Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update

7 november 2011 |
Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update<

De verkiezing van het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 is nog steeds in volle gang. De jury is inmiddels bij de vijf geselecteerde lunchrooms langs geweest om
de genomineerde broodjes te keuren. De experts gaan nu in overleg wie het lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 heeft gemaakt. 17 november volgt de uitslag.


De Doe Mij Die Maar uit Alkmaar

Afgelopen week toog de jury incognito en zonder vooraankondiging naar Alkmaar en Rotterdam. Bij Elhorst Eten & Drinken in de Noord-Hollandse plaats werd de 'Doe mij die maar' getest.


Bij Elhorst was men al voorbereid op de komst van de jury getuige het grote uithangbord

In Rotterdam werd in de wijk Heijplaat bij Dokkaffee het Hoeksche Waard brood met hummus en gegrilde groente geproefd. Bij La Ruche in de Bijenkorf ging de jury op bezoek voor de Japanese Secret van Ed Visschraper.


Het broodje van Dokkaffee


De Japanese Secret van La Ruche in de Bijenkorf

Op 17 november aanstaande overvalt de jury tussen 12.00 en 13.00 uur de winnende lunchroom met een oorkonde, een schaal en de eeuwige roem.

De verkiezing om het Lekkerste Lunchroombroodje 2011 is een initiatief van vakblad Lunchroom.

Frank Lindner

Overig nieuws

Regelgeving
Gezocht: 12 jonge Belgische 'alcoholdetectives'

De Belgische Federale Overheidsdienst Volksgezondheid heeft een opmerkelijke vacature op haar site geplaatst. Het ministerie zoekt twaalf jonge ’detectives’ die in de eigen regio controleren of de tabaks- en alcoholwetgeving voor minderjarigen wordt nageleefd. De vacature-tekst luidt:...

Bier
AB InBev compenseert aandeelhouders

AB InBev heeft het bod op SABMiller om Brexit verhoogd. Hierdoor worden de aandeelhouders van SABMiller gecompenseert voor de recente waardedaling van het Britse pond. Het bedrijf biedt nu 45 pond per aandeel in plaats van 44 pond, liet de Belgische brouwer dinsdag in een persverklaring weten. Aa...

Economie
Omzet horeca stijgt harder in Nederland dan in EU

De omzet van de Nederlandse hotels, restaurants en cafés is de laatste jaren sterker gestegen dan gemiddeld in de Europese Unie. Na het uitbreken van de kredietcrisis daalde de horecaomzet in Nederland juist meer dan in de rest van de EU. Inmiddels ligt de horecaomzet zowel in Nederland a...

Vis
HANOS breidt uit met Q-vis

Door de krachtenbundeling ontstaat er voor klanten van beide bedrijven een groter assortiment en een optimale dienstverlening met snelle levering. Met de overname haalt de kennis en het inkoopnetwerk van de visspecialist in huis. Het voltallige team van Q-vis verhuist per 1 augustus 2016 naar de ...

LEON breidt uit met tweede vestiging op Schiphol

De naturally fast food keten LEON uit Engeland heeft in juli haar deuren geopend op Amsterdam Airport Schiphol midden op de Plaza. Hiermee zette de Britse formule voor het eerst voet aan het vasteland van Europa. De succesvolle introductie van de eerste vestiging krijgt meteen een vervolg. In het ee...

Economie Research
Laagste loonkosten in de horeca

De gemiddelde loonkosten per gewerkt uur waren vorig jaar het hoogst bij de financiële instellingen (55 euro) en het laagst in de horeca (18 euro), meldt het CBS vandaag in haar onderzoek naar de loonontwikkeling in 2015. Bij de financiële instellingen werken relatief veel meer hoger opgel...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Account
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: