Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Welk brood serveer je bij de BBQ?

De zomer is goed van start gegaan en het is ideaal weer om gezellig rondom de barbecue te gaan zitten. Naast al het overheerlijke vlees en Lees verder.

Meer omzet door theebeleving (VIDEO)

Thee is ‘hot’. Steeds meer gasten kiezen bewust voor thee en zoeken actief naar het perfecte theemoment. De horeca kan hiervan profiteren, door thee Lees verder.

Lunchroom Cappucino Rotterdam verkocht

Na 11 jaar en ontelbare prijswinnende kopjes koffie heeft horecakoppel Ron van Beek en Ank van der Waal lunchroom Cappucino verkocht. Het Lees verder.

Restaurantactie IENS en Albert Heijn gestart

Gisteren startte Albert Heijn in Nederland en België met de Albert Heijn Restaurantactie. Klanten kunnen in de winkel en online sparen voor een 2e Lees verder.

Prachtig nieuw restaurant in Aalsmeer

Op 22 juni is aan de Stommeerweg in Aalsmeer het tweede Joseph concept opgeleverd. Eigenaar Jos Bölte en zijn vrouw Marga Dekker openden eerder Bar Lees verder.

TripAdvisor ontmaskerd door neprestaurant

De Italiaanse website Italia a Tavola ging aan het werk om aan te tonen dat TripAdvisor een uiterst onbetrouwbaar medium is. De redacteuren maakten Lees verder.

Horeca Alkmaar 24 uur per dag open

De Alkmaarse horeca mag voortaan zelf bepalen hoe laat de deuren openen of sluiten. Als ze al sluiten, want de horeca mag in Alkmaar voortaan 24 Lees verder.

Vernieuwde Bakker Bart geopend in Groningen

Onder grote belangstelling is op donderdag 2 juli de Bakker Bart vestiging aan de Grote Markt in Groningen geopend. Hans Nijland, algemeen Lees verder.

Gratis ijsje van McDonald's (VIDEO)

Wat was het warm dit weekend. Niet iedereen had daar overigens last van. Verschillende mensen profiteerden van een ludieke actie van Lees verder.

34 overtredingen in Helmondse horeca

Het HIT-team ging vrijdagavond in het centrum van Helmond op pad en constateerde 34 overtredingen in zes horecagelegenheden. Niet alleen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.