Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Nieuwe blog: De sleutel-overdracht

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Jacco Potkamp nieuwe sales directeur Grolsch

Met ingang van 1 november 2015 wordt Jacco Potkamp de nieuwe sales directeur van Koninklijke Grolsch N.V. Jacco wordt verantwoordelijk voor Lees verder.

Dit zijn de 5 beste bars ter wereld

Ieder jaar worden de World’s 50 Best Bars awards uitgereikt aan de beste bars ter wereld. De uitslag wordt bepaald door de stemmen van geprezen Lees verder.

La Place gaat Nederlandse quinoa serveren

Restaurantketen La Place gaat vanaf deze week lokaal geteelde quinoa serveren aan gasten. Nick Möhlmann, inkoper bij La Place, zegt dat Lees verder.

Nieuwe vestiging Kaldi opent via crowdfunding

Nog dit jaar opent Kaldi Koffie & Thee de deuren van een nieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Samen met zijn aanstaande vrouw wordt ondernemer Lees verder.

Nieuw restaurant in Maastricht

‘Worldly food. Small town prices’, met die slogan gaat dadawan, het nieuwste restaurantconcept van de familie Deng, naar eigen zeggen furore Lees verder.

The sky is the limit. Of niet? (Video)

Een vliegende tafel aan een grote kraan waaraan gasten vijftig meter boven de lucht kunnen dineren… Het bestaat! Dinner in the Lees verder.

Ketens scoren slecht op duurzaamheid

Uit onderzoek van Rank a Brand, een vergelijksite voor duurzame merken, blijkt dat veel restaurantketens in Nederland nauwelijks Lees verder.

Vernieuwde Makro's in Breda en Groningen

De Makro vestigingen in Breda en Groningen heropenen op 14 oktober met een volledig nieuw concept. Met de vernieuwing speelt Makro Lees verder.

Pop-up horecaconcept Amsterdam geopend

De Westergasfabriek heeft er vanaf nu een horecalocatie bij. Na een extreem korte aanlooptijd van slechts drie weken heeft pop-up concept Lees verder.

Nieuwe zaak in Amsterdam: Di Bruno

Na het zoeken van een nieuwe chef, het samenstellen van een nieuwe kaart en het aanschaffen van een nieuw interieur opent Di Bruno Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.