Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: De sleutel-overdracht

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Aftellen... Wie zijn de 5 finalisten?

Morgen is het zover. Dan maken we ieder uur één van de vijf genomineerden voor de finaleronde van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje Lees verder.

Restaurant MOS Amsterdam is geopend

Het nieuwe restaurant van Egon van Hoof en Henry Pattiwael van Westerloo, MOS Amsterdam, heeft zijn deuren geopend. Binnen een aantal Lees verder.

Weinig animo voor rookvrij terras bij politiek

Vorige maand verscheen het bericht dat steeds meer terrassen gedeeltelijk rookvrij zijn, zoals het Tilburgse café Anvers. Volgens de eigenaar Lees verder.

Pop-uprestaurant door thuiskoks op IJburg

Op 11, 12 en 13 september staat de Amsterdamse wijk IJburg in het teken van IJburg Serveert, een pop-up-restaurant aan de kust van het nog Lees verder.

Restaurant serveert eten zonder personeel

Een restaurant zonder personeel in de bediening? In San Fransisco bestaat het! Restaurant Eatsa draait bijna volledig op technologie, waaronder Lees verder.

IKEA zoekt topchef voor nieuw gerecht

Woonwarenhuis IKEA geeft vandaag het startschot voor de Food Challenge. Iedereen die van koken houdt wordt uitgedaagd om een nieuw gerecht Lees verder.

Gratis extra shot espresso bij Starbucks

Vanaf vandaag zal koffieketen Starbucks in Nederland alle op espresso gebaseerde drankjes met een gratis extra shot espresso maken. Zo komt Lees verder.

BBB Maastricht, dé Bourgondische vakbeurs

Op de BBB, de grootste horecavakbeurs van de Euregio (het gebied tussen Maastricht, Aken en Luik) vindt de vakbezoeker een compleet overzicht op het Lees verder.

Inzendtermijn Lekkerste Lunchroombroodje gesloten

Het is zover. De inzendtermijn voor het inzenden van broodjes voor het Lekkerste Lunchroombroodje Lees verder.

Bobby Rust baalt van tekort aan koks

Volgens chef Bobby Rust van het Michelinster-restaurant Bridges komt het tekort aan koks door een gebrek aan doorzettingsvermogen bij beginnende Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.