Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Verplaats je eens in de gast. Hij of zij wil voor vanavond even een tafeltje reserveren en zoekt online maar eens even op ‘restaurant Eindhoven’. Het Lees verder.

Gorden opent koffiezaak op Curaçao

Zanger en ondernemer Gordon gaat een koffiezaak openen op Curaçao. Dit vertelde hij gisteren tijdens het radioprogramma De Coen & Lees verder.

Ouderwets genieten in De Meierijsche Kar

In De Meierijsche Kar in Den Bosch is oud en nieuw perfect verenigd. Het interieur is al vijftig jaar hetzelfde, maar de klassiekers Lees verder.

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Op dit moment hebben meer dan 150.000 mensen zich aangemeld om uiteten te gaan tijdens de Nationale Restaurant Week, die vanaf vandaag Lees verder.

Voor jou: visrecepten

Vis is een gezonde en lekkere keuze. Daarnaast zijn brasseriegerechten dé trend in de lunchroombranche. Maak je gasten dus Lees verder.

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Door gasten wordt in Nederland vaak geklaagd over te jong en te onervaren personeel. Een Spaanse bareigenaar is het daarmee eens en Lees verder.

Crowdfunding voor vestiging Coffecompany

De financiering voor de start van een franchise van de Coffeecompany in Amsterdam-West is van start gegaan. De Coffeecompany is een bewezen Lees verder.

Vraag naar gezonde lunch groeit

Ruim de helft (58%) van de Nederlandse werkgevers doet er niets aan om gezond eten op de werkvloer te stimuleren. Dit terwijl 36 procent Lees verder.

Kookwedstrijd op de Schelde

Sterrenrestaurant Katseveer en chef Hans Everse organiseren op 18 mei 2015 de kookwedstrijd ‘Slag op de Schelde’ op het water van de Lees verder.

Waarom die dubbele deuren?

Heb je je ooit weleens afgevraagd waarom in een stad als Utrecht in bijna alle horecazaken dubbele deuren zijn? Kijk maar eens Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.