Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

404 Pagina niet gevonden

Helaas is deze pagina niet (meer) beschikbaar. Gebruik het zoekveld rechtsboven om te vinden waar u naar op zoek bent.

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Tokio is culinaire hoofdstad van de wereld

Tokio is alweer voor het negende jaar op rij uitgeroepen tot ‘Dinerhoofdstad van de Wereld’. In de Japanse hoofdstad staan 217 restaurants met één Lees verder.

Suicide Club meest vernieuwende horecaconcept

Amper vijf maanden na de officiële opening wint de Suicide Club de Dare Devil Award van de Hospitality & Style Awards. Door professionals en Lees verder.

Nieuw horecaconcept in Zwolle

Een nieuw horecaconcept waar liefde voor de mens, samen eten en drinken, én voor de stad centraal staat – dat is Bij Hartje Zwolle. Vanaf 11 januari Lees verder.

Nieuwe brouwerij start met crowdfunding

Vandaag kruipt in Amsterdam het nieuwe Bird Brewery uit het ei. In plaats van de steeds vaker gebruikte kilo’s hop, liters koffie en oma’s Lees verder.

Lekker lezen: CuliTip 2015!

Met dit gure weer bieden we je graag de gratis online editie van de CuliTip 2015 aan! In dit nummer vind je natuurlijk alles over Het Lekkerste Lees verder.

Horeca Academie deelt snackgroenten uit

De Westlandse tuinders van Zwin Brothers en Tommies hebben afgelopen vrijdag samen met de medewerkers van de Horeca Academie en Threewise Lees verder.

Top 10 Beste Leerbedrijf Horeca bekend

De Top 10 van de Verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015 is vandaag bekendgemaakt. Van de 105 genomineerde horecabedrijven in Lees verder.

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Het is vandaag een bijzondere dag voor Prisma en foodservice-organisatie Albron. De deuren van Lokaal 12 worden geopend in het nieuwe centrum Lees verder.

Horeca laat goede cijfers zien

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal goede zaken gedaan. In de horeca is nu al tweeënhalf jaar sprake van omzetgroei, Lees verder.

Bezorgdienst Deliveroo ook in Haarlem

De bezorgdienst Deliveroo, die nu in Amsterdam de maaltijden van ruim honderd restaurants bezorgt, breidt zich per 1 december uit naar Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.