Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update

7 november 2011 |
Lekkerste Lunchroombroodje 2011 update<

De verkiezing van het Lekkerste Lunchroom-broodje van Nederland 2011 is nog steeds in volle gang. De jury is inmiddels bij de vijf geselecteerde lunchrooms langs geweest om
de genomineerde broodjes te keuren. De experts gaan nu in overleg wie het lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2011 heeft gemaakt. 17 november volgt de uitslag.


De Doe Mij Die Maar uit Alkmaar

Afgelopen week toog de jury incognito en zonder vooraankondiging naar Alkmaar en Rotterdam. Bij Elhorst Eten & Drinken in de Noord-Hollandse plaats werd de 'Doe mij die maar' getest.


Bij Elhorst was men al voorbereid op de komst van de jury getuige het grote uithangbord

In Rotterdam werd in de wijk Heijplaat bij Dokkaffee het Hoeksche Waard brood met hummus en gegrilde groente geproefd. Bij La Ruche in de Bijenkorf ging de jury op bezoek voor de Japanese Secret van Ed Visschraper.


Het broodje van Dokkaffee


De Japanese Secret van La Ruche in de Bijenkorf

Op 17 november aanstaande overvalt de jury tussen 12.00 en 13.00 uur de winnende lunchroom met een oorkonde, een schaal en de eeuwige roem.

De verkiezing om het Lekkerste Lunchroombroodje 2011 is een initiatief van vakblad Lunchroom.

Frank Lindner

Overig nieuws

Culinair
Betaalbare verduurzaming met salades en sauzen van Fano

Werden begin dit jaar de verbeterde Fano pastasalades geïntroduceerd, nu is nagenoeg het complete assortiment salades en sauzen onder handen genomen. Voortaan bevatten Fano salades en sauzen duurzame ingrediënten zoals MSC-vis en Beter Leven vlees en uitsluitend natuurlijke kleur- en smaak...

Diner Opening
Alan & Pim’s opent ook kippenhotspot in Scheveningen

Naast Rotterdam heeft Kiprestaurant Alan & Pim’s nu ook een vestiging in Scheveningen. Dus ook daar kunnen ze nu van de belachelijk lekkere kippetjes van vriendenduo Alan Oosterveen en Pim Bakker genieten. Hun geheim? De kippen van Alan & Pim’s worden ingewreven met een glutenvri...

Diner Opening
Dorpsbakker opent pop-up-restaurant

Dorpsbakker Fleddérus in Hooghalen komt met een nieuw concept. Eén keer per maand veranderen de serre en winkel in een pop-up-restaurant. Vanaf 8 oktober 2016 tot en met 11 maart 2017 kunnen de gasten iedere tweede zaterdagavond van de maand genieten van een uitgebreid diner. Er is ple...

Awards Internationaal Michelin
Chinees restaurant krijgt ster en moet direct sluiten

Er zijn al niet zoveel restaurants met een Michelinster in China, en als zo'n zaak dan binnen een dag na het toekennen van de ster dicht moet, zijn de druiven wel erg zuur. Het restaurant bleek niet over de juiste vergunningen te beschikken. Het restaurant The Taian Table opende in april en b...

Events Culinair
Sterrenchefs koken in pop-up restaurant op BBB Maastricht

Sterrenchefs Sang-Hoon Degeimbre* en Soenil Bahadoer* koken in oktober in Maastricht. De organisatie van BBB Maastricht en Folie Culinaire heeft hen bereid gevonden om in pop-up restaurant The Tent in MECC Maastricht een proeve van hun kunnen te tonen. Bezoekers kunnen genieten van een drie gangen ...

Economie Horeca
Het vinden van personeel is niet zo'n groot probleem binnen de horeca

Het tekort aan gekwalificeerd personeel loopt op, zo becijferde het CBS. Voor de horeca blijkt dit nog mee te vallen, zoals je ziet in de tabel op deze webpagina. Ondernemers ondervinden steeds minder vaak belemmeringen voor hun bedrijfsvoering. Aan het begin van het derde kwartaal gaf ruim de hel...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2016 - Uitgeverij PS

Uitgave door: