Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

Spanning bij NK Oestersteken

Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

Doetinchemse lunchroom failliet

Lunchroom De Heezen Corner in Doetinchem is failliet. Afgelopen week is het faillissement door de Zutphense rechter uitgesproken. Drie Lees verder.

Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

In Nigeria deed de politie een lugubere vondst in de keuken van een restaurant. De zaak bleek mensenvlees te serveren, en niet per ongeluk. Dit werd al Lees verder.

Sterrenzaken doen mee aan Culi Weken

Van 18 tot en met 31 mei organiseert Groupon de Culi Weken. Vele Nederlandse toprestaurants, waaronder tien Michelinster-restaurants doen mee Lees verder.

Alles weten over AD Friettest

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Tafelschuimers actief in de horeca

In België is het aantal gasten dat de zaak verlaat zonder te betalen fors gestegen. Afgelopen jaar bedroeg de stijging zelfs 24 procent, zo bleek uit Lees verder.

Hello Kitty restaurant opent in China

Hello Kitty is razendpopulair in China. Zo populair dat in juni het eerste Hello Kitty restaurant zijn deuren opent. De helft van de gerechten Lees verder.

Salades: licht en gezond

De zomer komt eraan, dus het is weer volop saladetijd. Speciaal voor jou presenteren we drie heerljke salades. Serveer ze Lees verder.

Dit bolletje ijs kost 750 euro

Een bolletje ijs in het nieuwe Scoopi Café in Dubai kost 750 euro, maar dan heb je als ijsliefhebber ook wat. Eetbaar goud en exclusieve vanille Lees verder.

Bakkersvak 2015: ruim 7000 bezoekers

Met weer een stijging ten opzichte van vorig jaar reisden ruim 7000 bezoekers afgelopen 8 & 9 maart af naar Autotron Rosmalen. Samen Lees verder.

Den Blijker presenteert nieuw kookboek

Tijdens een druk bezochte BonenBorrel in restaurant Las Palmas in Rotterdam introduceerde chefkok Herman den Blijker gisteren zijn Lees verder.

Ook in Amsterdam: Food Truck Festival

De organisatie van Food Truck Festival TREK heeft besloten om ook het Amstelpark in Amsterdam te bezoeken. Van vrijdag 17 tot en met Lees verder.

Nieuw: pinnen via smartphone ondernemer

De Rabobank biedt zakelijke klanten de mogelijkheid om pinbetalingen te accepteren op hun smartphone of tablet. Rabo SmartPin Lees verder.

Veggie Event bijna van start

Aanstaande maandag is het zover. Dan organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met GoodBite en het Koksgilde, een Lees verder.

AB InBev lanceert biertraining voor horeca

Bierdrinkers hebben steeds meer interesse in het verhaal achter het bier en de oorsprong van de smaak. In de horeca verwachten ze Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

De kosten gaan voor de baten uit!

De afgelopen jaren heb ik in mijn columns veelal stilgestaan bij de mogelijkheden om (belasting)besparingen te realiseren. Die Lees verder.

De 20 beste inkooptips

Inkopen. Het is misschien niet het leukste onderdeel van je bedrijfsvoering, maar het is wel heel erg belangrijk. Om het je wat makkelijker Lees verder.

Van lunchroom naar brasserie

Martins Brasserie is een begrip in Apeldoorn. De gasten zijn trouw, en dat terwijl er zoveel veranderd is in de afgelopen tachtig jaar. Martins Lees verder.

Zes landen willen Bocuse d'Or Europe 2018

Het internationale comité van de Bocuse d’Or wedstrijden heeft vandaag bekendgemaakt dat zes landen zich hebben aangemeld als Lees verder.

McDonalds zoekt franchisers in Nederland

McDonald’s wil dat 3.500 extra restaurants worden gerund door franchisers. Dat zei topman Steve Easterbrook begin deze week Lees verder.

CuliTip: Asperges met coquilles

Aanstaande zondag is het zover. Dan stijgen eindelijk de temperaturen en is een fris aspergegerecht ideaal. Serveer er een glas Lees verder.

Drama in restaurant Harderwijk

Het was gisteren al veelvuldig in de media: de grote brand in het Harderwijkse restaurant ‘t Rookerijtje. Het restaurant is in het historische Lees verder.

De kracht van de pannenkoek

De pannenkoek is al jaren een van de favoriete gerechten onder lunchroomgasten. Ook voor jou als lunchroomhouder is het Lees verder.

Columbus Trophy terug naar vakbeurs BBB

De Columbus Trophy, de aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers, keert voor haar 12e editie terug naar Horecavakbeurs BBB Lees verder.

Topchefs in jury Nederlandse finale Bocuse d'Or

SVH Meesterkoks André van Doorn, Marc van Gulick, Onno Kokmeijer en Dick Middelweerd vormen samen met SVH Meesterkok Jonnie Lees verder.

Rare vogels

Slavinken blijken levensgevaarlijk. Het doet een beetje denken aan de beruchte oehoe in Purmerend, een dolle slavink. Ik herinner Lees verder.

Video: hyperrealistich kopje koffie

Even wat anders.. Het perfecte kopje koffie bereiden voor je gast is voor jou een dagelijkse bezigheid en in goede handen. Het kan echter Lees verder.