Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke

18 augustus 2015
Interview oud-winnaars: 't Stief Kwartierke

Over precies twee weken sluit de inzendtermijn van de verkiezing van het Lekkerste Lunchroombroodje 2015! Speciaal hiervoor kun je deze week nog
exclusieve interviews lezen met de vier oud-winnaars van deze wedstrijd. Vandaag kun je een interview lezen met Jurgen de Ruijter van 't "Stief Kwartierke":http://www.lunchroom.nl/?q=kwartierke&x=zoeken uit Breda. De lunchroom won in 2012 met 'Say Cheese!' het Lekkerste Lunchroombroodje.

*Buiten regionale grenzen*
Volgens Jurgen de Ruijter, eigenaar van 't Stief Kwartierke, heeft het winnen van het Lekkerste Lunchroombroodje heel veel voor de lunchroom en het team betekend. "Het heeft ervoor gezorgd dat je als lunchroom buiten de grenzen van de regio komt. Het was voor ons echt een verrijking."

*Explosief*
Ook bij de lunchroom in Breda steeg de omzet explosief. "Het eerste halfjaar na de winst was het veel drukker en steeg de omzet met zo’n 20 tot 25 procent in vergelijking met dezelfde periode het jaar daarvoor", vertelt Jurgen de Ruijter. Nog steeds is het winnende broodje 'Say Cheese!' populair: "Er worden er soms wel vijftien per dag van verkocht."

*'De moeite waard'*
De Ruijter zegt dat het 'de moeite waard' is om mee te doen aan de wedstrijd. "Het dwingt je om jezelf in een creatieve hoek te zetten en om te gaan brainstormen met het hele team. Het opent nieuwe deuren en de promotie die je krijgt is onbetaalbaar."

*Less is more*
'Less is more' is het advies van de lunchroomhouder. Dicht bij jezelf blijven vindt hij belangrijk: "Ga het niet te ingewikkeld of overdreven culinair maken."

Lees ook de interviews met "Smaak":http://www.lunchroom.nl/nieuws/laatste-interview-oud-winnaars-smaak-14222/, "De Koffiepot":http://www.lunchroom.nl/nieuws/interview-oud-winnaars-de-koffiepot-14260/ en "Elhorst":http://www.lunchroom.nl/nieuws/interview-oud-winnaars-elhorst-10029/!

Klik "hier":http://www.lunchroom.nl/nieuws/heb-jij-het-lekkerste-lunchroombroodje-13499/ voor meer informatie over de wedstrijd.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws