Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Lunchzaak Lokaal 12 geopend

Het is vandaag een bijzondere dag voor Prisma en foodservice-organisatie Albron. De deuren van Lokaal 12 worden geopend in het nieuwe centrum Lees verder.

Horeca laat goede cijfers zien

Hotels, restaurants, snackbars en cafés hebben in het derde kwartaal goede zaken gedaan. In de horeca is nu al tweeënhalf jaar sprake van omzetgroei, Lees verder.

Bezorgdienst Deliveroo ook in Haarlem

De bezorgdienst Deliveroo, die nu in Amsterdam de maaltijden van ruim honderd restaurants bezorgt, breidt zich per 1 december uit naar Lees verder.

Doppio Haarlem deelt gratis cappuccino uit

De vestiging van Doppio Espresso aan de Zijlstraat in Haarlem bestaat dinsdag 1 december 1 jaar. De zaak viert dit door iedere gast Lees verder.

Eerste MichelinKids-lunch een succes

Francesca Kookt en Smulpaapje organiseerden gisteren samen met sterrenchef Niven Kunz de allereerste MichelinKids-lunch in Nederland. In Lees verder.

Dagelijks Lekker wil uitbreiden

Broodjesketen Dagelijks Lekker wil volgend jaar vijf nieuwe vestigingen openen. Dat vertelt oprichter Mikel Schutte in het novembernummer Lees verder.

STAN&CO Arnhem geopend

Van vrienden heb je er nooit genoeg en daarom is STAN&CO in Arnhem onlangs geopend. Een knooppunt en hangout tegelijk. Een perfecte plaats voor Lees verder.

Nieuwe Bagels & Beans in Den Bosch

Begin 2016 opent de vrijplaats voor koffie, bagels en geluk haar deuren in het voormalig Stedelijk Museum in Den Bosch. Sietse van den Berg en Laurens Lees verder.

Drank- en Horecawet massaal genegeerd

In Zaanstad blijkt tweederde van horeca, sportkantines, slijterijen en supermarkten die drank verkopen zich niet te houden aan de Drank- en Lees verder.

Flevoland focust op toerisme

Provincie Flevoland heeft gisteren een nieuw strategisch marketingplan gepresenteerd waarbij toerisme centraal staat. Meer dan 130 ondernemers Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.