HMSHost wint FAB-award

29 juni 2012
HMSHost wint FAB-award

HMSHost Schiphol Airport heeft de award voor ‘Best Food & Beverage Concession Program’ gewonnen. Dit gebeurde tijdens de tweede editie van de jaarlijkse Food & Beverage (FAB) Conference and Awards.

*Concepten promoten*
De FAB Conference and Awards wordt jaarlijks georganiseerd door The Moodie Report en zustertitel The Foodie Report. Doel is om consumentenconcepten op luchthavens te promoten, ervaringen uit te wisselen met branchegenoten en de business verder te vergroten. Dit jaar koos de organisatie voor Amsterdam als gaststad.

*HMSHost*
Walter Seib, CEO HMSHost International: "Wij zijn verheugd dat experts uit onze branche de kwaliteit van onze restaurants en horecapunten erkennen. Graag delen we de titel met de vliegvelden met wie wij nauw samenwerken om verder te innoveren en om de ervaring van reizigers verder te verrijken en zo hun dag beter te maken." HMSHost exploiteert zeventig restaurants en horecapunten op Schiphol, waaronder bread!, Fair Taste Café, Dutch Kitchen & Bar, Café Chocolat en Bubbles Seafood & Wine Bar.

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws