Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Vlaardingen krijgt nieuw Thais restaurant

Aanstaande maandag verwelkomt Vlaardingen een nieuw Thais restaurant, Thai Spicy. De onderneming gaat zeven dagen per week open voor Lees verder.

Brasserie Engels is heropend

Bar Brasserie Engels en meeting & conference center Engels in Rotterdam zijn na maanden van verbouwing vanaf 20.00 uur vandaag Lees verder.

Nederlanders niet klaar voor vreemde smaken

Pulled pork, dry-aged meat en scamorza affumicata. Klinkt tof en trendy, maar wil de Nederlander het wel? En wat is het eigenlijk? Lees verder.

Interview: 'The Battle' van de Reserveringssites

Verplaats je eens in de gast. Hij of zij wil voor vanavond even een tafeltje reserveren en zoekt online maar eens even op ‘restaurant Eindhoven’. Het Lees verder.

Gorden opent koffiezaak op Curaçao

Zanger en ondernemer Gordon gaat een koffiezaak openen op Curaçao. Dit vertelde hij gisteren tijdens het radioprogramma De Coen & Lees verder.

Ouderwets genieten in De Meierijsche Kar

In De Meierijsche Kar in Den Bosch is oud en nieuw perfect verenigd. Het interieur is al vijftig jaar hetzelfde, maar de klassiekers Lees verder.

150.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Op dit moment hebben meer dan 150.000 mensen zich aangemeld om uiteten te gaan tijdens de Nationale Restaurant Week, die vanaf vandaag Lees verder.

Voor jou: visrecepten

Vis is een gezonde en lekkere keuze. Daarnaast zijn brasseriegerechten dé trend in de lunchroombranche. Maak je gasten dus Lees verder.

Spaanse bar neemt alleen 50+ aan

Door gasten wordt in Nederland vaak geklaagd over te jong en te onervaren personeel. Een Spaanse bareigenaar is het daarmee eens en Lees verder.

Crowdfunding voor vestiging Coffecompany

De financiering voor de start van een franchise van de Coffeecompany in Amsterdam-West is van start gegaan. De Coffeecompany is een bewezen Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.