Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Vista restaurant en food bar opent deuren

Henrie en Ingrid van der Heijden openden eind maart hun nieuwe restaurant & food bar VISTA in het Noord-Brabantse Willemstad. De 300 m2 grote Lees verder.

Inspectie SZW: veel onderbetaling in horeca

Bij een controle van de schoonmaak-werkzaamheden in 44 horecaondernemingen, vooral restaurants en eetcafés, werden bij zes Lees verder.

Grand Café Maria Utrecht op de schop

Grand Café Maria op de Mariaplaats in Utrecht gaat over ruim een week flink verbouwen. De zaak gaat helemaal op de schop. Ooit was Lees verder.

Moederdag is een goede dag voor de horeca

Op zondag 8 mei 2016 worden Nederlandse moeders massaal in het zonnetje gezet. In aanloop naar Moederdag deed Couverts.nl onderzoek Lees verder.

Europese economie groeit flink

De economie van de eurolanden is in het eerste kwartaal van dit jaar aanzienlijk sterker gegroeid dan in de laatste drie maanden van vorig jaar. De Lees verder.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Eerste La Place in V&D-pand opent morgen

Vanaf zaterdag is het eerste La Place-restaurant in een V&D-pand weer open. Het gaat om de voormalige V&D in Arnhem. Gasten kunnen Lees verder.

Stuur nu je Lekkerste Lunchroombroodje in!

Ja, het mag weer. Vanaf nu kun je jouw lekkerste broodje aanmelden voor de verkiezing van Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. De winnaar Lees verder.

Starbucks boekt meer omzet en winst

Starbucks heeft zijn omzet in het tweede kwartaal van zijn gebroken boekjaar zien toenemen tot bijna vijf miljard dollar. Dat Lees verder.

Nieuwe Delifrance opent in Amsterdam

Met een speciaal op deze dag aangepast menu, is gisteren op Koningsdag in de Amsterdamse Poort de nieuwste vestiging van Délifrance geopend. Eigenaren Lees verder.

Wist je dit al over Koningsdag?

De grootste en meest gezellige feestdag van Nederland is Koningsdag. Voor de horeca een perfect moment om extra omzet te genereren, alhoewel het weer Lees verder.

Ontbijtmenu's McDonalds steeds populairder

De vijf McDonald’s restaurants in Hengelo en Enschede opnenen vanaf 3 mei iedere dag hun deuren al om 07.00 uur om tegemoet te komen Lees verder.

Bar Bistro Joseph krijgt nieuwe look

Bar Bistro Joseph in Hoofddorp heeft een nieuwe look gekregen, verzorgd door bureau Estida. Dit designbedrijf richtte de zaak in 2011 Lees verder.

Menu horecazaak Logica is vrijwel volledig vegetarisch

Het menu van horecazaak Logica in Leiden is sinds kort naast biologisch ook vrijwel volledig vegetarisch. Het nieuwe menu staat sinds Lees verder.

Eerste West-Afrikaanse eetcafé geopend

De Nigeriaanse ondernemer Ebere Akadiri opende vorige week de horecatak van Ataro’s Place in de Haagse Prinsestraat. Eerder lanceerde zij een Lees verder.

Geen nieuwe rookruimtes vanaf 2017?

Geen nieuwe rookruimtes binnen de horeca vanaf begin 2017. Het is een wens van ChristenUnie-Kamerlid Carla Dik-Faber. Ze noemt de toename Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Moederbedrijf KFC en Pizza Hut boekt winst

Yum! Brands heeft in het eerste kwartaal van dit jaar zijn operationele winst met 21 procent zien toenemen. De omzet van het Lees verder.

Nieuwe horecazaak opent in Breda (video)

In Breda opent vandaag De IJssalon van Breda – Bon Appetit zijn deuren. De zaak komt uit de koker van ondernemers Lees verder.

Minimumjeugdloon in stappen afgeschaft

Het minimumjeugdloon wordt in stappen afgeschaft vanaf 21 jaar. Jongeren gaan een volwaardig salaris ontvangen. Ook heeft het kabinet Lees verder.

Den Helder gaat stap verder met blurring

Hoewel de landelijke proef met mengvormen tussen horeca en retail onder vuur ligt, wil Den Helder juist nog soepelere regels voor ondernemers. De Lees verder.

Koffieprijs gaat stijgen

De prijs van koffie zal komende maanden stijgen, vooral door de droogte op plantages bij boeren vanwege het weerfront El Niño. Lees verder.

Naaktrestaurant opent deuren in Londen

Deze zomer opent in Londen een restaurant waar mensen naakt naartoe kunnen. The Bunyadi is een pop-uprestaurant dat drie maanden open Lees verder.

Hoe zit het nu met terrassen?

De zomer komt eraan. De hoogste tijd om stil te staan bij de regelgeving rond terrassen. We spraken erover met jurist Willem Bronkhorst Lees verder.

Consumentenvertrouwen neemt weer toe

Na vier maanden daling is de stemming onder consumenten in april weer gestegen. Het consumentenvertrouwen komt deze maand uit op 1, terwijl Lees verder.

KFC en Pizza Hut in Chinese handen?

Een consortium onder leiding van het Chinese staatsbedrijf China Investments overweegt een overnamebod op de Lees verder.

Nederlanders drinken minder wijn

Nederlanders zijn minder wijn gaan drinken. De Nederlandse wijnconsumptie is in 2015 met 3,3 procent afgenomen ten opzichte van 2014 Lees verder.

Nieuwe eigenaren voor Subway Hoenderstraat Maastricht

René Puts en Ralf Jansen van Horeca Groep Zuid Nederland BV nemen per 27 april 2016 de Subway aan de Hoenderstraat in Lees verder.

Alcoholrichtlijnen verschillen sterk per land

Voedingsrichtlijnen zijn het internationaal gezien niet eens over alcohol. Zowel de hoeveelheid glazen als de definitie van een ‘standaard’ Lees verder.