Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Masterclass kaas door Wil Leppers

Wil Leppers is een autoriteit op kaasgebied. Sterker nog: hij weet werkelijk alles van en over kaas. Even voor de duidelijkheid: op Lees verder.

Ultieme beleving in koffiecorner

Vers geurende koffie, vakkundig bereid door een barista. In je zaak is goede koffie essentieel, aangezien steeds meer mensen thuis ook koffie Lees verder.

Eerste VegFest in Amsterdam

Aankomende zaterdag vindt in de Maarten Lutherkerk in Amsterdam het eerste VegFest van Nederland plaats. Een VegFest is Lees verder.

Restaurant At Sea Bonaire maakt video

Afgelopen maanden heeft Restaurant At Sea Bonaire, het nieuwste JRE lid, de At Sea Cornetto op de menukaart gehad. Een knipoog naar Lees verder.

Trattoria&Grill DUE nieuwkomer Lekker 500

De Lekker 500 van 2015 telt meer dan tachtig nieuwe namen, waaronder Trattoria&Grill DUE. DUE is onderdeel van Landgoed Avegoor en maakt Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Column Pieter Punter

Imposante visafdeling in Vianen

Erik Prins is sales manager regio Utrecht van het makrofiliaal in Vianen en ontzettend blij met de verbouwing. “De visafdeling is een echte eyecatcher geworden”, Lees verder.

Volledig programma Makro Horecadag Vianen

Het is bijna zover. Op maandag 3 november vindt de Makro Horecadag plaats in Vianen. Hieronder lees je meer over het programma, de Lees verder.

Tantje Pietje Uden vecht sluiting brasserie aan

De directieleden van Hotel Tante Pietje gaan de sluiting van de brasserie in Uden aanvechten. Het Udense hotel spant een kort geding Lees verder.

Ondernemers tegen restaurant Neudeflat

De horeca-ondernemers aan de Neude en de Drieharingstraat in Utrecht zijn faliekant tegen de komst van restaurantketen Vapiano Lees verder.

Schaafsma is meest markante ondernemer

Het regiobestuur van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) Fryslân heeft Willem Schaafsma van restaurant Eindeloos uit Leeuwarden uitgeroepen Lees verder.

Tipje van de sluier: Lunchroom Marktverkenning

Lunchroom en lunchroom.nl houden de lunchroombranche nauwlettend in de gaten. Op basis van Lees verder.

Bakkerswinkel gaat ook open voor diner

Met ingang van 14 november gaat De Bakkerswinkel Amsterdam-West ook ’s avonds open. Te beginnen op vrijdag- en zaterdagavond. Net als overdag Lees verder.

Zoeken naar de best passende review

Bij het zoeken naar een hotel of restaurant wordt vaak naar reviews gekeken. Men wil dan wél de mening zien van mensen die dezelfde smaak delen. Maar Lees verder.

Tweede lunchroom voor slimme ondernemers

Arlette van der Linden en Tessa de Mooij starten medio december hun tweede horecazaak in Etten-Leur. Wat vroeger de Linnenboetiek was, zal Lees verder.

Restaurant Otium geopend in Radisson Blu

Onder toeziend oog van topcuisinier en MasterChef-jurylid Alain Caron is vandaag het geheel vernieuwde restaurant Otium geopend. Zowel het Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Nieuwe bedrijfsleider Brasserie DrinksandBites

Vanaf 1 november 2014 zal Tom Plasman aantreden als nieuwe bedrijfsleider van Brasserie DrinksandBites. Tom Plasman heeft van 2004 tot 2013 gewerkt als Lees verder.

Nederlander doet zuinig tijdens de lunch

Wat werknemers spenderen aan de lunch, zegt wat over de eetcultuur. Ons land loopt nog wat achter met betrekking tot de lunch. Vergeleken met Lees verder.

Masterclasses & demonstraties Makro Horecadag

Behalve het programma, is er ook meer bekend over de masterclasses en demonstraties tijdens de Makro Horecadag die maandag 3 november Lees verder.

Compleet programma Makro Horecadag bekend!

Het complete programma van de Makro Horecadag is bekend! De dag vindt plaats van 11.00 tot 17.00 uur in het Makro-filiaal in Vianen. Het programma: Lees verder.

Personeel. Wat zijn je rechten?

Als werkgever of werknemer is het noodzakelijk je rechten en plichten te kennen. Op 3 november is je kans om bij te leren op de Makro Horecadag. Vaak Lees verder.

Van Start: Lisa's Kitchen

Necla Yerlikaya zag al langer dat er iets miste in de Schiedamse Nolenslaan: een lunchroom. “Er is een visboer, een Kwalitaria snackbar en de Lees verder.

Wachten op lunchroom met Michelinster

De oktobereditie van Lunchroom valt deze week bij alle lunchrooms in Nederland op de mat. Voor wie niet kan wachten, publiceren wij alvast Lees verder.

Coca-Cola verkoopt minder fris

Na Mc Donald’s heeft ook Coca-Cola dinsdag laten weten dat het derde kwartaal niet positief heeft uitgepakt voor het concern. In Noord-Amerika en Europa Lees verder.

Mc Donald's ziet winst verdampen

McDonald’s heeft in het derde kwartaal flink minder verkocht in de Verenigde Staten. Ook de economische situatie in Europa en het vleesschandaal in Azië Lees verder.

Algeheel rookverbod direct van kracht

De kogel is door de kerk: er mag in geen enkel café meer gerookt worden. Het gehele rookverbod voor de horeca gaat per direct in. Ook kleine cafés Lees verder.

Bibliotheek Harderwijk krijgt horeca met terras

Binnenkort wordt in de bibliotheek van Harderwijk een nieuw horecagedeelte geopend, waar bezoekers een drankje en een broodje kunnen Lees verder.

Video teaser Lunchroom Marktverkenning 2016

Kom je ook naar de presentatie van de Lunchroom Marktverkenning 2016? Op 3 november presenteert hoofdredacteur Thijs Jacobs de Lunchroom Lees verder.