Nieuwe website voor Lunchroom.nl!

18 juni 2012
Nieuwe website voor Lunchroom.nl!

Een vernieuwde website voor Lunchroom.nl! De afgelopen maanden zijn we achter de schermen zeer druk geweest met het aanpassen van de website. Resultaat: nog meer mogelijkheden!

*Aantrekkelijke dossiers*
Vol trots willen we bij deze laten weten dat de vernieuwde website in de lucht is. Hierop bieden we nog meer nieuws en wordt het overzichtelijker gebracht. U vindt nog makkelijker uw weg door de website dankzij de nieuwe lay-out. "Aantrekkelijke dossiers":http://www.lunchroom.nl/dossiers.html en "actuele vacatures":http://www.lunchroom.nl/vacatures.html bieden inzicht en achtergronden.

*Columnisten en video's*
"De columnisten":http://www.lunchroom.nl/column/een-onderhoudend-vak/ die u kent uit de papieren editie van Lunchroom hebben ook een plek gekregen op de nieuwe site. Bij toerbeurt zijn zij online te lezen. Ook de "recente uitgaven":http://www.lunchroom.nl/bladen.html staan als handige downloads online. Er is een betere koppeling gemaakt met diverse sociale media. Nieuw zijn de "video’s":http://www.lunchroom.nl/ op de homepage. Deze zijn informatief of onderhoudend van aard.

*Actueel lunchroomnieuws*
Al deze aanpassingen hebben we gedaan om u nog beter te voorzien in uw dagelijkse behoefte aan het meest actuele lunchroomnieuws. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op de vernieuwde website van Lunchroom.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws