Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Restaurant voor Pac-Man

Gamesontwikkelaar Namco opent in 2015 in Chicago een restaurant dat volledig in het teken staat van zijn klassieke game ‘Pac-Man’. Lees verder.

Autogrill doet horeca op Utrecht CS

Restaurantketen Autogrill vind je binnenkort terug op Utrecht CS. De keten krijgt drie locaties en het tienjarig contract zou goed moeten zijn Lees verder.

Nieuw Beren eetcafé in Gorinchem

De eerste dagen hebben de Beren al veel Gorkummers mogen verwelkomen aan de Grote Markt en hebben veel mensen genoten van de heerlijke gerechten Lees verder.

Kerstversiering: horeca gecontroleerd

De Amersfoortse brandweer controleert horecagelegenheden de komende weken op brandveiligheid. Dit gebeurt tijdens Lees verder.

Nieuwe horecalounge op Schiphol

British Airways opent vandaag haar volledig nieuwe British Airways Lounge op Amsterdam Airport Schiphol. De lounge biedt ruimte aan Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Dossiers

  Alle dossiers »

  Van der Grinten: verplicht in horeca werken

  Een dienstplicht in een modern jasje. Daarvoor pleit directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland op BNR. “Ik Lees verder.

  Voor jou: gratis editie Lunchroom!

  Voor alle lunchroomhouders: de gratis decembereditie van Lunchroom. Lees alles over het veranderde arbeidsrecht en leer meer over de Lees verder.

  Horeca Wageningen in handen Jaap Venendaal

  De Wageningse horecagelegenheden Hotel de Wereld, Restaurant OMundo, Drinks and Bites en Koekoekpizza-pannenkoek Lees verder.

  Chef Joris Bijdendijk creatief met Oreo's (video)

  Freddy Tratlehner, de rapper van de Jeugd van Tegenwoordig, gaat op bezoek bij zijn jeugdvriend Joris Bijdendijk en geeft Lees verder.

  Kleinere porties bij McDonald's Japan

  Fastfoodketen McDonald’s verkoopt in Japan vanaf woensdag geen middelgrote en grote porties meer. Het besluit heeft te maken Lees verder.

  Geen nieuw restaurant in Grand Café 1741

  De koper van het failliete Grand Café 1741 in Schagen is niet van plan om binnenkort weer een restaurant in het pand te openen. Dit blijkt uit Lees verder.

  Irritaties

  Laatst een bezoek gebracht aan Rotterdam, om in stijl te blijven hebben we overnacht op de SS Rotterdam. Een taxiboot bracht ons naar Lees verder.

  Bagels & Beans Ede in de prijzen

  Onlangs ontving ondernemer Tim Gruppe van Bagels & Beans in het centrum van Ede de publieksprijs ‘Beste Ede Centrum Ondernemer 2014/2015’. Na Lees verder.

  Bakkerij maakt plaats voor lunchroom

  Bakkerij De Groot in Midvliet maakt plaats voor een lunchroom van Ras Catering. De Groot was sinds 1939 gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost Lees verder.

  Michelinzaken doen diner in uitverkoop

  Het lekkere eten en drinken is een onmisbaar element rondom de feestdagen. Zeven op de tien Nederlanders vindt dat het kerstdiner wel echt bij de Kerst Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Fijne feestdagen!

  Beter te vroeg dan te laat en, nog belangrijker, welgemeend. Uitgeverij PS: bv wenst alle lezers, adverteerders, medewerkers en relaties Lees verder.

  Nieuwe columnist: Mark Tamsma!

  Er zijn grenzen..! Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik beroepsmatig veel in het buitenland verblijf om trends en consumentengedrag in de Lees verder.

  Meer 'lichte horeca' in Bussum

  De gemeente Bussum mag meer lichte horeca zoals lunchrooms en koffiezaakjes toelaten in het centrumgebied. De Raad van State Lees verder.

  Restaurant Bord'O alweer overgenomen

  Na zo’n twee maanden is de exploitatie van het Oisterwijkse restaurant Bord’O overgenomen door Monique Rombouts en Jerry van der Pluijm. Zij werkten Lees verder.

  Anne & Max Utrecht geopend

  Na de ‘soft opening’ vanaf 3 december, is op vrijdag 12 december de eerste Utrechtse vestiging van Anne & Max geopend. Franchisenemers Sander en Lees verder.

  Grote controle horeca in Tiel

  In Tiel is op vrijdag 12 december een integrale horecacontrole uitgevoerd. Het doel van de controle: verbeteren van de veiligheid. Bij diverse Lees verder.

  SVO behaalt goede waardering

  Het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI) heeft vandaag de jaarlijkse Keuzegids MBO-studies uitgebracht. Deze gids bevat een uitgebreid Lees verder.

  Visie voor gastvrijheidseconomie

  Gisteren heeft de voorzitter van het topteam Gastvrijheidseconomie, Theo Ruijs, de eindrapportage ‘Actieagenda’s en Lees verder.

  Tijdreis door de lunchroombranche

  Lunchroom bestaat dit jaar vijftien jaar. Reden voor een feestje en een terugblik. Je zou denken dat er in vijftien jaar heel wat Lees verder.

  Nieuwe leden vereniging horeca stad enschede?

  Frans Koolhoven, Ronald Scholten en Peter Ruseler trekken zich mogelijk terug uit het bestuur van de Vereniging Horeca Stad Enschede (VHSE) Lees verder.

  Peru beste culinaire bestemming

  De wereldwijde editie van het prestigieuze World Travel Awards (WTA) heeft Peru uitgeroepen tot ‘Beste culinaire bestemming in de wereld’. Lees verder.

  Eerste ontbijtgranencafé geopend

  In Londen heeft onlangs The Cereal Killer Cafe de deuren geopend. Het café serveert 120 verschillende soorten ontbijtgranen Lees verder.