Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over AD Friettest

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Pop-up proeflokaal Rotterdamse Laurenskerk

Het is één van de meest zonnige plekken van Rotterdam: het Grotekerkplein aan de Laurenskerk. Tot nu toe was het ook een plek waar Lees verder.

Gasten merkten niets van overval restaurant

Zaterdagavond rond 23.30 uur heeft een met een vuurwapen bewapende man een restaurant in Amsterdam overvallen. Het restaurant is gelegen op Lees verder.

Beste restaurant Managers McDonald's

Marjolein Vlietstra, Restaurant Manager van McDonald’s Meerkerk, en Boi Duindam, Restaurant Manager van McDonald’s Hoorn, hebben deze week Lees verder.

Heb jij het Lekkerste Lunchroombroodje 2015?

Het is zover! Je kunt jouw lekkerste broodje aanmelden voor de verkiezing van het ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’. Lees verder.

Bruce Springsteen in Eindhovens restaurant

Bruce Springsteen liet zich afgelopen dinsdag zien in een Eindhovens restaurant. Het Italiaanse restaurant Antonio’s is al zes jaar lang een Lees verder.

Chef-kok en bedrijfsleider worden ondernemer

Restaurant KAAS in Amsterdam biedt de toekomstige chef-kok en bedrijfsleider de mogelijkheid om te participeren als mede-eigenaar van dit Lees verder.

TripAdvisor op overnamepad

TripAdvisor, Inc. heeft vandaag de acquisitie van Dimmi aangekondigd, het toonaangevende online reserveringsplatform voor restaurants in Australië. Eerder Lees verder.

Spanning bij NK Oestersteken

Afgelopen week vond de laatste voorronde plaats van het 22e NK Oestersteken. De winnaars van de voorrondes strijden tijdens horecavakbeurs BBB, die Lees verder.

Doetinchemse lunchroom failliet

Lunchroom De Heezen Corner in Doetinchem is failliet. Afgelopen week is het faillissement door de Zutphense rechter uitgesproken. Drie Lees verder.

Mensenvlees in Nigeriaans restaurant?

In Nigeria deed de politie een lugubere vondst in de keuken van een restaurant. De zaak bleek mensenvlees te serveren, en niet per ongeluk. Dit werd al Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.