Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Koffie

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Gespot: pizzabier

Je moet wel heel erg verslaafd zijn aan pizza om een bier te gaan brouwen met pizzasmaak. Het klinkt ons niet appetijtelijk in de oren, Lees verder.

Nieuw café A'dam via Crowdfunding (video)

Jaro, Carina en Jeroen willen via crowdfunding een nieuw café in Amsterdam, Checkpoint Charlie, realiseren. Het café komt aan Lees verder.

Gasten krijgen uur gratis friet bij Kwalitaria

Kwalitaria hield afgelopen zaterdag voor de 2de keer het gratis friet-uurtje. Tijdens het friet-uurtje konden gasten een gratis puntzak Lees verder.

Instant bier ondermijnt leeftijdsgrens

Instant bier kan gewoon aan minderjarigen worden verkocht; technisch gezien zit er immers geen alcohol in het sachetje van 50 gram. In het sachetje zit enkel Lees verder.

Omzetgroei horeca valt terug

In 2014 kende de horeca een inhaalslag; voor 2015 wordt daarentegen een nulgroei verwacht. Althans, als de vandaag door de ING gepresenteerde Lees verder.

Nieuwe Mc Donald's Rotterdam 24/7 open

Het compleet gerenoveerde McDonald’s restaurant Rotterdam Coolsingel 44 is vrijdag 27 maart door burgemeester Ahmed Aboutaleb feestelijk Lees verder.

Man onder stroom in Chinees restaurant

Een werknemer van een Chinees restaurant in De Bilt kwam zondagavond onder stroom te staan. Hij was vermoedelijk een lamp aan het vervangen. In eerste Lees verder.

Inbreker horecazaak haalt nat pak

Afgelopen weekeinde zag een inbreker zijn snode plannen in het water vallen. Hij probeerde met een partner in te breken bij restaurant en café Pllek Lees verder.

Nijmegen wil detailhandel in horeca

In Nijmegen zijn er plannen om detailhandel in de horeca toe te staan. Verschillende horecaondernemers klaagden al over het toestaan Lees verder.

Drie nieuwe Kwalitaria's openen deuren

Afgelopen weken zijn er weer drie nieuwe Kwalitaria vestigingen geopend. In Naaldwijk, Utrecht (Oog in Al) en Egmond aan Zee Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.