Keuze voor biologisch eten neemt toe

7 juni 2012 |
Keuze voor biologisch eten neemt toe<

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI).

Aanbod horeca
In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden voor het kopen van duurzaam voedsel is omdat men het gezond vindt en tevreden is over de smaak van de producten. Ook zorgen producenten, retailers, cateraars en horeca voor een steeds breder aanbod aan duurzamer producten. Al deze verkoopkanalen droegen bij aan de groei.

Myrtille Vromans

Overig nieuws

Politiek Verkiezingen
Horeca & de verkiezingen: CDA

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI). Aanbod horeca In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden...

Brood Jubileum
Bakker Bart viert jubileum met speciale nacht

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI). Aanbod horeca In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden...

Economie Horeca
Albert Heijn start met horeca in winkels

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI). Aanbod horeca In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden...

Personalia KHN
Kreutzer nieuwe voorzitter KHN Zuid-Limburg

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI). Aanbod horeca In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden...

Nieuwe investeerder voor Yoghurt Barn

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI). Aanbod horeca In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden...

Lunch Brood Ontbijt
Volkorenbrood is populairste broodsoort

De keuze voor duurzaam voedsel wordt sneller gemaakt. Ook geven we meer geld uit aan eco- en biologische producten. Dit blijkt uit onderzoek van het Landbouw Economisch Instituut (LEI). Aanbod horeca In de meeste gevallen wordt het duurzame eten bij de supermarkt of in de omgeving gekocht. Reden...

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks onze nieuwsbrief!

Lees Nu
Nieuwsbrief ontvangen

Copyright 2017 - Uitgeverij PS

Uitgave door: