Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Nieuwe blog: Onze eigen brasserie

Vacature van de week:
Zelfstandig werkende kok

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

Nederlandse sterrenchefs naar Ibiza

Nederlandse sterrenchefs Ron Blaauw, Erik van Loo, Edwin Vinke en Soenil Bahadoer gaan volgende maand koken in een pop-up restaurant op Ibiza. Lees verder.

Doe mee: Lekkerste Lunchroombroodje 2015

Over precies vier weken is het zover; dan sluit de inzendtermijn van de verkiezing van het ‘Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2015’. Tot Lees verder.

Horeca Academie krijgt sleutels oud-ministerie

De Horeca Academie heeft gisteren de sleutels gekregen van haar nieuwe locatie in het voormalige Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De Lees verder.

Ook in Nederland tekort aan koks

Waar vorige week nog het bericht kwam dat Frankrijk kampt met een tekort aan koks, blijkt nu ook dat Nederland te weinig koks heeft. Vooral in de Lees verder.

Restaurant biedt $10.000 voor naam Quinoa

BJ’s Restaurant & Brewhouse, een Amerikaanse keten, daagt ouders uit om hun pasgeboren baby ‘Quinoa’ te noemen. De eerste ouder die zijn kind zo noemt, wint Lees verder.

100.000 bezoekers voor De Pier Scheveningen

Vanmiddag heeft De Pier in Scheveningen zijn 100.000ste bezoeker mogen verwelkomen. Marion en Harm uit Groesbeek werden door het team van De Pier in het Lees verder.

Paniek in keukens Frankrijk!

In Frankrijk dreigt een groot tekort aan koks. Er zijn meer dan 16.000 mensen, vooral koks, nodig om de Franse keukens weer soepel te laten draaien. Lees verder.

Modehuis Gucci opent restaurant in Shanghai

Het Italiaanse modehuis Gucci gaat zijn eerste restaurant openen in Shanghai. In het restaurant, dat 1921 Gucci Café gaat heten, kunnen gasten tijdens een Lees verder.

Plafondlamp veroorzaakt brand café Emmen

Grandcafé & Restaurant Markant in Emmen kwam gisteravond vol rook te staan nadat een plafondlamp in de keuken vlam vatte. Rond half tien kreeg de Lees verder.

Wasbar wil Europa veroveren

Top Brands, eigenaar van de Pizza Hut-filialen in België en Frankrijk, heeft Wasbar overgenomen. Wasbar is een wasserette waar gasten tijdens het Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.