Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Het lekkerste broodje

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll
Type onderstaande code over en klik op "stemmen" captcha

Column Pieter Punter

Meer nieuws

Megarestaurant kiest voor ECOtap

In Leeuwarden heeft Hydro Sano onlangs de installatie van haar ECOtap gedaan bij Wokpaleis Friesland. Een zaak met maar liefst 750 couverts (!). Een aantal Lees verder.

Nieuwe saladebar in Nijmegen

Voor wie een keer iets anders wil, is er vanaf begin oktober een nieuwe lunchroom in de Nijmeegse binnenstad. Ondernemers Maaike en Laura Lees verder.

Gastvrij Rotterdam van start gegaan

Vandaag is Gastvrij Rotterdam gestart in Ahoy Rotterdam. In samenwerking met Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging werd de Lees verder.

Den Haag verliest ruim 100 restaurants

De laatste vijf jaar heeft Den Haag afscheid moeten nemen van ruim honderd restaurants. Bureau Datlinq heeft hier onderzoek naar gedaan. Van de vier grote Lees verder.

BBQ verpest door verkeerde wijn

Het eten op de barbecue en de wijn in ons glas zijn niet op elkaar afgestemd. Dat blijkt uit onderzoek van De Wijnbeurs. Het extra geld dat Lees verder.

Meer weten over wild?

Euro-Toques en de Koninklijke Nederlandse Jagersvereniging zetten wild op de kaart tijdens Gastvrij Rotterdam van 22 tot en met 24 Lees verder.

Starbucks opent eigen vestiging in Den Haag

Starbucks Coffee Company heeft gistermiddag de deuren geopend van een Starbucks vestiging in de recent nieuw ontwikkelde Lees verder.

Lekker! Roomkaas Augurk

Roomkaasproducent Lebo Kaas voegt ‘Augurk’ toe als nieuwe smaak aan het huidige assortiment verse roomkaas in hersluitbare spuitzakken. Naar Lees verder.

Toerisme levert wellicht 12,4 miljard op

Het inkomend toerisme is van groot belang voor de Nederlandse economie. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) heeft Lees verder.

Horeca heeft wind mee

De horeca profiteert in 2014 van relatief gunstige marktomstandigheden. Het omzetvolume groeit daardoor naar verwachting met 2 procent. Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.