Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Alles weten over Het lekkerste broodje

Nieuws? Suggesties?
Stuur het ons!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.
Poll

Column Pieter Punter

Meer nieuws

22 t/m 24 september: Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam heeft zich vorig jaar meteen bewezen als nieuw hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Ruim 250 Lees verder.

Pickwick lanceert nieuw theeconcept

Van Green Tea Pure tot Rooibos Vanilla en Forest Fruit. Douwe Egberts Professional lanceert een nieuw theeconcept exclusief voor de horeca genaamd Lees verder.

Wijninstituut VS verzamelt info na aardbeving

Het California Wine Institute, de belangenvereniging van Californische wijnhuizen, is momenteel bezig met het verzamelen van Lees verder.

Nieuwe lunchroom in Krimpen

Lunchroom Méditerrannée is onlangs geopend in Krimpen aan den IJssel. Lunchroomeigenaar Acelya Sigirsi zag een droom in Lees verder.

Heb je het lekkerste broodje?

De spanning stijgt. Wie heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland? Op 1 september sluit de aanmeldingstermijn en maken we de Lees verder.

Zakken gevuld met boetes horeca

Dat de overheid geld nodig heeft, is bekend. De Omgevingsdienst West-Holland zet daarom buitengewoon opsporings-ambtenaren (BOA’s) Lees verder.

Joop Braakhekke en culinaire geheimen

Kasteel de Haar Utrecht presenteert van 9 september tot en met 30 november 2014 de tentoonstelling ‘Culinaire geheimen van De Haar’. Chef Joop Braakhekke verricht de feestelijke Lees verder.

Champagneglas lijkt op borst Kate Moss

Een restaurant in Londen heeft een champagneglas gecreëerd in de vorm van de linkerborst van topmodel Kate Moss. Restaurant 34 in de Lees verder.

Bagels & Beans lanceert The Dutch Weed Bagel

Bagels & Beans en The Dutch Weed Burger komen met een evolutionaire samenwerking in de vorm van The Dutch Weed Bagel. The Dutch Weed Bagel is gemaakt van de 100% plantaardige basis van The Dutch Lees verder.

Nieuwe thema's op Horeca Inspiratie Hardenberg

Op 22, 23 & 24 september vindt in Evenementenhal Hardenberg de Horeca & Food Inspiratie 2014 plaats. In totaal 265 exposanten verdeeld over 10.000m2 presenteren je alles voor de Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.