Horecava reikt innovatie-awards uit

7 januari 2013
Horecava reikt innovatie-awards uit

Vandaag vond de dertiende editie van de Horecava Innovation Award plaats. Uit de 110 inzendingen werden 16 innovaties genomineerd. Grote winnaar was Chummee.

*Cadeautje via social media*
De innovatie Chummee won de overall award en in de categorie Concepts & Co-creation. Chummee is een manier voor de horeca om via social media nieuwe gasten aan te trekken. Via de sociale platformen Facebook en Twitter kan men vrienden een klein cadeautje geven. Dit cadeautje moet gebaseerd zijn op een product of dienst die een lunchroom of restaurant aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een kop cappuccino.

*Alle categorieën*
In de categorie Food&Beverage ging de prijs naar Bake Your Own. Gacoli, buitenlampen op zonne-energie, won een award in de categorie Interior & Design. Compact Mobile Tap ontving de prijs voor beste innovatie uit de categorie Equipment & Services. De eerste Karel de Vos award was voor het bedrijf achter de Foodiebag. Frylow, een frituurolieverlengend apparaat, kreeg de meeste stemmen voor de publieksprijs.


~Foodiebag wint de eerste Karel de Vos award~


~Bake your own pakte de award in de categorie Food & Beverage~


~Interior & Design award voor Gacoli~


~Compact Mobile Tap ontving de prijs in de categorie Equipment & Services~


~Frylow wint de publieksprijs~


~Chummee wint de Concept & Co-creation en Overall Awards, maar schitterde tijdens de uitreiking door afwezigheid. Jurylid Hans Poortvliet reikte de prijs daarom symbolisch uit aan beursmanager Joke van der Wijngaard~


~Alle winnaars op de foto~

*Foto’s:* Frank Lindner
~Myrtille Vromans~

Overig nieuws