Interview Lekkerste Lunchroombroodje

10 december 2014
Interview Lekkerste Lunchroombroodje

Na weken, zo niet maanden van spanning konden de handen op 6 november dan eindelijk in de lucht in De Koffiepot. Geen lege handen gelukkig,
maar handen gevuld met een mooie, blinkende schaal, een oorkonde, bloemen en een fles champagne. Het mag duidelijk zijn: het betreft hier een feestelijke gebeurtenis. De uitreiking van de titel ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland’.

~Foto: Hoofdredacteur van Lunchroom Thijs Jacobs feliciteert chef-kok Arno met de overwinning.~

*Ongelofelijk!*
Wanneer de jury met de schaal De Koffiepot nadert, klinkt er een hartstochtelijk gejuich vanuit de lunchroom. En dan is de jury nog niet eens binnen. Even later bleek er iemand op de uitkijk gestaan te hebben en binnen zien we dat een werkneemster met de iPad de website van Lunchroom continu in de gaten gehouden heeft. De prijs gaat dus gelukkig naar een dankbare winnaar. Eric en Tamara Meertens zijn de eigenaren van Lunchroom De Koffiepot. "We zijn verbaasd, echt waar", vertelt Tamara. "We hebben ons broodje pas laat ingezonden; het was een idee van onze nieuwe chef-kok Arno om het broodje in te zenden. Hij is gedreven en wil onze lunchroom echt op de kaart zetten. Dat dit al zo snel is gelukt, is boven iedere verwachting. Ongelofelijk! Deze prijs is niet alleen een erkenning voor hem en voor ons, maar direct ook voor het hele team. Want dat zijn we. Een team."

*De straat op*
De winnaars van eerdere edities hebben zonder uitzondering profijt gehad van het winnen van deze wedstrijd. Wat wil je? Lokale en nationale media pikken het nieuws op en iedereen wil maar al te graag proeven hoe dat prijswinnende broodje in het echt smaakt. Wat doet De Koffiepot na het winnen van deze titel? "We zijn vorige week op zaterdag al de straat op gegaan met het broodje. We lieten het winkelend publiek kennismaken met Feel the Veal en alleen dat levert al leuke reacties op. Nu, na het winnen van de titel, gaan we weer de straat op en willen we ook broodjes gaan uitdelen bij een zorginstelling in de buurt. Natuurlijk vinden we dat leuk om te doen, maar het levert ook weer goede publiciteit op. Kijk eens om je heen: het zit hier nu al goed vol, kun je nagaan wat er gebeurt na het winnen van deze titel. We kunnen ons geluk niet op."

Lees het volledige interview in de "CuliTip 2014!":http://www.lunchroom.nl/blad/132/

"*Meer lezen over het Lekkerste Lunchroombroodje? Klik hier!*":http://www.lunchroom.nl/?q=lekkerste+lunchroom+2014&x=zoeken

~Thijs Jacobs~




Overig nieuws