Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant

De Italiaanse website Italia a Tavola ging aan het werk om aan te tonen dat TripAdvisor een uiterst onbetrouwbaar medium is. De redacteuren maakten Lees verder.

Horeca Alkmaar 24 uur per dag open

De Alkmaarse horeca mag voortaan zelf bepalen hoe laat de deuren openen of sluiten. Als ze al sluiten, want de horeca mag in Alkmaar voortaan 24 Lees verder.

Vernieuwde Bakker Bart geopend in Groningen

Onder grote belangstelling is op donderdag 2 juli de Bakker Bart vestiging aan de Grote Markt in Groningen geopend. Hans Nijland, algemeen Lees verder.

Gratis ijsje van McDonald's (VIDEO)

Wat was het warm dit weekend. Niet iedereen had daar overigens last van. Verschillende mensen profiteerden van een ludieke actie van Lees verder.

34 overtredingen in Helmondse horeca

Het HIT-team ging vrijdagavond in het centrum van Helmond op pad en constateerde 34 overtredingen in zes horecagelegenheden. Niet alleen Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam op IJdock

Chef-kok Egon van Hoof en maître-sommelier Henry Pattiwael van Westerloo hebben als locatie voor MOS Amsterdam gekozen voor Lees verder.

Gratis de lekkerste thee proeven

De beste thee voor in je zaak kun je nu gratis uitproberen. Lipton trendy T is er namelijk voor fijnproevers en is de beste keuze voor kwaliteitsbewuste Lees verder.

De Doelen krijgt nieuwe horecazaak

Het nieuwe café-restaurant ‘In de Doelen’, gevestid in de Rotterdamse concertzaal De Doelen, opent in augustus. Chef-kok Marco Somer van Lees verder.

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

Horeca-echtpaar Said Maher en Marjolein Woerlee ontving maandagavond op Landgoed de Holtweijde in Lattrop-Breklenkamp de Lees verder.

Nieuw: Grand Café De Tropen

Amsterdam Oost maakt deze zomer plaats voor het nieuwe ‘Grand Café De Tropen’, gevestigd in het monument van het Koninklijk Instituut Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.