Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Genomineerden LunchroomHeld bekend

26-07-2010

De genomineerden voor de verkiezing tot LunchroomHeld 2010 zijn bekend gemaakt door SVH. De genomineerden zijn: Liesbeth van der Velden van Pink Lemon in Den Bosch, Cheryl en Diana van Dongen van Zusjes Lunchroom in Dordrecht en Judith Bek van Bread and Butter in Alkmaar. De winnaar dingt mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2011, die in januari 2011 tijdens de Horecava wordt uitgereikt.Via de website HorecaHelden.nl kan er vanaf 26 juli tot en met vrijdag 13 augustus worden gestemd op de drie genomineerden voor de LunchroomHeld-verkiezing.

Liesbeth van der Velden
Uit de nominatie: “Liesbeth is voor mij een HorecaHeld omdat ze in korte tijd Pink Lemon op de kaart heeft gezet als een lunchroom die niet te vergelijken is met een andere. Van het interieur tot aan de kaart tot aan het personeel is originaliteit en creativiteit troef. Ieder seizoen staat er wel weer een nieuwe verassing voor de deur, zoals ook deze zomer met de “Pink Lemon Picknick Boot”. Liesbeth werkt heel hard, stuurt in haar eentje 15 man aan en houdt tevens een gezin met 2 kleine druktemakers in toom. Kortom, zij is voor mij een echte LunchroomHeld!”


Liesbeth van der Velden

Cheryl en Diana van Dongen
Uit de nominatie: “Cheryl en Diana van Dongen zijn mijn LunchroomHelden omdat zij met tomeloze inzet samen met familie, vrienden en personeel een onderneming opbouwen die aandacht en aanzien verdient, het beste in ieder naar bovenbrengen en toekomst met perspectief bieden. Ze zijn altijd bezig met lekkere, eerlijke en duurzame biologische producten om op deze wijze het verschil te maken met eten!”


Cheryl en Diana van Dongen

Judith Bek
Uit de nominatie: “Judith is voor ons een topper! Een inspiratiebron voor haar collega’s. Brengt heel veel gezelligheid en plezier met zich mee tijdens het werk. Judith blijft scherp, gepassioneerd, heeft hart voor de zaak, redder in nood, kan goed met mensen omgaan, is een goede begeleidster voor nieuwe medewerkers en ze denkt mee. Zij verdient het gewoon om LunchroomHeld te worden!”


Judith Bek

Een HorecaHeld is…
…iemand die zijn collega’s of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. De meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collega’s inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw.

Zelf een HorecaHeld worden met de SVH Toolkit?
Onderzoek toont aan dat er een groeiend tekort is aan vakbekwaam personeel in de horeca. De kredietcrisis zorgt voor enige verlichting maar op langere termijn is de vraag structureel groter dan het aanbod. HorecaHelden zijn de voorbeelden die inspireren bij het vinden, binden en boeien van vakbekwaam personeel. Als hulpmiddel voor goed personeelsbeleid heeft SVH de Toolkit ontwikkeld. Door via www.horecahelden.nl de praktische instrumenten en tips uit de SVH Toolkit te gebruiken, kan iedereen een HorecaHeld worden.

Frank Lindner

Lunchroom

Stuur dit bericht door...
Stuur mij informatie over de advertentiemogelijkheden

Share |

© Uitgeverij PS: bv. Alle rechten voorbehouden.

Alles weten over BTW in de horeca?

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Gerelateerd nieuws

Strijd om HorecaHeld 2011 barst los!

Italo De Lorenzo FastserviceHeld 2010

Vrolijke verkiezing LunchroomHeld

Morgen: huldiging LunchroomHeld 2010

Liesbeth van der Velden LunchroomHeld '10

Laatste kans LunchroomHeld-nominatie

Nomineer jouw LunchroomHeld!

Joop Weenk gehuldigd als 4Daagse Held

Wat is een HorecaHeld?

Wie is jouw LunchroomHeld 2010?

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.

Recent nieuws

Groot succes voor Bakkersvak

Geen vergunning, minder omzet

Lunchcreaties voor kids

Pasen levert 700 miljoen op

Culinaire academie in Twente

De Nederlandse aardbei is er weer