Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Gratis de lekkerste thee proeven

De beste thee voor in je zaak kun je nu gratis uitproberen. Lipton trendy T is er namelijk voor fijnproevers en is de beste keuze voor kwaliteitsbewuste Lees verder.

De Doelen krijgt nieuwe horecazaak

Het nieuwe café-restaurant ‘In de Doelen’, gevestid in de Rotterdamse concertzaal De Doelen, opent in augustus. Chef-kok Marco Somer van Lees verder.

Klasbak Trofee voor restaurant Het Seminar

Horeca-echtpaar Said Maher en Marjolein Woerlee ontving maandagavond op Landgoed de Holtweijde in Lattrop-Breklenkamp de Lees verder.

Nieuw: Grand Café De Tropen

Amsterdam Oost maakt deze zomer plaats voor het nieuwe ‘Grand Café De Tropen’, gevestigd in het monument van het Koninklijk Instituut Lees verder.

Kroegtijgers en horecapoezen gezocht!

Pas geleden kon je met de kruiswoordpuzzel in De CaféKrant het boek Kat in de Stad winnen. De gelukkige winnaars krijgen het prachtige Lees verder.

Mosselwijn 2015: Albarino Pionero Maccerato

In het pittoreske Philippine in Zeeuws-Vlaanderen is vandaag de Albarino Pionero Maccerato van Sanders Wijnkopers verkozen tot Mosselwijn 2015. Lees verder.

En nu eerst geld verdienen!

Wanneer je Egmond aan Zee binnenrijdt, zie je meer witte dan gele nummerplaten op de auto’s. Het is immers al juni en het toeristenseizoen Lees verder.

Traktatie uit Zeeland: de bolus

De bolus is een zoet koffiebroodje dat oorspronkelijk afkomstig is uit Zeeland. Bolussen worden gebakken van wit brooddeeg Lees verder.

Multifunctionele Haagse hotspot geopend

Op 29 juni opende voormalig winkelcentrum de Bazar aan de Hoefkade opnieuw haar deuren. Geheel getransformeerd tot een hub met meeting rooms, Lees verder.

Jouw zaak als uithangbord voor de branche

Nog twee maanden… Op 1 september sluit de inzendtermijn voor het lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015. Van rijkelijk Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.