Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

11 december 2015
Mama Kelly en de Horecafabriek op Horecava

Restaurant MaMa Kelly presenteert zich tijdens de Horecava samen met De Horecafabriek in een pop-up versie van MaMa Kelly waar
gasten van de Horecava kip en kreeft kunnen komen eten, de signature gerechten van het Haagse restaurant. Overigens heeft de MaMa Kelly pop-up een eigen ingang, waardoor ook gasten na sluiting van de beurs kunnen plaatsnemen. MaMa Kelly bedenker Rein Rambaldo zal tijdens de beurs bovendien verschillende masterclasses geven over succesvol ondernemen in de horeca.

*300 gasten*
Chefkoks IJsbrant Wilbrenninck en Robbert Frans zullen tijdens de Horecava de signaturegerechten bereiden waarbij twee eerlijke en pure producten de absolute hoofdrol spelen: kip en kreeft, ambachtelijk bereid op de houtskoolgrill. Zoals dat ook bij MaMa Kelly in Den Haag het geval is. Er kunnen maar liefst 300 gasten eten, zelfs als de beurs gesloten is. De pop-up versie van MaMa Kelly heeft namelijk een eigen ingang en is tot 23:00 uur geopend. Het pop-up restaurant is voor iedereen toegankelijk, ook voor gasten die de Horecava niet bezoeken. Bij lekker eten hoort natuurlijk een drankje en dat kan gerust overgelaten worden aan David Trampe, één van Neerlands beste barmannen. Hij vond bijvoorbeeld de ‘kopstoot’ opnieuw uit en zal tijdens de Horecava de mooiste cocktails bereiden.

*Horeca masterclass*
MaMa Kelly is voortgekomen uit de creatieve geest van De Horecafabriek, trendsetter op het gebied van horeca interieur en horecaconcepten. Oprichter Rein Rambaldo staat in de wereld van de horeca bekend om zijn jaarlijkse do’s en don’ts op het gebied van hospitality. Samen met Koninklijke Horeca Nederland bedacht hij de Trend Room, een sfeervolle ruimte op de Horecava waar verschillende presentaties, interviews en masterclasses worden gegeven. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer ‘Van hospitality naar detailhandel en terug’ en ‘het gebruik van pr-bureaus in de horeca’. Daarnaast komen verschillende markante ontwerpers en horecaondernemers aan het woord, waaronder ook Rein Rambaldo zelf. Hij geeft een masterclass met de titel ‘Succes kun je creëren’.

~Christel Tuin~

Overig nieuws