Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

3 lekkere warme soepen

Met dit regenachtige weer zitten je gasten waarschijnlijk meer te wachten op een soep dan op een salade. Speciaal voor jou presenteren we Lees verder.

Dit zijn de 5 leukste koffiebars

Het weekend staat voor de deur: een goede tijd om eens kritisch te kijken naar je interieur. Laat je inspireren door deze 5 leuke, hippe koffiebars! Lees verder.

50.000 tekenen petitie 'Overal kraanwater'

De discussie over kraanwater in de horeca is nog niet ten einde. Eerder deze week tekenden al meer dan Lees verder.

Van het festivalgras naar de lunchroomvloer

De tijd dat je als lunchroomeigenaar je gasten enkel ontmoette in je zaak, is verleden tijd. De lunchroomhouder anno nu presenteert Lees verder.

Is in China alles groter?

Of in China alles groter is, dat weten we niet. Dat één van de grootste restaurants ter wereld zich in dit land bevindt, dat weten we wel. Het Lees verder.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Waar of niet waar? Test je kennis!

Wat weet jij als horecaondernemer van eten, drinken en andere zaken die met onze branche te maken hebben? Test het in onze ‘waar of niet waar?’ quiz. Lees verder.

Rotterdam verwelkomt reizend restaurant

Het reizende restaurant Asian BBQ toert sinds acht jaar rond en keert na een jaar België weer terug in zijn hometown. Voor de editie van 2015 heeft Lees verder.

Vlaamse goededoelhamburger kost 299 euro

Japans rundvlees, een crumble van kwarteleieren en een toef truffelmayonaise: dit zijn een paar van de ingrediënten die chef Patrick Van Herck Lees verder.

Nieuw restaurant in Hotel New York

Een sfeervolle ambiance met een historische knipoog en een eigen karakter, maar met de vertrouwde gastvrijheid. Hotel New York is Lees verder.

Nieuwe Starbucks in AMC

Starbucks Coffee Company en foodservice-organisatie Albron hebben deze week de deuren geopend van een nieuwe Starbucks vestiging in Lees verder.

Nieuw concept: last-minute dineren

&samhoud places gaat vanaf vandaag ‘last-minute’ tafels aanbieden, zodat ook de spontane eter dezelfde dag nog terecht kan. IENS Lees verder.

Nieuw horecaconcept in Leiden opent deuren

De Waag was ooit het bruisende middelpunt van Leiden maar werd eigenlijk nog maar nauwelijks gebruikt. Vanaf deze zomer is dit Lees verder.

Osteria Vicini is een prachtige huiskamer

Vicini is Italiaans voor buren en een osteria is van origine een Romeinse herberg waar de buurt samenkomt. En laat dat nu precies het geval zijn Lees verder.

Japans restaurant in Kampen afgebrand

Een brand heeft vorige week het Japanse restaurant Mizumi in Kampen grotendeels verwoest. De havenmeester ontdekte de brand en trachtte Lees verder.

Brood ongezond? Klinkklare onzin!

Brood ligt al langer onder vuur. Het zou een dikmaker zijn en het eten van brood zou tot gezondheidsproblemen leiden. Maak je niet druk: deze Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Arbeidsrecht op de schop

Wist je dat er onlangs heel veel veranderingen zijn geweest op arbeidsrechtelijk gebied, en er binnenkort nog veel meer gaat veranderen? Hieronder Lees verder.

Gratis reclame voor je lunchroom

Laatste ronde, laatste kansen! Tot 1 september kun je de receptuur en foto van jouw lekkerste broodje naar onze redactie sturen. Jij wilt toch Lees verder.

De Pier vanaf zaterdag open

De Pier in Scheveningen gaat zaterdag om 10:00 uur weer deels open voor het publiek. Het betreft het gerenoveerde bovendek, het pannenkoekenrestaurant, Lees verder.

Roosendaal wil bruisende horecastad worden

Voor de stad Roosendaal is een levendig centrum waar voor jong en oud het gezellig moet zijn. Daarom heeft de horeca in Roosendaal een eerste Lees verder.

Bijbaantje in de horeca populair

Gedurende deze zomervakantie gaan 1 miljoen jongeren aan het werk om wat bij te verdienen. Dat zijn meer jongeren dan tijdens de vorige Lees verder.

Restaurant Stoom geen oneerlijke concurrent

Restaurant Stoom in Den Helder maakt deel uit van schouwburg De Kampanje. De Vrije Socialisten stelden vragen aan de gemeenteraad, aangezien Lees verder.

Heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje 2015?

Het is zover! Je kunt jouw lekkerste broodje aanmelden voor de verkiezing van het ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’. Lees verder.

Gemeente Vlissingen pikt terrassen in

Kermis. Leuk. Toch? In Vlissingen lijkt de kermis voor horecaondernemers iets minder leuk te worden dan verwacht. Vlak voordat de kermis Lees verder.

Opmars van contactloos betalen

De acceptatie van contactloos betalen groeit snel. Inmiddels heeft ongeveer een kwart van de ondernemers een betaalautomaat die geschikt Lees verder.

Zwarte Doos krijgt hotel en café-restaurant

Het voormalige gebouw van de Sociale Dienst in Groningen, de zwarte Doos, wordt een café-restaurant. althans, op het dak van het Lees verder.

BLOG: DE START VAN ONZE BRASSERIE (3)

Wij zijn Patricia Dhondt en Edwin Tunnissen. In deze blog gaan wij jullie gedurende één jaar deelgenoot maken van de realisatie van onze droom; Lees verder.

De Bijenkorf Rotterdam opent nieuw café

In de Bijenkorf Rotterdam is het Metro Café geopend, een geheel nieuw horecaconcept dat ook een take away functie heeft. In het Metro Café Lees verder.