Maak het 'Lekkerste Lunchroombroodje 2012'

20 juli 2012
Maak het 'Lekkerste Lunchroombroodje 2012'

Maakt jouw lunchroom het Lekkerste Lunchroombroodje van 2012? Stuur je creatie naar de redactie en win een award, eeuwige roem en meer omzet!

*Hoe moet u uw broodje aanmelden*
Denkt u dat uw specialiteit een kans maakt op de award Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland 2012? Meld u dan uiterlijk op vrijdag 10 augustus aan bij de redactie. Dit kan per e-mail: "redactie@uitgeverijps.nl":mailto:redactie@uitgeverijps.nl&SUBJECT=INSCHRIJVING%20LEKKERSTE%20LUNCHROOMBROODJE of telefonisch (030) 251 22 70. Uit alle inzendingen kiest de redactie vijf genomineerden die in de periode tussen 18 augustus en 1 november worden bezocht door de vakjury.

*Waar let de jury op?*
De vakjury let op smaak, presentatie, broodgebruik, originaliteit, gebruik van beleg, garnering en mondgevoel.

*Hoe inzenden?*
Stuur een e-mail naar "redactie@uitgeverijps.nl":mailto:redactie@uitgeverijps.nl&SUBJECT=INSCHRIJVING%20LEKKERSTE%20LUNCHROOMBROODJE. Vermeld in de onderwerpregel ‘Lekkerste Lunchroombroodje 2012’ en zet in de e-mail de naam van het broodje en een korte beschrijving, liefst met verkort recept. Stuur een goede foto mee van maximaal 5MB. Denk eraan al uw contactgegevens te vermelden.

*Wedstrijdreglement*
Het reglement van deze wedstrijd kunt u downloaden op Lunchroom.nl bij "downloads":http://www.lunchroom.nl/downloads.html.

Overig nieuws