Nieuw Street Food Festival Den Haag

3 december 2014
Nieuw Street Food Festival Den Haag

Bij december hoort lekker eten. Daar hoef je in Den Haag niet mee te wachten tot de feestdagen, want op 12, 13 en 14 december organiseert
horecaconcept-to-be MaMaKelly op het terrein van de Caballero Fabriek in Den Haag een Street Food Festival. Denk: stoer, puur, family & friends, drinks & bites met diverse foodtrucks en een geweldig entertainmentprogramma. Het festival geeft een mooi voorproefje van wat het terrein op culinair gebied nog te wachten staat. In 2015 zal in het voormalig Ketelhuis namelijk een geheel nieuwe culinaire hotspot geopend worden met de illustere naam MaMaKelly. Wordt vervolgd…

*Smaken op rolletjes*
Binnenkort rollen de foodtrucks Den Haag binnen voor de wintereditie van Street Food Festival Den Haag. Zo is er Haute Fritèz, een truck met heerlijke handgemaakte biologische frieten. Adams Appels staat bekend voor hun 100% eigentijdse, gezonde en biologische voeding geïnspireerd op de Mediterrane keuken. Bij Yoos wordt wereldse koffie & thee gemaakt met homemade taart of een bom van chocolade. Choripan heeft het beste recept voor broodjes met Argentijnse chorizo en chimichurri. Kortom: smakelijk eten!

*Food, Fun & Friends*
MaMaKelly organiseert het festival met een veelzijdig programma. Van een ongedwongen vrijdagmiddagborrel, MaMa’s market, kids workshops, een Sunday Roast tot aan een live optreden van Liptease! Drie dagen lang biedt het festival Food, Fun & Friends. Het is een voorproefje op wat het Cabellero terrein nog te wachten staat, want vanaf januari 2015 wordt het Ketelhuis druk verbouwd zodat MaMaKelly daar straks haar intrek kan nemen.

*Programma*
Vrijdag 12 december| 16.00 – 00.00 uur: Afterwork drinks, dj’s en foodtrucks
Zaterdag 13 december | 12.00 – 00.00 uur: MaMa’s market, kids workshops en
foodtrucks
Zondag 14 december |12.00 – 21.00 uur: Sunday Roast, Kids theater, Liptease Live en foodtrucks

*Locatie*
Caballero Fabriek | Saturnusstraat 60 |Den Haag





Persinformatie

Indien u geïnteresseerd bent in het afnemen van een interview met de organisatie, hoge resolutie beeldmateriaal wenst, of meer informatie, neemt u dan contact op met Esther Werkman via esther@misspublicity.nl of Tessa Dronzek via tessa@misspublicity.nl of bel 010 214 0593. Ook kunt u een kijkje nemen in de speciaal voor deze klant ingerichte press room via onze website www.misspublicity.nl In deze virtuele perskamer vindt u altijd actuele informatie. Buiten kantooruren belt u met 06 16 930 325.

Overig nieuws