Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Keuze voor biologisch eten neemt toe

07-06-2012

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI).

Aanbod horeca
In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden voor het kopen van duurzaam voedsel is omdat men het gezond vindt en tevreden is over de smaak van de producten. Ook zorgen producenten, retailers, cateraars en horeca voor een steeds breder aanbod aan duurzamer producten. Al deze verkoopkanalen droegen bij aan de groei.

Myrtille Vromans

De RestaurantKrant, Bed & Breakfast, Lunchroom

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over Het lekkerste broodje

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha


Gerelateerd nieuws

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Eerste 'vegan' lunchroom in Den Bosch

Restaurant Bikken faillliet

Vlaanderen 20% duurder dan Nederland

Apartheid-cocktail zorgt voor ophef

Gemeente sluit horeca in winkel

Kersttip: eet eens met je vingers