Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Alles weten over Het lekkerste broodje

Vacature van de week:
Accountmanager horecavakbladen

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Meer nieuws

De jury is in het land

De spanning stijgt. Op dit moment is de jury van het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland druk bezig met proeven. Van Zeeland tot Noord-Holland wordt Lees verder.

B&B Lunchroom zoekt franchisenemers

B&B Lunchroom zoekt franchisenemers. B&B Lunchroom is een concept dat van oorsprong een slagerij is. Alle producten worden in eigen beheer Lees verder.

4500 Subways in Europa

In Basel heeft deze week het 4.500e Europese SUBWAY® restaurant haar deuren geopend. Het aantal Europese vestigingen is in een jaar tijd met 12,5% Lees verder.

Nieuwe eigenaar eetcafé De Kei

Eetcafé De Kei in Hilversum is overgenomen door Gijs Vermeulen. Deze bekende horecaondernemer is tevens eigenaar van Eetcafé De Heeren in Loenen en Lees verder.

CuliTip: Lasagne met spinazie en ham

Gerechten die je zowel als lunchgerecht of als bistrogerecht kunt serveren. Dat moet iedere lunchroomondernemer aanspreken! Lees verder.

BBB horecabeurs viert feest: 60 jaar

Van 6 t/m 8 oktober viert de Bourgondische Horecavakbeurs BBB haar 60-jarig bestaan. De BBB, die in 1954 haar eerste editie beleefde, heeft in 2013 een Lees verder.

Opening Brownies & Downies + b & b in gevaar

De opening van een Brownies & Downies-luchroom en een Bed and Breakfast aan Markt 10 in Valkenswaard loopt waarschijnlijk vertraging op. Oorzaak Lees verder.

Makro doet een Rondje Horeca

Makro gaat ook in 2015 weer horecaondernemers in Nederland effectief bereiken. Dat doen zij met het ‘Rondje Horeca’, waarbij de vakbladen, websites Lees verder.

Volkorenbrood niet altijd goed

De Nederlandse Vereniging van Diëtisten vraagt zich af of het wel goed is om volkorenbrood te eten bij maag- en darmklachten. Niet voor iedereen met Lees verder.

Horeca niet blij met Leidens ontzet

Dit jaar valt 3 oktober op een vrijdag. In Leiden is 3 oktober een fenomeen: de dag dat het ontzet van Leiden wordt gevierd. Leuk voor de feestvierders, Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.