Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Gasten betalen vaker met smartphone

De smartphone heeft de wereld veranderd. Vroeger gebruikte je een mobiele telefoon enkel als telefoon, maar de technologische Lees verder.

Horeca staat voor uitdaging

Eetgelegenheden bevinden zich in uitdagende marktomstandigheden. De Rabobank verwacht weliswaar dat de vraag het komende jaar 2,2% toeneemt Lees verder.

De jury is stiekem aan het proeven

Voor de vijf finalisten van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland bereikt de spanning een hoogtepunt. De jury doorkruist het Lees verder.

De horeca in 2016

De Rabobank presenteerde zojuist zijn ‘aangescherpte’ vooruitblik op 2016 voor de horeca. De Horeca & Recreatie profiteert momenteel van de Lees verder.

De GRATIS Lunchroom Marktverkenning 2016

Altijd al alles willen weten over dé de succesbranche binnen de horeca? Dat kan. De Lunchroom Marktverkenning 2016 is vanaf nu Lees verder.

Nieuwe lunchroom/winkel annex bakkerij

Niet alleen een lunchroom, maar ook een cadeauwinkel en biologische bakker. ‘Blending’ in optima forma. Iets waar de lunchroombranche in Lees verder.

Restaurant Momo komt met sushi to go

Het Amsterdamse Restaurant Momo komt met een ‘sushi to go’ box. Het is niet zomaar een box, maar een box gevuld met ingrediënten, waarmee Lees verder.

Toastable opent derde vestiging in Amsterdam

Het populaire lunch- en onbijtrestaurant Toastable opent zijn derde locatie op de Korte Nieuwendijk 6 in Amsterdam. Exact drie jaar geleden Lees verder.

Jacco Potkamp nieuwe sales directeur Grolsch

Met ingang van 1 november 2015 wordt Jacco Potkamp de nieuwe sales directeur van Koninklijke Grolsch N.V. Jacco wordt verantwoordelijk voor Lees verder.

Dit zijn de 5 beste bars ter wereld

Ieder jaar worden de World’s 50 Best Bars awards uitgereikt aan de beste bars ter wereld. De uitslag wordt bepaald door de stemmen van geprezen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.