Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Sligro mag geen drank verkopen

De gemeente Deventer wil op korte termijn een last onder dwangsom opleggen aan Sligro. De groothandel oefent volgens gemeente Deventer het Lees verder.

Nederland 9e in Bocuse d'Or Finale

Het Nederlandse team heeft de wereldfinale van de Bocuse d’Or 2015 afgesloten met een negende plaats. Een ongekende prestatie, aangezien dit het beste Lees verder.

Wordt je website straks nog goed gevonden?

In 2015 gaat Google de mobiele ranking aanpassen. De gebruiksvriendelijkheid van je website op mobiele apparaten wordt toegevoegd aan de factoren Lees verder.

Biertje openen doe je zo! (VIDEO)

Ja, er zijn meerdere manieren om een biertje te openen. Leuk voor je gasten om eens een keer een trucje uit te halen. Je moet wel goed naar de video’s Lees verder.

Konijn als horecamedewerker (VIDEO)

Op zoek naar een goedkope werknemer? Dit konijn heeft echt ‘feeling’ voor de horeca. Hij is goedkoop, aangezien hij in natura betaald wordt, Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Restaurant at Sea hoog op ranglijst (VIDEO)

  Restaurant At Sea Bonaire heeft de tweede plaats behaald op de lijst van 50 beste Caribische restaurants in 2014, opgesteld door de Caribbean Lees verder.

  Win een horecazaak!

  Unieke kans! Wanneer kun je nu een horecalocatie winnen? De winnaar betaalt twee jaar lang geen huur en krijgt een startkapitaal. Dat is lekker Lees verder.

  Laat je verwennen op 2 februari

  Nog heel even en dan is het zover: de Lunchroom Inspiratiesessie in Maarssen. Het restaurant van Ramon Beuk is op 2 februari het decor Lees verder.

  Wild zwijn molesteert horecazaak (VIDEO)

  ‘Lekker een avondje uit. Heeeeerlijk!’ Dat is de instelling die de meeste gasten hebben, wanneer ze je zaak betreden. In Zuid-Korea kan je avond echter Lees verder.

  Jamie Oliver in grote zorgen

  Jamie Olivers restaurant Jamie’s Italian in Istanbul heeft na veertien maanden zijn deuren moeten sluiten. Het restaurant ligt in het chique Lees verder.

  Meer groenten in Nederlandse horeca

  Groente is hot! Zo bleek ook weer tijdens de Horecava 2015. Stichting Variatie in de Keuken deed onderzoek naar het gebruik van groente in Lees verder.

  De Librije verzorgt vliegtuigmaaltijden

  Toprestaurant De Librije uit Zwolle gaat maaltijden bereiden voor de KLM. De eerdere samenwerking is blijkbaar goed bevallen. De komende negen maanden Lees verder.

  Insecten op menukaart Princess

  De groeiende vraag naar biologisch vlees en verantwoorde vis groeit enorm. Supermarkten, slagers en restaurants spelen hier enthousiast op in. Er zijn Lees verder.

  Rotterdams eetcafé in de Markthal

  De Rotterdamse Markthal mist iets: iets typisch Rotterdams. Jeroen Ballot gaat daarom een typisch Rotterdams café openen in de Markthal. Jeroen Lees verder.

  Nieuwe lunchroom in Hillegom

  Op het Henri Dunantplein in Hillegom is sinds kort Lunchroom Quality Time gevestigd. Het is een droom die voor Lisette van der Weijden Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Gratis sessie voor lunchroomondernemers

  Lunchroomeigenaren blijken nog steeds vaak consumentenproducten te gebruiken wanneer zij aan gaan bakken. Dr. Oetker signaleerde Lees verder.

  Bierprijzen weer hoger. Onverklaarbaar!

  De grote bierbrouwers verhogen ook dit jaar hun prijzen met 3 tot 4 cent. Dat is opmerkelijk, aangezien de prijzen voor grondstoffen niet Lees verder.

  Food Truck Festivals veroveren Nederland

  TREK organiseert dit jaar zes Food Truck Festivals en is daarmee in één keer het grootste Food Truck Festival van Nederland. Na de succesvolle Lees verder.

  Jamie Oliver opent restaurant in Markthal

  Jamie Oliver en Italian Food Concepts kondigen met trots de opening van het eerste Jamie’s Italian restaurant in Nederland aan. Italian Food Lees verder.

  Voor jou: taartrecepten

  Bij koffie of thee hoort taart. Voor gasten die zin hebben in een wijntje of bier is een hartige taart ook een lekkere optie. Laat je inspireren! Lees verder.

  Toerisme stijgt in 2015 met 4 procent

  Voor 2015 verwacht NBTC op het gebied van buitenlandse toeristen een een bezoekersstijging van zo’n vier procent. De teller komt Lees verder.

  Dak van restaurant gestolen

  In Amersfoort ontdekte eigenaar Theo Slotboom van restaurant het Bergpaviljoen afgelopen weekeinde dat dieven zijn dak hadden gestript. Zij maakten Lees verder.

  Lunchroom inspiratiesessie. Vol is vol!

  Op 2 februari is het zover. De Lunchroom-Inspiratiesessie vindt dan plaats in de Glazen Ruimte te Maarssen. De Glazen Ruimte is de demonstratieruimte Lees verder.

  Van der Valk opent verswinkels

  Van der Valk gaat in heel Nederland winkels voor verse voedingsmiddelen openen, zo meldt De Telegraaf. De eerst Valk Versmarkt werd vorige Lees verder.

  Tapasrestaurant verwoest door brand

  Een grote brand heeft zondagochtend tapasrestaurant La Cubanita in Ouderkerk aan de Amstel volledig verwoest. Omstreeks 05.45 uur brak de Lees verder.

  't Jagersnest bakt lekkerste pannenkoek

  Restaurant ’t Jagersnest uit Ermelo bakte gisteren op de Horecava de lekkerste, spannendste en meest Lees verder.

  Marco van der Wijngaard beste leerling-kok

  Marco van der Wijngaard, leerling-kok in Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin, heeft op 15 januari 2015 het Bronzen Koksmes gewonnen. Hij Lees verder.