Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Lekker lezen: CuliTip 2015!

Met dit gure weer bieden we je graag de gratis online editie van de CuliTip 2015 aan! In dit nummer vind je natuurlijk alles over Het Lekkerste Lees verder.

Horeca Academie deelt snackgroenten uit

De Westlandse tuinders van Zwin Brothers en Tommies hebben afgelopen vrijdag samen met de medewerkers van de Horeca Academie en Threewise Lees verder.

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

De Top 10 van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015 is vandaag bekendgemaakt. Van de 105 genomineerde horecabedrijven in Lees verder.

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Het is vandaag een bijzondere dag voor Prisma en foodservice-organisatie Albron. De deuren van Lokaal 12 worden geopend in het nieuwe centrum Lees verder.

Horeca laat goede cijfers zien

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal goede zaken gedaan. In de horeca is nu al tweeënhalf jaar sprake van omzetgroei, Lees verder.

Bezorgdienst Deliveroo ook in Haarlem

De bezorgdienst Deliveroo, die nu in Amsterdam de maaltijden van ruim honderd restaurants bezorgt, breidt zich per 1 december uit naar Lees verder.

Doppio Haarlem deelt gratis cappuccino uit

De vestiging van Doppio Espresso aan de Zijlstraat in Haarlem bestaat dinsdag 1 december 1 jaar. De zaak viert dit door iedere gast Lees verder.

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Francesca Kookt en Smulpaapje organiseerden gisteren samen met sterrenchef Niven Kunz de allereerste MichelinKids-lunch in Nederland. In Lees verder.

Dagelijks Lekker wil uitbreiden

Broodjesketen Dagelijks Lekker wil volgend jaar vijf nieuwe vestigingen openen. Dat vertelt oprichter Mikel Schutte in het novembernummer Lees verder.

STAN&CO Arnhem geopend

Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. Een perfecte plaats voor Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.