Interview: Nicole ter Horst

22 december 2011
Interview: Nicole ter Horst

Nicole ter Horst is geen onbekende in de horeca. Met erg LEUK! is ze toe aan haar derde bedrijf binnen de branche. In een charmant en statig pand in het Gelderse Velp realiseerde ze samen met zaken- en levenspartner Joop Bakker een breed concept. Een lunchroom met kamers, waar vind je dat?

Of is erg LEUK! een hotel met lunchroom? Hoe dan ook, Nicole nam een paar jaar geleden, toen de economische crisis al hoogtij vierde, het besluit om samen met Joop nog één keer een nieuwe horecaonderneming te beginnen in het als elitair en chique bekendstaande Velp. De zaak moest vooral gezellig en laagdrempelig worden. Gasten moeten zich er direct welkom voelen. En dat is prima gelukt bij erg LEUK!.
“Ik heb al twee horecabedrijven gehad en ik wilde nog één nieuwe zaak starten, met kamers”, vertelt Nicole. “Mogelijk dat we naar het buitenland zouden gaan. Joop en ik waren al in België gaan kijken, waar veel statige villa’s met horecavergunning te koop staan. Door de crisis kwam er ook meer aanbod in Nederland. Zo kwam het pand waar we nu in zitten op de markt. Eerst werd alleen de bedrijfsruimte aangeboden, maar voor ons was het een harde eis dat we zowel pand als bedrijf konden kopen. Dat is uiteindelijk gelukt.”

"Lees het volledige interview in dit nummer van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/blad/21/

Overig nieuws