Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Kwalitaria bedankt social media fans

Kwalitaria bedankt de komende twee weken haar Facebookfans op een billboard aan de A27. Op deze ludieke manier wil Kwalitaria de trouwe fans Lees verder.

Nieuw restaurant in Oegstgeest

Chef-kok Patrick Noordzij opent volgende week donderdag zijn eigen restaurant OX aan de Geversstraat in Oegstgeest. Lees verder.

Nieuw restaurant in Mierlo

Begin dit jaar sloot café ‘t Tapperijke zijn deuren. De zaak heeft plaatsgemaakt voor Wereldrestaurant Mierlo van het ondernemersechtpaar Hu. Lees verder.

Groupon breidt boekingssysteem uit

Dealsite Groupon geeft haar boekingssysteem een volledige make-over. Het boekingssysteem biedt volgens het bedrijf nu nog meer Lees verder.

Nieuw: Streetfood app

Tijdens de kick-off van Food Truck Festival TREK op 14 mei in het Vroesenpark in Rotterdam wordt de Reizende Sterren Streetfood App Lees verder.

Harbour Club Kitchen opent in Amsterdam

In het hart van Amsterdam Oud-Zuid zal binnenkort de vijfde vestiging van The Harbour Club zijn deuren openen. The Harbour Club Kitchen, een Lees verder.

Get your kicks on Route 66

In 2015 staat beleving centraal: de gast moet ondergedompeld worden in een haast buitenaardse en onvergetelijke ervaring. Hoe doe je dat? De Lees verder.

Café Touché Arnhem weer open

Na het faillissement van vorig jaar heeft Café Touché in Arnhem onlangs weer zijn deuren geopend. De nieuwe eigenaresse, Jacqueline Lees verder.

41e vestiging La Cubanita in deventer

La Cubanita is een populaire keten van tapasrestaurants. Deventer krijgt nu ook een vestiging van de populaire franchise-restaurantketen. Lees verder.

Nieuw: robot chef-kok (video)

Alle chef-koks opgelet! Er komt concurrentie aan. Het Londense bedrijf Moley Robotics heeft namelijk een robot chef-kok gelanceerd. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.