Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Australiërs zijn onzeker over wijn

Een wijnwebsite vroeg ruim 5000 Australiërs het hemd van het lijf. De resultaten zijn ronduit verrassend. Wij presenteren graag de negen opvallendste resultaten. Lees verder.

De restaurantergernissen van Britten

Onderzoek van de Britse online restaurantboekingssite Bookatable wijst uit dat veel Britten zich storen aan andere gasten. Wij presenteren hun grootste ergernissen in de ‘ergernis top 6’. Lees verder.

Kom naar de Makro Horecadag Vianen

Zet maar vast in je agenda: op 3 november aanstaande is het – op dat moment – juist verbouwde filiaal van de Makro in Vianen decor van prachtige demonstraties, masterclasses, Lees verder.

Geurds en Den Blijker op Gastvrij Rotterdam

Sterrenchef François Geurds en topchef Herman den Blijker zijn aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam op 22 en 23 september aanstaande. Voor Geurds, meesterchef van 2-sterren restaurant FG in Rotterdam, wordt Lees verder.

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft zich vorig jaar meteen bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 250 Lees verder.

Alles weten over Het lekkerste broodje

Nieuws? Suggesties?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit. Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor de horeca genaamd Lees verder.

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Het California Wine Institute, de belangenvereniging van Californische wijnhuizen, is momenteel bezig met het verzamelen van Lees verder.

Nieuwe lunchroom in Krimpen

Lunchroom Méditerrannée is onlangs geopend in Krimpen aan den IJssel. Lunchroomeigenaar Acelya Sigirsi zag een droom in Lees verder.

Heb je het lekkerste broodje?

De spanning stijgt. Wie heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland? Op 1 september sluit de aanmeldingstermijn en maken we de Lees verder.

Zakken gevuld met boetes horeca

Dat de overheid geld nodig heeft, is bekend. De Omgevingsdienst West-Holland zet daarom buitengewoon opsporings-ambtenaren (BOA’s) Lees verder.

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Kasteel de Haar Utrecht presenteert van 9 september tot en met 30 november 2014 de tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar’. Chef Joop Braakhekke verricht de feestelijke Lees verder.

Champagneglas lijkt op borst Kate Moss

Een restaurant in Londen heeft een champagneglas gecreëerd in de vorm van de linkerborst van topmodel Kate Moss. Restaurant 34 in de Lees verder.

Bagels & Beans lanceert The Dutch Weed Bagel

Bagels & Beans en The Dutch Weed Burger komen met een evolutionaire samenwerking in de vorm van The Dutch Weed Bagel. The Dutch Weed Bagel is gemaakt van de 100% plantaardige basis van The Dutch Lees verder.

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de Lees verder.

Nieuwe horecaopleiding op de Veluwe

Het bedrijfsleven op de Veluwe heeft een nieuwe horecaopleiding in het leven geroepen. De naam van de vakopleiding is Hospitality4you. Tijdens de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Alcohol is goed voor conditie

Oudere mensen die regelmatig alcohol drinken zijn fitter en hebben minder moeite met bewegen. Dat blijkt uit een nieuw Brits onderzoek. Mensen van middelbare leeftijd of ouder die helemaal nooit alcohol drinken Lees verder.

Mobiele keukens op nieuw festival Den Haag

Van vrijdag 12 tot en met zondag 14 september komt het rondreizende Food Truck Festival TREK! voor het eerst naar Den Haag. Na een succesvolle eerste editie in het Zocherpark in Utrecht wordt nu het Lees verder.

Cafetaria Restoquick heeft 'persafvalbak'

Restoquick is een cafetaria in het centrum van Eindhoven. Het familiebedrijf serveert verse frites, snacks en drankjes sinds 1977. Door de lange rijen klanten die de cafetaria bezoeken, komt er logischerwijs veel afval Lees verder.

Nieuw: Het Groene Smoothie Boek

Smoothies worden steeds populairder. Ook in lunchrooms worden de gezonde drankjes vaker besteld. In Het Groene Smoothie Boek kunnen ondernemers 30 lekkere, simpele en gezonde smoothierecepten terugvinden. Lees verder.

Alpro heeft nieuw assortiment voor horeca

Gasten kunnen nu ook in horecagelegenheden genieten van Alpro’s plantaardige variaties op yoghurt. Het Alpro Mild & Creamy assortiment, plantaardige variaties op yoghurt op basis van soja in diverse smaken, is de nieuwste aanwinst voor de foodservicesector. Lees verder.

Beste hamburger bij Ron Blaauw op kaart

De NeighbourFood Market op het Amsterdamse Westergasterrein was gisteren het toneel van een zinderende laatste krachtmeting tussen hobbykoks. In de finale van een door Lees verder.

Hotel aan Rotterdamse Coolsingel?

Een wellnesscentrum in het midden van de stad? In Rotterdam liggen er plannen op tafel om het oude postkantoor aan de Coolsingel te transformeren tot hotel met kuuroord, een winkelcentrum Lees verder.

Teruggestuurd fruit krijgt tweede leven

Teruggestuurd fruit door toedoen van de Russcische boycot? Daar kunnen we wat mee! Dat moet Gert-Jan Robben van Uitspanning Boer Robben gedacht hebben. Een grote partij bramen Lees verder.

Wijziging APV: geluid eerder uit

In Maassluis heeft de gemeente een aantal zaken in de APV gewijzigd, waardoor de beslistermijn voor een Drank & Horecawetvergunning is verkort, maar tegelijkertijd ook de Lees verder.

Gordon opent tweede koffietent in Amsterdam

Gordon gaat een tweede koffietent openen. De zanger brengt zijn onderneming Blushing binnenkort naar Amsterdam. Gordon weet nog niet waar de nieuwe Blushing zijn deuren zal openen, maar is Lees verder.

Google niet verantwoordelijk voor faillissement

Eerder meldden we dat een Amerikaanse restauranthouder Google voor de rechter sleepte in verband met zijn faillissement dat Lees verder.

Lunchroom Lavina met foodtruck op pad

Lunchroom/traiteur/eetwinkel Lavina Good Food presenteert een nieuw initiatief: de foodtruck. Tijdens het WK roeien, van 28 t/m 31 augustus staat de Foodtruck langs de Bosbaan Lees verder.