Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Leger des Heils start lunchroom

Het Leger des Heils in Amsterdam-Noord begint een lunchroom. Het personeel kan ervaring opdoen en diploma’s halen om terug te Lees verder.

Fransen bedenken meeste pizza-innovaties

Frankrijk heeft in 2015 meer nieuwe pizza-ingrediënten bedacht dan de Verenigde Staten. De VS was altijd koploper, maar heeft nu Lees verder.

Kaldi koffie en thee heropent in Arnhem

Kaldi koffie en thee Arnhem opent vandaag opnieuw haar deuren. Na bijna 10 jaar is Kaldi Arnhem in een nieuw jasje gestoken Lees verder.

Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen

Uit eten gaan is nog altijd een populaire manier om de liefde te vieren. Uit eigen cijfers van Couverts blijkt dat het aantal Lees verder.

Creditcardgegevens vragen om no-show te voorkomen

Reserveringssite Couverts gaat wat doen tegen gasten die wel reserveren in restaurants, maar vervolgens niet op komen dagen. Restaurants Lees verder.

KFC wil meer restaurants openen

Kentucky Fried Chicken wil de komende jaren verder uitbreiden in ons land. De Amerikaanse fastfoodketen mikt op vijf tot Lees verder.

Koopje: Gehaktbal voor 16.000 euro

Maar liest 16.000 euro voor één gehaktbal. Niet goedkoop, maar het is zonder twijfel wel de meest milieu- en diervriendelijke Lees verder.

ING verwacht aanhoudende groei horeca

De koopkrachtplus blijkt positief voor horeca en detailhandel, meldt ING. Het toenemende vertrouwen bij consumenten is gunstig voor Lees verder.

Contactloos betalen zou wel veilig zijn

De Consumentenbond wijst in de media op een mogelijke vorm van contactloos zakkenrollen die al vaker in de media is beschreven. In werkelijkheid Lees verder.

Nieuwe, gezonde soort high tea

Paul Bakker, de oprichter van het succesvolle Baker & Moore concept in Rotterdam, heeft een nieuwe en gezonde manier van ‘High Tea’en’ ontwikkeld. Het Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.