Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Als beste getest?

We zien steeds vaker de kreet ‘als beste getest’, ‘de lekkerste’ en vergelijkbare statements. Een groot ochtendblad heeft Lees verder.

Veel animo voor café met uilen

Dieren zijn booming in de caféwereld. Berichtten we eerder al over een café met schapen, nu zijn het uilen die de kroeggangers Lees verder.

Vogelnest in je koffie?

Wie iets bijzonder wil eten, is in Azië aan het goede adres. Zo wordt er snoep, pudding en zelfs koffie verkocht met verwerkte vogelnestjes. Deze Lees verder.

CuliTip: Argentijnse steak met paprikasalsa

De steak is al jaren het favoriete bistrogerecht bij de Nederlandse gast. Serveer ter variatie eens een Zuid-Amerikaanse variant, Lees verder.

Gratis proefpakket van Maître Olivier

Bieze Foodservice presenteerde onlangs haar nieuwe merk Maître Olivier. Het assortiment van Maître Olivier is een mooie aanvulling op de producten Lees verder.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Dossiers

  Alle dossiers »

  Leer beter vegetarisch koken

  Op 18 mei organiseert de Vegetariërsbond, in samenwerking met het Koksgilde, een evenement voor jonge chefs over vegetarisch koken. Tijdens Lees verder.

  Betalen via social media mogelijk

  Visa Europa breidt de wereldwijde betaalmogelijkheden uit met Visa Direct en gaat een samenwerking met fastacash aan om betalingen via social media Lees verder.

  Wagamama haalt 177.500 euro op

  Wagamama, het succesvolle Japanse noodlerestaurant met drie locaties in Amsterdam, heeft afgelopen vrijdag in 2,5 uur tijd via crowdfunding 177.500 euro Lees verder.

  Rotterdamse horeca donderdag dicht

  Restaurants en café’s in Rotterdam overwegen om donderdag de deuren gesloten te houden. Dit omdat zij vrezen dat de Italiaanse fans van Lees verder.

  Zet Ethiopië eens op de kaart!

  Duitsland is helemaal in. Dat je in Duitsland goed worst kunt eten, weet ook bijna iedereen. Een groter contrast dan met Ethiopië Lees verder.

  Speciaal voor jou: de nieuwste Lunchroom!

  Voor alle lunchroomhouders: de gratis februarieditie van Lunchroom. Lees alles over beleg en leer meer over contactloos betalen. Lees verder.

  Sergio Herman wordt bierambassadeur

  Sterrenchef Sergio Herman is vandaag door het Belgische Biergenootschap der Lage Landen uitgeroepen tot ‘Beer & Gastronomy Ambassadeur’ Lees verder.

  De 5 meest bijzondere restaurants

  Meestal is lekker eten dé reden om een (nieuw) restaurant te bezoeken. Beleving is anno 2015 echter ook erg belangrijk. Graag presenteren Lees verder.

  De meest bestelde snack in 2014?

  Thuisbezorgd.nl houdt bij wie, wat waar en wanneer bestelt in Nederland. Dat geeft soms verrassende resultaten, zoals de volgende Top 20. Wat zijn Lees verder.

  Gasten kiezen muziek horecazaak via app

  De nieuwe Amerikaanse app Rockbot maakt het mogelijk voor gasten om de muziek te bepalen in de horecazaak waar ze zijn. De app Lees verder.

  E-mailnieuwsbrief
  Ik ben toeleverancier.

  Goedkoper eten in de daluren?

  De meeste horecabezoekers zijn ‘s avonds tussen 20.00 en 24.00 in een restaurant of eetcafé te vinden. De Maleisische app Offpeak biedt Lees verder.

  Uber gaat ook eten bezorgen

  Taxirittendienst Uber gaat ook eten bezorgen. Barcelona wordt, na de Amerikaanse steden New York en Los Angeles, de eerste Europese Lees verder.

  Starbucks serveert nu ook wijn en bier

  De 24/7 horeca is in opkomst en dat zien we ook terug bij koffiegigant Starbucks. Zo serveert de keten nu ook wijn en bier in een Lees verder.

  Nieuwe regels voor Airbnb en drank- en horecawet op komst

  Op dit moment is er geen landelijke wetgeving met betrekking tot Airbnb (particuliere vakantieverhuur) en is de Lees verder.

  All-inclusive concept in meubelboulevard

  Onlangs is na een intensieve verbouwing Watertuin Spijkenisse geopend in de Meubelboulevard Spijkenisse. In navolging van de Lees verder.

  Gratis: Arrangementenkalender 2015

  Op veler verzoek en wegens succes geprolongeerd: de Arrangementenkalender. Een superhandig overzicht waarop je alle vakanties, feestdagen, Lees verder.

  Vapiano opent restaurant in Eindhoven

  Horecaformule Vapiano opent een nieuw restaurant in Eindhoven. Het wordt het zesde restaurant van de keten in Nederland en de Lees verder.

  Starbucks gaat aan huis leveren

  Koffieliefhebbers in de Amerikaanse stad Seattle hoeven binnenkort de deur niet meer uit om hun favoriete koffie in huis te halen. Starbucks Lees verder.

  Moeilijke woorden drijven menuprijs op

  Hoe meer moeilijke woorden op het menu, hoe duurder het restaurant. Wetenschappers hebben aangetoond dat er een verband bestaat. Restaurants die Lees verder.

  Nieuwe cao recreatie ligt op tafel

  Vandaag, dinsdag 17 februari 2015, hebben FNV Recreatie en werkgeversorganisatie Recron een onderhandelingsresultaat bereikt voor een nieuwe cao Lees verder.

  Nieuws, nieuws, nieuws

  Heb je je lunchroom net verbouwd, wil je een personeelslid in het zonnetje zetten of is er iets anders dat goed past in Lunchroom of op Lees verder.

  Redzepi kookt op grote hoogte in Japan

  Rene Redzepi, chef en mede-eigenaar van het wereldvermaarde restaurant Noma, vetrok naar de culinaire hoofdstad van de wereld (Tokyo). Waarom? Om Lees verder.