Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie. Sluiten

Vacature in je lunchroom?
Gratis geplaatst!

E-mailnieuwsbrief


Ik ben toeleverancier.

Meer nieuws

De beste barista van Bagels & Beans

Op donderdag 11 februari 2016 streden de zes beste barista’s van Bagels & Beans om eeuwige koffieroem en een reis naar Panama. De finale van Lees verder.

Gezonde keten Freshii naar Nederland

De keten Freshii heeft nu ook in Nederland de eerste vestiging geopend. In Rotterdam vind je de eerste Nederlandse vestiging van de Lees verder.

Leger des Heils start lunchroom

Het Leger des Heils in Amsterdam-Noord begint een lunchroom. Het personeel kan ervaring opdoen en diploma’s halen om terug te Lees verder.

Fransen bedenken meeste pizza-innovaties

Frankrijk heeft in 2015 meer nieuwe pizza-ingrediënten bedacht dan de Verenigde Staten. De VS was altijd koploper, maar heeft nu Lees verder.

Kaldi koffie en thee heropent in Arnhem

Kaldi koffie en thee Arnhem opent vandaag opnieuw haar deuren. Na bijna 10 jaar is Kaldi Arnhem in een nieuw jasje gestoken Lees verder.

Valentijnsdag 2016: 30 % meer reserveringen

Uit eten gaan is nog altijd een populaire manier om de liefde te vieren. Uit eigen cijfers van Couverts blijkt dat het aantal Lees verder.

Creditcardgegevens vragen om no-show te voorkomen

Reserveringssite Couverts gaat wat doen tegen gasten die wel reserveren in restaurants, maar vervolgens niet op komen dagen. Restaurants Lees verder.

KFC wil meer restaurants openen

Kentucky Fried Chicken wil de komende jaren verder uitbreiden in ons land. De Amerikaanse fastfoodketen mikt op vijf tot Lees verder.

Koopje: Gehaktbal voor 16.000 euro

Maar liest 16.000 euro voor één gehaktbal. Niet goedkoop, maar het is zonder twijfel wel de meest milieu- en diervriendelijke Lees verder.

ING verwacht aanhoudende groei horeca

De koopkrachtplus blijkt positief voor horeca en detailhandel, meldt ING. Het toenemende vertrouwen bij consumenten is gunstig voor Lees verder.

E-mailnieuwsbrief
Ik ben toeleverancier.