Interview: Jacqueline Teunissen

16 september 2010
Interview: Jacqueline Teunissen

Er was in Bilthoven al van alles gepasseerd op de plek waar nu Bubbles & Blessings (B&B) zit. Van een boekenwinkel tot een Surinaams eethuis. Oprichtster en eigenaresse Jacqueline Teunissen vond deze A-locatie geschikt voor een brasserie. Eentje die nu gemiddeld 1.100 gasten per week trekt.

“We hebben het thuisgevoel als basis genomen voor concept en inrichting”, vertelt Jacqueline. “Ik had geen horeca-ervaring toen ik vijf jaar geleden met B&B begon. Ik zag wel wat er in andere zaken verbeterd kon worden. Daarom wilde ik een horecaconcept waar men rustig kan lunchen, met of zonder kinderen, maar waar men ook kan komen voor een vergadering of zakelijke borrel.”

Meerdere bedrijfsactiviteiten
Er is meer dan lunchen bij Bubbles & Blessings. Van familiediners op Italiaanse leest geschoeid tot kinderfeestjes en babyshowers. Catering doet men ook. Vlak voor het interview bespreekt Jacqueline via haar mobiel nog wat details over het verzorgen van de volledige catering van een lokaal bedrijf. Hoezo crisis? Het team verzorgt ook take-away-maaltijden voor de kinderdagopvanglocaties van Jacqueline (zie kader ‘Wie zijn Bubbles & Blessings?’). Ouders kunnen een avondmaaltijd – vers bereid door B&B en afgeleverd in de koelkast van het opvangverblijf – ophalen en thuis opwarmen. Even waren er plannen om Bubbles & Blessings To Go te beginnen, maar de voor dat doeleinde te smalle zaak en een treuzelende gemeente deden Jacqueline besluiten om daar de stekker uit te trekken.

"Lees het volledige interview in dit nummer van Lunchroom":http://www.lunchroom.nl/blad/38/

Overig nieuws