zoals hotels, vakantieparken en bed & breakfasts, zijn telefonisch slecht bereikbaar. 60% van de consumenten gaf bij meer dan Lees verder.

Signs: dove obers en bestellen in gebarentaal

Dove obers maken de dienst uit in het Signs restaurant in Canada. In dit unieke restaurant bestellen klanten in gebarentaal. Op de menukaart staat naast elk gerecht het gebaar dat je moet gebruiken Lees verder.

Ex-top McDonald's opent 250 restaurants met gezonde voeding

Voormalige operationeel directeur van McDonald’s en de voormalige verantwoordelijke voor corporate communications van de hamburgerketen in Lees verder.

Google New York serveert lunch van La Place

Het restaurant van het internetbedrijf Google, gevestigd is in hartje New York, is vanaf 4 augustus een heuse La Place rijker. Daarvoor is de restaurantketen een samenwerking aangegaan Lees verder.

Stormloop op vacatures Van der Valkhotel

Het nieuwe hotel Van der Valk Hotel Veenendaal opent in december de deuren en biedt plaats aan ongeveer 180 medewerkers. Per vacature kwamen er meer dan 200 reacties binnen. Dat meldt het Utrechts Lees verder.

Korting voor biddende klanten

Klanten die er voor de maaltijd samen bidden, krijgen 15 procent korting op hun rekening in een restaurant in de Amerikaanse staat North Carolina. Klant Jordan Smith plaatste een foto van haar rekening online Lees verder.

ING: Groeicijfers voor horeca

De horeca kan in 2014 voor het eerst in 3 jaar weer enige groei tegemoetzien, zo zegt het ING Economisch Bureau. En de bank ziet voor heel veel sectoren de seinen op groen springen; alleen de zorg Lees verder.